Dobar 2.0 ili 2.1 (ne Logitech) sistem

poruka: 40
|
čitano: 4.344
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Dobar 2.0 ili 2.1 (ne Logitech) sistem
thedream kaže...
The Stig kaže...
explorer 4 kaže...
gdje si ih kupio , jesi li zadovoljan s njima ?

Optimum, 800-njak kuna. nije mi bilo jasno, brutalno su pojeftinili. ZAstupnik za Creative je Omnia.  Zvučnici još nisu stigli, al sam uvjeren da su jako dobri. izgledaju super, mali sateliti, ne preveliki sub, a reviewi su uglavnom prilicno pozitivni. Najveći minus im je bila cijena (drzali su se na cca 1400 kn). Javit cu impresije. Mozda će ok zvucati na integrusi, a mozda upiknem i bolju zvucnu da vidim hoce li bit vidljiv neki napredak.

Pozdrav

Neven

Lijepa kupnja.

Hvala, jesi ih možda imao priliku slušati?

15 godina
neaktivan
The Stig kaže...
thedream kaže...
The Stig kaže...
explorer 4 kaže...

Optimum, 800-njak kuna. nije mi bilo jasno, brutalno su pojeftinili. ZAstupnik za Creative je Omnia.  Zvučnici još nisu stigli, al sam uvjeren da su jako dobri. izgledaju super, mali sateliti, ne preveliki sub, a reviewi su uglavnom prilicno pozitivni. Najveći minus im je bila cijena (drzali su se na cca 1400 kn). Javit cu impresije. Mozda će ok zvucati na integrusi, a mozda upiknem i bolju zvucnu da vidim hoce li bit vidljiv neki napredak.

Pozdrav

Neven

Lijepa kupnja.

Nažalost osobno ne, ali imao ih je jedan pajdo sa njemačkog foruma pred kakvih godinu, godinu i po, samo preporuke. Navodno čak i ponajbolji Creative set uopće. 2.1 njihov bolji nisam vidio, od drugih proizvođača vani ima alternative, kao što se vidi.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 13:38 (thedream).
16 godina
neaktivan
thedream kaže...
The Stig kaže...
thedream kaže...
The Stig kaže...
explorer 4 kaže...

Pozdrav

Neven

Lijepa kupnja.

Nažalost osobno ne, ali imao ih je jedan pajdo sa njemačkog foruma pred kakvih godinu, godinu i po, samo preporuke. Navodno čak i ponajbolji Creative set uopće. 2.1 njihov bolji nisam vidio, od drugih proizvođača vani ima alternative, kao što se vidi.

imao sam davno 2.0 creative zvučnike, a poslije i inspire 5300 (5.1) sistem. Neki dan otisao u dućan pogledati T20II i T40 II, ali mislim da je T3 puno bolji izbor. Svida mi se kako izgledaju, a mislim da i jako dobro zvuce. U reviewima ispred njih stavljaju samo Razer Mako koji je puno, puno preskup. Napišem prve dojmove, al imajte na umu da ih kacim na intergriranu zvucnu...

15 godina
neaktivan
The Stig kaže...
thedream kaže...
The Stig kaže...
thedream kaže...
The Stig kaže...
explorer 4 kaže...

Pozdrav

Neven

Lijepa kupnja.

imao sam davno 2.0 creative zvučnike, a poslije i inspire 5300 (5.1) sistem. Neki dan otisao u dućan pogledati T20II i T40 II, ali mislim da je T3 puno bolji izbor. Svida mi se kako izgledaju, a mislim da i jako dobro zvuce. U reviewima ispred njih stavljaju samo Razer Mako koji je puno, puno preskup. Napišem prve dojmove, al imajte na umu da ih kacim na intergriranu zvucnu...

Ja sam baš jučer slušao T40 II, iznenadio sam se koliko su masivni i visoki, nisam to očekivao uživo. A zvuk, ne znam šta da kažem a da ne ispadne pretenciozno ili kao da nešto napuhujem, ali meni su savršeni.

Šteta cijene, da su bar 600,700kn, ali to možemo samo u skladu s mojim nadimkom - sanjati. Zvuk je prva liga, zvučna je bila ruku na srce isto prva liga, Audiotrak Prodigy.

Iskreno šteta mi je takve zvučnike bar ne okačiti na Audigy2 ZS ili Audigy4, polovne ti idu po 150kn, pa svakako kad skupiš novac, razmisli o toj realizaciji. Isplati se.

Cemetary gates
13 godina
odjavljen

Gdje se kod nas može naći SoniGear Armagedon A7?

SK crew
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
@the stig-Po meni t3 nisu nikako puno bolji tj.nisu mi bolji od t40 ,t3 ne može nadsvirati t40. Poslušao sam oboje i to je moje objektivno mišljenje , ipak su to 2.1 i 2.0 pa ne mogu odrediti kome je što bolje. Inače , oba dva sustava su vrhunska i kvalitetna.Da ne postoje M audio AV 40 koji cijenom pariraju t40 i koji su bolji , t40 bi proglasio najboljim pc zvučnicima definitivno.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
@the stig-Po meni t3 nisu nikako puno bolji tj.nisu mi bolji od t40 ,t3 ne može nadsvirati t40. Poslušao sam oboje i to je moje objektivno mišljenje , ipak su to 2.1 i 2.0 pa ne mogu odrediti kome je što bolje. Inače , oba dva sustava su vrhunska i kvalitetna.Da ne postoje M audio AV 40 koji cijenom pariraju t40 i koji su bolji , t40 bi proglasio najboljim pc zvučnicima definitivno.

Pročitao sam dosta reviewa, T3 je svuda prosao popirlicno dobro, dok je ocjena T40 (i t20) bila negdje vrhunska, a negdje sasvim prosječna. Što se samog izgleda tiče, t40 su mi puno preveliki, pored monitora mi izgledaju jako nezgrapno, kao da će se svakog trena srusiti :-). S druge strane, sateliti T3 imaju predobar dizajn. 2.1 sistem mi se više sviđa jer ću ipak tu i tamo pogledati kakav film pa bih htio da sub odradi svoje. hvala na pomoći

Neven

15 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Gdje se kod nas može naći SoniGear Armagedon A7?

Konikom, Vemil, ono što sam ja vidio.

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
@the stig Što se tiče ocjene za 2.0 sustave to je uvijek objektivno jer svi kao minus daju nedostatak basa kojeg neznaju poslušati kako treba.Ako ne tutnji nije dobar. Inače , ne sumnjam da su t3 dobri , čuo sam ih , definitivno daju ljepši zvuk od nekadašnje krune 2.1 sustava Z 2300 koje i sam imam.Rekao bih da nemaju baš nešto snage , tako mi se učinilo kad sam ih slušao , iako piše da imaju 80 w rms.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
@the stig Što se tiče ocjene za 2.0 sustave to je uvijek objektivno jer svi kao minus daju nedostatak basa kojeg neznaju poslušati kako treba.Ako ne tutnji nije dobar. Inače , ne sumnjam da su t3 dobri , čuo sam ih , definitivno daju ljepši zvuk od nekadašnje krune 2.1 sustava Z 2300 koje i sam imam.Rekao bih da nemaju baš nešto snage , tako mi se učinilo kad sam ih slušao , iako piše da imaju 80 w rms.

Evo decki, Creative T3 sviraju... Prvi dojmovi: prekrasni sateliti, sub minijaturan u usporedbi s logitechom Z5500 :-). Definitivno nisu toliko glasni kao Z2300 (imao sam i te). Bas je mocan, ima odredeni kick ali bas ne udara u prsa kao logitech Z2300 (ne znam kako da drukcije ovo opisem). Spojeni su na integriranu zvucnu, al zaista cujem detalje koje logitech jednostavno proguta. Filmovi? pustio samo nekoliko-nije lose iako stvarno fali snage da vas digne iz naslonjaca.  Ja zadovoljan-hvala svima na preporukama...

pozdrav

Neven

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice