Crno-bijelo printanje pomoć!

poruka: 6
|
čitano: 8.582
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav, imam printer epson SX218 i zanima me kako da podesim da mi printa crno bijelo,gledao sam u opcijama al nisam našao.Dali mozda netko zna?

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 19:37 (razer1911).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kad ideš printati odi na printer properties>advanced>grayscale

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Crno-bijelo printanje pomoć!
Wolverine kaže...

neznam kak,printam iz autocada dali ima neka opcija u propertisu od printera ja nevidim nigdje grayscale

16 godina

To je (uvjek) stvar drivera, mora se nalaziti negdje u printer propertisu... ako ne možeš pronaći, instaliraj PDFcreator (čisti, ne dodatke..) imaš opciju BW-Color, takav PDF tad možeš printati bilo gdje...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
razer1911 kaže...
Wolverine kaže...

neznam kak,printam iz autocada dali ima neka opcija u propertisu od printera ja nevidim nigdje grayscale

prvo da se ogradim: nikad nisam koristio autocad, tako da ne znam kako funkcionira printanje iz njega, ali obično kad se ide printati iz nekog programa pojavi se dijalog gdje izabireš postavke ispisa tog dokumenta, pa tu obično imaš gumb printer properties. klikneš na to i tu su ti postavke printera , kod epsona su obično po defaultu na basic pogledu, tu imaš gumb advanced pritiskom na koji se prebaciš na advanced pogled i tu možeš fino podešavati postavke ispisa. tu bi trebala biti i opcija grayscale i staviš kvačicu na tu opciju i ispis će ti biti crno bijeli

16 godina
neaktivan
Wolverine kaže...
razer1911 kaže...
Wolverine kaže...

prvo da se ogradim: nikad nisam koristio autocad, tako da ne znam kako funkcionira printanje iz njega, ali obično kad se ide printati iz nekog programa pojavi se dijalog gdje izabireš postavke ispisa tog dokumenta, pa tu obično imaš gumb printer properties. klikneš na to i tu su ti postavke printera , kod epsona su obično po defaultu na basic pogledu, tu imaš gumb advanced pritiskom na koji se prebaciš na advanced pogled i tu možeš fino podešavati postavke ispisa. tu bi trebala biti i opcija grayscale i staviš kvačicu na tu opciju i ispis će ti biti crno bijeli

Riješio sam problem.Hvala puno {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice