Kupio sam polovni kompijuter i sad sam instaliro novi OS windows Xp sp3 I sve mi radi ok.Osim Printera Canon Pixma mp210 kad ga povezem na kompijuter pokazuje mi d aje ima novi hardver pristekan na PC a kad krenem instalaciju drivera prekine se instalacija jer kaze da je instalacija vec u toku.A ako prkeo windowsa snimma drivere opet nece kaze da nije uspjesno instaliro drivere.Probo sma skinuti novu verziju drivera sa neta i opet isto. Sto mi je raditi????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupio sam polovni kompijuter i sad sam instaliro novi OS windows Xp sp3 I sve mi radi ok.Osim Printera Canon Pixma mp210 kad ga povezem na kompijuter pokazuje mi d aje ima novi hardver pristekan na PC a kad krenem instalaciju drivera prekine se instalacija jer kaze da je instalacija vec u toku.A ako prkeo windowsa snimma drivere opet nece kaze da nije uspjesno instaliro drivere.Probo sma skinuti novu verziju drivera sa neta i opet isto. Sto mi je raditi????
ne znam da li si pokušao prvo instalirat driver pa onda uštekat printer opčenito ima dosta problema što se tiče te marke printera
i u svim serijama znači deinstaliraj driver pa onda ovo prvo kako sam napisao
Problem je sto ja drivere i ne instliram vec mi an pocetku prekine instalaciju.
A dali bi sto pomoglo d adignem opet sustav i sve ponovo odradim
Problem je sto ja drivere i ne instliram vec mi an pocetku prekine instalaciju.
A dali bi sto pomoglo d adignem opet sustav i sve ponovo odradim
ma pomoglo bi ali tako ne riješavaš problem tako je najlakše možda taj driver nije kompabitalan s windovsom
i sam servis pack 3 stvara probleme što se tiče printera možda da probaš prokopčat na drugi pc ako imaš
da li si ovaj instalirao ili je neki drugi
budem probo