Canon Pixma mp 210

poruka: 5
|
čitano: 2.556
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Canon Pixma mp 210

Kupio sam polovni kompijuter i sad sam instaliro novi OS windows Xp sp3 I sve mi radi ok.Osim Printera Canon Pixma mp210 kad ga povezem na kompijuter pokazuje mi d aje ima novi hardver pristekan na PC a kad krenem instalaciju drivera prekine se instalacija jer kaze da je instalacija vec u toku.A ako prkeo windowsa snimma drivere opet nece kaze da nije uspjesno instaliro drivere.Probo sma skinuti novu verziju drivera sa neta i opet isto. Sto mi je raditi????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Canon Pixma mp 210
B_O_J_A kaže...

Kupio sam polovni kompijuter i sad sam instaliro novi OS windows Xp sp3 I sve mi radi ok.Osim Printera Canon Pixma mp210 kad ga povezem na kompijuter pokazuje mi d aje ima novi hardver pristekan na PC a kad krenem instalaciju drivera prekine se instalacija jer kaze da je instalacija vec u toku.A ako prkeo windowsa snimma drivere opet nece kaze da nije uspjesno instaliro drivere.Probo sma skinuti novu verziju drivera sa neta i opet isto. Sto mi je raditi????

ne znam da li si pokušao prvo instalirat driver pa onda uštekat printer opčenito ima dosta problema što se tiče te marke printera

i u svim serijama znači deinstaliraj driver pa onda ovo prvo kako sam napisao

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
17 godina
neaktivan
Canon Pixma mp 210

Problem je sto ja drivere i ne instliram vec  mi an pocetku prekine instalaciju.

A dali bi sto pomoglo d adignem opet sustav i sve ponovo odradim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Canon Pixma mp 210
B_O_J_A kaže...

Problem je sto ja drivere i ne instliram vec  mi an pocetku prekine instalaciju.

A dali bi sto pomoglo d adignem opet sustav i sve ponovo odradim

ma pomoglo bi ali tako ne riješavaš problem tako je najlakše možda taj driver nije kompabitalan s windovsom

i sam servis pack 3 stvara probleme što se tiče printera  možda da probaš prokopčat na drugi pc ako imaš

da li si ovaj instalirao ili je neki drugi

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
17 godina
neaktivan
Canon Pixma mp 210

budem probo

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 21:19 (B_O_J_A).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice