WW II. Pacifičko bojište- igre?

poruka: 5
|
čitano: 1.208
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Kao što naslov govori zanima me ima li koja dobra igra na tu temu, prvenstveno RTS, a mogu i drugi žanrovi, ali da se radi baš o pomorskim bitkama. {#}

Hvala :)

0 0 hvala 0
17 godina

Jedina igra koja meni pada na pamet je Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific. Je da se može upravljati samo podmornicama ali eto. {#}

E i ima jedna koju sam davnoooo igrao, Carriers at War. Ali nema baš nešto puno igara koje se događaju na Pacifičkom bojištu.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2014 23:43 (Rhox).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

uskoro dolazi world of warships(zasad samo beta...)...ugl. bit ce svi brodovi drugog svjetskog rata....za podmornice nisam siguran!

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: WW II. Pacifičko bojište- igre?
scipion kaže...

Kao što naslov govori zanima me ima li koja dobra igra na tu temu, prvenstveno RTS, a mogu i drugi žanrovi, ali da se radi baš o pomorskim bitkama. {#}

Hvala :)

Battlestations Pacific

Igra stara oko 5 godina, ali i dalje odlicna. Prije sam obozavao igre iz WW2. Sjecam se, da sam dane provodil uz nju, odlicna polustrategija, pomorske i zračne bitke između SAD-a i Japana u WW2

Na pocetku kampanje nema bas previse strategije, ali poslije, dok prolazis vaznije pomorske bitke (Guadalcanal i Midway) strategija igra veliku ulogu.

Probaj i igru R.U.S.E ona je vise orjentirana na kopnene bitke, ali isto odlicna

16 godina
odjavljen

Od drugih žanrova medal of honor pacific assault. Malo stariji fps.

Svi smo mi Mentalist.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice