World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 631.738
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Warships
Milka30 kaže...
Reichz kaže...

Smoke različitih nacija traje različito dugo. Kad si u smoku svejedno te može detectati radar ili hydro, a možda te i ljudi gađaju po bljeskovima tvojih topova.

E to da razlicite nacije imaju drugaciji vremenski period,nisam znao.A sto se tice destroyera igram samo sa Maasom-druge nisam probao.

Za bljeskova znam,ali me pati cinjenica da mi svjetli indikator detected iako je prvi najblizi neprijatelj udaljen od mene oko 5 km,a ja naprimjer kada igram sa battleshipom,priblizim se na manje od kilometra od zadimljenog destroyera i ne mogu ga vidjeti da ga hebeš!

Tko tu koga?

Možda si prebrz za dim?

A možda puše bura...

13 godina

Gledam tu liniju britnaskih BB-a...gledam po YT reviewe..i nista mi se ne svidja...to su prakticki battlecruiseri, a ne punokrvni BB-i...pokusavam nac britanski BB da je slican njemcima, reicmo tirpitzu i ovima..znaci punokrvni BB , jak, sa jakim secondarijima jer volim ic u brawlove...al izgleda nema toga kod britanaca..ili bar ja nisam nasoa dosad...tako da drzim se svog tirpitza bismarcka, imam pun k expia za T9 i T10 njemacke BB-e..razmisljam dal da researcham ili ostanem na tirpitzu? Sa tirpitzom bas uzivam igrat..full manual secondary build sa rangeom preko 10k i na blizinu kaos...znam ic protiv da broda i izac ziv bez vecih problema ako odigram kako treba...prije sam iso protiv NC i bismarcka, NC pokazao stranu i ode...bismarck mi dao veci dio stete, al i on zavrsio na dnu...jednostavno nije mi zao ni lipe dane za tirpitz i pogotovo sa secondary buildom...

Kazu da je tirpitz neprecizan na daljinu, al ja redovito uspijem skidat i preko 12k drugim BB-ima preko 18km...

Najzanimljivije mi je kad idem recimo protiv bismarcka sa isto full secondary..to bude kaos..sve zivo leti oko nas...main gunovi, seocndary...torpeda...ma milina...takve borodve dosovno obozavam..s kojima se mozes upustit u blisku borbu i da to lici na nesto, i da izadjes ziv.

Sta sa njemackim T9 i T10..dal se s njima moze igrat slicno ko sa tirpitzom iako nemaju torpove...dal se moze i s njima brawlat kao sa tirpitzom? Gledam revieve po YT, al svako ima svoje.

Origin ID: ReaLazio
9 godina
neaktivan

moze se igrat s njima isto ka i sa tirpitzom nego je,bar se meni tako čini,disperzija sve veća odnosno neprecizniji si...iskreno,između Tirpitza i Kurfursta radije igram ovog prvog ne samo radi toga sta je money maker nego mi je zanimljiviji za igru,raznovrsniji prije svega radi torpeda...velika disperzija kod Kurfursta mi ide na zivce pa ga malo igram...s FDG-om sam bio naujspješniji ali njega više nema,dosta su mi ova dva...btw,od BB-a najviše igram Tirpitza i Montanu...i Yamato mi ide na zivce 

12 godina
neaktivan
World of Warships

WGGCWOWS17

promo cod za brodove, ali ne znam što daje

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Sad upravo odigrao...igrom slucaja i to mislim da tko zna kad ce se opet desit..u krugu od 10 km ja sa tirpitzom, jos jedan tirpitz, grobe protiv bismarcka, tirpitza i grobea....znaci to je bio opci kaos na ekranu kad su krenuli secondary...plus main armament, totalni kaos...uspjeli smo izac kao pobjednici ja i grobe..al to su stvari zbog kojih igram sa tirpitzom i sta volim close combat, pogotovo sa njemcima, protiv njemaca...zao mi je sta nisam snimio, ekran pun secondaria sve zivo na sve strane leti...prvi put da se deislo da 6 BBa njemackih uđe u krug od 10 km..mislim da se necu micat sa njemaca, pogotovo radi brawlinga i ovakvih stvari koje nemogu sa drugim BB-ovima iz drugih linija

14 godina

Bit će dobra engleska BB linija, jedva čekam. 

10 godina
neaktivan
Jel ide taj patch ovaj tjedan?
14 godina
MoF0 kaže...
Jel ide taj patch ovaj tjedan?

3. tjedan combat missiona za RN BB blueprint flag završava u četvrtak.. tako da bi lako mogli vidjeti RN BBs do kraja tjedna. ja se nadam. 

13 godina

Sad si racunam, treba mi jos 780k XP-a za kurfursta da sve zivo pokupujem od bayerna pa nadalje, preskocit devetku i uzet desetku i napravit full manual secondary build sa adrenaline rushom..skoro isto kao sa tirpitzom...mislio sam sav taj free xp ulozit u americke BB-eove..al nekako me montana ne privlaci, kao ni iowa i ovi ostali, zato jer pokazes stranu, gotov si...citovi padaju kao kiša...jedino sta gledam ovaj kurfurst je ogroman i prakticki imaš metu iznad glave stalno za ove HE spammere al igrat ga agresivno kao tirpitz..imy hydro, nema torpove al nema veze, jos i torpove i hydro da ima bilo bi previse :D

Netko tko ima yamata, dal se isplati grindat do njega? najveci kalibar i najbolji armor u igri ima kako ispada...gledam koj t10 Bb uzet, zasad mislim da je kurfurst prvi na listi, pa onda bi vjv yamata isao

14 godina

Nikad neću skužiit koji je gušt preskakati tierove. Pogotovo u njemačkoj BB liniji koja je prezabavna za igrat. Svaki brod u tieru te: 1) priprema za sljedeći tier 2) uči kako igrati protiv njega i gdje ga gađati kad ga vidiš sa druge strane. 

13 godina

zasto da igram T9 njemacki Bb ako mogu odma na desetku i naucit ga igrat. Otvoris YT video i vidis manje i vrline svakog broda i kako najbolje iskoristit brod i igrat snjim i to je to, poslje dodatno usavrsis svoju igru i neke stvari izmjenis koje tebi odgovaraju, pa i sad kad igram sa tirpitzom manje vise naucio sam za sve brodove koje mogu srest u borbi mane im i i vrline, pogotov kruzerima i DD-ovim koliki im je torpo range da znam odprilike kad je vrijeme za okretat kurs. Direkt na fredrika otic, full manual secondary build i derat, eventualno uzet permanent camo za veci XP i grindat s njim za tko zna sta se sljedece odlucim uzet.

15 godina
TheDarkSide kaže...

Sad si racunam, treba mi jos 780k XP-a za kurfursta da sve zivo pokupujem od bayerna pa nadalje, preskocit devetku i uzet desetku

pricas ko da imas vec mizurija pa ti netrebaju fri expi

quickr kaže...

Nikad neću skužiit koji je gušt preskakati tierove.

mozda coek ima para a nema vremena

TheDarkSide kaže...

eventualno uzet permanent camo za veci XP i grindat s njim za tko zna sta se sljedece odlucim uzet.

znaci mislis fri expat neki drugi visoki tir? sigurno ti je IGN dolarski zelene boje tam na cipru na njihovim ekranima

nemoj mislit da sam ti zavidan, super je da ulazes u svoj gejmerski gust. ja nemam tolko vremena i nedam pare omiljenoj nam korporaciji, barem ne za preskakanje tirova. super je da free to play igraci mogu igrat djabe zahvaljujuci pay to play igracima

i da ne mislis da serem, nekidan sam skuril 350k free expa sa accounta i jos 170k+ convertal da u wotu sa t8 direktno uzmem tX, ali samo zato jer je postao poseban event tenk ( ne premium jer su rekli da nece nikad bit premium desetki) za trening posade i kao unikat tX foch, nesto kao end of life.

da su prilikom lansiranja brodova unificirali i free expe i golde, zna se da bi sve to odavno skurio na brodove

al im je prodaja dabluna kao privremene valute super isla pa su to ostavili, zajedno kao i nepostojanje accelerated treninga u wowsu i depoa, da se sve NE moze kupovat na kolicinu kad je na popustu

a da ne pricam koja je razlika u cijeni po tirovima brodova u odnosu na tenkove i avione, a posebno premium cijena brodova po tirovima, kao i uvrstavanje bundlova od 100€ do soma kuna u ponudu

P.S. necu ovdje javno a ni privatno krenut zbrajat kolko sam ja potrosil na WG (da se ne stresiram ) al moj IGN i IP su sigurno upisani na zlatni zid sa kitovom masti

da, ja sam whale, kad se sjetim da sam prije zavrsetka bete kupil odma i ataga i atlantu prije nego ih "povuku iz prodaje" jer su ih "povlacili iz prodaje" htio sam i warspite-a al reko njub sam sa tim sporim brodovima, kupicu ga posle ako ga ikad "vrate u prodaju"

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
14 godina

Kaj to znači "nema vremena" u F2P non competitive igri? Ti i ja ćemo doći do  tier 10 u mjesec dana on će u 3 mjeseca. Vau, big deal. Ma dobro, nek radi sa svojim acc. kaj želi. 

WG živi od ljudi koji vole sve dobiti na brzinu i preskakati stvari. 

14 godina
neaktivan
World of Warships

Od Nijemaca sam igrao Bismarcka, Freddya i sad se igram s Großerom.

Bismarck je keeper, jos imam i free kamuflazu.

Freddy mi je iznenadjujuce dobro legao, manual secondaries ali bez AFT.

Na Großeru umjesto +20% secondaries uzeo sam -7% disperzije, 12 topova je 12 topova. Mozda brod s kojim je najlakse nosit ekipu.

Ja ih ne bih preskakao i planirao sam grind, ali je dosao Bismarck event pa sam uzeo premium da lakse rjesavam taskove i eto me na T8.

Japanski BBi su tezi za igrati jer jedu citadele, s druge strane svi osim T3,4 i Izuma su mi ostali u luci. Kongo je brz, Fuso je sacmarica, Nagato ima najmocnije topove u T7, Amagi se koristi u competitive, a Yamato je Yamato.

S US BBima sam tek na New Yorku, pa ne mogu komentirati. Kapetan je 19-point s Missourija pa je moguce da ce americka linija imati malo bolje rezultate.

Novac ne kupuje srecu. Ali ljepse je plakati u Porscheu nego u Yugu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pa vrlo jednostavno je..igram sa tirpitzom i punim mu XP...poslje cu ga pretvorit u free XP i otkljucat sve do kurfursta. Novci mi u zivotu nisu problem ako to tako mozemo navest, i iz moje prespektive, bolje da ih nekad dam na nesto sta ce mi ostat, iako virtualno, nego da ih primjer popijem..jer popit mogu uvijek. Nece mi trebat 3 mj do kurfursta, jer vec sad imam 460k XP-a na tirpitzu, dnevno napravim barem 30k XP-a tako da do 780k nece mi trebat jos dugo. Imam tirpitza + premium. Planirao sam nakon sta otvorim kurfursta, na njemu uzet permanent camo za 100% XP više i onda s nim grindat do dovoljno XP-a za yamata.

To moje "davanje" novaca je ajmo rec svojevrsni support sta mi se svidja ono sta igram, pogotovo sa tirpitzom

15 godina
quickr kaže...

Kaj to znači "nema vremena" u F2P non competitive igri? Ti i ja ćemo doći do  tier 10 u mjesec dana on će u 3 mjeseca.

ja sam igro jos zatvorenu betu, kad je to vec bilo

i posto imam i posao (vec vidim naslov u 24 sata, zbog posla zanemario wows™) slabo igram

max sam doso do t6 u CA, usa, ger

rusa DD sam dobio nakon mijesanja i nove grane

plus sam igral apsolutno sve nacije i klase (imam i dva t4 CV-a al jos nisam krenul sa klikanjem )

yup, im a carrier n00b virgin

a do tX mogu doc jedino da dam nekom da igra u nedogled, a to mi nema smisla jer necu ni naucit gejmplej visokog tira nego samo bit uteg svom timu

gust je u grajndu, ma kakav on bio

kak je reko jednom moj frend za cure "ak mogu, ko da jesam, nije mi napeto"

osim toga, u svim wg-ovim naslovima (da, edo igra i avione uz tenkove )  ima tako dobrih vozila na tiru 4 da je to nemoguce ostavit i odjurit dalje bez da se poneki ostavi za gust

TheDarkSide kaže...

To moje "davanje" novaca je ajmo rec svojevrsni support sta mi se svidja ono sta igram, pogotovo sa tirpitzom

fair enough. dijelim tvoj stav da ak je nekaj dobro i blisko srcu, treba pljunut pare za to. sve sto valja nije dzabe.

i za world of warcraft se nekad placala mjesecna pretplata.

nekih 10 € mjesecno i nije nesto ak se uzima premium

evo ja sam poceo placat jos davno dok su se kupovali zetoni i ubacivali u automate davno prije kompjutera

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
13 godina
TheDarkSide kaže...

Pa vrlo jednostavno je..igram sa tirpitzom i punim mu XP...poslje cu ga pretvorit u free XP i otkljucat sve do kurfursta. Novci mi u zivotu nisu problem ako to tako mozemo navest, i iz moje prespektive, bolje da ih nekad dam na nesto sta ce mi ostat, iako virtualno, nego da ih primjer popijem..jer popit mogu uvijek. Nece mi trebat 3 mj do kurfursta, jer vec sad imam 460k XP-a na tirpitzu, dnevno napravim barem 30k XP-a tako da do 780k nece mi trebat jos dugo. Imam tirpitza + premium. Planirao sam nakon sta otvorim kurfursta, na njemu uzet permanent camo za 100% XP više i onda s nim grindat do dovoljno XP-a za yamata.

Oš kupiti od mene onda oaj account - imam ti 3 t10 broda, uljučujući i Kurfursta s kojim sam mislim obavio 285k dam partiju koliko je dobar, imam i Moskvu i Geringa, masu t8 brodova, imam ti kapetane na Kurfurstu sa 19pt skillom, Belfasta sa isto cpt sa mislim 18pt skill, ruskog sa 19pt, Kutuzova, Molotova, Leningrad, Murmansk, Arapagio brodove, graff spee - ne znam kaj nema, bio sam i rank1 u rankedu - svašta nešto :)

na istom accountu imam i World of Warplanes sa isto mislim 3 t10 aviona i pun k t9 aviona i full pt.cpt.

17 godina
VooDooZg kaže...
TheDarkSide kaže...

Oš kupiti od mene onda oaj account - imam ti 3 t10 broda, uljučujući i Kurfursta s kojim sam mislim obavio 285k dam partiju koliko je dobar, imam i Moskvu i Geringa, masu t8 brodova, imam ti kapetane na Kurfurstu sa 19pt skillom, Belfasta sa isto cpt sa mislim 18pt skill, ruskog sa 19pt, Kutuzova, Molotova, Leningrad, Murmansk, Arapagio brodove, graff spee - ne znam kaj nema, bio sam i rank1 u rankedu - svašta nešto :)

na istom accountu imam i World of Warplanes sa isto mislim 3 t10 aviona i pun k t9 aviona i full pt.cpt.

Nisi naveo glavno, koliko cijenis acc  

Ja u zadnje virjeme skroz slabo igram jer fakat nema vremena od nekih zivotnih obaveza. Prije sam igrao tenkove i redovno sam uplacivao premium jer obzirom da sam i tada bio ogranicen sa vremenom bilo mi je lakse i brze za napredovati. A ako te nesto usrecuje i donosi ti zabavu onda vrijedi za to pljunuti i koju paru 

13 godina
VooDooZg kaže...
TheDarkSide kaže...

Ne privlaci me bas kupit gotov acc...vise mi je eventualno "malo" si pomoc a onda ostalo izgrindat i usput naucit igrat određene brodove koji me zanimaju. Igrao sam i WoT, i jednostavno nije me privukla igra baš...jedino mi se svidja KV2 u globalu svidjaju mi se ruski heavy tenkovi.

tirpitz mi se svidja, i jedino cu ic na brodove slicne njemu po gameplayu, znaci di mogu agresivno igrat close combat, i secondary da mi igraju ulogu, tako da mislim da cu ostat na njemcima..jedina iznimka bi mogao bit yamato..zelio bi vidit kako bi to sve izgledalo na njemu...posto brod ima najaci kalibar u igri koji prolazi kroz doslovno sve...al drugaciji playstayle od tirpitza i high tier njemaca. Kruzeri me vise uopce ne privlace, grindao sam do Clevelanda dok je jos to bio OP brod radi rate of firea, a ona pepsicola me uopce ne privlaci kad vidim u mecevi da je ono prakticki brod od papira, i jednostavno nakon toliko igranja sa bbovima totalno sam izgubio štih za kruzere, di izletim iza otoka i naravno poginem, jer jbga naviknuo se na BB.

13 godina
Dr. Vicko kaže...

Nisi naveo glavno, koliko cijenis acc  

Zato jer me sram reći koliko sam ulupao para u njega, o vremenu, živcima i grindanju do t10 i rank 1 ni neću počinjati 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.9.2017 14:01 (VooDooZg).
13 godina

Zasto bi ga onda prodavao? da povratis ulozeno? sumljam da ce ti itko dat realnu vrijednost acca, odnosno novaca kojeg si ulupao u njega, i sveg ostalo kombinirano

13 godina
TheDarkSide kaže...

Zasto bi ga onda prodavao? da povratis ulozeno? sumljam da ce ti itko dat realnu vrijednost acca, odnosno novaca kojeg si ulupao u njega, i sveg ostalo kombinirano

Pa uloženo da vratim, ajd vrijeme i živce ću šenkat :)

13 godina

Daj ga na njuskalo mozda ga prodas

17 godina
VooDooZg kaže...
TheDarkSide kaže...

Pa uloženo da vratim, ajd vrijeme i živce ću šenkat :)

Neces nikada vratiti ulozeno jer cijene takvih acc-ova nisu uopste velike i daleko su ispod ulozene vrijednosti.

Nikada necu skontati kada se netko zivcira i ludi radi jedne igre koja je tu da bi te u osnovi zabavila. Ja sam veceras odigrao jedno desetak partija, imao nula pobjeda ali nema razloga da se nerviram radi jedne igre 

14 godina
Pripazi malo sa takvim objavama na forumima,jer sam ja tako popusio acc .😠

Ja obozavam WOW ali samo do 6-7 tiera,sve dalje mi se gadi i uvjek izbrisem acc kada nabrijem ekipu do 7 t.Malo se ohladim i onda opet novi acc od 0 krecem.
To radim jer mi se opcenito gadi politika Wargamminga koja se primjenjuje u svim njihovim igrama-bez premium acc nema smisla igrati +7 tier jer si svakom bitkom u minusu.Zbog toga im nikada necu uplatiti niti lipe.
Frustrira me cinjenica da ja u bitki dobijem Krakena sa t 7 battleshipom i ubudem u minusu na kraju bitke,dok recimo sa t7 CV-om budem u plusu iako mi do kraja bitke pobiju sve avione.
Tom logikom ispada da na kraju bitke osteceni battleship vise kosta od izgubljenih 40-tak aviona.

Pitanjce:
Sta je to base xp?
Kako ga sto vise dobiti?
Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
14 godina
Milka30 kaže...

To radim jer mi se opcenito gadi politika Wargamminga koja se primjenjuje u svim njihovim igrama-bez premium acc nema smisla igrati +7 tier jer si svakom bitkom u minusu.Zbog toga im nikada necu uplatiti niti lipe.
Frustrira me cinjenica da ja u bitki dobijem Krakena sa t 7 battleshipom i ubudem u minusu na kraju bitke,dok recimo sa t7 CV-om budem u plusu iako mi do kraja bitke pobiju sve avione.
Tom logikom ispada da na kraju bitke osteceni battleship vise kosta od izgubljenih 40-tak aviona.

Pitanjce:
Sta je to base xp?
Kako ga sto vise dobiti?

Svi mi koji smo igrali ijednu wargaming igru znamo kako oni posluju, novac prije gameplaya, novac prije svega. I ajde, možemo ih razumjeti ili ih barem ja razumijem pošto su free2play igre. Samo što su oni sa tenkovima otišli puno predaleko. Tenkovi su danas čisti pay2win sa premium granatama i OP premium tenkovima.

Kod brodova toga još nema (premium granata) i već se osjeti razlika u kvaliteti gameplay-a. OP premium brodova ima ali ne puno i nisu toliko OP da mogu sami carryat cijeli match. 

U trenutnom stanju WoWS po gameplayu i kvaliteti mi je miljama ispred WoT-a, samo da tako ostane 

Sa premium acc. komotno se mogu sve partije do i uključujući T8 završiti u plusu, bezobzira pobjeda/poraz. I to mi je ok. T9 i T10 su napravljeni da gubiš lovu te si primoran ili kupovat kredite/dubloone ili premium acc ili premium shipove ili igrati niže tierove da zaradiš. I to mi je ok. Dok god ne uvedu premium granate nastavljam igrati WoWS jer je prezabavan. 

Base Xp je vrijednost Xp-a koju dobiješ na temelju tvog učinka u igri (načinjena šteta, killovi, cap points, itd) To je bazični iznos XP-a koji se onda uvečava sa zastavicama, paint jobom, x2 za prvu pobjedu u danu, itd...  Bukvalno, što bolje igraš, što ti je utjecaj u bitci veči to češ dobiti više base XP. 

13 godina
World of Warships

Vidim da mjenjaju drastično smoke metu tak da ovo bi me moglo i vratiti kad to implementiraju, kaj se tiće oduzimanja acc mogu mi pušiti - prodaju ih svakodnevno "na onom forumu" pa nikom ništa, njima je u cilju da ljudi igraju igru i da plačaju premium time - ja ovakav koji nisam već valjda pol god igrao sam im nezanimljiv i ja sam im čisti minus..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Dobivanje kredita nakon borbi je malo cudno...nekad napravis cuda u partiji, potopis 3-4 broda, al pogines recimo na samom kraju partije, dobit ces manje nego da si odigrao coijelu partiju, ostao ziv, al potopio mozda jedan brod..znaci nigdje logike..ispada napravi sve samo nemoj potonut. Isto tako, kao T8, gađaj desetek, al pogini, dobit ces vise para nego da si pobjedio al recimo gađao samo svoj tier ili tier manje..znaci nigdje logike...ajde bar su MM malo popravili, prije me sa tirpitzom stalno bacao u T10 borbe...sad se cesce desava da sam ja pri vrhu MM.a..a ne prije svaka druga protiv yamata i ekipe...pa moram igrat snipera i to sa tirpitzom kojem je sigma 1.7 ili 1.8..i onda cekat da mi se potrefi kakav brod blize da mogu krenut agresivnu igru jer priblizi se ti yamatu, kad mu krenu sekundarne i kad te spici sa punim salvom ode pola energije bezobzira dal se ti postavio pod kutem ili ne sve od njega proalzi

13 godina
Milka30 kaže...

To radim jer mi se opcenito gadi politika Wargamminga koja se primjenjuje u svim njihovim igrama-bez premium acc nema smisla igrati +7 tier jer si svakom bitkom u minusu.

I T8 se da igrati u plusu bez Premiuma (80-85% partija) T9 i T10 teško, ali opet ne nemoguce (30tak % partija)

IMO! :)

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
World of Warships

Igram već 2 dana i to bez premium acc - ne mogu vjerovati da sam tak discipliniran :)
Uglavnom isporbavam ove nove Britanske BB i sad sam na t4 Orionu - šta reć nego bolest :)  u 7 partija av dam 74.500 imam :)  bojim se da će to brzo nerfati jer tipa 14 požara je dosta često da postignem 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice