World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 628.066
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Warships
Milka30 kaže...

Upravo sam otkljucao South Carolinu i odusevljen sam sa brodićem.

Već tri partije sam prvi po jačini-isto tako i prvi na kraju partije.

Iako sa igrać koji jurca okolo i forsa brzinu,ova mrcina mi je bas ljepo sjela.

Ukampam se ko trut i rokam po ekipi!

Firepower je strašan isto tako i izdržljivost-ono taman!

Forsam Amere,nekako mi bolje leže,a i oni drveni podovi kod Japanaca me živciraju XD...Jel to ok?

Mislim,jesu li Ameri kasnije dobri..barem dok se ne susretnu sa Yamatom?

ameri su svakim sve jači i precizniji kasnije u igri, vidi moj opis dolje

moj test iz CBT i sada....

DD -

- T2, T3 - Sampson, Wickes, smijurija od brodova (IMHO), nisu loši, ali ipak....

- T4 - Clemson - prvi ozbiljniji DD kod amerikanaca, u dobrim rukama opaka igračka

- T5 - Nicholas - korak unazad u odnosu na T4 (IMHO)

- T6, T7 - Farragut, Mahan - odlični brodovi

crusier

- T3 - St.Luis (3. najbolji CL u igri), divizija je ustanju slomiti cijeli protivnički tim

- T4 - Fhoenix - prva ozbiljna CL (po brzini), ali lošija od T3

- T5 - Omaha - odličan brod za lov na DD i BB (T3,T4)

- T6 - Cleveland - (2. najbolji CL) - za mnoge i OP, u vještim rukama i sa malo sreće, u stanju si sam pobijediti cijeli protivnički tim,

- T7 - Pensacola - fantastičan lovac na avione, najbolja uloga - eskort CV-a, s obzirom na topove i samo 4 hita u minuti, igrati kao sa T3 BB (oprezno i na distanci)

- T8 - New Orlenas - za mene, ni vrit ni mimo, ništa posebno, malo pojačana Pensacola

- T9 - Baltimore - Džepni BB, tako ga i igrati

- T10 - Des Moines - ako igraš protiv njega, prvi ti je prioritet da ga odmah potopiš. Zastrašujuća vatra iz topova i AA, daleko najboji brod u Crusier klasi

van klase

- T7 - Atlanata - preminum, čisto bacanje novaca, Cleveland je bolji, Pensacola bolje oklopljena

BB

- T3, T4 - South Carolina, Wyoming - solidni ali spori, brzina i range(doseg) im nije vrlina

- T5, T6 - New York, New Mexico - solidni brodovi, iako mi se čini da je New Mexico slabiji od New Yorka u samoj igri

- T7 - Colorado - niš posebno

- T8 - North Carolina - opasan brod u rukama majstora, dobro naoružan i dosta okretan kad pričamo o BB

CV

- T4 - Langley - moj bože kako je to spor i težak CV za igranje, a sad su još povećali xp za novi level...(muka ježeva), samo 18 Knot brzina

- T5 - Bogue - kako ćete bit sretni kad se konačno riješite Langley-a da nećete skužiti mane ovog broda - jednako spor

- T6 - Independence - prvi ozbiljan CV, ide 30 Knot, ej sa ovim pobjegnete BB-ima

ostale klase nisam još uspio testirati

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2015 15:06 (Darky).
14 godina
World of Warships

Malo mi nesta nije jasno...

Igram samo sa South Carolinom i u svakoj bitki imam minimalno 2 killa i oko 20 hitova,2-3 fire-a...uglavnom nisam loš,ali me frustrira jedan cinjenica;

U 20-tak bitaka sa South Carolinom ja osvojim tek 900 XP-a,dok mi za sljedeci brod treba 9000-u prevodu;trebam igrati 2 tjedna da bi otkljucao sljedeci brod III tier-a.

Gdije griješim?Zašto dobijam tako malo XP-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warships

Najvjerojatnije zato što koristiš HE municiju s BB-om, ako sam ja dobro skužio iz ovoga što si spomenuo vatre. Za dmg, a time i xp, na BB se koristi AP municija, radi već dmg i ima šansu da napravi citadel hit za ogroman dmg. Probaj igrati s AP municijim na BB pa javi kakvi su onda rezultati po pitanju xp-a.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

1 0 hvala 1
13 godina
Milka30 kaže...

Igram samo sa South Carolinom i u svakoj bitki imam minimalno 2 killa i oko 20 hitova,2-3 fire-a...uglavnom nisam loš,ali me frustrira jedan cinjenica;

U 20-tak bitaka sa South Carolinom ja osvojim tek 900 XP-a,dok mi za sljedeci brod treba 9000-u prevodu;trebam igrati 2 tjedna da bi otkljucao sljedeci brod III tier-a.

Mali XP ti je samo zato jer radis mali dmg. To ti je standardno sa Carolinom, osim ako se ne pogodi neki dobar match sa malo losijom ekipom u suprotnoj ekipi koja ce ti ulazit u range konstantno. 

Hebiga... ti tirovi su teski grind, kakva je muka tek sa Kawachiem grindat da ti ne pricam. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
Tomo53nja kaže...

Meni je isto bila dobra iako sam ja jos vijek njubina za sve vrste brodova---

Ovi DD-ovi su bas zabavni za igrat, brzi, okretni, torpeda su opasna za sve tenkove,

skrin $hot or it didnt hepen

SimeKZ kaže...

Mozes slozit klan, al sta ti vrijedi kad u platoonu moze biti samo 3 igraca... a jos nema gameova kao u WoTu.

mozete u klan ako trenutno niste u klanu

kolko znam da se klan iz wot-a prenosi i u wowp

za brodove neam pojma kak se to s klanom trenutno rjesilo u beti

Rhox kaže...

... Joj zašto se igranjem Kume ne može otključati Aoba da se preskoči Furutaka. Btw jel ima kakvih naznaka kada bi mogla biti rasprodaja slotova, nemam više niti jedan a imam par brodova koje bih zadržao, kao Kuma.

igranjem kume se MOZE otkljucati aoba-konvertiras expe "dablunima" u free expe i rjesio si furutaku bez igranja, ali ne i bez PLACANJA

ili grajndas ili placas, nema sredine

SLOTOVI se nece rasprodavat tak brzo, barem ne jos mjesec dana po mom misljenju, kao ni oprema i consumablesi

ionak igru igraju hard core igraci koji su spremni platit, pa ce platit posebno "brodske golde", trosit ih bez popusta, jer zele odmah sve brodove iz closed bete i ta manjina igraca donosi vecinu para- takozvani early adopteri

zato jos i nije ujedinjen account da se koriste goldi i free exp " da se zastite igraci iskusni u jednoj igri od velikih tirova bez ingame iskustva u drugoj" TM kak su izjavili

citaj: hebe se wg-u za to kolko golda i free expa imas sa tenkovima, ovdje sinko plati sve ispocetka ak oces sve odma

zato nema ni acc crew training-da se svi ti silni expi na elitanim brodovima konvertaju

zato nema ni depoa da se nemoze prodat ono kaj si skinuo s brodova i nakupljas kroz tirove

zato jos nema ni specijala sa popustima

zato EDO ceka i ne kupuje jos opremu za sve prem brodove kaj ima, niti ce kupovat slotove do popusta

mozda u 8.mj. kad bude wg-ova godisnjica bude neki specijal s popustom, ali mozda

vidite i samo da je sve napravljeno upravo tako da izaziva frustraciju i trosenje para za ugodniji gejmplej

stizu "nazad" premiumi t7 i t8 u shop da se omoguci i "ostalim" igracima iskustvo igranja visokih tirova i placanja 50€ / $ za malo koda i pixela i sufinanciranje omiljene nam firme jednim klikom misa na KUPI

ja preporucujem svima da cekaju i strpe se, puno ce usparat

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 1:34 (ED63).
17 godina
World of Warships

Da ne povjeruješ kakvih likova ima. Igram s Myogijem i slučajno okrznem jednog lika u BB, i to je zapravo njegova krivica jer smo plovili usporedo i onda je on odjednom skrenuo desno i presjekao mi put. E onda je uslijedilo za rubriku ne povjerovati. Lik me cijelu partiju gađao topovima dok me nije potopio dok me njegov division prijatelj vrijeđao preko chata. Naravno da smo izgubili jer ja sam se više brinuo da izbjegavam ovu budalu, a ova dvojica nisu ništa radili. Ali ono što mi nikako neide u glavu da ideš nekoga iz vlastitog tima gađati samo zato što te okrznuo za zanemariv dmg. 

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
13 godina

Koje je žešće smeće myogi od broda...nemogu docekat da ga se riješim. Nevjerojatno...

POl minute reload, samo 3 topa (svaki s 2 cijevi),neprecizan boli glava,trom...

Užas

17 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Pogreška ti je kaj rano pogineš.

Dakle:

ti nisi DD ili krstarica, ne juri na masu, drži se na cca 8 - 10 km od mete

20 hitova je ništa, to su tvoja 3 plotuna.

dok ne dođeš na T5 nemoj ni korisiti AP municiju HE ti radi veći avg dmg i još izbaci pojedine sustave iz upotrebe

ciljaj pažljivo, svaki plotun mora pogoditi !

Nadalje, malo Xp dobiješ ako partija završi nerješeno ili izgubite

za pobjedu i ako imaš puno pogodaka dobiješ 1000-3000 xp

Također, BB ima i AA topove - ako ti neki brod priđe na manje od 5 Km, stisni CTRL i mišem označi metu, kad vidiš protivničke avione, jednako tako markiraj avione koji su na 5 km

svaki pogodak donosi nešto XP

Nadalje kapetanski skilovi koje moraš imati

- High Alert
- Basic Firing Training
- Basic of survivability

• - Aiminig Expert

- Fire Prevention
- Advanced Firing Training

edit:

OH oh i na kraju, da ne igraš možda CoOp game???

Prebaci se na Random Game koji igraš protiv ljudi a ne protiv botova (pobjeda kod botova daje mizeriju od XP)

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2015 11:13 (Darky).
17 godina
Rocinante2112 kaže...

Koje je žešće smeće myogi od broda...nemogu docekat da ga se riješim. Nevjerojatno...

POl minute reload, samo 3 topa (svaki s 2 cijevi),neprecizan boli glava,trom...

Užas

A nije tako loš Myogi, zapravo je puno bolji naspram onoga koji je bio u CBT. Tada uopće nije imao AA, kao sada Arkansas Beta, i svi CV su se lijepili na njega. Osobno pokušavam izbjegavati borbe protiv BB-a u Myogiju jer znam da će me nadjačati jako brzo, osim ako kao što Darky predlaže puca HE onda se ostanem napucavati s njim i u 90% slučajeva pobijedim, pogotovo ako smo 1 na 1. Dobar je za lov na CC i dosta često ih citadel hitam s Myogijem, iako i tu je problem što ima malo topova pa te RNG odluči pomaziti s tim da se projektili rasprše zna doći do problema. Taj njegov veliki domet meni osobno i nije toliki bonus baš zbog spomenute nepreciznosti, a i ako igrač obrača bar malo pozornosti skužit će da si opucao i dovoljno je da malo promijeni smjer da se promaši jer projektili dugo putuju.

Fire Prevention skill je bacanje 2 skill pointa, po onome što su ljudi saznali ne smanjuje tu šansu za tih 7%. Dakle ako neprijatelj ima 20% šanse nije da će s tim skillom sada imati 13% šanse, nego će imati 18,6%, po meni beznačajan iznos koji ne vrijedi 2 skill pointa.

13 godina

Ma baš to sta kazes,toliko je neprecizan,na 18km range koji ima samo se više primjeti. Projektili lete predugo,prelako je fulat,a jos i se rasprše da nemoš nikoji drek pogodit.

Jedino na blizinu neku,ako zdrmam citadel hit onda super. Inače ništa.

HE je gubitak vremena s ovim brodom,svakih 30 sekundi i dmg nije bog zna šta,radije AP kad sevec kockam jer ako penetriram dmg je mnogo veci. Al jednostavno nejde pa nejde. Ovaj brod je cisti grind. Naspram wyominga koji je u istom tieru ,ovaj brod je smijurija.

17 godina
neaktivan
Rhox kaže...

Fire Prevention skill je bacanje 2 skill pointa, po onome što su ljudi saznali ne smanjuje tu šansu za tih 7%. Dakle ako neprijatelj ima 20% šanse nije da će s tim skillom sada imati 13% šanse, nego će imati 18,6%, po meni beznačajan iznos koji ne vrijedi 2 skill pointa.

to stoji ako te lupa BB sa HE

ali krstarice i razarači imaju cca 8% šanse za vatru sa HE, a oni me bogme nonstop lupaju.

kad sam u BB, ja se ne bojim BB-a, već razarača i krstarica, zbog topreda i visokog intenziteta pogodaka

recimo BB New York vs Cleveland

NewYork opali 4x i potopi cleveland

za to vrijeme on mene rukne 100+ hitova, ako zapali vatru on mene brže uništi nego ja njega

ako ne zapali vatru... e onda sam ja u prednosti

13 godina
Rocinante2112 kaže...

Ma baš to sta kazes,toliko je neprecizan,na 18km range koji ima samo se više primjeti. Projektili lete predugo,prelako je fulat,a jos i se rasprše da nemoš nikoji drek pogodit.

Jedino na blizinu neku,ako zdrmam citadel hit onda super. Inače ništa.

HE je gubitak vremena s ovim brodom,svakih 30 sekundi i dmg nije bog zna šta,radije AP kad sevec kockam jer ako penetriram dmg je mnogo veci. Al jednostavno nejde pa nejde. Ovaj brod je cisti grind. Naspram wyominga koji je u istom tieru ,ovaj brod je smijurija.

Niti jedan brod nije precizan na 18+km... ne mzes niti ocekivati neki brutalan hit na toj udaljenosti sa 6 shelova. Zato Myogi niti nije BB nego Battle Cruiser.

16 godina
odjavljen
World of Warships

Evo malo edukacije, da ne brkate: http://www.navweaps.com/index_tech/index_ships_list.htm

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Warships

Razmisljam o tome da pocnem igrati warships, igram wot, a cini mi se jebeno i ovo

Pa eto jel me moze netko uputiti? Jel igra potpuno besplatna, da ne pokusava WG neke pare okretati, procitao sam da je jos u beta fazi i testovima, ako pocnem igrati da li mi acc ostaje i kad bude dovrsena? I kad pocnem igrati, sto bih trebao znati? S kojom nacijom krenuti? Hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ficosime kaže...

Jel igra potpuno besplatna, da ne pokusava WG neke pare okretati

Ma kakvi, to je firma koja živi od poticaja države, a igre rade samo za dušu.

14 godina
Darky kaže...

Pogreška ti je kaj rano pogineš.

Dakle:

ti nisi DD ili krstarica, ne juri na masu, drži se na cca 8 - 10 km od mete

20 hitova je ništa, to su tvoja 3 plotuna.

dok ne dođeš na T5 nemoj ni korisiti AP municiju HE ti radi veći avg dmg i još izbaci pojedine sustave iz upotrebe

ciljaj pažljivo, svaki plotun mora pogoditi !

Nadalje, malo Xp dobiješ ako partija završi nerješeno ili izgubite

za pobjedu i ako imaš puno pogodaka dobiješ 1000-3000 xp

Također, BB ima i AA topove - ako ti neki brod priđe na manje od 5 Km, stisni CTRL i mišem označi metu, kad vidiš protivničke avione, jednako tako markiraj avione koji su na 5 km

svaki pogodak donosi nešto XP

- High Alert
- Basic Firing Training
- Basic of survivability

• - Aiminig Expert

- Fire Prevention

edit:

OH oh i na kraju, da ne igraš možda CoOp game???

Prebaci se na Random Game koji igraš protiv ljudi a ne protiv botova (pobjeda kod botova daje mizeriju od XP)

Hvala na iscrpnom odgovoru.

Izgleda da je ipak bilo do municije,prebacio sam na tu drugu (pod 2) i ja osobno ne vidim nekakvu razliku u dmg-u,ali zato u exp se itekako osjeti!

Nprm na slici je dokaz da sam više exp-a zaradio u jednoj bitci nego u svih 20-tak zaredom.

Pomalo mi je to glupo,ali ajd ok.

Cjelokupni brod i posadu treniram na izdržljivost tako da tu lupam bodove.

Heheh ne,ne igram CoOp,mada moram priznati da prvih 5-6 partija jesam,ego mi je bio do neba kada sam uredno 5-6 brodova mlatio po bitci,ali onda su mi se "igraci" cinili malo pre-predvidivi,pa mi je fend objasnio kako da prebacim.

Evo upravo sa Wyoming otkljucao,pa odoh vidjeti kako ova bebica vozi!

17 godina
neaktivan
ficosime kaže...

Razmisljam o tome da pocnem igrati warships, igram wot, a cini mi se jebeno i ovo

Pa eto jel me moze netko uputiti? Jel igra potpuno besplatna, da ne pokusava WG neke pare okretati, procitao sam da je jos u beta fazi i testovima, ako pocnem igrati da li mi acc ostaje i kad bude dovrsena? I kad pocnem igrati, sto bih trebao znati? S kojom nacijom krenuti? Hvala 

igra je besplatna kao i WOT

Golde koje si kupio za Wot možeš i ovdje koristiti

Igra je puno bolja od tenkića iz jednostavnog razloga što i najmanji razarač može potopiti bilo koji brod

znači T2 DD uredno potopi T6BB - probaj u tenkićima sa T2 napasti T6 (ne da bi ti se smijali)

Nadalje, ako si volio potapanje brodova u (školi za vrijeme nastave, naravno) voljeti češ i ovu igru

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2015 18:00 (Darky).
17 godina
World of Warships

Pod 1, granata s narandzastim vrhom, ti je HE, a pod brojem 2, granata s crvenim vrhom, ti je AP. Znaci damage ti se povecao kada si se prebacio s HE na AP? Ajde drago mi je to cuti.

Evo ja se rijesio Myogija i zamijenio ga Kongom, puno bolji brod. A neka je Myogi battlecruiser problem je sto vecina igraca nece to ici provjeravati na internetu. Vidjet ce da stoji pod BB i krenut ce ga tako igrati i bas zbog toga je to los brod. Jer ce zavrsiti u brobama s Wyomingom, New Yorkom, Kongom itd. koji se ponasaju kao BB u igri i zato ce imati problema. Osobno s ovim zadnjim hullom je osrednji brod ali svejedno mislim da je up naspram ostalih BB-a i da ce zbog toga steci losu reputaciju.

1 0 hvala 1
17 godina
moderator
Darky kaže...

- T4 - Clemson - prvi ozbiljniji DD kod amerikanaca, u dobrim rukama opaka igračka

- T5 - Nicholas - korak unazad u odnosu na T4 (IMHO)

- T6, T7 - Farragut, Mahan - odlični brodovi

Ne znam zašto ti je Nicholas korak nazad, pa američki DD-i su gun boats, a Nicholas je prvi koji dobija 127mm topove i 12rpm uz brzo okretanje tako da je za tu ulogu puno bolji od Clemsona.

S druge strane, meni je Farragut korak nazad u odnosu na Nicholas, manje hp-a i puno lošiji stealth uz isti firepower i lošiji range torpeda (ili zadržati stock).

Mislim da je od tiera 5 američki DD-i idu nizbrdo do tiera 8 (Bensona).

14 godina
World of Warships

Decki jel ima koji nacin da se "spread" granata malo reducira,tj. da 30% granata ne fula toliko?

Ima li igdje da pise koliki je spread za koji brod?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warships

Bojim se da ti je to RNG, jednom će ti sve granate ići zajedno a drugi puta će pola otići gore pola dolje i na kraju niti jedna neće pogoditi. 

1 0 hvala 1
13 godina
Milka30 kaže...

Decki jel ima koji nacin da se "spread" granata malo reducira,tj. da 30% granata ne fula toliko?

Drzi nisan na jednom mjesto par sekundi i onda opali, isto tako na velikim udaljenostima ne racunaj da ces pogodit. Pogotovo ako je to top range od odredenog broda.

14 godina
World of Warships

Khm!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Darky kaže...
ficosime kaže...

Igra je puno bolja od tenkića iz jednostavnog razloga što i najmanji razarač može potopiti bilo koji brod

znači T2 DD uredno potopi T6BB - probaj u tenkićima sa T2 napasti T6 (ne da bi ti se smijali)

Nadalje, ako si volio potapanje brodova u (školi za vrijeme nastave, naravno) voljeti češ i ovu igru

e hvala, staviti cu skidat sada onda 

Preporuka, koju naciju i liniju da krenem prvo??

13 godina
World of Warships

Samo igraj... doci ce ti vec sta ti pase igrat a sta ne. Isto tako pogledaj od Mighty Jinglesa How not to suck video.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warships

Da se malo priključim 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ED63 kaže...
Tomo53nja kaže...

Meni je isto bila dobra iako sam ja jos vijek njubina za sve vrste brodova---

Ovi DD-ovi su bas zabavni za igrat, brzi, okretni, torpeda su opasna za sve tenkove,

skrin $hot or it didnt hepen

Evo malo i dokaza sta malo cudo tiera 4 od DD-a u tieru 4 i 5 napravi....

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
15 godina
Darky kaže...
Rhox kaže...

to stoji ako te lupa BB sa HE

ali krstarice i razarači imaju cca 8% šanse za vatru sa HE, a oni me bogme nonstop lupaju.

kad sam u BB, ja se ne bojim BB-a, već razarača i krstarica, zbog topreda i visokog intenziteta pogodaka

recimo BB New York vs Cleveland

NewYork opali 4x i potopi cleveland

za to vrijeme on mene rukne 100+ hitova, ako zapali vatru on mene brže uništi nego ja njega

ako ne zapali vatru... e onda sam ja u prednosti

a tek na visim tirovima kad naletis na npr. atlantu, rostilja te sa svih strana

i mislim da je onaj  7% je od protivnikovih 30% pa je 30-2.1=27.9%, a ne 30-7 (jer nije 7% od 100%)

Darky kaže...
ficosime kaže...

ne slusaj djecu dok pricaju gluposti

iz wot-a ti trenutno vrijedi samo prem account time

igra je jos u beti i odvojena je od ostalih naslova da se izmuze sto vise para

i da se khmm "sprijeci da igraci sa puno iskustva u jednoj igri koristeci free expe iz nje dodju do visih tirova u drugoj bez potrebnog iskustva u samoj igri..."

seru

ali trenutno nisu dostupni free expi niti goldi(iz ostalih naslova) -u wowsu imas dubloons, trenutnu verziju golda samo za brodove-isto tako da se sprijeci koristenje hrpa golda iz klanskih ratova tenkova na brodove-firma je tu na gubitku pa zeli unovciti popularnost

kreces sa 6 slotova, ali dok otkljucas level 8 account skupices hrpu para-mislim da oko 4.3 miljona, 3k free expa, jedan dan premiuma-ili 2 neznam vise-sve ti tamo pise

plus imas i misije koje isto nekaj dodaju, kaj super dodje na pocetku

Milka30 kaže...

imas onu opremu za preciznije ciljanje, ide na arkansas betu, ali inace neznam na kojem tiru se pojavljuje, mislim da na t5

i ako sporije vozis ti i brod kojeg gadjas, spread ce bit manji

i naravno ako je manja razdaljina na kojoj pucas

15 godina
Darky kaže...

- High Alert
- Basic Firing Training
- Basic of survivability

• - Aiminig Expert

- Fire Prevention

ovo kaj si ti navel je ukupno 13 skill pointova, nema sanse da to skupi na tiru 3 ili 4

ja sam dobio 2 komandera sa 5 pointova od cbt-a, jedan je na 7 sad a drugi jos na 6

advanced firing training je 4 pointa, do toga ce se moc doc kad uvedu acc.crew training

barem ja, ovak po malo nema sanse

17 godina
World of Warships

I ja počeo igrati, i to prvu igru ovakog tipa. WOT sam probao i nije mi se svidio, aončiće nisam imao ni namjeru, ali brodovi su mi ok.

Igra je zabavna, pogotovo ako upadneš u dobru ekipu. Najviše mrzim kad ekipa sva ode u jednu grupu, i onda izvisim sam protiv 2-3 broda.

Ali ako ekipa igra s imalo mozga, stvari su obično zabavne. Tek sam počeo igrati i čini mi se da bitke završavaju dosta brzo, barem u odnosu na ono koliko su znale trajati WOT bitke, ali to je možda što sam tek na početku, i imam nekih 10ak bitki.

I da imam jedno malo glupo pitanje, dali ima smisla raditi "kamikaza napad", dakle zabit se s slabijim brodom u jači, pogtovo onda kad ći već ionako biti potopljen?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice