Upravo sam otkljucao South Carolinu i odusevljen sam sa brodićem.
Već tri partije sam prvi po jačini-isto tako i prvi na kraju partije.
Iako sa igrać koji jurca okolo i forsa brzinu,ova mrcina mi je bas ljepo sjela.
Ukampam se ko trut i rokam po ekipi!
Firepower je strašan isto tako i izdržljivost-ono taman!
Forsam Amere,nekako mi bolje leže,a i oni drveni podovi kod Japanaca me živciraju XD...Jel to ok?
Mislim,jesu li Ameri kasnije dobri..barem dok se ne susretnu sa Yamatom?
ameri su svakim sve jači i precizniji kasnije u igri, vidi moj opis dolje
moj test iz CBT i sada....
DD -
- T2, T3 - Sampson, Wickes, smijurija od brodova (IMHO), nisu loši, ali ipak....
- T4 - Clemson - prvi ozbiljniji DD kod amerikanaca, u dobrim rukama opaka igračka
- T5 - Nicholas - korak unazad u odnosu na T4 (IMHO)
- T6, T7 - Farragut, Mahan - odlični brodovi
crusier
- T3 - St.Luis (3. najbolji CL u igri), divizija je ustanju slomiti cijeli protivnički tim
- T4 - Fhoenix - prva ozbiljna CL (po brzini), ali lošija od T3
- T5 - Omaha - odličan brod za lov na DD i BB (T3,T4)
- T6 - Cleveland - (2. najbolji CL) - za mnoge i OP, u vještim rukama i sa malo sreće, u stanju si sam pobijediti cijeli protivnički tim,
- T7 - Pensacola - fantastičan lovac na avione, najbolja uloga - eskort CV-a, s obzirom na topove i samo 4 hita u minuti, igrati kao sa T3 BB (oprezno i na distanci)
- T8 - New Orlenas - za mene, ni vrit ni mimo, ništa posebno, malo pojačana Pensacola
- T9 - Baltimore - Džepni BB, tako ga i igrati
- T10 - Des Moines - ako igraš protiv njega, prvi ti je prioritet da ga odmah potopiš. Zastrašujuća vatra iz topova i AA, daleko najboji brod u Crusier klasi
van klase
- T7 - Atlanata - preminum, čisto bacanje novaca, Cleveland je bolji, Pensacola bolje oklopljena
BB
- T3, T4 - South Carolina, Wyoming - solidni ali spori, brzina i range(doseg) im nije vrlina
- T5, T6 - New York, New Mexico - solidni brodovi, iako mi se čini da je New Mexico slabiji od New Yorka u samoj igri
- T7 - Colorado - niš posebno
- T8 - North Carolina - opasan brod u rukama majstora, dobro naoružan i dosta okretan kad pričamo o BB
CV
- T4 - Langley - moj bože kako je to spor i težak CV za igranje, a sad su još povećali xp za novi level...(muka ježeva), samo 18 Knot brzina
- T5 - Bogue - kako ćete bit sretni kad se konačno riješite Langley-a da nećete skužiti mane ovog broda - jednako spor
- T6 - Independence - prvi ozbiljan CV, ide 30 Knot, ej sa ovim pobjegnete BB-ima
ostale klase nisam još uspio testirati