World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.854
|
čitano: 1.843.525
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Warcraft
mrsmith kaže...
Minneyar kaže...

Retail mi ne pada na pamet nikad vise, a TBC se vec ceka kao ozebao sunce :) Iako sam malo zabrinut  radi iskustava iz Classica - zamisli kad se te kolicine ljudi i griefera sve slije u tih par zona u Outlandu... Mislim da ce bit apsolutno nemoguce ista u otvorenom svijetu napravit...

Slazem se u potpunosti, bit ce layering opet ili show... samo se nadam da ce mi ostavit sav gold za TBC jer imam oko 12k na svom accu i jos 40k na gbank accu + tonu matsa... tako da iskreno necu ni trebati farmati u TBC ako idemo dalje

Svjedno me brine ta kolicina ljudi u Outlandu .. kod nas na Earthshakeru ima tona ljudi (bili smo na Gehennasu u pocetku, pa smo free transfer isli na Earthshaker zbog 10h queue.. a sad je Earthshaker od medium dosao full jer su svi dosli).

Realm je super, a:h ratio odlican... previse ljudi je ali je ok (~30k aktivnih). Nadam se da ce samo upgrade na TBC napraviti i dati opciju transfera charova na vanilla-only realmove (to bi bilo najrealnije za ocekivati s obzirom da ce svi igrati TBC).

Hahah i ja na Earthshakeru, ali Alliance :) Je, odlican je realm generalno, iako bas ima puno griefanja, dispellera, campera, i slicno, bar sa strane horde, ne znam kak je vama :P

Za TBC ne znam ni sam koja opcija bi mi bila najbolja. S jedne strane bih volio faction change da mogu bit Blood Elf (znam, gadim se sam sebi), al onda bi doslovno svi otisli na hordu jer je naravno preop kao i uvijek... A mozda bi mi bili ok i "fresh" TBC serveri.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
17 godina
Minneyar kaže...

Hahah i ja na Earthshakeru, ali Alliance :) Je, odlican je realm generalno, iako bas ima puno griefanja, dispellera, campera, i slicno, bar sa strane horde, ne znam kak je vama :P

Za TBC ne znam ni sam koja opcija bi mi bila najbolja. S jedne strane bih volio faction change da mogu bit Blood Elf (znam, gadim se sam sebi), al onda bi doslovno svi otisli na hordu jer je naravno preop kao i uvijek... A mozda bi mi bili ok i "fresh" TBC serveri.

Haha :D nice! Ime/guild? Reci da nisi u Rewindu please Imamo 2 lika u guildu koji igraju i na alliance s altovima (jedan je u The North a drugi u nekom nemam pojma kojem shit guildu).

P.S. Imam alt paladina, human u <Dynasty> na alliance Earthshaker, Gaapp je ime (T2 i lokamir/vael shield) - to sam onako cisto iz zajebancije napravio jer mi je bilo dosadno i zanimao me vanilla paly posto ga u retailu igram od TBCa do danas. Nisam aktivirao taj alliance acc kakvih 4-5 mjeseci sad doduše :D jer me nije volja igrat 5 charova.

It is always darkest just before the dawn.
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2020 11:26 (mrsmith).
16 godina
World of Warcraft

ja sam na razorgore horda, igram samo sa mageom nista vise.Bio poceo sa hunterum kad je izasao classic digao ga na 60 koji raid odradio i odustao dosadna klasa bolji mi je mage

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
mrsmith kaže...
Minneyar kaže...

Haha :D nice! Ime/guild? Reci da nisi u Rewindu please Imamo 2 lika u guildu koji igraju i na alliance s altovima (jedan je u The North a drugi u nekom nemam pojma kojem shit guildu).

P.S. Imam alt paladina, human u <Dynasty> na alliance Earthshaker, Gaapp je ime (T2 i lokamir/vael shield) - to sam onako cisto iz zajebancije napravio jer mi je bilo dosadno i zanimao me vanilla paly posto ga u retailu igram od TBCa do danas. Nisam aktivirao taj alliance acc kakvih 4-5 mjeseci sad doduše :D jer me nije volja igrat 5 charova.

Shadeslayer, <Eksdee> guild :P Mali guild imamo taman oko 40-45 aktivnih raidera, taman za full guild raidove. Kakav Rewind, dode mi da prestanem igrati radi njih, jucer su preuzeli world channele (i to world do world8) i bannali citav server iz njih... Imam samo tog jednog lika, nikad ne igram altove, trenutno vise manje samo raid loggam nakon sto sam izgrindao vrazji Earthstrike

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
18 godina
World of Warcraft

Ako već neko nije napisa, Shadowlands je odgođen, ali bi treba biti do kraja godine.

Pre-patch ide 13.10.

Šta je tu je, ne smeta mi, ionako vatam setove i stare questove.

PSN: Muskarcina77
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: World of Warcraft - novi početak ?
gorman kaže...

ma znam, samo... problem je u tome što sam tek počeo raditi (16.06.) a prvu plaću dobijem tek nakon 60 dana (30 dana imam probni rok) tako da jedem kruh i paštetu jednom na dan i čekam plaću laptop sam dao frendici da ga sredi (ona se time bavi) a ona mi je dala svoj rezervni da imam za posao...igranje će pričekati dok se moja zvjerčica ne vrati kući

Gledajuci stanje kakvo je mislim da bi se apsolutno slozio s ovim,crna vremena za actblizz

12 godina
neaktivan
Sad kad je hype oko classica pao, recite mi na kojem serveru su nasi igraci i koja frakcija? da ne budem bas na serveru sam ko tuntle

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

ima kakvog balkanskog guilda silvermoon eu?

Ficolinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
StumpyZD kaže...
Sad kad je hype oko classica pao, recite mi na kojem serveru su nasi igraci i koja frakcija? da ne budem bas na serveru sam ko tuntle

Hype oko classica pao, a samo na našem serveru 100k igrača =D Siguran sam da više ljudi igra Classic nego Retail atm

16 godina
Istog sam mišljenja ja više igram classic nego retail, jer u retail je dosadno pa cak i lvlovanje.
16 godina
World of Warcraft

Nakon par mjeseci igranja classica, te par mjeseci pauze, mislio sam da nikada necu vise igrati retail.. jednog dana iz dosade usao i opet se ulovio u wow retail.. Bas uzivam u igri, ne grindam ako mi se ne, dizem profesije, malo kvestam, pripremam se za shadowlands.. Vidjeti cemo prekosutra kada prepatch ozivi kako ce izgledati, za sada mi se svidja sve..

Odlucio sam da ce mi main biti undead monk. igram na ropeplaying realmu Argent Dawn i kada mi dosadi kvestanje malo zujim i komuniciram u gradu.. bas uzivancija.. zaljubio sam se u undead monka: inace je monk najmanje igrana klasa u wowu, i barem na hordi, vecina je blood elf.. undead monk je bas kontroverzna kombinacija zbog lore-a, kako igram na rp realmu, slozio sam si characterom (after)life i pricu.. animacije su predivne, monk tank mi je bio prvo uzasno squishy, treba vremena da se nauci pravilno koristiti stagger, tako da sada s ilvl430 sam neprikosnoven, uzivam kao rijetko kada i ne mislim, barem u blizoj buducnosti se vracati na classic.

Jeste li odlucili koji convenant cete odabrati? Po anketama Necrolord ce biti najmanje igran, tako da sam se odlucio na njih i zbog toga i zbog undead monk chara..

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Uzeo sam ponovno supskripciju da probam ovaj pre-patch pa ako mi se svidi vjerojatno uzimam shadowlands. BFA mi nije nikako sjeo.

Ima li koga na tarren millu horda da možda želi igrat? Neki guild s malo većim raid/m+ ambicijama?

Mogu i na neki drugi server, ionako ću vjerojatno levelat novog lika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Haha pala tenk op u areni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Evo maloprije jedna prije spavanja
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
World of Warcraft

https://www.youtube.com/channel/UC1bRoLNB93xzcJainiP4uEg?view_as=subscriber

Ako netko zeli moze zapratiti, posto mi je WoW glavna igra i posto sam aktivan mythic raider vec skoro 10 godina na cutting edge levelu, uploadam kill videe bossova i raznorazne guild bloopere. Ako nekog zanima progress raidanje u WoW-u bacite follow.

Disclaimer: Iako nije taboo kod nas, nas raid leader voli vikati (na ovim kracim clipovima se cuje vecinom) i koristiti NSFW izraze, tako da ste upozoreni :P 

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Jeste jučer vidjeli na amd prezentaciji navi, da bi shadowlands trebao biti dostupan 8.11.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dreadmoore kaže...
Jeste jučer vidjeli na amd prezentaciji navi, da bi shadowlands trebao biti dostupan 8.11.

To je datum kad će predstaviti gameplay Shadowlandsa na novim karticama čini mi se. Nema teoretske šanse da Shadowlands izađe za 10 dana.

16 godina
mrsmith kaže...
dreadmoore kaže...

To je datum kad će predstaviti gameplay Shadowlandsa na novim karticama čini mi se. Nema teoretske šanse da Shadowlands izađe za 10 dana.

Pa i ja se pitam sta ja znam, ali nekako mi se cini jos naslova je tamo pisalo e sad jel ima istine neznam.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

23.11. Shadowlands.

10.11. pre-patch event.

- d(-_-)b -
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
World of Warcraft

Pozdrav imam jos 3 zadnja invajta za https://battle.net/recruit/VSSNNFNQQ7 Recruit A Friend ( RAF ) nudim power leveling s dugogodisnjim iskustvom,torbe,mauntove,svu mogucu financijsku pomoc,ako ste profesionalni igrac nudim da se joinate u top svijetske guildove,trenutno dizem likove na draenor serveru hordu! najpopularniji i najbolji server trenutno za hordu. Za vise informacija mozete slobodno da me kontaktirajte na discord Sparklystars#4810 ili Battlenet tag Sparklystars#21949

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Pajdo se javil da bi da opet igramo wow, reko moze samo da pitam gdi i s kim.

Znaci nas dvoje smo nekad davno u vaniliji igrali wow i sad se "vracamo" na par mjeseci, valjda prek zime i karantene.

Molim vas preporuku servera gdi ima velika populacija balkanaca te mogucnost igranja u gildi. Ne mislimo igrat full time ko nekad ali bi nam pasalo imat ljude oko sebe s kojima se moze popricat, malo kvestat te levelat. Igra je MMO i ne igra nam se u paru.

Unaprijed hvala.
14 godina
neaktivan
Pozdrav, ima li možda koga na Ragnarosu da igra Hordu, vracam se nakon dugo vremena? Ovaj prepatch mi se bas svidio. Bfa mi je bezveze ali zato questajem u legion ekspanziji i super mi je.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Prvi put da sam napravio Huntera i full mi se svidja,bas zabavno za igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Prvi put da sam napravio Huntera i full mi se svidja,bas zabavno za igrat.

Da ja sam napravio par lvl 20, i hunter i dk su mi najvise sjeli.

Hunter je jako zabavan.

18 godina
World of Warcraft

Huntera i Rogu imam od Vanille, dvije najdraže klase.

PSN: Muskarcina77
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Ja sam imao Roga,Paladina,Locka i mislim maga na max pa sam onda stao sa igrom prije nekih 12 godina,vratio se proslo ljeto sa novim acountom i sad imam Druida,Priesta,Demon Huntera i Huntera na max

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
World of Warcraft

Pala je torbica napookon :) dobre san volje ostao je zadnji raf link za  https://battle.net/recruit/VSSNNFNQQ7 nudim brzo levelanje,golde,torbe,mauntove sve sta ide uz to draenor horda. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
World of Warcraft

https://www.twitch.tv/stars007 cekamo shadowlands !  uzivo Draenor Horde guild Fearless

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
World of Warcraft

Koji je to hype. Još ljudi plaćaju i mjesečnu pretplatu. Ali, OK. Tko uživa to igrati iz dana u dan ima smisla. Za ostale postoje kudimako jeftinije varijante. Čak i besplatne za one casual igrače.

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Može li se početi igrati WoW sada, recimo polovicom 12. mjeseca i biti kompetitivan. Pod kompetitivan mislim da te ljudi ne ignoriraju u raidovima. Da možeš normalno sudjelovati bez da ti pišu "gtfo noob" i slično. Glupo bi mi bilo igrati ako u samom startu nemam šanse za BiS iteme jer eto, nisam igrao prethodnih 15 godina. :D Drugo pitanje je može li se normalno igrati na mišu sa 3-4 tipke? Vidim da se internetski ljudi nabrijavaju i kupuju one sa tipkama kao na telefonskoj govornici, a meni se takva periferija pomalo gadi. 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice