Retail mi ne pada na pamet nikad vise, a TBC se vec ceka kao ozebao sunce :) Iako sam malo zabrinut radi iskustava iz Classica - zamisli kad se te kolicine ljudi i griefera sve slije u tih par zona u Outlandu... Mislim da ce bit apsolutno nemoguce ista u otvorenom svijetu napravit...
Slazem se u potpunosti, bit ce layering opet ili show... samo se nadam da ce mi ostavit sav gold za TBC jer imam oko 12k na svom accu i jos 40k na gbank accu + tonu matsa... tako da iskreno necu ni trebati farmati u TBC ako idemo dalje 
Svjedno me brine ta kolicina ljudi u Outlandu .. kod nas na Earthshakeru ima tona ljudi (bili smo na Gehennasu u pocetku, pa smo free transfer isli na Earthshaker zbog 10h queue.. a sad je Earthshaker od medium dosao full jer su svi dosli).
Realm je super, a:h ratio odlican... previse ljudi je ali je ok (~30k aktivnih). Nadam se da ce samo upgrade na TBC napraviti i dati opciju transfera charova na vanilla-only realmove (to bi bilo najrealnije za ocekivati s obzirom da ce svi igrati TBC).
Hahah i ja na Earthshakeru, ali Alliance :) Je, odlican je realm generalno, iako bas ima puno griefanja, dispellera, campera, i slicno, bar sa strane horde, ne znam kak je vama :P
Za TBC ne znam ni sam koja opcija bi mi bila najbolja. S jedne strane bih volio faction change da mogu bit Blood Elf (znam, gadim se sam sebi), al onda bi doslovno svi otisli na hordu jer je naravno preop kao i uvijek... A mozda bi mi bili ok i "fresh" TBC serveri.

Imamo 2 lika u guildu koji igraju i na alliance s altovima (jedan je u The North a drugi u nekom nemam pojma kojem shit guildu).
laptop sam dao frendici da ga sredi (ona se time bavi) a ona mi je dala svoj rezervni da imam za posao...igranje će pričekati dok se moja zvjerčica ne vrati kući