a neki naš alliance server na outlandu? nisam baš nešto s vremenom pa ne igram puno, posao pa djevojka itd.... ali imao sam boost za level 100 pa sam napravio affliction lock-a tamo
Skullscar#2526
a neki naš alliance server na outlandu? nisam baš nešto s vremenom pa ne igram puno, posao pa djevojka itd.... ali imao sam boost za level 100 pa sam napravio affliction lock-a tamo
Skullscar#2526
jesu odustali sa dx12 za novu expanziju ?
https://wccftech.com/battle-for-azeroth-alpha-dx12-support/
e sad, možda odustanu od svega ali tko zna....
Pozdrav svima. Ako ima neko da voli igrati PVP (arena, rbg) a pocetnik je kao i ja, nek me doda dzile#21845. Inace sam na Quel'Thalas realmu.
ima tko da igra na kazzaku hordu , trebao bi bonus objectives u draenor , vracam uslugu. btw za sve balkance imamo i kanal https://blizzard.com/invite/JnekWtD0A ima nas sa svih servera.
igram ti ja tocno ovo, javi sto god trebas, Galayn-Kazzak
danas je zadnji dan da pokupite gift za 7 dana pretplate.
?
?
ne igram wow mjesecima i dobio sam od blizzarda 7 dana igre. sad ne znam jesu li to svi dobili ili samo ja
nisi toliko poseban pa da si samo ti dobio hahaha
je je premalo...tak je i meni prije bilo kad su drugi dobili...sad nisam igrao godinu dana i dobio sam free 7 dana, al ne bum ga iskoristio, nek mi daju kad izade nova expanzija :)
Dobio sam pristup beti, testiram malo klase itd. Moji osobni rework/update favoriti za sad su Unholy DK, MW Monk, Demo Warlock, Survival Hunter, Vengeance DH.
Jel ima kakvo riješenje da se mogu logirat u wow kad sam u drugoj državi ( par tjedana sam u Njemačkoj, par tjedana doma, i nemogu se logirat kad sam u njemačkoj... tu je sve OK)
Jel ima kakvo riješenje da se mogu logirat u wow kad sam u drugoj državi ( par tjedana sam u Njemačkoj, par tjedana doma, i nemogu se logirat kad sam u njemačkoj... tu je sve OK)
Mozda postoji zasebna regija DE na koju ti prebaci battlenet account, a ti trebas vratit na svoju domicilnu ? ako je tako, ti imas account na EU (ili gdje vec zivis), a ne u DE
Silvermoon & Ravencrest su serveri za alliancu krcato nase ekipe , pogotovo Hard core ,
Kazzak i Ragnaros su za hordu.
Imate na blizzardovoj aplikaciji domaci kanal - u vezi guildova i svega na svakom serveru se nade.
https://blizzard.com/invite/JnekWtD0A
Jeste spremni za sljedecu xp :) evo ja 62 mil golda sve je spremno za novu xp :)))
Horda: Draenor - ima dosta ekipe sa ovih prostora.
Silvermoon & Ravencrest su serveri za alliancu krcato nase ekipe , pogotovo Hard core ,
Imate na blizzardovoj aplikaciji domaci kanal - u vezi guildova i svega na svakom serveru se nade.
Jeste spremni za sljedecu xp :) evo ja 62 mil golda sve je spremno za novu xp :)))
62M golda i Netherweave Bag 
Jel se moze platiti pretplata goldima ako mi je istekla pretplata i ako su goldi na više likova?
62M...to mogu samo sanjati....
Mislim da mozes s login screena kupiti ako imas dovoljno golda, ne trebas nista pisati supportu. Pa ti povuce sa kojih god likova.
62M golda i Netherweave Bag 
Likovi su mi samo za gold , imam jednog lika gdje mi je kao banka :)
Istina, došao doma, kliknuo i pobrao mi sa svih likova golde...hvala
Po kojem receptu imaš tak puno golda? Moram sad nafarmat za slijedeću pretplatu :)
Opremi se dobro i boostaj i eto golda :)
Po kojem receptu imaš tak puno golda? Moram sad nafarmat za slijedeću pretplatu :)
argus mythic + tov mythic , gul dan mythic + mount , i mythic + 15 dungeons . i eto ti para.
Ako koga zanima, ovaj vikend mozete igrati free bez supskripcije.
Mislim, nije da ima trenutno nekog novog contenta, al ono 
Ekipica, imate kakav koristan i upotrebljiv savjet za farmanje golda ? Moja situacije takva da sam nakon sto je pandaria izasla, prestao igrat i ostao mi je lik na 90om. Nedavno sam uzeo prepurchase i iskoristio boost za paladina koji mi na 110. lvlu ceka priesta da mu se pridruzi. Buduci da sam nesretnik od rodjenja, imam 6k golda s alkemijom 600/600 i herbalismom 45/700 :-/ Stoga, imate li kakav savjet kako da si pomognem u ovoj situaciji ? Tek lvlam priesta i na 96om sam, garrison kvestovi su u punom zamahu, mozda si tu mogu pomoc ? Zahvale :)
Od profesija iz legiona nemaš puno koristi jer ti je prekasno da se tu uvališ... općenito sistem lvlanje profesija u legionu uzima puno sirovina da bi bilo isplativo u ovoj fazi. Sa alkemijom predložio bi da skupljaš i transmutiraš matse za mountove kojekakve....prije svega sky golem. Također digni alchemy i herbalisam do kraja da možeš u BfA na vrijeme krenuti s proizvotnjom eliksira i ostalog.
U granizonu na dreanoru postavi sve za tailoring i proizvodi torbe...svaki početak nove ekspanzije torbe idu ko blesave. Osobno na lageru držim 124 torbice koje čekaju ljetnu navalu ;) U legionu su se prodavale oko 2000 golda/kom pa ti vidi ( sad bi mogle i više) :D