Kad je datum izlaska?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad je datum izlaska?
Ne zna se tocno jos, ali ne kasnije od 21.09. ove godine.
Do tad zaboravim da sam kupio expanziju 
Do tad zaboravim da sam kupio expanziju 
Ako sad kupiš dobiješ samo scenario koji ti nakon što ga završiš otključava Allied Races, sve ostalo stiže u ekspanziji. Što se tiče mounta i goodiesa koji dolaze uz Digital Deluxe Edition oni će biti dostupni na dan izlaska ili malo prije.
Naime, kupio novu kantu pred koji mjesec, GTX 1070, Ryzen 5, 32 gig rama (mijenjam racunala svakih 8 do 10 god) i ostatak komponenti na toj razini. Strastveni igrac wowa koji ga nikad nije mogao igrat na kvalitetnim postavkama, otisao ga instalirat cisto da vidim kako izgleda. Naime, sve na ultra high (ne taknuvsi "Advanced" tab), dobivam bijednih 45 FPS u Westfallu (11-15 lvl alliance pokrajina). Je li moguce da je Wow toliko lose optimiziran, da s ovakvim komponentaa ja nikad necu dobit vise od 45 FPS kad je malo vise detalja na ekranu ?
Nije moguce, nesto ti ne valja...
Naime, kupio novu kantu pred koji mjesec, GTX 1070, Ryzen 5, 32 gig rama (mijenjam racunala svakih 8 do 10 god) i ostatak komponenti na toj razini. Strastveni igrac wowa koji ga nikad nije mogao igrat na kvalitetnim postavkama, otisao ga instalirat cisto da vidim kako izgleda. Naime, sve na ultra high (ne taknuvsi "Advanced" tab), dobivam bijednih 45 FPS u Westfallu (11-15 lvl alliance pokrajina). Je li moguce da je Wow toliko lose optimiziran, da s ovakvim komponentaa ja nikad necu dobit vise od 45 FPS kad je malo vise detalja na ekranu ?
Generalno wow je slabije optimiziran za noviji hardver nego za stari što je u neku ruku i logično jer im je u cilju da ekipa sa starijim hardverom može pokrenuti igru.
Svojevremeno, (prije cca 6 mjeseci) dok sam još igrao naletio sam na neki post gdje se ekipa žalila upravo na ovo što i ti pišeš. Neki su problem riješili brisanjem onih cache i wtf foldera dok su neki opet smanjivali distance view te im je tek onda "prodisalo".
Probaj nešto od toga pa vidi kako će se ponašati. Ako nema rezultata traži dalje.
nije moguce, nesto ti zeza
pogledaj kak je meni bilo na ultra postavkama, sa slabijom konfom od te tvoje, i FPS mi pada na 45 samo iznad Suramara, koji je ultra zahtjevan render podrucja.
<Fate of the Fallen> Sylvanas - Alliance
Ako se netko vraća u igru sada ili za novu ekspanziju i ne zna di bi igrao, dođite kod nas na Sylvanas.
Aktivni smo balkanski guild. Što se tiče trenutnog raida, radimo Mythic progress 2x tjedno, ostalo farmamo HC/N, casually subotom PVP. Prvenstveno nam je bitno da okupimo dobru ekipu za novu ekspanziju. 
Wowprogress <Fate of the Fallen>
Možete mi se javiti in-game - Valchy#21358 
Hvala na odgovorima :) Ako ti nije bed, mozes li mi pls pokazat ovaj "Advanced", cisto da vidim kakve postavke tamo imas ?
Hvala na odgovorima :) Ako ti nije bed, mozes li mi pls pokazat ovaj "Advanced", cisto da vidim kakve postavke tamo imas ?
nazalost ne mogu jer obrisah wow i ne igram vec mjesecima, ovo je stari flimic
Pozdrav. Ima koji pvp server di je omjer 50:50 ili blizu tome alliance/horde? Na kojim serverima ima najviše Hrvata il je većina random raspoređena(nema pravila)? Kak se mislim vratit, ima neko prijedlog za allaround klasu? Pošto mislim igrat , ne pretjerano puno nego kad uhvatim vremena, posvetio bi to vrijeme jednoj klasi al da je poželjna u svim aspektima igre (pve,pvp itd). Ak moram ovisit o levelanju više klasa onda mi ni nema smisla jer vremenski to neću moć izvest. Hvala
Pozdrav. Ima koji pvp server di je omjer 50:50 ili blizu tome alliance/horde? Na kojim serverima ima najviše Hrvata il je većina random raspoređena(nema pravila)? Kak se mislim vratit, ima neko prijedlog za allaround klasu? Pošto mislim igrat , ne pretjerano puno nego kad uhvatim vremena, posvetio bi to vrijeme jednoj klasi al da je poželjna u svim aspektima igre (pve,pvp itd). Ak moram ovisit o levelanju više klasa onda mi ni nema smisla jer vremenski to neću moć izvest. Hvala
Na žalost ništa takvo. Evo ti situacija s EU servirima koji su na engleskom.
Nema 50% ali imaš razliku od 100K više od jedne frakcije. A da opet druge ima dosta. Imaš servera gdje je jedna frakcija previše zastupljena, tako da eto možeš ovdje vidjeti detaljno. Nadam se da ćeš naći nešto što ti odgovara :)
Pouzdani su podaci s te stranice? Gledal sam, tipa 500k igrača , a na blizzu pise da je low population, a 400k na blizu pise medium population tak da ne znam.
Battle.net: Glogy#2831
Pouzdani su podaci s te stranice? Gledal sam, tipa 500k igrača , a na blizzu pise da je low population, a 400k na blizu pise medium population tak da ne znam.
To ne znam. Ja sam na Silvermoonu, on je High i ovdje piše da ima preko 800K pa onda ima smisla. Nema Blizzardove službene statistike koju su oni potvrdili ali ovo neka bude barem neko mjerilo.
Ja sam na Draenoru i Silvermoonu i oba su dobro popunjena.
ima tko da igra na kazzaku hordu , trebao bi bonus objectives u draenor , vracam uslugu. btw za sve balkance imamo i kanal https://blizzard.com/invite/JnekWtD0A ima nas sa svih servera.
Ima nas ima...reci kaj treba?
postoji li kakav balkanski guild koji je među boljima u mythic raid progresu?
igram hordu na outland, moram se prebaciti na neki drugi server sljedeću ekspanziju, jer nema guildova uopce
outdated
Pozdrav
Ima li kakva balkanska ekipa za rbg
Ekipa, zna netko što se dogodilo sa Fiuman-om? Dečko je streamao WoW sadržaj, ali vidim da mu je deaktiviran twitch 
Ovo mu je bio kanal na twitchu: https://www.twitch.tv/fiumanwow
Pozdrav Baldurion!
Tu sam tu! Kako to vec ide jel, odlucis napraviti Balkancima community pa se svi gotovo poubijaju na kraju u istima. :) Krenuo sam aktivno strimati ponovno, tjedan dana cca, na novom Twitch kanalu. Ovoga puta doduse individualno, no i dalje je World Of Warcraft tu. :)
https://www.twitch.tv/fiumangg
Sto se sadrzaja tice, uglavnom casual i opusteno do izlaska slijedece ekspanzije. Nisam nikad bio previse zainteresiran za Mythic raid content a s obzirom da se Argus ubio relativno brzo po izlasku pripremam si novog lika za nadolazecu ekspanziju.
Inace, pozdrav svim BUG-ovcima! 
ima li tko pentium g4560? zanime me kakve performanse daje kod raidanja, pretpostavljam da dobre jer ima velik single core speed što je najbitnije u wowu.
Drago mi je da si se vratio
Svakako budem svratio na stream! 
Pozdrav ekipa,
Evo, registrirao se samo da obavijestim ekipu kako horde balkanski guild na Kazzaku (Albino Toilet Boys, 7/11 M) regrutira.
Detalji na https://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/Albino+Toilet+Boys
U potrazi za alliance guildom na kazzaku... sam da neki chat listam domacih bedaka.. dok lvlam priesta :P
Kazzak je pretezno horde realm tako da iskreno sumnjam da tamo ima neki alliance cro/ex yu guild..