Kakvi su magovi u Legionu? Meni je još od 2004. main mage pa me zanima kako se drže u PvE-u :)
Mage ko mage,uvijek jak :).Fire je trenutno optimalan izbor i za raidanje i za dungeone,opcenito je jedan od najjacih specova.
Kakvi su magovi u Legionu? Meni je još od 2004. main mage pa me zanima kako se drže u PvE-u :)
Mage ko mage,uvijek jak :).Fire je trenutno optimalan izbor i za raidanje i za dungeone,opcenito je jedan od najjacih specova.
bio sam u banci ali pošto sam tek počeo raditi u firmi prije cca 3 tjedna (nisam još dobio prvu plaću jer mi ugovor na poslu počinje od 01.09), ne mogu dobiti visa electron karticu. pa mi je sredila jednu drugu (visa web prepaid) sa kojom mogu raditi paypal itd. sredio sam odmah i onaj token pa mogu online prebaciti novac s tekućeg računa na ovu karticu bez da dolazim u banku. samo što ću čekati cca 2 tjedna da stigne kartica... uf. hoću wow SADA !!! ali sačekat ću, bit će veći gušt zaigrati haha
A navikli su ekipu na "plenty of mats" koji se danonoćno generirao u garnizonima u wod-u a sada treba dići guzicu i farmati po mapi.
Neki quest itemi za inženjeriju za koje trebaju rude koštaju po 15.000 golda što je suludo, shal'dorei silk 10-15 golda po komadu itd.
Kak to moze blizz ispraviti?
Slazem se s tobom inace :D cijene su smijesne. Na The Maelstrom EU serveru isto veze s vezom nemaju.
Htio kao kupiti Foxflower (biljka) i hoce 70g/KOMAD, stack(20kom) kosta 1400 golda...reko ma nemojte budalu delat s mene :D pa ne vredi to tog golda :D
A o questu onom za crafting hmm hmm kako li se zove, trebaju Tailor imbued braceri, jos neke 2 LW bedastoce i 1 BS armguards ili nekaj pa kad sam videl da to ide od 3-6k golda za jednu stvar...reko, molim??
Da se razumijemo, nije gold problem al kaje prevec je prevec.
Zal mi jedino (ak to mozemo tak reci) kaj nemam vise vremena pa da se i ja oparim malo. Tek sam neki dan digel lika na lvl110 i jucer tek dosel do iLvL815 -> HC 5man Dungeon reday :D kakvo raidanje hehehe
Uglavnom, trebalo bi 2 milje golda za pauk mounta.
I vjerujm da sad botovi farmaju da se sve prasi...eeee...da imam vise vremena :D
Sretno raiderima veceras!!!!!
A navikli su ekipu na "plenty of mats" koji se danonoćno generirao u garnizonima u wod-u a sada treba dići guzicu i farmati po mapi.
Neki quest itemi za inženjeriju za koje trebaju rude koštaju po 15.000 golda što je suludo, shal'dorei silk 10-15 golda po komadu itd.
Slazem se s tobom inace :D cijene su smijesne. Na The Maelstrom EU serveru isto veze s vezom nemaju.
Htio kao kupiti Foxflower (biljka) i hoce 70g/KOMAD, stack(20kom) kosta 1400 golda...reko ma nemojte budalu delat s mene :D pa ne vredi to tog golda :D
A o questu onom za crafting hmm hmm kako li se zove, trebaju Tailor imbued braceri, jos neke 2 LW bedastoce i 1 BS armguards ili nekaj pa kad sam videl da to ide od 3-6k golda za jednu stvar...reko, molim??
Zal mi jedino (ak to mozemo tak reci) kaj nemam vise vremena pa da se i ja oparim malo. Tek sam neki dan digel lika na lvl110 i jucer tek dosel do iLvL815 -> HC 5man Dungeon reday :D kakvo raidanje hehehe
I vjerujm da sad botovi farmaju da se sve prasi...eeee...da imam vise vremena :D
Situacija na mom realmu je opisana u ovom reddit postu:
https://www.reddit.com/r/wow/comments/53gqwg/the_current_state_of_alchemy_and_raid_supplies/
Kao raideru, po pull mi ide 1500g, 3h raidanja tj. 6 pullova na sat izađe me skoro 30k golda i to bez flaskova!!!
Pfff, znaci sad kad imam alch/herb i kad bi trebal mlatiti pare ko lud nemam vremena :D super se potrefilo hehe.
Cirkus znaci. Ocito blizz smatra da ima previse golda u igri pa im pasu ovakve cijene.
I da, skuzil sam da Starlight Rose nije uvijek cvijet nego neka bedasta prasina,al sam si to tak uzel, zdravo za gotovo.
Nisam imal previse vremena mozgat zakaj je to tak. Mislim da imam 2 zvijezdice na njemu...a kak doci do trece...bude mi wowhead valjda rekel :)
Zanimljivo uglavnom...stvarno bi trebalo sad nekak skupit 2milje za puka :D -> Bloodfang Cocoon.
Btw,kaj nije da je bilo da se guild bank puni sa lovom od clanova ili je to samo ako je 5man dungeon i onda 3 clana iz istog guilda?
Tja, mozda na ovaj nacin mozda guildovi dobiju i neku/i funkciju/smisao u vidu zajednistva ili tak neceg :D flaskove i potove davat raiderima.
E sad, kriterij bude opet cirkus.
Nista, trebam posvetiti par sati da vidim kakve su cijene na mojem serveru i sta i kako da se namlati gold prije nego blizz odluci intervenirat.
30k golda za jedan raiding night :D :D
Sretno veceras u svakom slucaju ;)
Vezano za ovo boldano vjerojatno misliš na quest chain za obliterum forge. Za to se čak i isplati dati lova jer se na obliterumu da lijepo zaraditi. Ja sam potrošio 17.000 golda na taj quest ali kada sam napravio obliterum forge i krenu štancati obliterum povratio sam uloženo u roku 3-4 dana casual igranja.
10k golda = 3flask za jučerašnji raid, ali za pots 2k po komadu nisam dao golde (ipak smo normal raid radili) pa koristio potse it wod-a. Enchante i food sam svu sreću nafarmao (neck enchant meni daje dobar boost, oko 3-5 % ukupnog dmg-a). Uglavnom na hunteru altu ostaje skining, a dropam jc za herbalism. Tko je imao gathering profesije i vremena/volje ovih dana je zaradio brdo golda 
da, priprema za raidanja nas vaća u TBC kada se farmalo prije raidova za matske za flaskove i hranu, jer na mom realnu je potrebno za jedan raid 15ak tisuća golda, št je po meni u redu. Nije nikakav izazov ugojiti i ubrati sve matse u svom garissonu kao u WODu.
Jučer sam odigrao dva mythic+ lvl2. Moram reći da je malo teže nego klasični mythic, ako se ne varam, mobovi imaju 8% vise HPa i 8% jači dmg, što je prihvatljivo, u halls of valor smo vajpali čak 3 puta i uspjeli smo u zadanom vremenu očistiti dungeon, a u Thicketu (onaj dungeon kao emeral nightmare, nisam upamtio ime) imali smo jedan wipe i poprilično brže sve čistili, lijepo izbjegavali trash packove koje smo mogli i jedva smo uspjeli u zadanom vremenu. Tako da neki dungeoni su lakši a neki teži za napraviti. Zanimljivo da neki frajeru već očistili mythic+4 što je s obzirom na cca 850 ilvl gear prilično impresivno.. Mišljenja sam da mythic+3 je dostižan uz odličnu koordinaciju i setup i nema prilike za ikakvu pogrešku.
Razočaralo me što nisam dobio nikakav loot, samo je jedan od nas 5 dobio item 855ilvl. Vidjet ćemo na kraju tjednu što će biti u class hallu, jer ovisno o usješnosti mythic+ dungeona, na kraju tjedna, odnosno nakon reseta dungeona utorkom dobije se kao nagrada..
Preporuka je da se mythic+ radi s poznatim ljudima, da li guildiji ili ljudi s kojima i inače radite mythice, ja sam ove dvije radio u random pugu i kao što se da isčitati, bilo je wipeova.
Treći token sam kupio jučer prodavajući to govno :)
da, priprema za raidanja nas vaća u TBC kada se farmalo prije raidova za matske za flaskove i hranu, jer na mom realnu je potrebno za jedan raid 15ak tisuća golda, št je po meni u redu. Nije nikakav izazov ugojiti i ubrati sve matse u svom garissonu kao u WODu.
Jučer sam odigrao dva mythic+ lvl2. Moram reći da je malo teže nego klasični mythic, ako se ne varam, mobovi imaju 8% vise HPa i 8% jači dmg, što je prihvatljivo, u halls of valor smo vajpali čak 3 puta i uspjeli smo u zadanom vremenu očistiti dungeon, a u Thicketu (onaj dungeon kao emeral nightmare, nisam upamtio ime) imali smo jedan wipe i poprilično brže sve čistili, lijepo izbjegavali trash packove koje smo mogli i jedva smo uspjeli u zadanom vremenu. Tako da neki dungeoni su lakši a neki teži za napraviti. Zanimljivo da neki frajeru već očistili mythic+4 što je s obzirom na cca 850 ilvl gear prilično impresivno.. Mišljenja sam da mythic+3 je dostižan uz odličnu koordinaciju i setup i nema prilike za ikakvu pogrešku.
Razočaralo me što nisam dobio nikakav loot, samo je jedan od nas 5 dobio item 855ilvl. Vidjet ćemo na kraju tjednu što će biti u class hallu, jer ovisno o usješnosti mythic+ dungeona, na kraju tjedna, odnosno nakon reseta dungeona utorkom dobije se kao nagrada..
Preporuka je da se mythic+ radi s poznatim ljudima, da li guildiji ili ljudi s kojima i inače radite mythice, ja sam ove dvije radio u random pugu i kao što se da isčitati, bilo je wipeova.
Meni je vec polako pocela stvarati probleme ta priprema za raidanje,jednostavno mi je potrebno previse vremena svaki dan da bi ostao kompetitivan,da je farmanje za consumables jedina stvar,ajd jos i nekako,ali tu su jos i world questovi i obavezno artifact power farmanje.I jos na sve to mythic+ dungeoni.Nisam siguran koliko cu jos moci igrati ako budem trebao svaki dan 2-3 sata igrati+raidanje 3 dana tjedno,jednostavno nemam toliko vremena na raspolaganju a da ne pocne utjecati na real life.Nije stvar izazova,nego jednostavno manjak vremena.
Ocistili jucer Emerald nightmare na normal,da vidimo kako to izgleda.Iskreno i nisam bas odusevljen,jedan od losijih raidova u zadnje vrijeme.Nadam se da ce dodatne mehanike u mythicu ucinit raid podnosljivijim.
A ovo sto se tice mythic+,sta se ne dobiju 2 itema na kraju svakog dungeona?
Nakon 15 dana gejmanja ovo zakljucujem:
Cons:
PVP je apsolutno smece, unisten je PVP u svakom pogledu i balans tesko da ce se postici jer evo i nakon 20 dana nisu tweakali nikakav dmg
Tankovi u PVP su MVP, previse dmga, ne umiru, heal je nenormalno velik (ovo prica Frost/Blood DK)
Obavezno imati herbalizam/mining/enchant jedno od to troje za skupiti brdo golda i nemas problema sa raidanjem/goldom
Jako puno pathing bugova kako od spelova (blink/glacial advance) mobovi se zaglave precesto
Pros:
Odlicna prica iz class kampanje (DK je fenomenalno uradjen)
Artifact weapons skriveni izgled oruzja i njihovi questovi su odlicno uradjeni(bar neki)
Prica je skroz dobra, questovi i samo okruzenje
Instance su mi zanimljive, to jest samo Vault of Wardens, Black Rook Hold, Arcway i Court of Stars ostalo onako
Najbolja stvar mythic 5m 2-15 lvl
Nakon 15 dana gejmanja ovo zakljucujem:
Cons:
PVP je apsolutno smece, unisten je PVP u svakom pogledu i balans tesko da ce se postici jer evo i nakon 20 dana nisu tweakali nikakav dmg
Tankovi u PVP su MVP, previse dmga, ne umiru, heal je nenormalno velik (ovo prica Frost/Blood DK)
Obavezno imati herbalizam/mining/enchant jedno od to troje za skupiti brdo golda i nemas problema sa raidanjem/goldom
Jako puno pathing bugova kako od spelova (blink/glacial advance) mobovi se zaglave precesto
Pros:
Odlicna prica iz class kampanje (DK je fenomenalno uradjen)
Artifact weapons skriveni izgled oruzja i njihovi questovi su odlicno uradjeni(bar neki)
Prica je skroz dobra, questovi i samo okruzenje
Instance su mi zanimljive, to jest samo Vault of Wardens, Black Rook Hold, Arcway i Court of Stars ostalo onako
Najbolja stvar mythic 5m 2-15 lvl
U 7.1 tankovi nerf 10% u pvp, već sada je navodno aktivno.
Nebi se složio da ne umiru tankovi, ok blood dk se dosta može hilat ali tankovi u pvp hilaju se više od 50% manje, rade cca 30%dmg koji radi dps spec ili klasa, primaju identičan dmg kao i dps spec ili klasa.
Vidim da si napiso za dk, al evo ja igram paladina prot, critam 50k, primam isti dmg kao ostali, hilam se smješno, pogotovo nakon nedavnog nerfa koji je smanjio healing za cca 30%, doslovno krepam u 10 sekundi s tim da me balončić drži živim 6 sekundi, prot specovi su izvan battlegrounda.
Sad zamisli kada ti dođe deamon hunter sa 1.8milje hp, a ti ga udaraš critajući 50k, popališ sve defence CD i skineš mu 300k i krepaš.
U world pvp questovima su pve pravila pa mogu dosta primiti dmg, ali BG i Arena je gotovo, prot is byby..
pozz
Probao prot paladina u pvp i nis posebno, mali damage, a izdrzi neprimjetno duze, dok retro rastura u pvp, 750k kritovi, večina klasa mi ne moze nista kad se nađemo 1v1, retro paladina je milina za igrat, neki dan sam opalio 2.2 miliona u pve.
Probao prot paladina u pvp i nis posebno, mali damage, a izdrzi neprimjetno duze, dok retro rastura u pvp, 750k kritovi, večina klasa mi ne moze nista kad se nađemo 1v1, retro paladina je milina za igrat, neki dan sam opalio 2.2 miliona u pve.
Ne znam za pvp, ali u pve nije nesto:
DPS rankings after day 1 of Emerald Nightmare
DPS rankings after day 2 of Emerald Nightmare
Prema ovim slikama ja trenutno igram 2. najgori spec za pve (sub rogue) :D Svidja mi se ful spec jbg, a ne zelim igrati outlaw jer znam da ne bi uzivao igrajuci taj spec (ne svidja mi se uopce tematika i playstyle). Da recimo idem sada raditi sekundarni spec bi mi vjer jako puno vremena trebalo da ga dovedem blizu ovome glavnome. Mislim da sam previse duboko zašao u sub rogue artifakte da bi mi se isplatilo mijenjati spec :)
Battlenet ID: Mogy#21781
Sjecam se u vanilli sa roguom na pvpu sa skoro vecini castera 3 shoto, ambush ,backstab x2 i to je to.Sada za tako nesto nema sanse.Ova expanzija mi i nije nesto, pošto nisam godinu dana igrao wow ajde reko idem malo odigrat mjesec dva i to je to...sve je to isto sranje drugo pakovanje, malo izmjene talente dodaju par novih zona i to je to.Uglavnom u igri nitko uopce ne komunicira sa nikime, samo udes u grupu odradis instancu nisi ni jedno slovo napisao, isto tako u pvp-u, ko da su sve roboti a ne igrači.. prije je bilo stvarno puno komunikacije među igračima, npr. questam i pozovem lika u grupu i razvije se komunikacija,sad pitam nekoga nesto ili ne odgovori ili odgovari nezainteresirano... svakih 5 minuta dolaze invite za gild, prihvatim invite ono u gildi nitko riječ da kaže, svi farmaju ko roboti..stvarno kad bolje razmislim koliko je vanilla bila bolja.
Nova runda hotfixeva
Warrovi odmah dobiše po nosu.
Svako kolko blizz daje char services saleove i jel to uopce neki slucaj ili sam ja nesto krivo shvatio. Cini mi se da ih je bilo prije tu i tamo.
Svako kolko blizz daje char services saleove i jel to uopce neki slucaj ili sam ja nesto krivo shvatio. Cini mi se da ih je bilo prije tu i tamo.
Nisam pretjerano pratio, ali znam da jako rijetko daju takve sejlove.
na kojim serverima ima najviše naših igraća?
na kojim serverima ima najviše naših igraća?
Kazzak,odes u orgrimmar u general napises "moj je zivot svicarska",netko ce se nadovezat sa "skoro pa savrsen".
Zadnji put sam to vidio prije WoD releasa,znaci prije 2 godine.Mozda je opet bilo,ali ja nisam primjetio.
ako nekoga mozda zanima knjiga za programiranje addon-a u world of warcraftu,pm me.
Eto frendovi i ja se prebacili sa privatnog cata servera na retail, imamo našu guildu na ragnarosu, horda. Plan je da se krene sa raidanjem uskoro, neki su kasnije krenuli pa još lvlaju. Ako ste zainteresirani wisperajte mene ingame "Maslacak" ili frenda "Enpra"
Ako je netko i za rješavanje mythic+a a nema s kime potrošiti svoj keystone isto tako se može javiti, ja sam 851 MM hunter ( koji se zna pozicionirati za barrage i koristiti MD:P ) frend je 850 medo druid
Eto frendovi i ja se prebacili sa privatnog cata servera na retail, imamo našu guildu na ragnarosu, horda. Plan je da se krene sa raidanjem uskoro, neki su kasnije krenuli pa još lvlaju. Ako ste zainteresirani wisperajte mene ingame "Maslacak" ili frenda "Enpra"
Ako je netko i za rješavanje mythic+a a nema s kime potrošiti svoj keystone isto tako se može javiti, ja sam 851 MM hunter ( koji se zna pozicionirati za barrage i koristiti MD:P ) frend je 850 medo druid
Imaš privatnu poruku!
ja sam mage fire ilvl 847 ako oce neko igrat raidove i mythic te keystone i to nek se javi u pm isto mozemo i arene ocistio sam i xaviusa normal tak da ako neko oce mozemo i ts ili skype pricat sprdat se samo da je zajebancije