World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.854
|
čitano: 1.878.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Warcraft
Teknokyo kaže...
Zoki B kaže...
njuskac kaže...

Retro paladin je fenomenalan, u pvp milina.Počni igrat sa paladinom, a sve sto si napisao zaboravi.

Decko, ja sam lvl 110 prot/retry pally vec 2 tjedna, ti si 101 lvl... Al vidim  da sam ja i blizzardov forum za tebe debili jer ti ipak imas ogromno iskustvo s paladinom u legionu sa tim jednim lvlom.

Uglavnom, savjet je bio dobronamjeran, radi sto hoces,

Pozdrav

Jučer su izašli PTR patch notes. Kolko sam skužio po tooltipovima, buffali su retri u slijedećem patchu!

Bilo bi dobro da je kako su naposali, no dok taj patch dođe live proće nažalost vremena :)

11 godina
Yvan kaže...

nemojte me krivo shvatiti, no kaze se sto ljudi - sto ćudi.

Meni je neshvatljivo da netko bira klasu po tome koja je trenutno s boljim ili lošijim dpsom. Pa svaki pravi patch se to balansira i iskustvo nas je naucilo da tko je gori sad je doli. 

Preporučam da igraš klasu koja ti se sviđa, i u čiju priču ćeš htjeti ući, čiji class hall će te najviše zaintrigirati, čiju class kampanju smatraš najzanimljivijom.. 

Evo meni j druid bio main 7 godina, i rerollao sam demon huntera kako je stigao legion, nisam to planirao, no jednostavno sam se zaljubio u klasu, a druid mi je sa svojom kampanjom nekako bezveze, odnosno nije me zaintrigirao toliko kao DH kampanja i class hall..

Potpisujem sve, ljudi se previše zamaraju raznoraznim brojkama pa im igra dosadi. Žalosno.

15 godina
World of Warcraft

Napravite što prije ovaj guide da nabavite ovaj cool underwater mount.

Trenutno je prisutan bug što se tiče sakupljanja orbova. Nema cooldowna (inače je 20-50min spawn rate za pojedine orbove, a pošto jako puno ljudi to sakuplja načekati ćete se tako da vam savjetujem da to što prije obavite dok ne hotfixaju)

Nakon što pokupite zadnji orb, ako vam se na mapi ne pojavi world quest u eye of azshara samo napravite relog i quest bi se trebao vidjeti.

Svakih tjedan dana se quest pojavi tako da ako ovaj tjedan dobijete peta drugi tjedan ćete dobiti mounta tako da bez panike :)

Battlenet ID: Mogy#21781
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 16:25 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Razmišljam uzeti za alta female pandaren ili male tauren. Te dvije kombinacije su mi fora ful, ali se ne mogu odlučiti tako da vas molim da mi pomognete pri odabiru! 

Hvala :)

Edit: zaboravio sam napisati da ću igrati WW spec. Hvala wowrules :D

4 Female Pandaren Monk
1 Male Taruen Monk
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 19:05 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

Razmišljam uzeti za alta female pandaren ili male tauren. Te dvije kombinacije su mi fora ful, ali se ne mogu odlučiti tako da vas molim da mi pomognete pri odabiru! 

Hvala :)

MW Panda  Brew i WW Tauren zavisi sta zelis igrat tako bi ja bar

11 godina

Kako se uopće dolazi na broken shore? Mislio sam da je samo scenario onaj tamo prije odlaska u broken isles.

13 godina
neaktivan
Pozdrav ekipa! Navratite za vikend po giveaway! Dijeli se 10 Hearthstone card packova te dva mjeseca besplatnog World Of Warcraft game time-a! Uskoro selim u inozemstvo pa se svakodnevno World Of Warcraft nastavlja početkom slijedećeg mjeseca. http://www.twitch.tv/fiumanwow

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Baš super što su fixali prije nego što sam dobio legendary....Sad ekipa sa 2+ legendary-a ima još veću prednost.....

"We’ve identified and hotfixed an issue that could cause Legion legendary items to drop more frequently than intended, if a player had already received their first legendary. "

source: WoW official forums

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Teknokyo kaže...

Baš super što su fixali prije nego što sam dobio legendary....Sad ekipa sa 2+ legendary-a ima još veću prednost.....

"We’ve identified and hotfixed an issue that could cause Legion legendary items to drop more frequently than intended, if a player had already received their first legendary. "

source: WoW official forums

Broj ljudi koji imaju 2+ je zanemariv,tako da je ovo dobro dosao fix.

Inace,na mmo c je jedan korisnik primjetio upravo to,da ekipa uglavnom ima ili 2 ili 0 legendarya,a ostali su mu se smijali i govorili mu da je sve to rng.A ispalo je da bas i nije.Moj guild je izgleda izuzetak,7 igraca ima legendary,nitko 2x.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 10:21 (geronimo4661).
11 godina

MM hunter 835ilvl (nisam jos otkljucao 3. weapon slot), 180-210k single target dmg.. Feel the power  

11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja i prijatelj smo malo igrali skrimish arene pa 2vs2 je katastrofa zasad borbe se svode ili tebe razvale u 5 sec ili ti njih 

0 0 hvala 0
15 godina
Samo preplivaš iz dalarana do broken shorea. Probaj ici sto kracom rutom gledajuci one sive obrube. I ne brini za fatigue, nestane negdje na pola :)
15 godina
Preporucio bih ti da si kupis na ah water walking elixir da si ustedis vrijeme (ako nemas water stridera). Oko 25-50g dodje 5 komada (1 komad 10min hodanja po vodi). Na mobu sam pa nisam mogao editirati prijasnji post :)
15 godina
neaktivan
Magibagi kaže...

Kako se uopće dolazi na broken shore? Mislio sam da je samo scenario onaj tamo prije odlaska u broken isles.

Baldurion kaže...
Samo preplivaš iz dalarana do broken shorea. Probaj ici sto kracom rutom gledajuci one sive obrube. I ne brini za fatigue, nestane negdje na pola :)

Baldurion kaže...
Preporucio bih ti da si kupis na ah water walking elixir da si ustedis vrijeme (ako nemas water stridera). Oko 25-50g dodje 5 komada (1 komad 10min hodanja po vodi). Na mobu sam pa nisam mogao editirati prijasnji post :)

Ili možeš kupit goblin glider kit (ako nemaš engineering) i skočit sa Dalarana i dođeš u bilo koju zonu na Broken Isle (ili bar blizu te zone)!

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 13:20 (Teknokyo).
11 godina
Baldurion kaže...

Alo pa shaman sam, rješit ćemo nešt.  Hvala na informacijama, mislio sam da je taj dio samo za scenario. 

15 godina
Teknokyo kaže...

Ili možeš kupit goblin glider kit (ako nemaš engineering) i skočit sa Dalarana i dođeš u bilo koju zonu na Broken Isle (ili bar blizu te zone)!

Ili to da  Zaboravio totalno 

11 godina
neaktivan
World of Warcraft

kojeg da odaberem?

1 Troll Druid
11 Tauren Druid
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 17:45 (wowrules).

0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Iskreno, meni nikako ne paše dizajn samog trola kao rase. Izduženo tijelo uz preduge ruke i noge mi ga čine tako retardiranim. Meni osobno se gadi i ne bi ga nikad igrao. Nadam se da sam ti makar malo olakšao pri odluci 

Btw., sad vi meni pomognite. Koja klasa/spec radi konstantno dobar aoe dps (može preporuka i za melee i ranged dps)? Treba mi provjerena klasa prvenstveno za PVE za raidove i mythicse+ koja će uvijek biti dobra što se tiče dps-a i koja će uvijek biti tražena za iste (želim biti primarna opcija u svojem gildu, a ne sekundarna). Naime, mainam rogue-a, ali sam se zajebao što se tiče speca. Igram subtlety roguea i nije baš dobar za pve pogotovo što se tiče aoe, a to je najvažnije za raidove/mythicse(outlaw mi jednostavno ne paše i ne mogu ga igrati tako da sam odlučio okrenuti se drugoj klasi).

edit: nakraju sam se odlučio za Male Orc Mage  Igrati ću Fire Spec 

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2016 1:21 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo prvi put igram priesta pa ako netkoi gra priesta u legionu da mi dar par savjeta i odgovora na pitanja.? Kakvi su vaši dojmovi ? Dal je viable za PvE ? kakav je dps jer sam trenutno level 105 s ilvl 728 ( znam da je još prerano al ) i neradim puno dpsa kako piše u dps rankinzima, a i MM hunter na lvl 100 radi više DPS-a a na oba lika radim približno točne rotacije. Da li priestovi puno ovise o gearu ili artifact upgradeovima ?

I nevezano kako stoje MM hunteri po DPS-u na većim ilevelima.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Ne zamaraj se dps ljestvicama dok levelas. Klase su naravnoizbalansirane za max lvl (kolko tolko uspjesno), i svaka klasa ovisi o iLvlu geara i jacini artefakta. Tako da moj savjet je ne zamaraj se tim stvarima i lagano uzivaj, sve ce doci na svoje.

10 godina

imam kreditnu karticu od otp banke; to je master card i iza na poleđini ima ona 3 broja. mogu li sa tom karticom kupiti pretplatu od blizzarda?

13 godina
Iv4n0u5 kaže...

Evo prvi put igram priesta pa ako netkoi gra priesta u legionu da mi dar par savjeta i odgovora na pitanja.? Kakvi su vaši dojmovi ? Dal je viable za PvE ? kakav je dps jer sam trenutno level 105 s ilvl 728 ( znam da je još prerano al ) i neradim puno dpsa kako piše u dps rankinzima, a i MM hunter na lvl 100 radi više DPS-a a na oba lika radim približno točne rotacije. Da li priestovi puno ovise o gearu ili artifact upgradeovima ?

I nevezano kako stoje MM hunteri po DPS-u na većim ilevelima.

Hvala

Za world content i dungeone spriest je slab,teska patnja sa njim ista napraviti,a uz to skill cap je dosta visok.Guildie sa kojim farmam dungeone  i world content je 851 ilvl a i dalje ne ide glatko kad radi stvari solo.Nemas burst,nemas aoe,nemas cd.Ako bas nisi jace zagrizao za tu klasu,nadji nesto zabavnije.Ako ce ti raidanje biti prio,onda spriest nije los uopce,ali izvan toga stvarno ga ne bi preporucio.

A sto se tice razlike u dpsu na razlicitim levelima,blizz je poprillicno usrao skaliranje,nisam jednom vidio da lvl 105 radi vise dmga od lvl 110.Tako da se oko toga nemoras brinuti.

Mm hunter je dobar,trenutno najbolji hunter spec u dungeonima koliko sam vidio,a kao i uvijek hunteri su uvijek jaki i korisni u pve.

17 godina
odjavljen
World of Warcraft

Kakvi su magovi u Legionu? Meni je još od 2004. main mage pa me zanima kako se drže u PvE-u :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Skullscar1989 kaže...

imam kreditnu karticu od otp banke; to je master card i iza na poleđini ima ona 3 broja. mogu li sa tom karticom kupiti pretplatu od blizzarda?

"payment was not authorised". a imam dovoljno na računu.... wtf

eh sad mi je jasno, debitne kartice tekućeg računa se ne mogu koristiti za kupnju online. moram izvaditi pravu kreditnu ili prepaid u banci :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 17:13 (Skullscar1989).
15 godina
Da... moja preporuka ti je da izvadis visa electron debitnu karticu. Visa electron je najzastupljenija kartica i podrzavaju je sve skoro sve internet trgovine.
15 godina
Trazi da ti obracun valuta na deviznoj kartici bude u eurima/dolarima jer ako ti je u kunama (kao meni), ti uzima jos dodatne pare zbog konverzije valuta. Nemoj kreditnu otvoriti jer ti se trošak po njoj naplacuje na kraju mjeseca dok na debitnoj moras imati raspoloziva sredstva na racunu da bi prosla naplata. Na mobu sam pa ne mogu editirati gornji post :D
15 godina
Opet zaboravio napisati sve do kraja.... ffs xd Tebi treba Visa Electron debitna devizna kartica da ti bude obracun u stranim valutama.

Isprike na 3. posta zaredom.
10 godina

https://www.otpbanka.hr/hr/gradani/kartice

otp banka ima prepaid kartice, znači visa web prepaid radi s blizzardom? ubacim na nju koliko mi treba i to je to. 

debitnu karticu već imam i sa njom ne mogu platiti

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 18:21 (Skullscar1989).
15 godina
Ti imas debitni tekuci racun master card koji rijetko koja online trgovina prihvaca. Ne znam kako te prepaid kartice funkcioniraju. Ja sam ti rekao moj savjet, a ti vidi malo kada budes isao u banku pa neka ti gospodja pomogne pri odluci. Sa ovim sto sam ti ja preporucio nece nikad imati problema. Uzmes si netbanking i na miru si(ako ga nemas). Ne moras skoro nikad vise u banku ici. Lijepo si prebacis sa tekuces svog di ti sjeda placa i prebacis na visa electron uz 2-3 klika. To ti je po meni najbolje i najjednostavnije. Olaksa zivot maksimalno :)
10 godina

ok, vidjet ću sutra ili prekosutra u banci. a sad dosta igranja trial wow jer treba i spavati prije smjene u 2 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice