World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.854
|
čitano: 1.834.594
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: World of Warcraft
čupavac kaže...

Hvala na brzom odgovoru,nemam kreditnu niti paypal mislio sam kupit sa PAYSAFE card ako je u nekom key shopu.

Mislim da ti svi key shopovi uzimaju 1-2€ više ako kupuješ sa psc, ali recimo Instant Gaming ti daje opciju da dodaš psc tamo kao kredit ili prebaci psc na moneybookers (skrill) pa kupi tako

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
15 godina
DeniZg kaže...

Koliko si morao kutijica otvoriti da skupiš svu tu opremu?

Pitam čisto da vidim jel' mi se isplati skupljati ili je prevelik grind (za sad imam 4 zelene i 4 plave).

Možda 10-12 kutija, ne više od toga sigurno :) Još mi jedino weaponi fale. To nikako da mi dropa 

Battlenet ID: Mogy#21781
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 15:11 (Baldurion).
17 godina
Mogu potvrdit da kutije dropaju i 720ilvl gear.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav ekipa, novi sam na ovom forumu :)

Uglavnom da ne duljim, mala grupa prijatelja iz hrvatske pokušava oživiti svoj guild. 
Svi smo hrvati te nam fali 3-4 ljudi kako bi imali siguran mythic roster.  
Trazimo hrvate koji su zainteresirani za semi hc mythic raidanje, sa chill ekipom.  
Večina nas su iskusni raideri sa večinom bossova u 99% percentileu, imamo i neke bivše top 10 guild igrače.  
Cilj za legion nam je realm first, realm je magtheridon faction je horda.  
Iako za casual igrače nema mjesta u mythic rosteru, dobrodošli su.  

Za više informacije slobodno me kontaktirajte privatnom porukom, Jayqt - Magtheridon

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2016 23:55 (Jaylol).

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav, da li su starije ekspanzije kada istekne promotivnih mjesec dana besplatne?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Mislim da da, ako si taj promo kod dobio nakon onog warcraft filma u kinu

13 godina
Leegollix kaže...

Pozdrav, da li su starije ekspanzije kada istekne promotivnih mjesec dana besplatne?

Ništa od igranja bez gametimea, eventualno možeš igrati do lvl 20 besplatno  sa trial accountom, uz brojna ograničenja. 

10 godina
neaktivan

Mislim da je pitanje bilo jeli mora kupiti onaj start package od koliko $5 pa onda legion ili već ima taj start paket

10 godina

dali itko ima taj promo code od filma a da ga nije koristio?

18 godina
Skullscar1989 kaže...

dali itko ima taj promo code od filma a da ga nije koristio?

Ti kodovi su vrijedili do 1.8. tako da zaboravi na to.

10 godina

šteta

11 godina
neaktivan
World of Warcraft

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 13:49 (Hacknwack).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jesi vec kupio igru ili ?

11 godina
neaktivan
Kopsi1304 kaže...

Jesi vec kupio igru ili ?

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 13:49 (Hacknwack).
10 godina

ne možeš reći koja klasa je op a koja nije na tako malom levelu

10 godina
World of Warcraft

Pozdrav ima tko da zeli poceti wow na novom account pa da odradimo raf dok su ove invazije jos u igri . Jako brzo levelanje lvl 100 u par sati uz dodatne trikove 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
World of Warcraft

svi igraju wow,a ja ne mogu jer se moram zajebavati s dvostrukim integralima,standardnim devijacijama,varijancama i bistabilima :(

Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
kexzoR kaže...

svi igraju wow,a ja ne mogu jer se moram zajebavati s dvostrukim integralima,standardnim devijacijama,varijancama i bistabilima :(

Tako je bilo i meni na faksu kad je izašao tbc, svi igraju novu ekspanziju a ja učim... A cimer pao godinu zbog wow-a...

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
11 godina

Mani se WoW-a dok studiras. Doci ce on na red kasnije. Ja sam mislio da mogu sve stic pa okinuo SIS ;)

Izbrisao WoW, upisao sljedece godine SIS uz molbu (nekih 66 ECTS-a) i na kraju zavrsio faks u roku. Pet godina nakon faksa, napokon imam vremena za WoW :)

Hehe, ta igra je dugovjecna :)

14 godina
protjeran
Dok sam isao u osnovnu,obozavao sam wow I taj svijet,ali nisam igrao jer mi moji nisu htjeli kupiti zato sto su za njih igre gluposti,sad si napokon mogu sam priustiti,ali faks me zajebava. Btw I ja cu morati prenijeti SiS na trecu godinu ako rijesim ostalih 5 predmeta I uspijem je upisati :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Jako vam zavidim sto ste igrali wow u njegovo zlatno doba.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja sam već radio kad je vanilla WoW izašao. Da sam tad morao učiti, ne bi bilo dobro. 

Ali koja je to bila fora onda. U kolonama se čekalo u ponoć ispred Algortima za prve dvije ekspanzije.

Nije bilo RL frenda koji nije igrao. Ma nešto neponovljivo.

Al' moram priznat da mi je nakon 7 godina neigranja, sve dosta novo i zanimljivo.

Jedino ne znam da li da dižem nove likove ili da plaćam transfer starih koji su razbacani po serverima.

Što preporučate za brže leveliranje? Invazije?

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2016 22:09 (DeniZg).
17 godina
World of Warcraft

ja sam imao locka lvl 40 i preko invazija u dva dana dignuo na lvl 67...ide malo sporo u pocetku ali poslije krene...sad imam brdo kutija koje cekaju lvl 100 za otvoriti :)

EDIT: zaboravil sam dodat da sam ozenjen i imam dvoje djece tako ne visim po cijele dane na WoWu :)

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2016 22:13 (Srednji).
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina

@kexzoR Zlatno doba je kad imas vremena, dobar komp i nitko ti ne kenja zbog igranja (starci/cura/zena/...).

Al da, igrali smo WoW vanilu i na dial-upu, ove kasnije na laptopicima za faks i bilo je super. Danas smeta ako ping malo predje 60ms, a FPS padne ispod 60 na max detaljima :D

Naravno da je danasnji WoW puno bolji od onog originalnog, samo sta je vanila bila velik skok u odnosu na ono sto je do tad postojalo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2016 22:53 (Barab4).
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

@DeniZg.... el ti mozda igras ili si igrao na frostmaneu? warrior imena...hmm...mislim da se zvao ko supermen :-) ono njegovo pravo ime..Kalel ili slicno

https://www.g2a.com/r/mmarko

0 0 hvala 0
13 godina
Mac1981 kaže...

@DeniZg.... el ti mozda igras ili si igrao na frostmaneu? warrior imena...hmm...mislim da se zvao ko supermen :-) ono njegovo pravo ime..Kalel ili slicno

Nisam nikad tamo igrao.

Imam dosta starih likova na Korgallu, a sad sam ponovno krenuo na Kazzaku.

Lok'tar Ogar! 

PSN - DeniZg80
17 godina
World of Warcraft

I ja poceo na Kor'gallu pa presao na Kazzak..sad sam na Tarren Millu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Srednji kaže...

I ja poceo na Kor'gallu pa presao na Kazzak..sad sam na Tarren Millu...

Iliti Crogallu kako su ga zvali jedno vrijeme :)

15 godina
World of Warcraft

Ja i Putn1k sa foruma na Stormreaveru(Horda)  Dodjite na server i pridružite se u gild (internacionalni). Ja trenutno radim Draenor pathfinder achievement da bih mogao letjeti u Draenoru. Nemam niš pametnije za raditi pošto invazije daju gear ilvl 700, a to će biti dovoljno kada krene Legion. 

Battlenet ID: Mogy#21781
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2016 22:24 (Baldurion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
World of Warcraft

Jel ima jos ekipe na kazzaku poceo sam opet levelati tamo , inace sam na sylvanasu alliance. ako tko ima na kazzaku neka posalje pm.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice