Dobro dobiješ li na kraju lvl100 boost ako kupiš preko g2a legion ? Jer ako se ne dobiva onda se ne isplati kupovat tamo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam uzeo preorder Legion preko g2playa još u 1. mjesecu ove godine, evo sve radi bez problema...
Dobro dobiješ li na kraju lvl100 boost ako kupiš preko g2a legion ? Jer ako se ne dobiva onda se ne isplati kupovat tamo
Jel ti razumiješ da kupuješ potpuno isti proizvod koji se nalazi i na bnet trgovini. Ne postoje tu razlike.
Kod kupovine imaš 2 opcije:
Legion preorder: cca ~31€
Legion prepurachase: cca ~42€
Razlika je u tome što uz preorder ključ dobivaš na sam dan izlaska ekspanzije, a kod druge opcije dobiješ ključ odmah. Prednost prepurchase je što možeš sada dići 2 levela na demon hunter klasi ako je to ikome od presudne važnosti :) dok mi koji smo preorderali čekamo svoj ključ. Nadam se da je sada malo jasnije.
Znam za pre-purchase i pre-order stvar. Meni je samo bitno da dobijem lvl100 boost ako preorderam preko g2a.
Znam za pre-purchase i pre-order stvar. Meni je samo bitno da dobijem lvl100 boost ako preorderam preko g2a.
Legion ekspanzija nosi boost na lv 100, kao Dranor na 90 i MoP na 80. Bez obzira radiš li pre-order ili pre-purchase. S pre-purchase još imaš pravo igrati DH-a prije nego ekspanzija zaživi 30.8.2016. Ostalo je sve isto. Ja sam napravio pre-purchase napravio DH-a digao ga na 100 i odradio sve questove uvodne. Boosta BM Huntera na lv 100 i radio malo garriosn questova i raidova. Tako da ti je svejedno što kupiš. Ako je pre-purchase onda to imaš odmah, boost i DH, ako ne čekaš do 30.8.
Kupio sam pre-purchase Legion preko cdkeys.com-a prije mjesec/dva dana za cca 200-njak kuna.
Kod njih sam obavio hrpu kupovina, zasad najsigurniji "web cd-key shop" na kojem sam kupovao.
Instant mail sa key-om i nikad problema.
S nekim drugim shopovima sam imao problema i morao sam ukljuciti paypal da izborim svoja prava.
Kinguin i kupikey.com su bili prema meni izrazito drski iako su mi prodali igre, a key-eve nisam dobio .
G2A.com i G2Play.net su također na mojoj otpisanoj listi radi prodaje "neispravnih" key-eva ili ih uopce nisam ni dobio.
Na kraju sam dobio svoje novce, ali je kostalo zivaca.
Nikad vise! :)
DH ugodno iznenadjenje,definitivno cu mu se posvetit u legionu,vjerojatno cu ga levelati do 110 odmah nakon maina.
Ako ti nije hitno, daj te ispite na ljeto
Super je legija!
Ja sam se po ko zna koji put zajebao što se tiče lvl 100 boosta. Boostao pogrešnog lika na pogrešnoj fakciji
(reko idem malo igrati alliance sa dani20 sa foruma, ali nije išlo pošto sam oduvijek bio for the horde, jednostavno nije mi bio gušt neki). Sada trenutno leveliram Rogue-a Blood Elfa 76 lvl na Stormreaver serveru i jedva čekam doći 100 lvl. On će mi biti main za legion(osim ako se ponovno ne predomislim)! haha
Jel se spava i jede taj dan boostanja? :)
Može neki guide kako to izvesti? :D Pošto sam nakon 2+ godine pred tjedan opet krenuo igrati WoW ne znam kako stvari funkcioniraju trenutno tj. učim dosta doga isponova. Jbg, zaboravi čovjek 
Evo objašnjenja(klik) u razlici između pre purchase i pre ordering da se ne bi zajebali vi koji ćete kupiti legion, jer ove stranice kao pre order nude uglavnom pre order i cijene za key su jeftinije dosta dok ćete za pre purchase (ne morate čekati službeni izlazak legiona nego odmah dobijete Demon hunter klasu i lvl boost 100 kada kupite predkupovinom) platiti puno više (10-12€ više)
Može neki guide kako to izvesti? :D Pošto sam nakon 2+ godine pred tjedan opet krenuo igrati WoW ne znam kako stvari funkcioniraju trenutno tj. učim dosta doga isponova. Jbg, zaboravi čovjek 
Evo objašnjenja(klik) u razlici između pre purchase i pre ordering da se ne bi zajebali vi koji ćete kupiti legion, jer ove stranice kao pre order nude uglavnom pre order i cijene za key su jeftinije dosta dok ćete za pre purchase (ne morate čekati službeni izlazak legiona nego odmah dobijete Demon hunter klasu i lvl boost 100 kada kupite predkupovinom) platiti puno više (10-12€ više)
ako igras sam i ako imas heirloome mozes samo igranjem dungeona u danu doci do 60. lvla.
ako igras sam i ako imas heirloome mozes samo igranjem dungeona u danu doci do 60. lvla.
Tu niti gušta niti šušta :)
ako netko ima battle chest viška, nek se javi :D
igram pirata bog zna koliko dugo i zaigrao bih rado i pravu stvar. zato držim fige da idući tjedan dobijem poslić pa da konačno imam za pretplatu. inaće farmanje za gold :(
Na sta lici LEGION pre patch ekipa? Gejmao sam malo opet WOD al me smorila zbog prevelikih brojki i jer je previse grindy/gold farm za bilo sta?
Jel se promjenilo sto? Presao sam na ESO i super mi je, ali prica wowa me malo interesuje
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Imali naših (balkan/cro) guildova još i na kojim serverima ili se sve raspalo?
Meni je prelegion odlican! Nisam bio u iscekivanju demon huntera, nisam ni mislio igrati tu klasu, medjutim jako je zabavna klasa, pocetna zona i kvestovi isto, te sam se naprosto zaljubio u demon huntera,te sam odlucio da ce mi po prvi put nakon vanille to biti main character. Jedino mi je malo beZveze sto invasion plavi gear lvl700 je jaci od Tanaan epica 705ilvl, no dobro.. Zanima me, blizzqrd je ukinuo armory pregled izgleda characterq u exploreru? Sve u svemu jedva cekam legion! I am prepared!
Zanima me, blizzqrd je ukinuo armory pregled izgleda characterq u exploreru?
Nije, još rade na implementaciji armory-a u novi site:
The page you're viewing is not yet available on the new World of Warcraft website. Sorry for the inconvenience!
Ja sam neki dan uzeo 60 dana preko Cdkeysa za 18$.
Sad vidim da je mrvicu skuplje.
Jel imaju kakve skrivene troškove ili je to ta cijena koja je na stranici? G2A ima onaj shield za dolar i nekaj kaj doplatiš ako želiš biti ziher za key...
Ja sam neki dan uzeo 60 dana preko Cdkeysa za 18$.
Sad vidim da je mrvicu skuplje.
Jel imaju kakve skrivene troškove ili je to ta cijena koja je na stranici? G2A ima onaj shield za dolar i nekaj kaj doplatiš ako želiš biti ziher za key...
Nemaju nikakve dodatne troškove. Do sada sam sa njima imao odlično iskustvo, bez obzira što nemaju to "osiguranje".
Ja isto mogu preporučiti cdkeys stranicu za kupnju keyeva pošto sam i sam kupovao par igara na toj stranici i sve je uvijek uredno prošlo
Btw, sigurno si mislio na 18€ da si platio key za 60 dana, a ne $ 
Btw., baš sam danas došao sa rogue-om na lvl 100 i potpuno sam se opremio sa invasion gearom (ostao još jedan trinket i 2 weapona i biti ću full ilvl 700
)
Jedan savjet svima koji krećete igrati. Kutije se scaleaju na ilvl700, znači ono što želim reći je da sačuvate kutije pri levelanju te ih otvorite kada dođete na lvl 100. Itemi će svi biti ilvl 700 bez obzira što ste vi te kutije dobili npr na 90 lvl-u.
Invazije su po meni trenutno najbolji način za leveliranje (pogotovo ako uzmete 300exp elixir koji traje 15 min i može se koristiti do 99 lvl-a, a ima i elixir koji traje 1h i može se koristiti do 84-og levela ako se ne varam). Isto tako odličan način za najbrže lvlanje 90-100 je ovaj.
Btw., baš sam danas došao sa rogue-om na lvl 100 i potpuno sam se opremio sa invasion gearom (ostao još jedan trinket i 2 weapona i biti ću full ilvl 700
)
Koliko si morao kutijica otvoriti da skupiš svu tu opremu?
Pitam čisto da vidim jel' mi se isplati skupljati ili je prevelik grind (za sad imam 4 zelene i 4 plave).
)
Koliko si morao kutijica otvoriti da skupiš svu tu opremu?
Pitam čisto da vidim jel' mi se isplati skupljati ili je prevelik grind (za sad imam 4 zelene i 4 plave).
Za komplet 700 gear, 2 weapona upgradeana na 725 i još ohoho viška shardova 4 dana svaki dan po 8 invazija.
Edit: ne znam zašto armory ne pokazuje off hand weapon, ali je isti kao main hand
Nemam kupljenu niti jednu ekspanziju niti osnovni WOW, da li trebam kupit išta ili je dovoljnoda kupim Legion i vrijeme u igri?
Nemam kupljenu niti jednu ekspanziju niti osnovni WOW, da li trebam kupit išta ili je dovoljnoda kupim Legion i vrijeme u igri?
Trebaš osnovnu igru (battlechest) koja sa sobom nosi 30 dana igre i Legion (ali legion ne moraš kupid do 30.8. osim ako ne želiš igrat demon huntera prije izlaska). Prvo napravi starter account, skini igru, ulogiraj se, napravi si lika, izađi iz igre i ponovno uđi i ponudit će ti na character selection screen-u da kupiš battlechest za 7.5€ (tj sa 50% popusta). Legion je 45€ kod njih a na key shopovima od 30€ nadalje
Hvala na brzom odgovoru,nemam kreditnu niti paypal mislio sam kupit sa PAYSAFE card ako je u nekom key shopu.