World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.854
|
čitano: 1.837.671
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Warcraft

evo i video

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
luxxxfromhell kaže...

Ljudi moji, koliko god bi volio da se otvore Vanilla serveri, toliko i ne bih iz jednog jednostavnog razloga:

Od Vanille je prošlo više od 10 godina. U to vrijeme ni jedan player nije imao skilla, taktike i sličnih stvari koje danas posjeduje. Upravo zbog toga je WoW bio "teška" i zarazna igrica, jer je donio nešto novo. Kad se samo sjetim kad bi lutao po Ashenvalu i ne bih znao di sam ni koji k tu radim, to je bila zabava. Ali danas kad bi vratili te iste servere, svako bi znao kaj treba napraviti, koji boss ima koji attack i kada dolazi, poznavali bi mapu napamet itd. itd. te bi Vanilla samo izgubila svoju čar. Osobno sam da se držimo do lijepih sjećanja i da ne tražimo otvorenje "Legacy" servera da si ne upropastimo ta sjećanja.

To je standardni "go to" odgovor koji zvuči logično, ali to nije točno. Ljudi danas samo uspoređuju end game i zato je igra u banani - baš sve je podređeno end game-u! 

Raidanje je prije bio dio igre, a sad je jedino što se može raditi.  

Neću ni spominjati koliko je warcraftmovies. com bio posjećen i pun videa koji su pokazivali kreativnost koja je proizašla iz druženja i zafrkancije u samom svijetu. 

I'm very large!
10 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja sam izlevelao 4 lika prije BC, zapravo 5, uvjek zaboravim na svog ally gnoma muhahahaha, jadnicak . Sve pet, nezaboravna vremena, ali neke od tih klasa si 20 dana lvlanja stiskao 2 skilla, sad bi mi trebao dobre novce platit da to radim... Imao sam u cati sve classe u igri na lvl85, zadnjeg sam lvl DK, imao sve heirloom iteme, cak i onaj ring od fishing contesta, 3.8 speed 2h axe, na lvl15 imas 10 skilova i sta god stisnes nesto umre hahhahaha. Dobro je biti op .

Sada kada razmislim wow je postao vise kao coop igra, a manje multiplay, zapravo nesto izmedju coop i multiplay, dok je preBC i BC bio cistokrvna multiplayer igra, steta sto je sve otislo u ovom smjeru.

Najnajnaj stvar kod wowa pre wotlk je bila to sto si morao suradjivati s drugim ljudima, pa jebote, ja imam prijatelje irl sada koje sam upoznao igrajuci wow, kada malo razmislis o tome... Eto toliko je taj wow bio mocan. Ali opet sada ne bih mogao lvlup bez heirlooma .

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

U to vrijeme ni jedan player nije imao skilla, taktike i sličnih stvari koje danas posjeduje.

Upravo suprotno, tada ti je trebao skil lda nešto postigneš u igri, a danas ti je maltene sve servirano na pladnju. Evo i primjera: kad je bilo 2014-e ono 10 godina WoW-a i kad su stavili Molten Core LFR, prvi u koji sam ušao je bio katastrofa. tenkovi nemju pojma šta da rade, nitko nije pročitao koje napade imaju bossevi, koje su mehanike. Ljudi pogubljeni, 4 wipe-a na Magmadaru jer su svi focusali njega umjesto aoe na addove, onda još par wipe-ova na Garr-u i Majordomo-u. Znači osnovne mehanike igre ljudi ne kuže. Uletili unutra u stilu Leeroy-a a izašli van popišani i posrani. Kad sam i pokušao objasnit šta na kojem bossu treba napravit bilo je "stfu, we just need to burst it down". Nakon drugog wipe-a na Ragiju sam jednostavno odustao i sutradan queue-ao kao tenk sa 4 frenda iz guilda (tank, heal i 2 dps-a) koji su to odradili u vanilli i sve prošlo bez ijednog wipe-a. Prije nego smo uletili unutra ko berserkeri frend objasnio kako će pullat koje bosseve/trash packove i zašto i to je to.

Ljudi su navikli da im se sve servira i da sve bude po njihovom a to je kriv Blizzard zbog par plačipički koji nisu mogli ubit Kael'thas-a i slično. Čoeče pa Ragi nije pao 2.5 mjeseca od kako je izašao. Nekad je to bilo psihofizičke pripreme za raid. Farmao sam yebene biljke 5 dana prije raid-a, nije bilo e ajd ti malo malo budi tenk ja bi htio vidjet koliki mi je dps, znalo se tko gdje stoji, koje je čija uloga, a kad se sjetim šugavog Al'ar-a riga mi se. Tad sam bio paladin, kao ret, ali sam 80% vremena bio u holy spec-u jer je svaki raid trebao barem jednog healera za main tenka, a tko bolji (u to vrijeme) od holy paladina....

Mogu se ja tu raspisat kako je igra tada bila puno teža i potkrijepiti to milijunima iskaza ljudi koji su tada igrali, ali čemu? Život ide dalje i uvjek je lijepo sresti nekoga od stare ekipe (koja ne igra više), sjest na pivkana i prisjećat se "znaš ono jednom kad smo slučajno pullali..." Ja igram wow već 11 godina s nekim kraćim prekidima i koliko god da je igra sad "retard oriented" opet ju igram jer ne postoji ništa šta bi ju moglo zamijeniti. A što se vanilla/tbc servera tiče tu sam knjigu već pročitao i imam neke lijepe uspomene, ali ne bih se više vraćao, radije čekam Legion da opet možemo svi skupa i u jedan glas pljuvat po našem dileru Blizzardu zašto nam je opet stavio brašno u heroin...

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
12 godina
World of Warcraft

Svi mi koji smo tada igrali vanilu smo sada 10 godina stariji, neki imaju djecu i puno manje vremena za igru, za mene je wow tada bio nešto sasvim novo neviđeno i naravno zanimljivo, sada sam izgubljen u moru silnih mmorpg i toliko toga ima da mi više ništa nije zanimljivo, igrao sam sa prijateljima koji su svi imali vremena za igru sada nitko nema tako da niti nemam s kime igrat , u vanili nije bilo raznoraznih pomagala za questove i sličnih sajtova sve je išlo sporo ali i sada nam je i život puno ubrzaniji nego prije, meni se iskreno ne bi dalo sad levelat 2 mjeseca do lv 60 koliko mi je trebalo tada jer nemam toliko vremena, mislim da i da vrate vanilu taj osječaj kao prije ne bi bio isti, život jednostavno ide dalje , mi se mijenjamo ,starimo i sad se vracat na staro ne bi bilo isto i kladim se da bi se rulja onda zalila kako je sve sporo i tesko, ljudi nikad nisu zadovljni.

Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
World of Warcraft

Ni meni, a i mojoj ekipi (koji igramo od prvog dana sa prekidima) nije zanimljiva opcija vraćanja Vanilla servera ili nešto slično.

Tad je bilo super, a sad nam je dobro ili vrlo dobro. Koliko god igrali druge MMORPG igre, vratimo se WoW-u, jednostavno nam je najbolji :)

Pa i u ovakvom "olakšanom" izdanju, boljeg nema, nažalost.

Xbox: Muskarcina
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

meni nije jasno jedino ovo - ako se vama ne svida i neda vise igrat - ok vasa volja - ali zasto ne pustit onima koji to hoce i zele? nece Vam nitko uzet Vas novi wow niti ga zgasit.... a da ljudi ima ,bogme ima - evo q se ceka po 3-4 sata da se upadne 4000+ stoji u redu...

ne da gustam vec gust na n-tu , otvoren novi server i ekpia naravno navalila, meni osobno uzivancija opet laganini, lvl po lvl....

eto moje misljenje samo, zakljucak - sto ne dati ,pustit originalnu verziju onog sto ljudi zele - na kraju krajeva platili smo sve to....

poz

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja igram novi WoW, ali također mi nije jasno zašto je toliko teško pustit legacy servere. Sad je neki dan bio jedan bluepost o svemu tome u kojem kažu da im je to teško tehnički izvesti. Ako se ne varam, Nostalrius je vodilo 30-ak ljudi, tako da mi je taj argument "teško je izvedivo" jednostavno neuvjerljiv.

Ja bih legacy odigrao jednostavno da vidim questove koji su bili prije i vidjet svijet prije Cataclysme jer sam se tek prikljucio u MoP-u. Sjećam se kad sam tek kupovao WoW prvi put i kad nisam imao pojma ni o čemu, kako sam htio ići sve po redu, od ekspanzije do ekspanzije, jer me zanimao lore, ali sam se malo razočarao kad sam shvatio da sam jednostavno gurnut u svijet poslije Cataclysme.

Cogito ergo ludo
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
dark_wizz kaže...
luxxxfromhell kaže...

U to vrijeme ni jedan player nije imao skilla, taktike i sličnih stvari koje danas posjeduje.

Upravo suprotno, tada ti je trebao skil lda nešto postigneš u igri, a danas ti je maltene sve servirano na pladnju. 

Kao netko tko je igrao od samih početaka do kraja Pandarie (stao nakon što sam završio SoO i jer je Blizzardu odjednom trebalo 3 gladne godine da izdaju ekspanziju, jednostavno sam se ohladio od igre do izlaska i prestao igrati) i prošao kroz kompletan sadržaj (High Warlord, sve instance rješene na najvećoj težini) - jedino što mi fali da mogu stvarno reći da sam 100% sve prešao kada je bilo aktualno je legendary hunter bow (koji šupak od bossa nije htio baciti kada je SW bio aktualan, već sam ga pokupio kasnije kada sam solo očistio instancu), mogu reći da nikako nisi u pravu.

Cijeli MC nema toliko mehanike koliko je imao jedan boss u Pandariji. Svakom ekspanzijom igra je bila sve teža i teže. To što ekipa poistovjećuje LFR ili normal u Cata/Pandariji sa raidom u Vanilli, to je drugi par rukava. 

Usporedi samo jednog

i 
. KT je više manje bio kontroliranje addse i to je to. Lei Shen je u najlakšoj svojoj fazi imao više mehanike i prilika da wipea raid nego cijelo zadnje krilo u Naxxu.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
neaktivan
Bukva kaže...
dark_wizz kaže...

Kao netko tko je igrao od samih početaka do kraja Pandarie (stao nakon što sam završio SoO i jer je Blizzardu odjednom trebalo 3 gladne godine da izdaju ekspanziju, jednostavno sam se ohladio od igre do izlaska i prestao igrati) i prošao kroz kompletan sadržaj (High Warlord, sve instance rješene na najvećoj težini) - jedino što mi fali da mogu stvarno reći da sam 100% sve prešao kada je bilo aktualno je legendary hunter bow (koji šupak od bossa nije htio baciti kada je SW bio aktualan, već sam ga pokupio kasnije kada sam solo očistio instancu), mogu reći da nikako nisi u pravu.

Cijeli MC nema toliko mehanike koliko je imao jedan boss u Pandariji. Svakom ekspanzijom igra je bila sve teža i teže. To što ekipa poistovjećuje LFR ili normal u Cata/Pandariji sa raidom u Vanilli, to je drugi par rukava. 

Usporedi samo jednog

i 
. KT je više manje bio kontroliranje addse i to je to. Lei Shen je u najlakšoj svojoj fazi imao više mehanike i prilika da wipea raid nego cijelo zadnje krilo u Naxxu.

Taj argument bi imao sasvim dobro držao vodu u slučaju da su klase ostale nepromijenjene i da je ostao isti toolset.

Tada nisi imao ništa! Warru je CD na shield wall bio pola sata, a sada imaš cijeli arsenal super powersa u samom raidu zbog kojih su morali razviti takve mehanike. 

Doduše, prije nije bilo samih teleporta untar raida, niti mass ressurectiona i sličnih stvari koje bitno skraćuju vrijeme između pulova. 

Bossevi jesu postali dosta teži jer se sjećam da sam u tbc-u mogao gledati telku i raidati, dok sam se u Highmaulu (mythic) dobrano oznojio izbjegavajući sve sranja.

Meni osobno fali dodatnih zanimljivih sadržaja koji su prije postojali, a danas ih nema.

I'm very large!
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2016 17:43 (Nos).
15 godina
Nos kaže...
Bukva kaže...
dark_wizz kaže...
...

Meni osobno fali dodatnih zanimljivih sadržaja koji su prije postojali, a danas ih nema.

Potpisujem! Ne treba mi ništa drugo do Legiona, samo da ubace nekakav zanimljivi content, nešto novo, jer mi je dosadio već Darkmoon Faire, Dungeon Timewalking je bio fun prvih mjesec dana ali sad je dosadan. Jedino kaj me u zadnje vrijeme drži jest skupljanje mountova i legendary itema.

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Nos kaže...

Taj argument bi imao sasvim dobro držao vodu u slučaju da su klase ostale nepromijenjene i da je ostao isti toolset.

Tada nisi imao ništa! Warru je CD na shield wall bio pola sata, a sada imaš cijeli arsenal super powersa u samom raidu zbog kojih su morali razviti takve mehanike. 

Ali tada nije bilo niti potrebe za active defense. U najgorem slučaju si morao nafarmati dovoljno resistance geara i facerollati bossa (Onyxia ti je najbolji primjer za tako što). Ako se ne varam tek u TBC Archimonde je zahtjevao "aktivno" tankanje (ako je paryjao u krivom trenutku mogao je instantno ubiti tanka).

U Vanilli ako si znao sa warriorom napraviti stance dance bio si dovoljno vješt da tankaš bilo koju instancu. Ukoliko si bio Alliancea, niti to ti nije trebalo (dward priestovi su imali fear ward).

Healeri i casteri, za razliku od danas, su trebali savladati spell downgradeing, međutim oko toga nije bilo previše filzofije.

Evo drugi primjer, uzmi Heigana (Naxx) i Durumu (ToT). Na Heaiganu su tada guildovi zube lomili na "danceu". Kada usporediš taj dance sa Durumu mazeom, ovaj prvi izgleda kao dječja igra (uopće ti nisu bitni spellovi i arsenali, bitna je pokretnost). A kod Durumu maze uopće nije niti bio glavna opasnost nego fixaicije skrivenih addova.

U vanilli je većina bossova bila jako statična i kada se dogodilo da se cijeli radi mora sinkronizirati, onda je znalo biti problema. Kasnije, na to se nije gledalo kao "wipe problem", nego kao "manji DPS problem". Imaš goreg bossa za kretanje u Pandariji - heroic prvi boss u Hearth of fear. Da je tako nešto bilo u vanilli to bi bio nevjerojatno daleko najteži boss. Kako se savladava prepreka - micanjem lika, mehanika koja je u igri od samog početka i nikada se nije mjenjala.

Ili uzmi Lady Vashj (TBC) na kojoj su se guildovi doslovno raspadali jer je tada bila nevjerojatno teška. Na sličnu foru je napravljen Horridon sa daleko kompleksnijim addovima. Heroic Horridon definitivno nije bio walk in the park, ali nikome nije bilo na pamet ga usporediti sa Vashj, dok ne mehanika Horridona puno kompliciranija - zašto? Jer smo već bili naučeni na takve fightove, dok je Vashj P2 stvarao ogromne probleme guildovima. U vrijeme Pandarie takva "kompleksnost" je bila smješna (ove kiteaj, ovo su prioriteti koji imaju ključeve za skidanje štita, ništa ne smije bossa taknuti).

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
neaktivan
Bukva kaže...
Nos kaže...

Ali tada nije bilo niti potrebe za active defense. U najgorem slučaju si morao nafarmati dovoljno resistance geara i facerollati bossa (Onyxia ti je najbolji primjer za tako što). Ako se ne varam tek u TBC Archimonde je zahtjevao "aktivno" tankanje (ako je paryjao u krivom trenutku mogao je instantno ubiti tanka).

U Vanilli ako si znao sa warriorom napraviti stance dance bio si dovoljno vješt da tankaš bilo koju instancu. Ukoliko si bio Alliancea, niti to ti nije trebalo (dward priestovi su imali fear ward).

Healeri i casteri, za razliku od danas, su trebali savladati spell downgradeing, međutim oko toga nije bilo previše filzofije.

Evo drugi primjer, uzmi Heigana (Naxx) i Durumu (ToT). Na Heaiganu su tada guildovi zube lomili na "danceu". Kada usporediš taj dance sa Durumu mazeom, ovaj prvi izgleda kao dječja igra (uopće ti nisu bitni spellovi i arsenali, bitna je pokretnost). A kod Durumu maze uopće nije niti bio glavna opasnost nego fixaicije skrivenih addova.

U vanilli je većina bossova bila jako statična i kada se dogodilo da se cijeli radi mora sinkronizirati, onda je znalo biti problema. Kasnije, na to se nije gledalo kao "wipe problem", nego kao "manji DPS problem". Imaš goreg bossa za kretanje u Pandariji - heroic prvi boss u Hearth of fear. Da je tako nešto bilo u vanilli to bi bio nevjerojatno daleko najteži boss. Kako se savladava prepreka - micanjem lika, mehanika koja je u igri od samog početka i nikada se nije mjenjala.

Ili uzmi Lady Vashj (TBC) na kojoj su se guildovi doslovno raspadali jer je tada bila nevjerojatno teška. Na sličnu foru je napravljen Horridon sa daleko kompleksnijim addovima. Heroic Horridon definitivno nije bio walk in the park, ali nikome nije bilo na pamet ga usporediti sa Vashj, dok ne mehanika Horridona puno kompliciranija - zašto? Jer smo već bili naučeni na takve fightove, dok je Vashj P2 stvarao ogromne probleme guildovima. U vrijeme Pandarie takva "kompleksnost" je bila smješna (ove kiteaj, ovo su prioriteti koji imaju ključeve za skidanje štita, ništa ne smije bossa taknuti).

Bossevi jesu teži nego prije i mehanički zahtjevniji, ali prije je težnina ležala u logistici. Uglavnom, meni su raidovi zadnje dvije ekspanzije bili odlični (Tot, SoO, BRF), raidovi su jedina stvar koja je zadržala Wod na okupu. Problem je što je sve ostalo bilo jadno i plitko zamišljeno bez trenutka planiranja. Nekad si imao hrpu kvestova koji bi se spajali u duže chain kvestove koji bi završavali u 5 man dungeonima ili čak bili prequest za raid, mobovi u svijetu su imali više od jedne svrhe (quest moba), profesije su bile bolje zamišljene i donosile korist tijekom cijele ekspanzije, itd

WOd je dobro počeo, sli sve ostalo što je došlo je bilo smiješno i zapravo potraga za donjom granicom sadržaja koja je dovoljna da zadrži igrače.

Što se tiče tenkanja, tenkanje težih 5 man dungeona bez cc je bio pravi test, a raid tenkanje je manje - više uvijek bilo isto. 

I'm very large!
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ako je netko zainteresiran za raidanje u Legionu-u s domaćom ekipom, neka me doda na battle net Trofa#21639. 

Jedini uvjet je da dobro znate stiskat tipke i da ste voljni igrati u Legionu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2016 14:12 (Trofa).

0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Jel u pitanju novi guild ili?

Paragon

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Trofa kaže...

faceroll counts? 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
neaktivan
Putn1k kaže...

Jel u pitanju novi guild ili?

Da,za više info addaj me na battle net.

chaselol kaže...
Trofa kaže...

faceroll counts? 

Ako su brojke dobre, možes i penisom lupat što se mene tiče :D

18 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nakon dosta nagovaranja od strane frendova odlučio sam napokon izlevelovat DK (sa 80 gdje stoji još od wotlk). Ovo je smiješno kako je DK jednostavan za igrat i killing machine. Nabacio sam neke loomove na njega (head, chest i legs) i krenuo čistit questove i dungeone. Do lvl99 (dok nisam zalego prvi puta i to pullao pun kuki mobova i neke elite) nisam ni primijetio da na sebi imam još 5 dijelova wotlk epic geara. Nije ni čudo da je Ragtagg na lvl91 solovao BSM i onda još pullao sav trash pred zadnjeg bossa, rokinio bossa pa trash. Ja definitivno zadnje dvije ekspanzije igram krive klase :D

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Igrao sam pocetkom WoD-a s nasim ljudima u guildu i prije sam probao, jednostavno se ne isplati bez uvrede ali nasi ljudi su jednostavno  s njima ni na isti server ako moze ikako 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne znam u kojim guildovima is igrao, ako si igrao u nekim social/kvazi raiderskim guildovima, onda me ne iznenađuje što imaš negativna iskustva. 

Osobno, do sada sam bio u sva tri hrvatska/balkanska guilda koji su imali neki malo bolji progres i jedino na što se mogu požaliti je nedostatak dovoljno skilanih ljudi(primjer Suze u WoD-u gdje imaš 15 dobrih i 5 malo lošijih koji te koče).

Atmosfera u tim guildovima je bila puno bolja nego u bilo kojem internacionalnom guildu u kojemu sam bio(isti jezik,sličan način razmišljanja etc.), sa dosta ljudi sam se i upoznao i irl.

Tako da u mom slučaju ja imam više pozitivnih iskustava nego negativnih, ali to je ponajviše zato jer sam bio u guildovima koji su imali dobar progress. Da sam bio u,bez uvrede tim guildovima, recimo Jahacima ili nešto tako slično, vjerojatno bi imao slična iskustva.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 15:55 (Trofa).
13 godina
Trofa kaže...

Ne znam u kojim guildovima is igrao, ako si igrao u nekim social/kvazi raiderskim guildovima, onda me ne iznenađuje što imaš negativna iskustva. 

Osobno, do sada sam bio u sva tri hrvatska/balkanska guilda koji su imali neki malo bolji progres i jedino na što se mogu požaliti je nedostatak dovoljno skilanih ljudi(primjer Suze u WoD-u gdje imaš 15 dobrih i 5 malo lošijih koji te koče).

Atmosfera u tim guildovima je bila puno bolja nego u bilo kojem internacionalnom guildu u kojemu sam bio(isti jezik,sličan način razmišljanja etc.), sa dosta ljudi sam se i upoznao i irl.

Tako da u mom slučaju ja imam više pozitivnih iskustava nego negativnih, ali to je ponajviše zato jer sam bio u guildovima koji su imali dobar progress. Da sam bio u,bez uvrede tim guildovima, recimo Jahacima ili nešto tako slično, vjerojatno bi imao slična iskustva.

+1

Kvalitetan gild je kvalitetan bez obzira na jezik koji se koristi.i kao sto si rekao,nemoze se usporediti atmosfera u nekom kvazi raiderskom gildu gdje moze doci ko god hoce i gdje nema pravog leadershipa i strukture  sa gildom gdje su svi fokusirani na istu stvar-progress.

Nadam se da ce vam uspjeti okupiti ljude,s obzirom da igra nije vise popularna na ovim prostorima tako da je pool stvarno mali.Evo recimo primjera balkanskih gildi na wowprogressu http://www.wowprogress.com/?faction=&raids_week=&lang=hr&class=&spec=.

Od njih 14,aktivne su mozda 3-4,i niti jedna nema makar solidan progress.Nazalost.

Da je igra popularna kao u recimo skandinavskim zemljama,ne sumnjam da bi situacija i sa domacim gildama bila neusporedivo bolja.

14 godina
protjeran
Da nasi imaju para ko skandinavci serveri bi bili puni :)
13 godina
kexzoR kaže...
Da nasi imaju para ko skandinavci serveri bi bili puni :)

Sve je stvar u prioritetima.Oni koji su imali manjak love,oduvijek su mogli nabaviti gametime za gold,ako su se malo raspitali.A sada je tu i token,za koji se zaradi  sa 2 charactera na lvlu 100,sa sat vremena farma mjesecno.Tako da sada pretplata nemoze biti izgovor.

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav ekipa! 

Neznam koliko ste pratili, i jeste li uopće pratili, no kao što znate, odnosno neznate, streamam live World Of Warcraft, za domaću publiku, casual i uz druženje, od nedjelje do četvrtka, od 20 do 24 sata. Igram sve i svašta, raidove, dungeone, levelamo altove itd. Sve to skupa u opuštenoj atmosferi i uz vaše često pomaganje upravo meni koji se vratio u WoW nakon 6, 7 godina pauze. S obzirom da je stream aktivan nešto više od mj dana, skupio skoro 200tinjak pretplatnika te oko 6000 pregleda, te Facebook zvate za 700 lajkova, dolazimo do poante ovog posta. Ja svoje gledatelje volim, sa istima volim komunicirati i više na sve skupa gledam kao na jedan lijepi community. Stoga povremeno isti volim i lijepo nagraditi. Večeras imam jedan giveaway - reedem kod za novu ekspanziju Legion, naravno sa lvl100 boostom. Stream je od 20h, te oko 21:30 kreće giveaway. Vrlo jednostavno, dođete, sudjelujete u druženju, te kada ja kažem da krećemo upisati ćete riječ koju odredim za ulazak u nagradno izvlačenje u chat. Dati ćemo jedno 15tak minuta svima prisutnima da odrade isto, te ću zatim na random izvući sretnog dobitnika kome ide ključ za Legion. Nadam se da ćemo se zabaviti i vidimo se od 20h na http://www.twitch.tv/fiumanwow ! Pozdrav!

6 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Jel mozda netko dobio key za betu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Bok,

Igra ko na moonglade serveru? ili ima gde kakav hrvatski guild? Nisam ovo igral od 2011, a odlučil se malo vratiti, pa da ne tražim guild :P

0 0 hvala 0
11 godina
World of Warcraft

Netko na Chamber of Aspects?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Frend i ja se nedavno aktivirali nakon duze pauze na Sylvanasu. Sami smo, teski kezualci, ali ako se netko zeli pridruziti slobodno nek se javi. Imamo svoj guild cisto radi sitnih perkova.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Neki dan procitah post kao wow je evoluirao ne moze sve bit ko vanilla i tbc, plus tada je wow bio nov i ovo ono, e pa samo da kazem wow je bio tada svijet a sada je samo end igra odnosno lvl 100 igra, kad se sjetim warr lvl 70 u tbc a nema def stance i ne zna sta je to npr ili hunter lvl 30 koji nije skontao da treba train skills levels pa (samo neki od likova a kasnije frendova) , pa gankanje po azerothu pa dogovoreni fightovi horda vs alliance ma da ne duzim i danas imate par wow like tbc ili vanilla servera koji su stvarno dobri, ma ludnica je i sada ,dok je ovaj novi wow teski crap
Moj PC  
4 4 hvala 0
18 godina
World of Warcraft

Kad već imam sve ekspanzije, kupih i Legion.

Bar se slika promjenila na Blizz launcheru/Battle.net App-u :)

Xbox: Muskarcina
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice