jel zna netko kavu dobru stranicu, da je relativno blizu nas, gdje bih mogao naručiti CE? naručio sam preko game.co.uk da bi mi nakon par dana javili kako ne šalju internacionalno teže od 1kg, probao na gamestation.co.uk, ista stvar. pokušavam izbjeći algoritam, a bogme i uštedjeti cca 200kn+ :)
valjda ce bit na e-kupi.hr

dajem za besplatno netrazim nista za njega osim da netko bude aktivan.
. glavni razlog zašto sam htio uzet preko neta je da uštedim koju kunu, cca 200kn+, al kad smradovi ne dostavljaju.
) na /2.
, Asta la vista... Sjećam se prišao mi jedan Srbin ( a ja imao lika (jedinog u Wow-u kojega sam igrao ...) pod nazivom Ultras - iz Vinkovaca sam i navijam za Cibaliu...) i kaže on meni ej bre ovde puno ustaša... AJmo mi Srbi napraviti jednu gildu... I pošto sam bio u igraonici okupilo se nas par i počelo sprdati lika... Ajmo ja napišem ... on predloži ime gilde vojska Cara Lazara...
... Ja kažem ime će utjerati strah ustašama ... TO samo okupi ljude... Pravio sam se da sam vođa podgrupe Delija Ultrasa ... Na šta se likovi Srbi zalijepili ... Zamisli javljali mi se sa spikom imamo novi transparent i slično...