World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.371.697
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jučer sam završio set misija SPG za T28 HTC (prije ovog patcha sam preskočio taj cijeli set misija).

Zadnju misiju sam završio "with honor" i dobio natrag 4 ordera, ali nisam dobio ženskog člana posade.

Dal je to neki bug ili??

https://imgur.com/a/UBbEw

Ako pogledate sliku vidjet ćete da nema ovih kvačica ispod ikone radio uređaja i člana posade (na ostalim misijama te kvačice postoje). Ne kužim...

Isto tako, kad se uđe u statistiku misije piše da nedostaje radio uređaj i da sam dobio 4/5 članova posade (svi setovi misija su riješeni za T28 HTC).

Otvorio sam i ticket na WG suport, al da pitam tu...

Svaki info je dobrodošao...

0 0 hvala 0
11 godina
Re: World of Tanks

To je jedan od bugova koji su poznati, jutros je došao novi micropatch, probaj možda ti je popravilo.

Inače, nisam znao da možeš dobiti natrag već uložene ordere.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.11.2017 9:21 (AirLive).
14 godina
neaktivan

Možeš dobiti natrag ordere jer s ovim updateom, misije preskačeš s orderima, a prije updatea si mogo jedan set misija preskočiti.

S ovim updateom preskočene misije se računaju kao da si uložio ordere što znači da ako ipak završiš misije, ordere dobiješ natrag (nadam se da nisam previše zakomplicirao...) :)

Ne znam da li možeš dobiti ordere natrag ako sad npr. preskočiš neku misiju i potrošiš 4 ordera, a onda nakon nekog vremena ipak riješiš tu misiju...

Na poslu sam sad pa probam kad dođem doma.

Dal s tim današnjim micropatch dobivamo jednog člana posade i jedan order (kao kompenzaciju za bug s kampanjom za vrijeme ovog eventa)? Ili će to biti kasnije?

13 godina
neaktivan
AirLive kaže...

To je jedan od bugova koji su poznati, jutros je došao novi micropatch, probaj možda ti je popravilo.

Inače, nisam znao da možeš dobiti natrag već uložene ordere.

Možeš, ako npr te misije za koje si ih mijenjal odradiš sa tenkom,

za svaku ti vrati po jedan ...

14 godina
neaktivan

A za 15-tu misiju dobiješ (vrati ti) 4 (jer tolko treba ordera da preskočiš svaku 15. misiju).

11 godina
wizard0207 kaže...

Ne znam da li možeš dobiti ordere natrag ako sad npr. preskočiš neku misiju i potrošiš 4 ordera, a onda nakon nekog vremena ipak riješiš tu misiju...

Ja sam te razumio da si ti ovo napravio...?

Inače, nisam dobio ni order ni člana posade.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.11.2017 10:42 (AirLive).
16 godina
wizard0207 kaže...

Jučer sam završio set misija SPG za T28 HTC (prije ovog patcha sam preskočio taj cijeli set misija).

Zadnju misiju sam završio "with honor" i dobio natrag 4 ordera, ali nisam dobio ženskog člana posade.

Dal je to neki bug ili??

https://imgur.com/a/UBbEw

Ako pogledate sliku vidjet ćete da nema ovih kvačica ispod ikone radio uređaja i člana posade (na ostalim misijama te kvačice postoje). Ne kužim...

Isto tako, kad se uđe u statistiku misije piše da nedostaje radio uređaj i da sam dobio 4/5 članova posade (svi setovi misija su riješeni za T28 HTC).

Otvorio sam i ticket na WG suport, al da pitam tu...

Svaki info je dobrodošao...

Evo kako je bilo kod mene, pa da vidis da li imas slicnu situaciju i da li to odgovara onome sto se tebi desilo.

Prije patcha sam imao za Stuh IV i T28 rijesene sve-15 misije sa honor, ali nisam imao napravljenu SPG-15 misiju (za arty).

Prije patcha sam dobio 8 zenskih clanova (4 Stug i 4 T28).

Kada je dosao patch odmah sam imao 2 zenska clana posade za regrutirati jer je patch oznacio obje SPG-15 misije kao rijesene preko ordera.

I ja sam odmah na patch dan regrutirao te dvije zenske.

Kako sam htio Stug kamuflazu odradio sam i sve SPG misije sa Honors. Kada sam odradio SPG-15 sa honors nisam dobio zensku (jer sam ju dobio na patch dan), ali sam dobio 5 ordera.

4 ordera su bila zato jer mi je vratio ona 4 comitana ordera i jos 1 zato jer sam napravio SPG-15 sa honors.

Sada sam na SPG-15 za T28 i igra mi kaze da imam 4 commitana ordera na tu misiju.

Kada ju odradim dobit cu nazad ta 4 ordera, a ako odradim sa honors dobit su jos jedan - znaci opet cu dobiti 5 ordera.

Znaci, ako si prije patcha dobio T28 bez da si idradio SPG-15 (znaci da si imao ostale 4 sa honors) sada kada si odradio SPG-15 sa honors trebao bi dobiti 5 ordera, ali ne i zenskog clana posade.

Zenskog clana si trebao dobiti odmah na patch dan. provjeri da mozda negdje nije dostupna za regrutaciju, a da ju ti jednostavno nisi regrutirao.

Inace, trenutno postoje razni bugovi sa misijama, a koliko vidim i tebe je jedan od njih zahvatio.

Na slici je tebi oznaceno da si rijesio sekundarni uvjet, ali ne i da si rijesio primarni. 

To je poznati bug da se desava, a ti si izgleda jedan od "sretnika" kojeg je zahvatio.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.11.2017 16:52 (Mauro).
14 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Evo kako je bilo kod mene, pa da vidis da li imas slicnu situaciju i da li to odgovara onome sto se tebi desilo.

Prije patcha sam imao za Stuh IV i T28 rijesene sve-15 misije sa honor, ali nisam imao napravljenu SPG-15 misiju (za arty).

Prije patcha sam dobio 8 zenskih clanova (4 Stug i 4 T28).

Kada je dosao patch odmah sam imao 2 zenska clana posade za regrutirati jer je patch oznacio obje SPG-15 misije kao rijesene preko ordera.

I ja sam odmah na patch dan regrutirao te dvije zenske.

Kako sam htio Stug kamuflazu odradio sam i sve SPG misije sa Honors. Kada sam odradio SPG-15 sa honors nisam dobio zensku (jer sam ju dobio na patch dan), ali sam dobio 5 ordera.

4 ordera su bila zato jer mi je vratio ona 4 comitana ordera i jos 1 zato jer sam napravio SPG-15 sa honors.

Sada sam na SPG-15 za T28 i igra mi kaze da imam 4 commitana ordera na tu misiju.

Kada ju odradim dobit cu nazad ta 4 ordera, a ako odradim sa honors dobit su jos jedan - znaci opet cu dobiti 5 ordera.

Znaci, ako si prije patcha dobio T28 bez da si idradio SPG-15 (znaci da si imao ostale 4 sa honors) sada kada si odradio SPG-15 sa honors trebao bi dobiti 5 ordera, ali ne i zenskog clana posade.

Zenskog clana si trebao dobiti odmah na patch dan. provjeri da mozda negdje nije dostupna za regrutaciju, a da ju ti jednostavno nisi regrutirao.

Inace, trenutno postoje razni bugovi sa misijama, a koliko vidim i tebe je jedan od njih zahvatio.

Na slici je tebi oznaceno da si rijesio sekundarni uvjet, ali ne i da si rijesio primarni. 

To je poznati bug da se desava, a ti si izgleda jedan od "sretnika" kojeg je zahvatio.

Onda izgleda da jučer ni nisam trebao dobiti ženskog člana.

Kad bolje razmislim, mislim da sam nedavno regrutirao jednu i još sam se pitao od kud mi i zašto već nije u tenku...

Al ostaje ovaj dio gdje nije označen primarni uvjet.

Budemo vidli što kaže WG (poslao sam ticket).

Hvala svima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.11.2017 17:16 (wizard0207).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna friška

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

T29 je vrh kad upadne u T7, međutim često uleti u T9 pa sa svojih 200tinjak pena možeš devetkama duvat u dupe.

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Kad izlazi update 9.21? 

011000110010.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Nekad u 12. mjesecu, mislim da se datum jos nije poznat.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
World of Tanks

Pitanje : Imam nešto sredstava/ resursa da uzem BC 155 58. Ima li nekakve stvarne razlike između njega i BC155 55 ? Naišao sam na dosta vozila koja su meni bolja na IX nego na X  nivou.

Dobar vozač stiže daleko...a ne brzo !

0 0 hvala 0
15 godina
dawor kaže...

Pitanje : Imam nešto sredstava/ resursa da uzem BC 155 58. Ima li nekakve stvarne razlike između njega i BC155 55 ? Naišao sam na dosta vozila koja su meni bolja na IX nego na X  nivou.

Uff arty 

Pa da, ima dosta velike razlike zbog toga sto 155 58 ima autoloader sa 3 shella, 70sec ukupan reload, 10sec između shellova.

Dobra strana je mogućnost stunna do skoro minute ako pogodiš sa cijelim klipom jedan tenk, loše je dug reload, dug reload između shellova, slab dmg po shellu.

WoT IG: RavenHR_
8 godina

Mislio sam na igrače koji su igrali ( ili igraju) oba ova stvora...Sa kojim su zadovoljniji ? Jer imam u planu uzeti još nešto, pa ako nije neka razlika možda pričekam sa artyem pa uzmem ovo nešto drugo.

Dobar vozač stiže daleko...a ne brzo !
13 godina
World of Tanks

31 tekama danas 8 pobjeda

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.11.2017 1:58 (Žiga82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Intel&ATI kaže...

155 58 ima autoloader sa 3 shella, 70sec ukupan reload, 10sec između shellova

50 sec

Nego ljudi, koliko ste vi igrali ovaj halloween event i jeste imali dobre nagrade? Ja sam riješio skoro sve misije za one sanduke što se dobivalo, jedino ubiti 10 leviathana nisam jer je to bio nevjerojatan kill steal i čekanje kad leviathan padne na 1000hp.

Od nekih nagrada koje vrijede sam dobio skoro 2mil kredita, barem 3 slota u garaži koliko se sjećam i 6x po dan premiuma.

I još razne cons. i hrpu onih ojačanih gusjenica raznih tipova.

Meni se ne čini uopće loše, a i sam event nije bio toliko loš da se odustane nakon par partija.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.11.2017 4:55 (AirLive).
15 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Nego ljudi, koliko ste vi igrali ovaj halloween event i jeste imali dobre nagrade? Ja sam riješio skoro sve misije za one sanduke što se dobivalo, jedino ubiti 10 leviathana nisam jer je to bio nevjerojatan kill steal i čekanje kad leviathan padne na 1000hp.

Od nekih nagrada koje vrijede sam dobio skoro 2mil kredita, barem 3 slota u garaži koliko se sjećam i 6x po dan premiuma.

I još razne cons. i hrpu onih ojačanih gusjenica raznih tipova.

Meni se ne čini uopće loše, a i sam event nije bio toliko loš da se odustane nakon par partija.

Ja sam baš kontra, one prve misije sve riješio, ubio levijatana 10 puta bez problema, to su sve bile slabe nagrade, po 250 000 kredita, a ubrao sam i ja tu oko 1 000 000 kredita, dobio poboljšane torzione opruge kao opremu i regulator broja okretaja (totalno bezveze), dobio par onih pričuva za posadu i iskustvo, osvojio ona dva emblema/medalje i to je to, ove misije kasnije za premium dane nisam igrao, bilo mi preteško, znam da je bila jedna nanesi 3000dmg levijatanu bez da primiš i jedan dmg, nema šanse, uvijek mi odnekud proviri onaj mali i upuca me ( a ti botovi isto ko i levijatan aim bot koriste, ne fulaju ni jedan šut...), taman da me zezne za misiju, ja mislim da sam ustvari i osvojio 1 dan premiuma, tu sam sakupio još 1 500 000 kredita u jednom danu sa pilotom, al uglavnom ništa posebno nisam osvojio...

nego btw dobro mi došle ove akcije danas

fali mi 60 000-ak tisuća (bez slobodnog, a slobodnog iskustva imam 28 000) iskustva da istražim Pz.Kpfw.VII i kupim 3-ću desetku dok je na akciji, al sa druge strane, taman imam tolko kredita za nju, ako je kupim, bit ću švorc za kampanju

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.11.2017 8:39 (1BIT).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam riješil ni jednu a ni ne planiram ni počinjati tu pizdariju,

bar u randomu ima manje njubeka ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Vratiš se na wot poslije 2 godine pauze i imaš šta za vidjeti,timovi jos gori,ili imas tim koji je solidan pa pobjedite 15-0 u 2 min i stignes mozda jedan šut opalit ili onaj koji pogine u 2 min pa napravis mozda 2 šuta.Arty ne samo da ti uzme hp nego te jos stuna na 20 jebenih sekundi i pobije ti pola modula i posade,tako da slijedecih 20 sekundi ne mozes pogodit toga II sa 3 metra.Dodali 300 novih tenkova i one op švedske tdove koji mijenjaju still igre drastično,niti ga mozes spotat,niti ga mozes probit.A najgore je kad bude u tvom timu pa je partija napeta i on treba da se pokrene iz baze da ti pomogne ali ne oni idalje kampaju,vjerovatno su im zaboravili ubacit motor i gusjenice pa mogu samo na jednom mjestu stajat,bitno da imaju jebenu hidrauliku.Jedino se u platoonu da jos nekako igrati,ali solo nikako.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

True story 

9 godina
neaktivan
Acex kaže...

Vratiš se na wot poslije 2 godine pauze i imaš šta za vidjeti,timovi jos gori,ili imas tim koji je solidan pa pobjedite 15-0 u 2 min i stignes mozda jedan šut opalit ili onaj koji pogine u 2 min pa napravis mozda 2 šuta.Arty ne samo da ti uzme hp nego te jos stuna na 20 jebenih sekundi i pobije ti pola modula i posade,tako da slijedecih 20 sekundi ne mozes pogodit toga II sa 3 metra.Dodali 300 novih tenkova i one op švedske tdove koji mijenjaju still igre drastično,niti ga mozes spotat,niti ga mozes probit.A najgore je kad bude u tvom timu pa je partija napeta i on treba da se pokrene iz baze da ti pomogne ali ne oni idalje kampaju,vjerovatno su im zaboravili ubacit motor i gusjenice pa mogu samo na jednom mjestu stajat,bitno da imaju jebenu hidrauliku.Jedino se u platoonu da jos nekako igrati,ali solo nikako.

A i pogodio si pravo vrijeme za vratit se u igru..na x5 vikend :D inače bude debilnih timova i loših nizova, ali danas i jučer su timovi toliko katastrofa da se ne isplati igrat. Samo rolfstomp pobjede i porazi, eventualno bude normalna jedna od dvadeset partija.

12 godina
roxas kaže...
Acex kaže...

A i pogodio si pravo vrijeme za vratit se u igru..na x5 vikend :D inače bude debilnih timova i loših nizova, ali danas i jučer su timovi toliko katastrofa da se ne isplati igrat. Samo rolfstomp pobjede i porazi, eventualno bude normalna jedna od dvadeset partija.

Ma vratio sam se ja prije 2 tjedna ali danas mi je prekipilo :D

Al definitivno me najvise zivcira ovaj arty stun.

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Na koju foru WOT stela rezultate?

Meni se cini da timu koji zeli da izgubi perfomanse drasticno smani

tj kad vidis da 5 puta dingas nesto sto se nebi nikad smjelo dingati

preko 100 m ne mozes pogoditi nista osudjen si da izgubis jer im je

to najednostavniji nacin da uticu tako da rezultat bude cca 50 % pobjeda

cime smanjuju frustracije kod igraca jer ako bi neko vise gubio postoji

mogucnost da napusti wot sto im ne odgovara.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ekipa, trebam preporuku koju arty liniju grindati, nažalost morat ću igrati i sa njima jer nema druge opcije za osvojiti t55a i obj. 260. Da li je moguće izvršiti cijelu misiju sa artijem do tiera 7, ili eventualno 8?

di treba potpisat?
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
shark kaže...

Ekipa, trebam preporuku koju arty liniju grindati, nažalost morat ću igrati i sa njima jer nema druge opcije za osvojiti t55a i obj. 260. Da li je moguće izvršiti cijelu misiju sa artijem do tiera 7, ili eventualno 8?

Bilo je moguce prije, odradio sam sve misije s rusom 7 i 8, ali nakon promijena za arty, tko ce ga znati. 

...
16 godina
World of Tanks

Jel zna netko koji se premium tenkovi naknadno mogu vratiti kreditima? Sad su popusti na tenkove a trebam para pa sam mislio neke premium tenkove prodati.

Nedavno sam prodao pilota,i on se moze vratiti za samo 100k vise nego za sto sam ga prodao (nema vremenski limit). Mislio sam da je tako sa svima,pa sam prodao japanskog heavya 6-ica premium i pise da njega imam samo 3 dana da ga vratim i dalje nemogu. Kako je onda s ovim tenkovima koje dobimo tipa HTC ili stug sa misija? 

Cudno mi to jer oba (pilot i japanski hevi) sam osvojio sa igranjem i jedan mogu vratiti a drugi za 3 dana samo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
izvone kaže...

Jel zna netko koji se premium tenkovi naknadno mogu vratiti kreditima? Sad su popusti na tenkove a trebam para pa sam mislio neke premium tenkove prodati.

Nedavno sam prodao pilota,i on se moze vratiti za samo 100k vise nego za sto sam ga prodao (nema vremenski limit). Mislio sam da je tako sa svima,pa sam prodao japanskog heavya 6-ica premium i pise da njega imam samo 3 dana da ga vratim i dalje nemogu. Kako je onda s ovim tenkovima koje dobimo tipa HTC ili stug sa misija? 

Cudno mi to jer oba (pilot i japanski hevi) sam osvojio sa igranjem i jedan mogu vratiti a drugi za 3 dana samo.

Nisam bas siguran ali mislim da je nekada davno se mogao vratiti jedan premium tenk kojeg si nekada "slucajno" prodao i to se jedino moglo ako si imao dovoljno srebra na racunu i zahtjevom preko tiketa na stranici za podrsku. Ali obzirom da slabo pratim novosti oko igre ne znam jesu li sta novo usvajali vezano za to.

15 godina
Dr. Vicko kaže...

Nisam bas siguran ali mislim da je nekada davno se mogao vratiti jedan premium tenk kojeg si nekada "slucajno" prodao i to se jedino moglo ako si imao dovoljno srebra na racunu i zahtjevom preko tiketa na stranici za podrsku. Ali obzirom da slabo pratim novosti oko igre ne znam jesu li sta novo usvajali vezano za to.

Je, nova politika je da možeš prodati premium tenk i kasnije ga vratiti, isto kao i članove posade ako ih raspustiš slučajno nalaze se još neko vrijeme u toj "kutiji za povrat"

Sada što se tiče premiuma, samo u grubo prevodim što je wg rekao:

- Premium tenkovi moraju biti vraćeni u roku 72 sata nakon što su prodani– kada istekne tih 72 sata ne mogu se više vratiti preko in-game garaže – jedini nacin povratka je preko „Ticketa“ Wargamingu – pazite jer imate samo 4 puta u kalendarskoj godini pravo tražiti povrat tenka ili posade preko ticketa

- Nagradni tenkovi (Pilot, Obj. 907 itd.), tj. tenkovi koji ne mogu biti kupljeni za golde/novce, mogu biti prodani koliko god puta želite i uvijek ih možete vratiti i zauvijek ostaju u garaži za povrat– tj. ako hoćete možete ih prodati i 1000 puta i vratiti 1000 puta

Tj. japanski tigar ti ima rok od 72 sata zato što iako si ga osvojio na maratonu, on je svejedno regularni premium, tj. mozes ga kupiti za golde/novce... Pilot je nagradni tenk jer ga nije moguće nabaviti drugačije nego ako se riješio maratom (bilo da si odigrao sve misije ili kupio tokene), i zato ti je zauvijek u garaži i uvijek ga možeš vratiti

15 godina
neaktivan
ficosime kaže...

Tj. japanski tigar ti ima rok od 72 sata zato što iako si ga osvojio na maratonu, on je svejedno regularni premium, tj. mozes ga kupiti za golde/novce... Pilot je nagradni tenk jer ga nije moguće nabaviti drugačije nego ako se riješio maratom (bilo da si odigrao sve misije ili kupio tokene), i zato ti je zauvijek u garaži i uvijek ga možeš vratiti

To brko lako promijeni, ako se ne varam, T44-100 je isto kao i pilot bilo moguće samo osvojit u maratonu, pa ga je brko dao u prodaju na kratko vrijeme za prošle blagdane, kad je svaki dan drugi tenk bio u prodaji, kad smo strugali da složimo bonus kod onaj (možda će pilot biti u prodaji za ovaj Božić)

EDIT:

Jel dobio na kraju netko ženskog člana posade i zapovijed od brke kao ispriku na bug-ove i probleme u igri za vrijeme levijatana?

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.11.2017 9:59 (1BIT).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice