World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.351.724
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Treba mi kroz dan dva sjesti reward tenk od regrutera pa cu imati trenera posade za njih pa bi zato krenuo...
Znaci misljenja su podjeljena:)
Budi ponosan!

0 0 hvala 0
14 godina
Intel&ATI kaže...

Ok, slažem se da je malo lošiji od t62a/140/e50m i možda batchata ako voliš autoloadere, ali od ostalih definitivno nije.

Naravno, svako ima svoje mišljenje, ali generalno govoreći ne postoji "loš" T10 medium.

Buff DPM-a i gun handlinga je bio u 9.13 ako se ne varam, a ova izjava da je nakon HD pljuga mi nije baš jasna, većina tenkova čak dobi i armor buff kad ga stave u HD ili se ništa ne promjeni, kako to da može biti lošiji?

Ti si "neuračunljiv", ti bi i sa T1 Cuninghamom uznojio tier 10 protivnike...

Nisam ja ništa prčko.
14 godina
Voltron kaže...
Ćoby kaže...

Jučer me netko zapali (ja u T49), stisnem space (jer mi je na spaceu fire ext) i nastavim goriti. Počnem kao manijak lupat po spaceu dok se tenk roštiljao i na kraju me netko skinuo. Jel imao tko sličnih problema?

space je po defaultu handbrake pa ti nije uhvatilo input za consumable

Da, sjetio sam se jučer to pogledat i s ovim patchom mi je opet u postavke prebacilo space na handbrake

15 godina
neaktivan
World of Tanks

U šta se ova igra pretvara, strašno...

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Igra li tko na laptopu sa ovom kombinacijom?

I3 4005 i 940M

Ili

I3 5005u i 840M

Oba sa 4GB Rama...moze li se igrati na nekim srednjim postavkama i imati 40tak fpsa ono da bude glatko igrivo?
Budi ponosan!

1 0 hvala 0
11 godina

A dobro ne mora biti baš ta konfiguracija.  Tu spadaju i stariji i3 i i5 i ovi noviji ulv. Bitno da nisu neki quadcore i7 ili neki i5 sa visokim taktom.

15 godina
FrankMartin kaže...
Igra li tko na laptopu sa ovom kombinacijom?

I3 4005 i 940M

Ili

I3 5005u i 840M

Oba sa 4GB Rama...moze li se igrati na nekim srednjim postavkama i imati 40tak fpsa ono da bude glatko igrivo?

igram ja i3 4030u i gt 840m 2GB stim da sam ubacio jos 4GB rama dako da igra leti

10 godina
neaktivan
Tocno to airlive nemora ali ta dva mi zapala za oko u technomarketu :D haha

Ako uvatis vremena baci pogled malo na technomarket elipso hgspot i links pa mi baci prijedlog posto mi to pase iz Ri...da nespamamo onu temu vise hehe moze prijedlog i ovdje...vise nije uvjet FHD :D

Budi ponosan!
9 godina
neaktivan
Pozdrav tenkisti.. koristi li tko Solo modpack? Imam problema danas, poludio mi u igri, malo- malo pa izbaci sam u chatu da punim, ili pozor na neki dio i takve poruke... i poprilicno mi lagga dns, ne znam kak je vama...

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ovaj IS-7 mi je najvece razocaranje od tenka od kako sam zapoceo wot.. konačno dodem do njega i ne razumijem sto ga ljudi tako obozavaju, meni je uzas, cijela linija mi odlicno sjela, svi tenkovi po 2 zvjezdice lagano ka trecoj, is-3 odlican, t-10 manje oklopa ali mobilnost koja ubija, cak mi osobno i drazi od is-3, is i kv-85 super tenkovi i ovaj koji bi trebao biti kruna linije i navodno odlican tenk mi je zivi uzas... mislim da cu ga prodat i krenuti drugu liniju, bezveze bacen novac 

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Niti jedna desetka se NIKADA ne prodaje!!!!! To je najveci grijeh. Znaci sav trud i vrijeme si bacio u vjetar... Od kada je E5 buffan IS7 je pomalo u njegovoj sjeni, ali ipak dobar.

7 1 hvala 0
15 godina
FrankMartin kaže...
Igra li tko na laptopu sa ovom kombinacijom? i3 4005 i 940M ili i3 5005u i 840M; Oba sa 4GB Rama
moze li se igrati na nekim srednjim postavkama i imati 40tak fpsa ono da bude glatko igrivo?

zavisi od dva faktora: takt proca i reza na kojoj igras, i kaj je tebi  tocno "srednje postavke"

dreadmoore kaže...
igram ja i3 4030u i gt 840m 2GB stim da sam ubacio jos 4GB rama dako da igra leti

igram ja na lapu koji je tad kupljen za Wot, i kad je kupljen, igra je letila, tada...

i3 3110, gt635M 2 giga GDDR3, 4 rama pa dodano jos 4 (4+4=8), 1366x768 i na toj rezi i igram

sada je ....SVE na low, efekti iskljuceni, SD opcija - stari render, imam 60-100 FPS, solidno i igrivo

kad mi nakon patcha zna prebacit u novi render, lagga mi cak i povlacenje misa po ekranu u garazi, i ludio sam dok nisam skuzil kaj je i vratil na staro, i naravno, power profile High performance

FrankMartin kaže...
Tocno to airlive nemora ali ta dva mi zapala za oko u technomarketu :D haha
Ako uvatis vremena baci pogled malo na technomarket elipso hgspot i links pa mi baci prijedlog posto mi to pase iz Ri...da nespamamo onu temu vise hehe moze prijedlog i ovdje...vise nije uvjet FHD :D

tako je, nemoj spamat temu, ali nije bed jer ovak ukratko ces sigurno dobit preporuke i misljenja posto dosta ekipe igra na lapu

po meni, vazniji ti je i5 proc koji nije Undervolt varijanta, nego grafa, znaci 1 jezgra na sto vecem taktu, cak i i5 sa 2 jezgre na visokom taktu (M i H varijanta) je bolji od nekog i7 sa 4 jezgre na nizem taktu a Wot ce vozat samo 1 jezgru

ajd dobro, sad serem, i druga je u pogonu za zvukove

ove gore grafe, 940 i 840 su daleko bolje od moje 635 i sigurno ce vrtit ok ak je HD ili HD+ reza, a pitanje kak ce na FHD

i samo da znas, jos mi Wot najbolje radi ak se usporedi sa WoWs, WoWp i AW

wows dugo ucitava jer ima daleko vise objekata po brodu, a tenk je samo jedan objekt

wowp ucitava u garazi svaki avion po pola minute

aw se zna pretvorit u strategiju na poteze

to je bilo sa custom settingsima, al vise manje sve na najmanje ... otkad sam bacio opciju sve na ultra low, aw mi radi ok i wowp je donekle igriv uz lag, ali nemogu doc ni blizu wot-ovih 60 FPS, a kamoli 100FPS na nekim mapama

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
FrankMartin kaže...
Treba mi kroz dan dva sjesti reward tenk od regrutera pa cu imati trenera posade za njih pa bi zato krenuo...
Znaci misljenja su podjeljena:)

ma slobodno kreni, ameri su super zbog mobilnosti i depresije, i dingy kupole

M4E8 mobilan, opcija snipe gun i derp gun, ide Vstab na njega

M4E2 polu hvy, iste opcije topa, prva kupola cak i deblja od druge vrlo jak front armour, mozes razvit jedinstveni gejmplej

T20 najbolji t7 medium jer je dobar u svemu al ni u cemu ne briljira, jedino kinez ima bolji top

M26 je super medium, dobra depra, troll turret, ali je npr. T-44 daleko okretniji, ko i T-34-2, obadva mogu uzet i 122 koji je derpy, al mogu samo sanjat depresiju i gejmplej koji amer postize

dobar APCR, ja sam ga jako malo koristio, pen je prosjecan ko i ostali

M46 mi je stock, jako malo sam ga igral pa nemogu nista rec, dok se otkljuca ovjes pa posle top, ko i na svim devetkama treba vremena (citaj 25k exp za ovjes i jos 60k za top)

T20 sam si ostavio jer je po mom misljenju najbolji medium u igri - bitch please - uz T-28 i jos neke

ak si igral britance, ovo ti je ko komet al jos bolji

ak ti sjedne i posada s tenkom (T95E2) omas super prednost zbog 2 skila s kojima dolaze

p.s. svi tenkovi su sa 5 clanova klasik postava, jedino desetka ima 4 bez radista

Spiridon kaže...
Intel&ATI kaže...

Ok, slažem se da je malo lošiji od t62a/140/e50m i možda batchata ako voliš autoloadere, ali od ostalih definitivno nije.

Naravno, svako ima svoje mišljenje, ali generalno govoreći ne postoji "loš" T10 medium.

Ti si "neuračunljiv", ti bi i sa T1 Cuninghamom uznojio tier 10 protivnike...

nemoj tako o ravenu, covjek zivi od gejmanja i sigurno ne lupa misljenje bezveze, osim toga mi ga znamo kao forumasa i prije nego je bio "silebriti" i prije nego je doso do jinglesovog videa, ma znamo ga i prije nego je uzo laptop i bario hostese

ono sto hoce reci sam i ja tvrdio , da je svaki tenk kao zena, trebas ga upoznat, opremit, provozat, da ti otkrije mane i prednosti i da dobijes osjecaj za njega

to sto ekipa voli OP no brainere i clicker tenkove jer su siemke i botovi, to je njihova stvar, mene privlace tenkovi za koje treba razmisljat

game789 kaže...

Niti jedna desetka se NIKADA ne prodaje!!!!! To je najveci grijeh. Znaci sav trud i vrijeme si bacio u vjetar... Od kada je E5 buffan IS7 je pomalo u njegovoj sjeni, ali ipak dobar.

tako je, jer si bacil 3 miljona credsa bezveze, da ne velim sate igranja

a kosta te 1 € tih 300 golda za slot da si ostavis desetku, tj. samo pola od toga kad su na popustu

pogledajte moje statse za desetke, kolko imam gejmova i kak mi je islo, sa is-4 sam otkljucaval zadnji top koji ide na T-10 i ST-I, ostale sam samo probo (is-7, bat, e5)

al su svi ostali u garazi, nek skupljaju prasinu, radje prodam neku osmicu ili opremu nek desetku. AMEN!

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
13 godina
neaktivan
game789 kaže...

T92 se prodaje za M53/55

1BIT kaže...

U šta se ova igra pretvara, strašno...

Uvijek kazem Aimbot najmanje pomaze od vecine modova, to me ovaj video jos vise uvjerio, ja bi puno bolje ciljao od tog aimbota, ali prednost koja donese je ta sto imas cijeli pogled na mapu sto se desava. Na primjer, najjace mi je kad me optuze da haxam jer im skinem ammorack

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2016 2:25 (ja111).
11 godina
FrankMartin kaže...

Po meni nije spam ako je vezano uz ono što je cilj teme, sad ću tu odgovoriti, eto po meni je veći spam tu, ali ajde pošto će laptop služiti za wot...

Htio sam 1. napisat da na nabavi sam vidiš trgovine jer je to i cilj nabave da izbaci ponudu bez da ti čačkaš trgovinu po trgovinu, onda sam vidio neke modele koje mi nije izbacilo :D. Ugl. savjet da gledaš samo elipso jer do kraja 3. mjeseca nude 5god garancije, a koliko vidim istu cijenu nude i za rate. Znači još 1 savjet: kupi laptop do kraja 3. mjeseca!

Za početak imaš ovaj acer sa HD ili FHD ekranom. Sljedeći je lenovo z50, solidna kvaliteta izrade za taj rang, kolega gore ti je rekao kako se njemu vrti na ovoj konf. jedino ne znam jeli hd ili fhd. Dalje tu je acer v3 574g, najkvalitetniji acer po izradi u ovom rangu, istina ima i3 sa malo nižim taktom, ali prednost mu je osvijeljena tipkovnica i ono najvažnije što je pod ? je IPS ekran. Ovaj model naime dolazi obično sa ips, ali tu ne piše, savjet je da ih ideš pitat u trgovini da ti potvrde. Ako ima ips, ja bi osobno išo na taj i prešao preko malo nižeg takta procesora jer ips je ipak ips, ali opet to sam samo ja. Dodat ću samo ovaj acer iz hg shopa samo zato jer je u početku bila želja 17.3''.

Kad se igra wot naravno držati na high performance i u struji!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2016 7:41 (AirLive).
12 godina
ficosime kaže...

Ovaj IS-7 mi je najvece razocaranje od tenka od kako sam zapoceo wot.. konačno dodem do njega i ne razumijem sto ga ljudi tako obozavaju, meni je uzas, cijela linija mi odlicno sjela, svi tenkovi po 2 zvjezdice lagano ka trecoj, is-3 odlican, t-10 manje oklopa ali mobilnost koja ubija, cak mi osobno i drazi od is-3, is i kv-85 super tenkovi i ovaj koji bi trebao biti kruna linije i navodno odlican tenk mi je zivi uzas... mislim da cu ga prodat i krenuti drugu liniju, bezveze bacen novac 

Imam is7 vec duze vrijeme,i ono igram ga ponekad,top mu je ajmo rec po statsima malo neprecizniji,ali kad si u igri i kad full aimas pogada skoro sve,bar kod mene,armour je dosta dobar isto kao i brzina,kad si u gradskoj mapi,sto vise sakrivaj doljnu plocu i idi na side scrape,ako neki tenk krene na tebe od heavya ili mediuma,jednostavno mu se nabi i nedaj mu da prode,jer ti kupolu nemogu probit.Pogotovo kad ti dode E5 ili E100,jednostavno napuni gold i pucaj E5 i onu kupolicu a E100 ili mausa ravno u kupolu,samo nemoj u gun mantlent.

16 godina
neaktivan
Acex kaže...
ficosime kaže...

Imam is7 vec duze vrijeme,i ono igram ga ponekad,top mu je ajmo rec po statsima malo neprecizniji,ali kad si u igri i kad full aimas pogada skoro sve,bar kod mene,armour je dosta dobar isto kao i brzina,kad si u gradskoj mapi,sto vise sakrivaj doljnu plocu i idi na side scrape,ako neki tenk krene na tebe od heavya ili mediuma,jednostavno mu se nabi i nedaj mu da prode,jer ti kupolu nemogu probit.Pogotovo kad ti dode E5 ili E100,jednostavno napuni gold i pucaj E5 i onu kupolicu a E100 ili mausa ravno u kupolu,samo nemoj u gun mantlent.

Mozda mu tenk jednostavno ne lezi il je on imao prevelika ocekivanja pa je naisao na igraca koji zna kako ga izbustiti bez problema. Ista stvar je i sa e100...vecinom ga voze botovi pa tenk ima losu reputaciju a u stvari je jako dobar tenk i bez golda.

16 godina
Skrivaj donju plocu ali ne idi na side scrape jer je is7 najjaci kad je okrenut ravno prema protivniku zbog oblika oklopa za razliku od drugih tenkova kao sto je npr is4
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Da neqoutam sve hvala na savjetima za lap :) takodjer i za Americke mediume...preko M3 Lee sam free expo M4 pa sad grindam njegov derp pa cu da mu sudim ;)
Sto se tice posade od reward tenka dolazi sa 2 puna i pola treceg skila...very nice...no nazalost zasada je samo jedan clan u garazi posto nismo previse platunali kolega i ja tako da ostali ce dolaziti naknadno ;) fali nekih 50k expa za drugoga...
Budi ponosan!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

danas sam prvi put otkad igram iskoristio report za uvredljivo ime igrača. lik ima nick kao kokainski ovisnik/voditelj na lokalnoj zg tv

najvjerojatnije se sprda, al  morao sam

17 godina
moderator
Voltron kaže...

danas sam prvi put otkad igram iskoristio report za uvredljivo ime igrača. lik ima nick kao kokainski ovisnik/voditelj na lokalnoj zg tv

Hahaha da nisi dedu prijavio? Lol

12 godina
Kill Frenzy kaže...
Skrivaj donju plocu ali ne idi na side scrape jer je is7 najjaci kad je okrenut ravno prema protivniku zbog oblika oklopa za razliku od drugih tenkova kao sto je npr is4

Ide is7 itekako na side scrape radi space armoura,samo nemozes reverse side scrape kao kod is3.

11 godina
Voltron kaže...

A i ti si igrao sa bujancem? I ja  Legendarni nik.

Samomrzeći hrvat
11 godina
World of Tanks

Taj reverse sidescraping je sa zadnjim dijelom okrenutim prema protivniku? Wiki me savjetuje da to koristim na Durchbruchswagen 2.Ima to nekog smisla? Jer koliko vidim nema neke razlike ispred i iza ni što se tiče debljine ni kuta oklopa.

FrankMartin 

M3 lee nije uopće loš tenk, kao ni grant. Oni mi imaju praktički najbolje statistike među svim tenkovima koje sam odigrao. Nisam ja neki dobar igrač, ali eto. Čini mi se da ću se sa Durchbruchswagen-om 2 puno više patiti nego sa ova 2.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ja dok sam ga igro bio mi je ocaj...vj ga nisam znao igrati jer su to bili moji poceci...otkljucao T1Heavy i nastavio tu liniju a njega prodo...sad mi se nije dalo ponovno ga kupovati pa istraziti M4 nego sam free exp sibnio...
Budi ponosan!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Voltron kaže...

Ljudi poput tebe ne kuze sprdanciju. Al dobro, bolje da si me reportao, vec me nerviraju likovi koji se javljaju svaku partiju :D

12 godina
AirLive kaže...

Taj reverse sidescraping je sa zadnjim dijelom okrenutim prema protivniku? Wiki me savjetuje da to koristim na Durchbruchswagen 2.Ima to nekog smisla? Jer koliko vidim nema neke razlike ispred i iza ni što se tiče debljine ni kuta oklopa.

FrankMartin 

M3 lee nije uopće loš tenk, kao ni grant. Oni mi imaju praktički najbolje statistike među svim tenkovima koje sam odigrao. Nisam ja neki dobar igrač, ali eto. Čini mi se da ću se sa Durchbruchswagen-om 2 puno više patiti nego sa ova 2.

Ne nisi okrenut zadnjim dijelom nego prednjim bokom tenka di je bolji armour,evo ti video pogledaj na minutu i dvadeset,ali to vrijedi samo za is3,s is7 to nemoj radit

11 godina

E na to sam i mislio. Znam da nije cilj okrenuti se ravno prema neprijatelju nego bokom, ali zadnji dio je okrenut tamo gdje su protivnici. Lako za te ruske heavy-je, ja sam govorio o njemačkim teškašima, tj. reverse sidescraping u Durchbruchswagen 2 iliti DW2. 

16 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Ljudi poput tebe ne kuze sprdanciju. Al dobro, bolje da si me reportao, vec me nerviraju likovi koji se javljaju svaku partiju :D

Ako sporo i pažljivo još jednom pročitaš moju objavu shvatit ćeš da sam i mislio da se radi za*ebanciji, ali me svaka asocijacija na tog fašistoidnog gnoma ovisnog o teškim drogama koji svakom izjavom snižava IQ cijele ulice jednostavno rečeno.. blago uzruja. Nije mi namjera zamjerit se il nešto slično.

Makar, koje su šanse bile da se ovo poklopi

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Bug u igri

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice