World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.521
|
čitano: 9.350.345
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
sirka666 kaže...

Sutra stiže patch.

Greetings Tankers!

We are happy to announce the release of the 9.14 patch for World of Tanks.
The World of Tanks servers will be unavailable on the 10/03/2016 from 04:00 to 09:00 CET due to this update.

Due to the Update, the Global Map in Clan Wars will be undergoing maintenance from 10/03/2016 at 03:00 CET until 11/03/2016 at 03:00 CET during which it will be frozen.

Thank you for your understanding and patience.
Roll out!

Your Customer Service Team

Koliko bi trebao biti velik? (MB)

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

nisam bas "kill" igrac, vise sam za dmg, ali se ovdje dobro poklopilo 

http://wotreplays.com/site/2534168

4 0 hvala 0
11 godina
game789 kaže...

nisam bas "kill" igrac, vise sam za dmg, ali se ovdje dobro poklopilo 

http://wotreplays.com/site/2534168

Kill stealer, samo 5k dmg 

Samomrzeći hrvat
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Jos jedan dokaz da vise killova znaci korak blize M nego u slucaju sa dmg, premda bi ja da je obrnuto. 

1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Mastery s E5 od nekidan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ja111 kaže...

Koliko bi trebao biti velik? (MB)

Evo trenutno mi se skida 852mb, a prije toga je skinulo mislim 30ak za konfiguraciju i lokalizaciju, još uvijek nisu stavili na wot.eu za samo skinuti patch.

EDIT: još 540mb, zasad sveukupno otprilike 1,5gb.

EDIT2: 492mb za HD paket.

1,5gb za SD, oko 2gb za HD.

Swedish latin super funk.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2016 8:13 (sirka666).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Novi sounds su odlicni.. sad sam odigrao partiju sa T26E4 ko da vozim americkog Forda sa 12V 6.0 motor (ako uopće postoji takva verzija motora :) )

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Ma daj ovaj patch je cisti promasaj,zvukovi su meni katastrofa,top od 80 mm i 150 isto zvuce sto nema logike,puknem sa jg pz e100 ko da imam prigusivac na topu,zvukovi motora su ok ali necujem nista skoro oko sebe nego samo zvuk tenka,imam osjecaj da sam gluh,ne znam mozda se trebam priviknut ali ovo mi na prvi dojam neizgleda dobro.

A i naso sam jedan bug di nekad kad udem u bitku nemogu stisnut esc i otic u postavke nit mogu sta pisat

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2016 11:52 (Acex).
Moj PC  
0 6 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Stavite zvukove na Wide i nadam se da imate bar dobre zvucnike ili slusalice da uzivate. Sto se tice patcha ja mislim da je odlican i velika je promjena, zvukovi su puno realniji.. Ali po meni mislim da je najveca promjena sa IS6 , taj tenk je sada veliki op premium tenkic, digao sam oznake u 6 borbi sa 88% na 94.50% .. Tko nije probao a ima is6, uzivati ce :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Čisti promašaj? Kakva glupa izjava.. ok, jedino topovi vidim zašto se ne sviđaju nekima, osobno meni su super, ali ostatak update-a; zvukovi motora, ovjesa, rikošea, prolijetanja granata koje ne pogode, zvuk arty hitaca (i kad sleti i kad opali), sixth sense i zvukovi u kabini (reload ili kad padaju okretaji; da i to su dodali, mjenjaju brzine sada i ima mjerač okretaja)... i još puno detalja koje se ne mogu sjetit. Jako puno novih dobrih zvukova i prerađenih starih koji su meni osobno bolji, i zvuk se obrađuje na zasebnoj jezgri CPU-a što je velik plus, a još uz zvuk je dorađena fizika koja je sad daleko bolja i 20 novih HD modela.

I to sve je čisti promašaj jer tvoji zvučnici očito ne mogu izvuć zvuk i dubinu 150mm topa? Bravo..

Toni
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Meni se sviđaju zvukovi, baš se čuje napucavanje i jeka preko cijele mape, ugođaj bitke mi je nekako bolji sad i realniji, jedino da su zvukovi pucanja malo oštriji, ovako su mi malo prigušeni kao što kolega gore kaže. Primijetio sam i da kad vozim granta npr. kad mi je neprijatelj izvan kuta ciljanja kad sada pomaknem lijevo ili desno je puno glađe i lakše, prije bi samo dotaknuo a ili d i poletila bi kamera previše u stranu i nišan se raširio.

Ove recruitment misije koje dodaju ako ljudi imaju obavljenu further research misiju nemam, nadao sam se da će ispraviti taj bug u ovom patchu. Može li se to negdje prijaviti?

0 0 hvala 0
12 godina
rapture686 kaže...

Čisti promašaj? Kakva glupa izjava.. ok, jedino topovi vidim zašto se ne sviđaju nekima, osobno meni su super, ali ostatak update-a; zvukovi motora, ovjesa, rikošea, prolijetanja granata koje ne pogode, zvuk arty hitaca (i kad sleti i kad opali), sixth sense i zvukovi u kabini (reload ili kad padaju okretaji; da i to su dodali, mjenjaju brzine sada i ima mjerač okretaja)... i još puno detalja koje se ne mogu sjetit. Jako puno novih dobrih zvukova i prerađenih starih koji su meni osobno bolji, i zvuk se obrađuje na zasebnoj jezgri CPU-a što je velik plus, a još uz zvuk je dorađena fizika koja je sad daleko bolja i 20 novih HD modela.

I to sve je čisti promašaj jer tvoji zvučnici očito ne mogu izvuć zvuk i dubinu 150mm topa? Bravo..

Top ko da ima prigusivac na sebi i necujem razliku od npr topa od jg pz i nekog mediuma i to me dosta zbuni i nerealno je,sto se tice gusjenica,kad ogrebes neki tenk itd to je dobro,ali ovo oko topova moraju pod hitno promjenit,ne znam za tebe ali smeta mi da se moj zvuk motora od tenka cuje jedanko glasno kad je i drugi tenk pored mene,to me najvise zivcira u gradskim mapama di necujem skoro nista sta se dogada oko mene i tko mi ide s leda itd.

15 godina
Acex kaže...

Top ko da ima prigusivac na sebi i necujem razliku od npr topa od jg pz i nekog mediuma i to me dosta zbuni i nerealno je,sto se tice gusjenica,kad ogrebes neki tenk itd to je dobro,ali ovo oko topova moraju pod hitno promjenit,ne znam za tebe ali smeta mi da se moj zvuk motora od tenka cuje jedanko glasno kad je i drugi tenk pored mene,to me najvise zivcira u gradskim mapama di necujem skoro nista sta se dogada oko mene i tko mi ide s leda itd.

Mislim da se onda previše oslanjaš na zvuk kao orijentiranje u igri.

11 godina
World of Tanks

ljudi dali neko ima problem kao ja nemam uopce zvuka skidalo mi je update i sad nemam zvuka.

0 0 hvala 0
12 godina
sirka666 kaže...
Acex kaže...

Mislim da se onda previše oslanjaš na zvuk kao orijentiranje u igri.

Pa naravno da se oslanjam i na zvuk i na gledanje minimape,i na polozaj njihovih tenkova i svega toga,i taj zvuk mi je sad malcice pokvario ugodaj i dozivljaj igre.

15 godina
Acex kaže...

Pa naravno da se oslanjam i na zvuk i na gledanje minimape,i na polozaj njihovih tenkova i svega toga,i taj zvuk mi je sad malcice pokvario ugodaj i dozivljaj igre.

Neznam, meni osobno je mnogo bolji zvuk nego prije, kako topovi tako i motori. U najgorem slučaju sačekaj gnomefatherove zvukove, ako dođu na 9.14.

12 godina
World of Tanks

Zvukove treba jos doradit,citam bas wot forum i dosta se ljudi zali,ne znam kako vama pojedincima nesmetaju neke stvari,najvise mi smetaju ti topovi i kad me netko pogodi slabo se cuje,pogotovo kad arty opuca pored mene,vjerujem da ce to uspijet ispravit u narednom updejtu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Po meni je patch odličan, zvukovi motora, topova, odbijanja granata, artya, svega. Fizika mi se isto sviđa, al odigrao sam 3 partije s IS-6 i buše ga s prednje strane bez ikakvog problema, jesu ga nerfali? Čudno mi je to za ruse da nerfaju ruski tenk, al očito se čuda događaju...

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
Stolnik kaže...

očito se čuda događaju...

Je, evo i druga procesorska jezgra je puštena u pogon. 

11 godina
World of Tanks

sta mi se ovo dešava sa igrom ??

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Na nagovor prijatelja sam poceo da igram ovu igru i svidja mi se. Ovo mi je treci tenk i odigrao sam dobro pa da se pohvalim, unistio sam 9 tenkova. Ovaj tenk mi se svidja jer je brz i brzo puca. Poceo sam da igram njemacke tenkove jer bih volio probati kakv je Leopard, iako mi je prijatelj rekao da trebam igrati puno sa drugim tenkovima da bih ga otkljucao i igrao. Pozdrav svim tenkistima!

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

novi zvukovi su jebeni samo zvuk topa je kao da ima prigusivac.malo cudno

nekako su mi svi zvukovi topova isti

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2016 19:00 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zvukovi su odlični što se tiče ambijenta, ali moram priznati da mene samo dekoncetriraju, nadam se da ću se priviknuti nakon kojih sat-dva još.
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
neaktivan
World of Tanks

zasto ne mogu invite ili accept nikoga u platoon kad sam u bitci,da li se jos kome desava ???

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Meni se ne sviđa jedino zvuk topa, btw zašto je is3 toliko popularan igrao sam timske a protivnici svi is3 večinom a po meni nisu nista posebno sa kv4 ih lako penetriram cak i na kupoli iznad ako se priblize
Tomos 15 SLC 81" rastura sve skutere

0 2 hvala 0
12 godina
E taj bug sam i ja primjetio, isto tako sam dobio kosac medalju a nisam ni jedan sut ispucao
16 godina
World of Tanks

gdje je zvuk tenka kad se uništi?

ne čujem skoro pa ništa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Meni su zvukovi topova takodjer losi. Nekako pretihi. Dok su ostali zvukovi previse naglaseni. Ding granate je super, dok je pravi hit smece.

Da nebi bilo "Imas lose zvucnike" zvucnici su Logitech X-530, ne bi trebalo biti lose.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2016 13:06 (tnakir).

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

iste zvucnike imam i ja(blazeni tcom od prije sto godina :D) igram jos i na slusalicama i na njima je bolje.

zvukovi motora su mi svi isti,zvukovi topova da su malo jači malo, čišći.sad kao da imaju prigušivač. zvuk primjenog hita je loš i uništenog tenka(mog) je loš.sve ostalo prolazi.možda nam treba samo malo da se naviknemo

probajte kad ste uništeni prebacivat s tenka na tenka i isprva se zvuk motora uopce ne cuje nego samo gusjenice.kad dodje zvuk motora skuzite da su svi skoro pa isti,identični

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2016 13:17 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Vidi se da Wg polako ali sigurno klizi na dno što je pokazano ovim patch--om. Zvukovi motora katastrofa....rade kao freze ili kao stojadin bez ausfuha, topovi po meni čisti ali čisti užas....recimo t 54 lw puca kao puška sa prigušivačem...užas....

Najviše me smeta što nemaš osjećaj da te granata pogodila i probila pa moram non-stop gledati koliko imam HP-a. Sinoć stojim sa tenkom u hull down i udaram ja daka ono mrtav...mislim se  WTF kada on svaka probila a nemam taj filing...nema potrebe da komentiram valjanje tenkova od 60+ tona kao da su od papira.

Frka85
Moj PC  
2 4 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice