World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.352.217
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
bijesniigo kaže...
Retardacija.

Ja nekako mislim da u wotu ima natprosjecno retarda. Igrao sam ddo online godinama malo starwars cs1.6 ... ali ovakvih goveda nisam nigdje sreo.

Problem wota je sto ga igraju ljudi koji inace nikada ne bi igrali igre, nabrijani su na povjest tenkove i sve to, igra je free pa igra puno djece, i to ti sve zajedno tvori wot community . Ista stvar je recimo sa wowom bila dok sam igrao kad je igra bila fenomen, u to vrijeme je bilo cool igrati wow pa su svi igrali, tamo sam se isto svasta nagledao... Ali dobro, ova sarolikost ti daje cjelu lepezu mogucih situacija na obje strane tako da se stvarno svasta moze vidjeti i vidi se hahaha, to je nekako i mocno, jer nikada nije dosadno, a i vadi iz covjeka emocije od ocaja do ushicenja .

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
15 godina
World of Tanks

Jedno mozda glupo pitanje, al kad govorimo o wg nikad se ne zna pa za svaki slucaj, fali mi jos 50ak tis xpa do is7 i ubacio sam sada posadu u premiumca, posada koja mi je u vojarni pod oznakom da su posada IS-7(R), ono govno sto se renta na 24 sata, e sad da li ta posada ide normalno na regularni IS-7 ili ne? Jer vidim imam u vojarni vezista kojemu pise samo IS-7, a ovoj trojici IS-7(R)??

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2016 1:41 (ficosime).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozdrav narode, igram wot vec neko vreme ali sam na ovon forumu po prvi put... Neki iskusniji igrac ako bi mogao da odvoji trunku vremena da mi da potrebnu informaciju, a ja cu vremenom da iscitavam postove za sve drugo sto mi je zanimljivo...
Zanima me koji MOD je dozvoljen za koriscenje a da dozvoljava veci zoom i one boje koje prikazuju kvalitet igraca kao i wn8 i w.rate. I link za download tog moda...Hvala unapred...

0 0 hvala 0
15 godina
Sofronije kaže...
Pozdrav narode, igram wot vec neko vreme ali sam na ovon forumu po prvi put... Neki iskusniji igrac ako bi mogao da odvoji trunku vremena da mi da potrebnu informaciju, a ja cu vremenom da iscitavam postove za sve drugo sto mi je zanimljivo...
Zanima me koji MOD je dozvoljen za koriscenje a da dozvoljava veci zoom i one boje koje prikazuju kvalitet igraca kao i wn8 i w.rate. I link za download tog moda...Hvala unapred...

Mislim da veći zoom nije dopušten, a što se tiče boja...instaliraj si aslainov mod i tu podesi što želiš.

http://aslain.com/index.php?/topic/13-

Čak su i njegove postavke dosta dobre.

Swedish latin super funk.
16 godina
Sofronije kaže...

Nema službene WoT liste zabranjenih modova....ukratko sve je dopušteno jer ionako ih nije briga....dakle...aim bot (bilo koji), rušenje, spotani protivnici iako ih nitko nije spotao....red dot itd...samo šamaraj.

Frka85
9 godina
neaktivan
Pogledacu sta je u ponudi pa ako mi sta smeta izbrisacu (navike su cudo)... Meni u principu fali veci zum zbog bezanije jer je bolja preglednost-mada nije neophodno, a ove boje cisto da znam s kim imam posla. Vidim mnogi tipkaju na tu temu, te crveni te ljubicasti a ja nem pojma o cemu se radi. I da, eventualno sat u garazi. Hvala u svakom slucaju, prvi put cujem za taj aslain ali cu probati...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Što mi nitko nije rekao da je takav vikend... jučer score 1-17... da, brojao sam.

Jutros... trenutno 1-9...

Pitam se postoji li Neki Netko koji je jučer rekao "Jebote 17-1!!!!".

Edit: Izračunao sam, imam WR 7%... Ako je to neki rekord, molim da me se uputi na instituciju koja to bilježi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2016 11:25 (MoF0).

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nema sluzbene ali nisu dozvoljeni...zadnji slucaj kod majstora iz DBCa koji je popio ban kad se javno hvalio sa aimbotom:)
Budi ponosan!
15 godina
Sofronije kaže...
Pogledacu sta je u ponudi pa ako mi sta smeta izbrisacu (navike su cudo)... Meni u principu fali veci zum zbog bezanije jer je bolja preglednost-mada nije neophodno, a ove boje cisto da znam s kim imam posla. Vidim mnogi tipkaju na tu temu, te crveni te ljubicasti a ja nem pojma o cemu se radi. I da, eventualno sat u garazi. Hvala u svakom slucaju, prvi put cujem za taj aslain ali cu probati...

Evo ti ovaj modpack od quickybabya, imas u njemu veci zoom OUT sto je dopusteno, panel koji ti pokazuje koliko si dmg napravio i koliko si primio, unutra ti je i ta "boja s wn8 i win ratom" i ima super stvari u garazi, kao naprimjer pise ti za svaki tenk otpori tla i pise ti koliko je pravi reload time sa opremom itd, ugl odlican mod pack i nakon svakog updejta samo pogledaj njegov kanal u roku 24 sata izbaci mod pack za novi patch

download link ti u opisu videa

15 godina
World of Tanks

Nebitno jesu li ili nisu dopušteni ti modovi, ali ako ih u koje dogledno vrijeme zabrane a ti se navikneš igrati s njima onda samo sebi štetiš.

Sa 9.14 patchem neće ni biti potreban XVM jer stižu krugovi za render i view distance na minimapi.

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
ficosime kaže...

Jedno mozda glupo pitanje, al kad govorimo o wg nikad se ne zna pa za svaki slucaj, fali mi jos 50ak tis xpa do is7 i ubacio sam sada posadu u premiumca, posada koja mi je u vojarni pod oznakom da su posada IS-7(R), ono govno sto se renta na 24 sata, e sad da li ta posada ide normalno na regularni IS-7 ili ne? Jer vidim imam u vojarni vezista kojemu pise samo IS-7, a ovoj trojici IS-7(R)??

is-7 rental posada NEJDE u normalni bez pretreniranja kao ni obrnuto

ali obadvije idu u premiumca bez beda

mogo ti je ostat neki u vojarni clan za is-7 jer su do sad podijelili 3 posade za njega koje su radile guzve u vojarni, pa ako si neke dismissal, neki su ti mozda ostali

ali sigurno nije vezista jer is-7 ima comm, gun, driv, 2x loader

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
11 godina
MoF0 kaže...

Što mi nitko nije rekao da je takav vikend... jučer score 1-17... da, brojao sam.

Jutros... trenutno 1-9...

Pitam se postoji li Neki Netko koji je jučer rekao "Jebote 17-1!!!!".

Edit: Izračunao sam, imam WR 7%... Ako je to neki rekord, molim da me se uputi na instituciju koja to bilježi.

Mogo si prestat ranije pa nebi bilo 1-17.  Evo meni u zadnje vrijeme ide sasvim dobro. I to sa m3 lee. 

sirka666 kaže...

Nebitno jesu li ili nisu dopušteni ti modovi, ali ako ih u koje dogledno vrijeme zabrane a ti se navikneš igrati s njima onda samo sebi štetiš. 

Sa 9.14 patchem neće ni biti potreban XVM jer stižu krugovi za render i view distance na minimapi.

Mislio sam se i ja bi li stavio koji mod, ali odustao sam jer kad se privikneš na bolje, teško se vratiti na lošije. Drago mi je da će uvest te krugove sad, još da nešto naprave po pitanju zooma bilo bi odlično. Nije da me toliko brige za zoom-in, više za zoom-out. Često mi bude neko sa druge strane kuće ili kamena i ne mogu naciljat na njega da dam zahtjev da pucaju po njemu jer ga ostatak tima ne primječuje. A i bilo bi odlično nakon smrti gledat borbu izdaleka sa boljim pregledom mape.

15 godina
ED63 kaže...

mogo ti je ostat neki u vojarni clan za is-7 jer su do sad podijelili 3 posade za njega koje su radile guzve u vojarni, pa ako si neke dismissal, neki su ti mozda ostali

ako je tako zasto mi onda ne da da preobucim posadu za IS-7??? probao sam i regrutirati novog pa preobuku, sam da pocnem grindat posadu za is-7 i nema ga u ponudi uopce...

11 godina
neaktivan
World of Tanks

STA-2 sljedeci

4 0 hvala 1
16 godina
Pec sutra?
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...
Pec sutra?

Kažu poslije osmog, tako da će za koji dan...

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
16 godina
neaktivan
Ovo je pocelo biti previse,lik u vk36.01h me spuca,u 1 sotu mi ubije drivera,u 2 sotu gas tank sredi i u 3. me ubi. Isti stvar napravi i mom suigracu, 1 sot - engine, 2 sot - amo rack i zapali ga... ako ubrzo ne uvedu neki anti cheat sistem glupo je igrati ovako
--------------------------------------------------------------------------------------------

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ficosime kaže...
ED63 kaže...

ako je tako zasto mi onda ne da da preobucim posadu za IS-7??? probao sam i regrutirati novog pa preobuku, sam da pocnem grindat posadu za is-7 i nema ga u ponudi uopce...

Ne da ti jer ti IS-7 nije istražen. Kad bude moći ćeš.

dr.zharre
15 godina
neaktivan
World of Tanks

jel u ovoj igri moguce dobit normalan tim a ne 10 izgubljenih zaredom 13 2 i taka sranja. mogu podnjet da izgubim ako je borba napeta i tako ali ovo je katastrofa 

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Nedavno, subota, 13/20 pobjede -> 65%. Iduci dan, nedjelja, 3/17... Zbilja sam bio šokiran.

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Spiridon kaže...

Nedavno, subota, 13/20 pobjede -> 65%. Iduci dan, nedjelja, 3/17... Zbilja sam bio šokiran.

Isti slucaj...

15 godina
World of Tanks

Patch stiže 14.3?

Video Clip Contest

March 14 - 31Do a barrel roll! (Actually maybe not the best idea.) 

Use the new Physics system, create a cool video clip and wow us to for a chance to win a Type 59.

Keep an eye on the forum for more details on the Video Clip Contest!

Mislim da sada imamo razmak od 8. do 14. kada će najvjerojatnije doći update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fizicar1 kaže...
Spiridon kaže...

Isti slucaj...

eo ujutro ponovo 1/10  sto je rezurtiralo brisanjem igre nemam snage vise igrat nit je zanimljivo nit ista 
onda se pitam jel sam ja mozda kriv i shvatim da od tih 10 bitaka u 7 sam najbolji iako ne smatram se nekim igracem ali kako onda ovi ostali igraju i ko to igra boze sacuvaj 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2016 11:54 (Ceranac3).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam na odvikavanju vec 1 i pol mjesec i puno je bolje bez tog zivciranja.

Tu i tamo dodem na forum, a kad vidim komentare onda mi je jasno da se ne trebam ni vracat.

2 1 hvala 0
10 godina
World of Tanks

Ja jučer 6/17 35% wr, al prvi put da se nisam ljutio jer sam bio zadovoljan svojom igrom u tih 17 bitaka 3k wn8. 

njab
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo je za sve one sto su na pauzi od igre. 

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

4 0 hvala 1
11 godina
World of Tanks

Evo i meni krenuli porazi, izgleda sa malim zakašnjenjem za vama. A ni fizika nije na mojoj strani. 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Kazete los i ocajan vikend.... Nakon stalnog propadanja kao žeton sinoc sam se uspio vratit na win rate kojeg sam imao jos 18.02., nekih 450 borbi... Da se ne ponovi.

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Sutra stiže patch.

Greetings Tankers!

We are happy to announce the release of the 9.14 patch for World of Tanks.
The World of Tanks servers will be unavailable on the 10/03/2016 from 04:00 to 09:00 CET due to this update.

Due to the Update, the Global Map in Clan Wars will be undergoing maintenance from 10/03/2016 at 03:00 CET until 11/03/2016 at 03:00 CET during which it will be frozen.

Thank you for your understanding and patience.
Roll out!

Your Customer Service Team

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Dvije dobre.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail: