World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.365.084
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

vec ga imam, ubo ga u pola cijene davno

znaci goldi se dobiju, nadam se da nije na popustu

nece biti lako ali nekaj cu inkasirat na racun net prometa mislim da je 3200 golda

a i inace ko ga nije probo, nadjite si od sir circona onaj video o usisavacu

bolesna depresija topa, zaista, da guner moze upucat vozaca. u nogu.

btw darovi za godisnjicu su se dijelili jucer i danas  (wows) putem bonus coda u premium shopu (ALBANY) ili putem ulogiravanja u hangar (wowp)

sve cekam kad ce taj bt-7a gratis i jos nesto, ovi drugi su tir 2 pokloni

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
ED63 kaže...

a mene brine, kolega dragi, zasto vam stoji -3000 credsa za consumablese ...

znaci da ih placate po punoj cijeni

zasto se to ne nakupuje kad je popust pa su u pola cijene?

tada se za 900k dobije 600 komada, pa cak i da uzmes 100 rucnih vatro aparata koje nemres potrosit, i 200 medkita i 300 repaira, imas da ti traje do iduceg popusta

to je prva stvar koju sam naucio kupovat na popustima

Hah, nisam se opće sjetio, vidiš baš ću si napravit zalihu kad bude sniženje, ma koristim jedino mali alat za popravke i prvu pomoć, vatrogasni aparat opće ne koristim, ak se zapalim, ja na to gledam kao bad luck, dok ja iskoristim taj aparat, izgubim bar 30% helta i 3000creditsa, to mi se nekako ne isplati, piknuo sam si Tiger P i IS taman sad na 30% popustu, ostalo mi je još 2 000 000 creditsa, to čekam sniženje na equipment-e, ali i ako budu consumables-si na sniženju, piknut ću i njih

Mauro kaže...
Cestitam i svaka cast!

Mislim da je 900 WN8 i 50+% WR nakon 2500 borbi jako dobar rezultat za nekoga tko nije reroll.

Hvala

11 godina
1BIT kaže...

Hah, nisam se opće sjetio, vidiš baš ću si napravit zalihu kad bude sniženje, ma koristim jedino mali alat za popravke i prvu pomoć, vatrogasni aparat opće ne koristim, ak se zapalim, ja na to gledam kao bad luck, dok ja iskoristim taj aparat, izgubim bar 30% helta i 3000creditsa, to mi se nekako ne isplati, piknuo sam si Tiger P i IS taman sad na 30% popustu, ostalo mi je još 2 000 000 creditsa, to čekam sniženje na equipment-e, ali i ako budu consumables-si na sniženju, piknut ću i njih

Ovisno kako ste se navikli, remapajte tipke, recimo meni je na 4 za med pack, tako ukoliko izgine vozač a treba bižat samo je duble tap 44, za popravit gusjenice je duble tap 55 tj na tipki 5 je repair kit, dok je na zadnjem slotu za  consumeable ručni aparat i umijesto tipke 6 je prebačeno na space tako da čim se zadere we are on fire ruka automatski opali space  i skoro odmah se ugasim, dok mi je to bilo po wg dosta puta bi stisnuo 5  pa dok se ispravim ode pola tenka u plamen....

Evo moje spreme vjerovatno više od đrzave ima zaliha, s tim da su ovi normalni kupljeni, ovo ostalo  su pokloni od misija( pa ako zafali para prodaje se :P)

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2015 12:45 (LordNIbbler).
15 godina
neaktivan
LordNIbbler kaže...

Ovisno kako ste se navikli, remapajte tipke, recimo meni je na 4 za med pack, tako ukoliko izgine vozač a treba bižat samo je duble tap 44, za popravit gusjenice je duble tap 55 tj na tipki 5 je repair kit, dok je na zadnjem slotu za  consumeable ručni aparat i umijesto tipke 6 je prebačeno na space tako da čim se zadere we are on fire ruka automatski opali space  i skoro odmah se ugasim, dok mi je to bilo po wg dosta puta bi stisnuo 5  pa dok se ispravim ode pola tenka u plamen....

Hahaha, ti to već u malom prstu imaš, ma meni je na svakom tenku drugačije, morat ću si to posložit, vidiš ova fora sa space-om ti je odlična, nemreš fulat najveću tipku na tipkovnici i kad je hitno, lako se stisne, ako se ne varam, space inaće služi za zaustavljanje tenka, mada ja nikad nisam kočio spaceom.

EDIT: evo par fotki, jućer sam hvatao Cromwell-a, skliski je nekako, šmugnuo mi je lik, e da mu je gusjenica pukla, šta bi

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2015 13:09 (1BIT).
15 godina
World of Tanks

Odličan MM jučer, i jos bolji ishod

Obožavam kad se ovakve bitke slože, heavy vs heavy 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

znači opet život na stranu i lov po exp  ili ti ga 200k na 4 dana 50 k po danu...

ima opet skoro cijelu garažu da vodim u šetnju pa bar za prvu pobjedu ( x2 ) si olakšam nekih 50 vozila T5 i više.

..bem ti ovu ovisnost kak vuče, kažeš neću više pa opet čim se pojavi proradi pohlepa da se uzme tenk i pospremi u garažu.

jedina šteta da ne traje dan duže pa fino laganini pomalo, ko zna možda opet uleti neki event nenadan x3 il slično da nam pomognu malo još ko sa SP-om i TOG-om.

Noob na profilu... opasnost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Evo par kodova sa zadnjeg alienware eventa

invite za nove igrače

350 Gold
    7 Days Premium
    Pz.Kpfw. S35 739 (F)
    Free Garage Slot

YDR76-M4UCF-8R6ZC-E4UWK-TTKBF
YDR7T-48B4R-EF7YV-Y5F7K-BRRV6
YDR7G-KD4YN-MPEXP-CBRV7-9K5F3
YDR7V-UGXPS-3V2EX-VKUV8-DZMBG

za ostale : 1dan premiuma i još nešto

TFD9M-8EFTK-XE9RR-STGBD-GRH3B
TFD97-D4KTU-V5W4S-XHZMV-FWH8B
TFD9X-Y3RF8-5H487-9HS2Y-EW5MA

p.s.

ako netko ima kakve kodove za gold može u pp, skupljam za T34 

1 0 hvala 1
15 godina

Hvala! uzeo TFD97-D4KTU-V5W4S-XHZMV-FWH8B :D

★★★★★☆
13 godina
neaktivan
madsav kaže...

Evo par kodova sa zadnjeg alienware eventa

invite za nove igrače

350 Gold
    7 Days Premium
    Pz.Kpfw. S35 739 (F)
    Free Garage Slot

YDR76-M4UCF-8R6ZC-E4UWK-TTKBF
YDR7T-48B4R-EF7YV-Y5F7K-BRRV6
YDR7G-KD4YN-MPEXP-CBRV7-9K5F3
YDR7V-UGXPS-3V2EX-VKUV8-DZMBG

za ostale : 1dan premiuma i još nešto

TFD9M-8EFTK-XE9RR-STGBD-GRH3B
TFD97-D4KTU-V5W4S-XHZMV-FWH8B
TFD9X-Y3RF8-5H487-9HS2Y-EW5MA

p.s.

ako netko ima kakve kodove za gold može u pp, skupljam za T34 

fenks za ovaj: TFD9X-Y3RF8-5H487-9HS2Y-EW5MA

12 godina
neaktivan
World of Tanks

evo vam nagrade (dicker max) :

https://www.youtube.com/watch?t=43&v=TMMWYLHRPnk

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2015 0:03 (game789).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nikad još nisam vidio ovoliko T29-ki u jednoj bitki, svi neki tvrdoglavi

Začudo, pa smo ih dobili

BTW: kako je moguće da lik ima WN8 2.76 sa skoro 2000 bitaka,  pa da svaki put pogineš i gađaš svoje, nemreš tolko imat...

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2015 0:21 (1BIT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Nikad još nisam vidio ovoliko T29-ki u jednoj bitki, svi neki tvrdoglavi

Začudo, pa smo ih dobili

BTW: kako je moguće da lik ima WN8 2.76 sa skoro 2000 bitaka,  pa da svaki put pogineš i gađaš svoje, nemreš tolko imat...

imati takav WN8 je teže nego imati 3k wn8 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
11 godina
1BIT kaže...

Znaći, ima gorih od mene   

15 godina
LordNIbbler kaže...
 Ovisno kako ste se navikli, remapajte tipke, recimo meni je na 4 za med pack, tako ukoliko izgine vozač a treba bižat samo je duble tap 44, za popravit gusjenice je duble tap 55 tj na tipki 5 je repair kit, dok je za ručni aparat  prebačeno na space..Evo moje spreme vjerovatno više od đrzave ima zaliha, s tim da su ovi normalni kupljeni, ovo ostalo  su pokloni od misija( pa ako zafali para prodaje se :P)

bas je o tome jednom neko i pisao da ima aparat na kotacic mapiran...

1BIT kaže...
 Hahaha, ti to već u malom prstu imaš, ma meni je na svakom tenku drugačije, morat ću si to posložit, vidiš ova fora sa space-om ti je odlična, nemreš fulat najveću tipku na tipkovnici i kad je hitno, lako se stisne, ako se ne varam, space inaće služi za zaustavljanje tenka, mada ja nikad nisam kočio spaceom.

... jućer sam hvatao Cromwell-a, skliski je nekako, šmugnuo mi je lik

space inace sluzi za zaustavljanje u pokretu i tada se kao treba puknut, cim opalis tenk krene sam dalje

a za ovu situaciju sa lovom kromija, poznati walk-throughish MajorSlack bi rekao: "Stand still you vermin" ©®™

Mateo77 kaže...

kako je moguće da lik ima WN8 2.76 sa skoro 2000 bitaka...

Znaći, ima gorih od mene   

sad je mislim nahebo, ovo ce sigurno i dedaa vidjet

ili je team killer, ili se samo vozika okolo, ili je bot i to neki los koji se ne placa

p.s. meni je 4 fire aparat, 5 repair zbog gusjenica, i 6 medkit

makar ima smisla da je med na 4 zbog vozaca, bas neki dan sam malo na frendovom acc-u igral koji to ima drukcije mapirano

i naravno da 55 umjesto gusjenica popravlja mislim da radista

malo je reci da sam izgubio zivce, a nisam htio mu sve ponovno mjenjat

tesko je kad se jednom naucis na nesto, sve to mijenjat, nastane zbrka

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
16 godina
World of Tanks

zasto se oni toliko drze tog golda i nece ga maknut iz igre ili ga barem poskupit da ekipa nemoze samo s njim igrat?

totalno ubija igru.

igram cesto sa is6 i cemu taj tenk kad svi rokaju gold i buse te ko sir.Njegova prednost je  armor,brzine nema tako da mu sve pada u vodu.ne samo njemu nego masi tenkova.

tenkovi bazirani na armoru totalno puse i da oni to ne vide nemogu vjerovat.debil me prvi put dinga sljedeci odma ide gold i tako svaki put

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2015 23:50 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

A jbg, trebao si se vec odavno naviknuti. Gold nece maknuti nikada jer zasto bi kad im donosi lovu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

opa kolega u nop-u dvici... bijo sam i ja , klan je odlićan sami ljudi za zajebanciju :D

RAMPAGE
12 godina
neaktivan
World of Tanks

nisam mazohista ali jesam škrt (nedam free xp) pa odlučim igrati M3Lee i suddenly M... uđem u borbu i drhtim kad na kraju iznenađenje

Moj PC  
5 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks
World of Tanks

Ako netko hoće kupšit accoun jeftino ja prdoajem znam da sam naproran ali hoću da prestanem igrat u garazi su :

-AMX 50B ima sve  module crew 4 skilla, peramanet camo

-IS7 svi moduli 4 skilla,peramanet camo

-E100 svi moduli 4 skilla,peramanet camo

-obj 140 svi moduli , perma camo 3 skilla

-t62a svi moduli, permanaet camo 2,5skilla

-obj 268 svi moduli peramanet camo , 4skilla

-WT auf e100 svi moduli 4skilla , permanent camo

-FV215B(183) svi moduli 2,5skilla , permanet camo

od tier 10 bc i leopard su otkljcani treba ih samo buy s tim da je bc top gun istražen.

-lorr40t

-panther 2

-amx 13 90

-S 51

-T25/2

-wz 131

-KV 85

-M18 HELLCAT

-M4 SHERMAN

-MATILDA

Svi tankovi imaju module i dobre posade dok su KV85, HELLCAT, M4 i matilda prakticko TWINK tankovi sa bolesnim crew

PREM tankovi

-WZ 111

-8,8cm Pak43 JAGDTIGER   -najbolji silver maker

-Churchill 3

-STUG IV

-TYPE 3 CHI-NU-KAI

-T28 CONCEPT

SAmo par missija ostalo da se pokupi i t55, s tim da ne radim arty misje tako da ima prostora za pokupit silevar od arty misja

Cijena po dogovoru povoljna sve osatle info na PP 

Ako može netko preporučiti neki servis za prodaju ima ih puno ne znam koji je pouzdan, hvala

cijena 600 kuna

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

WOT je postao moronski!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

imaš oglasnik na BUG-u,i nemoj pisat duple postove....

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
bivsi branitelj kaže...

nisam mazohista ali jesam škrt (nedam free xp) pa odlučim igrati M3Lee i suddenly M... uđem u borbu i drhtim kad na kraju iznenađenje

M3 Sasvim pristojan tenk, problem je sto vecina ljudi smatra da je MT, a u biti je to veliki td, a budući da dolazi vrlo rano u grani dok se još nezna toliko dobro igrat onda ljudi kukaju, nešto slično kao Renault UE 57 mala kosilica je  op tenk, samo što je pre rano kad niti imaš posade niti znaš kako radi grm camo, pogotovo igrat na svoje prednosti, al ako se vratiš s dobrom posadom možeš stat skoro na sred mape i neprijatelji će mislit da si grm  

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
17 godina
neaktivan
World of Tanks
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina

Meh, uopće više ne doživljavam takve gluposti.

Samomrzeći hrvat
11 godina
World of Tanks

Jel samo ja ne mogu na server ili ima još neko takvih problema ??? Stronk russia servers  

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mateo77 kaže...

Jel samo ja ne mogu na server ili ima još neko takvih problema ??? Stronk russia servers  

i mene je izbacilo i vise se nisam mogao logirati

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo malo više o tome šta će sve biti u sutrašnjem specijalu...

http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/gamescom/special-gamescom-2015/

Meni se želja ispunila, popusti na desetke...

Bar su olakšali skupljanje 200 000 xp-a sa x5 za prvu pobjedu...

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2015 17:12 (TheMrCro123).

4 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Današnja borba s Elc-om, vjerujem da ovdje ima pro igrača, ja nisam pa mi ovakve borbe nisu česte ;)

http://wotreplays.com/site/2063347#cliff-milanji-amx_elc_bis

Moj PC  
9 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Se ja krivo sjećam ili su nekad znali biti popusti i od 30% na TIER 8-10... Možda na rođendan wot-a.. Kad bi znao da budu uskoro veći popusti, pričekao bi jer trebam veće uštede :P

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Jel to samo meni nema popusta na premium tier 8 ili je tako kod svih?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice