Jel ko ima M103... kakav vam je? Ja sam poprilicno nezadovoljan. T32 mi je bio vrh, M103 mi je pomalo mlak. Za sada imam istrazenu kupolu i 120 mm Gun T122.
Imam osjecaj da me svaka piyda busi (i to u kupolu). Top neprecizan. Pen relativno los (za tX bitke). Ammorack mi syebu svaku drugu bitku.
Kakva su vasa iskustva?
Ja uživam s njim otkad sam ga dobio, tenk ima dobru mobilnost, armor je dosta random, al služi svrsi, naravno kad sam ga kupio sam znao što očekivati, a to je da je M103 nešto između med i heavya ako se mene pita, jer nije hardcore heavy kao E-75 i ne igra se tako. Igram ga hulldown kad god je moguće, mičem i turret i hull dok reloadam da ne mogu naciljat weak pointove i to je to. Ali ono što čini tenk je zadnji top, isplati se istražiti to prije E5, tenk je postao puno ugodniji i pouzdaniji, ne moraš nit ciljat do kraja, snapshotaš ljude, reload je dobar, pen, uživancija za igru.
Bitno je da nisi pasivan s M103, da ne pukneš, čekaš mirno da reloadaš i ideš dalje i to je to. Također pusti "prave" heavye ispred sebe, ti si tu samo da radiš dmg, a kasnije koristi svoj hp i armor jer ipak nije toliko pouzdan kao ST-1 ili E-75 za prve linije.