World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.514
|
čitano: 9.326.893
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
tnakir kaže...

Jel ko ima M103... kakav vam je? Ja sam poprilicno nezadovoljan. T32 mi je bio vrh, M103 mi je pomalo mlak. Za sada imam istrazenu kupolu i 120 mm Gun T122.

Imam osjecaj da me svaka piyda busi (i to u kupolu). Top neprecizan. Pen relativno los (za tX bitke). Ammorack mi syebu svaku drugu bitku. 

Kakva su vasa iskustva?

Ja uživam s njim otkad sam ga dobio, tenk ima dobru mobilnost, armor je dosta random, al služi svrsi, naravno kad sam ga kupio sam znao što očekivati, a to je da je M103 nešto između med i heavya ako se mene pita, jer nije hardcore heavy kao E-75 i ne igra se tako. Igram ga hulldown kad god je moguće, mičem i turret i hull dok reloadam da ne mogu naciljat weak pointove i to je to. Ali ono što čini tenk je zadnji top, isplati se istražiti to prije E5, tenk je postao puno ugodniji i pouzdaniji, ne moraš nit ciljat do kraja, snapshotaš ljude, reload je dobar, pen, uživancija za igru. 

Bitno je da nisi pasivan s M103, da ne pukneš, čekaš mirno da reloadaš i ideš dalje i to je to. Također pusti "prave" heavye ispred sebe, ti si tu samo da radiš dmg, a kasnije koristi svoj hp i armor jer ipak nije toliko pouzdan kao ST-1 ili E-75 za prve linije.

http://wotlabs.net/sig_cust/FFFFFF/af7a8eb923d0d8eee911e7119f75b64e/eu/unimatrix_2411/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2015 19:18 (Unimatrix 007).
11 godina
World of Tanks

Na M103 imam 2 marks of excellence (uskoro treći) i preko 60% wr sa njime. 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Unimatrix 007 kaže...

Ja uživam s njim otkad sam ga dobio, tenk ima dobru mobilnost, armor je dosta random, al služi svrsi, naravno kad sam ga kupio sam znao što očekivati, a to je da je M103 nešto između med i heavya ako se mene pita, jer nije hardcore heavy kao E-75 i ne igra se tako. Igram ga hulldown kad god je moguće, mičem i turret i hull dok reloadam da ne mogu naciljat weak pointove i to je to. Ali ono što čini tenk je zadnji top, isplati se istražiti to prije E5, tenk je postao puno ugodniji i pouzdaniji, ne moraš nit ciljat do kraja, snapshotaš ljude, reload je dobar, pen, uživancija za igru. 

Bitno je da nisi pasivan s M103, da ne pukneš, čekaš mirno da reloadaš i ideš dalje i to je to. Također pusti "prave" heavye ispred sebe, ti si tu samo da radiš dmg, a kasnije koristi svoj hp i armor jer ipak nije toliko pouzdan kao ST-1 ili E-75 za prve linije.

Znaci zadnji top bitno mijenja na stvari?

Rvat katolik!
11 godina
tnakir kaže...

Znaci zadnji top bitno mijenja na stvari?

Sa aim time-om i preciznošću kao ruski medium, reloadom od 9,25 sekundi, itekako mjenja  Top je brutalan.

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2015 9:09 (Entry Point).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Beskonacni pozdravio te onaj lik sa e4 i t25 u garazi :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
malina22 kaže...

Beskonacni pozdravio te onaj lik sa e4 i t25 u garazi :D

A lol koja legenda 

Samomrzeći hrvat
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Znači reklama je vrh, a brijem da oni rendeki svrsavaju tamo na ovo 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2015 16:15 (ja111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Voltron kaže...
mrki98 kaže...

kad smo vec kod "pantere", koju opremu stavljate?

moj odabir: rammer, optics, gun laying drive. gld iz razloga jer je panther cistokrvni snajper. nadjes odličnu poziciju na 250/300m+ od neprijatelja, stanes i pustis top da radi svoje.

hmm, ja stavio bino umjesto gld, pa nisam bas sretan... naime, cini mi se da mene vide s druge mape, a ja nikog ni s binom :(

ne pomaze ni cinjenica da sam to vozim s losom posadom bez lampe :(

gld mi se cinilo mali postotak poboljsanja obzirom da je aim time solidan i ovako..

11 godina
neaktivan
World of Tanks

T-54 - 8.5k dmg

Odličan tenk kad je top tier, a ako ces pucati HEAT nije los ni u tier x borbama...

http://wotreplays.com/site/1996119#self

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mrki98 kaže...

hmm, ja stavio bino umjesto gld, pa nisam bas sretan... naime, cini mi se da mene vide s druge mape, a ja nikog ni s binom :(

ne pomaze ni cinjenica da sam to vozim s losom posadom bez lampe :(

gld mi se cinilo mali postotak poboljsanja obzirom da je aim time solidan i ovako..

možda ti treba duži period prilagodbe...i manje poluretardiranih ekipa.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Tek sam jučer uspio riješiti TD misiju 15 na putu za Stug IV. Naravno, sa ISU-152
Sad ne znam što s onom babom koju sam dobio za posadu..? Nisam još odredio naciju i vrstu tenka jer ne znam što mi je pametno stavit. Ideje?

I još da se pohvalim, danas ujutro je kupljena moja prva desetka u WoT-u Obj. 140

I što se tiće opreme na Obj. 140, imam na depot-u EGLD, Ventilaciju i Camo Net. Stavim to gore ili nema potrebe (za EGLD nisam siguran)?

TD-15: Triuph TD-15: Triuph
Obj. 140 :D Obj. 140 :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2015 9:56 (Bruner).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Prvi game. Dobro je počelo Valjda će tako biti i dalje

Oprostite za double post. Malo sam pod dojmom

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2015 10:12 (Bruner).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bruner kaže...

Sad ne znam što s onom babom koju sam dobio za posadu..
I što se tiće opreme na Obj. 140, imam na depot-u EGLD, Ventilaciju i Camo Net. Stavim to gore ili nema potrebe (za EGLD nisam siguran)?

cestitke na rjesavanju misije

babu nemoj jos regrutirat, nisam ni ja-cekam da rijesim svih 5 misija pa cu ih negdje skupa stavit sve odma

i mislim da cu uzet naciju gdje imam najmanje dobrih posada i nemam premium tenk za trening posada da "popunim rupe"

oprema: vent da, gld nikako-ostavi si ga za neki arty, camo net nema smisla na mediumu jer se aktivira nakon 5 sekundi mirovanja

ako mirujes 5 sec u mediumu- you're doing it wrong

uzmi vent, ramer i vertikal kao standardni setup - close range

ako imas super posadu sa dobrim camo-om, onda ramer, optiku i vertikal

za spoting - stealth trolling iz daljine: vent, optika, vertikal -naglasak na view range i preciznost

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
16 godina
World of Tanks

Dakle udari me e50m ne velikom brzinom s tim da sam se ja povlačio nazad i uzme mi ovoliko damagea iz jednog udarca 492,65,100,65,22,229,13.ja sam u amx 30

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Dakle udari me e50m ne velikom brzinom s tim da sam se ja povlačio nazad i uzme mi ovoliko damagea iz jednog udarca 492,65,100,65,22,229,13.ja sam u amx 30

ja na E50M imam spall liner i na driveru controled impact i kad nekoga udarim za 1000hp ili više onda je u čudu,hahaha.
u trening sobi smo ja i frend isprobali i BC pregazim za sav HP prilikom direkt udarca kad idemo jedan prema drugom.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2015 13:42 (jura).
12 godina
World of Tanks

Zasto me u svakoj jebenoj rundi ubije arty,nisam tako dobar igrac da samo mene ganjaju,cak sam ispod prosjecan igrac ali uvijek mene gadaju,u partiji di imaju 3 artya nije proslo 5 minuta borbe kad mene pogode sva 3 artya 

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Acex kaže...

Zasto me u svakoj jebenoj rundi ubije arty,nisam tako dobar igrac da samo mene ganjaju,cak sam ispod prosjecan igrac ali uvijek mene gadaju,u partiji di imaju 3 artya nije proslo 5 minuta borbe kad mene pogode sva 3 artya 

Pa upravo zato jer si laka meta i stojiš na otvorenom...pusti druge tenkove da idu ispred a ti se drži stijena i ostalih zaklona te polako idi, ali nemoj biti pre pasivan, pokušaj nešto napraviti u igri, Svaka čast što za sebe kažeš da si takav igrač, malo je takvih. Preporučam ti da odeš malo na youtube i malo pogledaš kako drugi igraju sa tim tenkom, sigurno će ti pomoći. Sretno.

PS. Nisam ni ja uber pro ali isto tako stojim sa druge strane brda, a moj kolega u platoonu skoro na otvorenom i 2 aty gađaju mene...naravno obojica umiremo od smijeha jer izgube partiju pokušavajući, a on napravi 3000+ dmg dok meni arty odnese 1000.

Frka85
15 godina
MM9 kaže...

jako dobro odigrano, posebno na pocetku protiv onog t-44

prvo pantera 2 nije imala sanse, a u brawlu sa 44-vorkom je super odigrano izlazenje iza ugla i angling armoura

kada pogine i napise u chatu : every shot bounce fucking cheater - NEPROCJENJIVO !

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
World of Tanks

Jel moze me netko uputiti na neku stranicu, ili neki tutorial s youtuba o sidanju i dobrom postavljanju armora kod ruskih hevija? Kada sam iza zgrade, pa lagano unazad ukosen to nije problem, ali negdje gdje mi objasnjeno na otvorenom kako se postaviti u odnosu na neprijateljski tenk? 
Posebno za IS i KV-3, jer bi mi kv-3 glavni adut trebao biti odlican oklop, a opet imam osjecaj da me sve probija 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ED63 kaže...

jako dobro odigrano, posebno na pocetku protiv onog t-44

prvo pantera 2 nije imala sanse, a u brawlu sa 44-vorkom je super odigrano izlazenje iza ugla i angling armoura

kada pogine i napise u chatu : every shot bounce fucking cheater - NEPROCJENJIVO !

Thx

A dobro, dečko se izgleda nije puno puta susreo sa T-54 pa je malo podcijenio oklop tenka...

12 godina
stručnjak kaže...
Acex kaže...

Pa upravo zato jer si laka meta i stojiš na otvorenom...pusti druge tenkove da idu ispred a ti se drži stijena i ostalih zaklona te polako idi, ali nemoj biti pre pasivan, pokušaj nešto napraviti u igri, Svaka čast što za sebe kažeš da si takav igrač, malo je takvih. Preporučam ti da odeš malo na youtube i malo pogledaš kako drugi igraju sa tim tenkom, sigurno će ti pomoći. Sretno.

PS. Nisam ni ja uber pro ali isto tako stojim sa druge strane brda, a moj kolega u platoonu skoro na otvorenom i 2 aty gađaju mene...naravno obojica umiremo od smijeha jer izgube partiju pokušavajući, a on napravi 3000+ dmg dok meni arty odnese 1000.

Igram vecinom s Is-3 i Is-8 i uvijek pustim svoje kolege da idu prvi a ja idem iza njih i bas mene pogodite iako nestojim na otvorenom,pokusavam se sto vise sakrivat iza stijena,brda itd ali nepomaze.

@Btw sta je bolje istraziti kod Is-8 kupolu ili onaj zadnji top,motor i gusjenice sam istrazio

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2015 16:56 (Acex).
15 godina
World of Tanks

https://www.youtube.com/user/kursortv/videos

ekipa iz kazne komentira zanimljive bitke :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Ne znam jesam li ikada prije upao u ovakvu bitku, u svakom slucaju veoma zanimljivo samo heavy protiv heavya 

Jos je i odlicno zavrsila 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ovaj is5 je prvi premium tenk s kojim uživam igrati 

is5 is5
http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
never kaže...

IS5 je stvarno odličan tenk koji zarađuje stvarno nenormalno dobro,jedino gun zna ponekad bit jako jako nebičan,jednom sam dingal stražnji dio IS8-ce,čak sam u zoomu vidio ogrebotinu

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
neaktivan
World of Tanks

To ti je više do IS-8 nego do topa, primjetio sam sa IS-3 i IS-8 da znaju dingat odozada, i kad ih ja gađam isto kao i kad mene gađaju dok sam u njima... čudan armor imaju.

edit: samo da nadopunim da se naje*em majke working as intended mamlazima u wg-u jer mi se igra danas crashala najmanje 10 puta.

Toni
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2015 23:20 (rapture686).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
never kaže...

tenk je previse OP, pogotovo u t8, sa trolo oklopom

11 godina
ficosime kaže...

Jel moze me netko uputiti na neku stranicu, ili neki tutorial s youtuba o sidanju i dobrom postavljanju armora kod ruskih hevija? Kada sam iza zgrade, pa lagano unazad ukosen to nije problem, ali negdje gdje mi objasnjeno na otvorenom kako se postaviti u odnosu na neprijateljski tenk? 
Posebno za IS i KV-3, jer bi mi kv-3 glavni adut trebao biti odlican oklop, a opet imam osjecaj da me sve probija 

Is linija tj is 2 3 8 7 ma vec nakošen armor i da bude efektivan treba bit pod 90 stupnjeva tj pravo prema neprijatelju, ukoliko se nakosiš jednu stranu  ojačavaš dok druga automatski slabi, iako ovo se može koristit iza nekik prepreka kad ovu stranu koja postaje slabija zakloniš.....

Uglavnom ono što imaš oklopa tjt, jedino što te može spasit je tzv trzaj da se okrećeš tenkom da paraviš kut veći od 70 tako da auto baunca al to i baš i nije jednostavno i više je rng...

Kv linija i is 4 imaju nenormalno oklopa sa stane  i poprilično naprijed ali je vecinom ravan, i  možeš side scrapat, a ako ideš na nekog preko polja vozi ko brod po nemirnom moru tj ne idi direkt na njega vec pod nekim kutem ugrubo rečeno 30-45 stupnjeva na tenk, iako kv 3 ima shit od kupole,a i jednostavno ga sabiješ s HE bočno odzada u 70% slučaja će planit, kv 4 je zato uživacija .... iako svi kv  imaju otvor za vozača i radiooperatera što je weak spot,  na nekim je čak ta cijela površina slaba.....

Mislim da  i nema toliko baš koristi gledat video bolje skini neki program što ima modele od tenkova pa moš sam vidit koliko imaš oklopa pod kojim smjerom kad si zakošen tipa Tank Inspector ....

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
14 godina
World of Tanks

damagehigh_reloaded jel to netko s foruma? poznat mi nick neznam otkud...

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

damagehigh_reloaded jel to netko s foruma? poznat mi nick neznam otkud...

to ti je damagehigh ovdje sa foruma,a samo "damagehigh" ti je stolnikov account 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice