World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.516
|
čitano: 9.327.355
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
mrki98 kaže...

odjednom mi fps pao sa 60-100 na 15-20

Pa stavi screenshot grafickih postavki iz igre barem, ako vec ne zelis rec ni koja graficka ni da li si provjerio temperature..

○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!
13 godina
neaktivan
kunof00 kaže...
mrki98 kaže...

odjednom mi fps pao sa 60-100 na 15-20

Pa stavi screenshot grafickih postavki iz igre barem, ako vec ne zelis rec ni koja graficka ni da li si provjerio temperature..

postavke nisam mijenjao vec odavno i s takvima sam imao ko sto rekoh 60-100 (a zanlo je biti i preko 100)

ostalo mi se cini normalno - 55 stupnjeva, a load je 10-20...

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 18:11 (mrki98).
15 godina
kunof00 kaže...
Shaka111 kaže...

ne možeš ni mastery više dobit,a ni 1st class badge sa 7900dmg...LOL

Zato sto se mastery dobije na temelju XP a ne dmg, za medium tenk 900injak xpa je malo i za nize tierove.

Da, ne mozes ocekivati ace sa 900xp lol

A to sto je mali xp opet ima svoj razlog, vidim tank sniper medalju, tako da nisi spotao mete koje si pucao, nego vecinu snipeao sto su drugi spotali, dobijes puno manji xp zbog toga

Isto tako killovi daju dobar xp bonus, imas ih "samo" tri, isto dmg napravljen nizim tierovima daje manji xp nego pucanje na isti ili visi tier..

WoT IG: RavenHR ---http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png /// https://www.facebook.com/pentasports/timeline /// https://www.youtube.com/user/pentasports
12 godina
World of Tanks

kako sam ja onda dobio mastery u svojoj is8 u porazu u kojem sam imao 1200xp, a siguran sam da sam imao partija sa većim xp-om u pobjedama

EDIT: i sad mi nije jasno zasto na prvoj slici pise 800xp, a na drugoj 1200

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 18:22 (Del_Boy97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

kako sam ja onda dobio mastery u svojoj is8 u porazu u kojem sam imao 1200xp, a siguran sam da sam imao partija sa većim xp-om u pobjedama

pa dobio si M vjerojatno zato sto je tada dosta losih igraca igralo taj tenk..

13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

pogledaj treću...

WOT-- moomy94
12 godina
moomy kaže...
Del_Boy97 kaže...

pogledaj treću...

nisam ni znao to, ko pravi njab

15 godina
Del_Boy97 kaže...

1255 base xp je dovoljno za ace na is8

A ova razlika sto pokazuje je zbog toga jer si izgubio borbu i dobijes manji xp, znaci 800base xp, ali posto si dobio high caliber medalju, dobio si 50% vise xp (tj. kao da si pobijedio borbu), ne znam u kojem patchu je to implementirano, ali vec duze vrijeme dobijes isti xp kao da si i pobijedio u porazu, ako dobijes neku od medalja s desne strane (high caliber, top gun...)

WoT IG: RavenHR ---http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png /// https://www.facebook.com/pentasports/timeline /// https://www.youtube.com/user/pentasports
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 18:30 (Intel&ATI).
12 godina
World of Tanks

preview mauschena i SP.I.C-a

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 19:09 (Del_Boy97).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Intel&ATI kaže...
kunof00 kaže...
Shaka111 kaže...

Zato sto se mastery dobije na temelju XP a ne dmg, za medium tenk 900injak xpa je malo i za nize tierove.

Da, ne mozes ocekivati ace sa 900xp lol

A to sto je mali xp opet ima svoj razlog, vidim tank sniper medalju, tako da nisi spotao mete koje si pucao, nego vecinu snipeao sto su drugi spotali, dobijes puno manji xp zbog toga

Isto tako killovi daju dobar xp bonus, imas ih "samo" tri, isto dmg napravljen nizim tierovima daje manji xp nego pucanje na isti ili visi tier..

znam mehaniku za te klase,ali hej,nisam dobio ni 1st class...ajde jasno mi je da je bilo dosta t8 tenkova i da nisam spotao(makar sam imao i spottinga),svejedno 8k dmg je 30% HP cijelog teama i 900xp za takvu partiju je bas smijesno...

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Što volim kad ovako legne x2 :)

http://wotreplays.com/site/1992327#self

Toni
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...

Sa Leom je jako teško dobiti ace, ja sam uspio prvi puta tek kad sam u istoj partiji dobio Radleya i Kolobanova, kasnije mislim da sam samo još jednom dobio ace...

17 godina
World of Tanks

Ne znam koliko je ovo reliable, al se nadam da je istina i da ipak neće nerfat penetraciju medium tenkovima jer će ljudi samo više spamat gold.

LINK

http://wotlabs.net/sig_cust/FFFFFF/af7a8eb923d0d8eee911e7119f75b64e/eu/unimatrix_2411/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Unimatrix 007 kaže...

Ne znam koliko je ovo reliable, al se nadam da je istina i da ipak neće nerfat penetraciju medium tenkovima jer će ljudi samo više spamat gold.

LINK

2:10 da izgleda da nista od nerfa penetracije ali će kao weakspotove na heavyjima doradit

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2015 0:13 (Del_Boy97).
14 godina
Unimatrix 007 kaže...

LINK

Bilo je i na FTR-u, neće dirat penetraciju za sada.

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
15 godina
neaktivan
World of Tanks

hahaha

REPLAY

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Del_Boy97 kaže...
Zaja kaže...
Mateo77 kaže...

Pozdrav Tenkisti, 

Ovaj vikend sam se namučio sa ovim eventom i napokon sam kupio IS-a i sad me zanima koju bi vi dodatnu opremu na njega preporučili. Unaprijed hvala na pomoći 

Rammer,gun drive,ventilation

mislim da mu je bolje stavit vstab ako ga se može staviti umjesto egld

vstab ide na hevije svih nacija od tira 8, jedino ameri mogu vec na tir 7 stavit

ficosime kaže...

EDIT: Razmisljam da stanem s ovom najdonjom linijom, i krenem preko dw2 dalje pa prema pantheri, jel se isplati? Jer sam tek danas shvatio da sam se sjo, krenuo preko pz. IVH i preko Pz III/IV, i uopce nisam primjetio da na taj nacin ne mogu doci do panthere koja mi zelja velika 

idi ti na panteru slobodno jer je to jedna od boljih linija u wotu

e-50m je hibrid med hvy i super je za igrat kao i svi ostali prije njega

meni pantera nije bas sjela jer sam tada jos bio njab, ali pant2 mi je bio super-top je vrlo dobar i pena dosta, a jeftina municija

stronk medium neces pozalit i garantiram ti da neces stat na panteri 1 i ne ic dalje

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Panther linija mi je jedna od najdražih, evo trenutačno na E 50. Svaki tenk iz te linije mi je bio dobar, žao mi je samo što si nisam ostavio Panther za zabavu.

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Panther linija mi je jedna od najdražih, evo trenutačno na E 50. Svaki tenk iz te linije mi je bio dobar, žao mi je samo što si nisam ostavio Panther za zabavu.

ozbiljno? 

meni je e50m najdraži tenk u igri, ali ta linija je bila samo mučenje dok e50 nije full istražen (možda jer mi je to bila prva desetka heheh)

WOT-- moomy94
13 godina
neaktivan

kad smo vec kod "pantere", koju opremu stavljate?

17 godina
World of Tanks

Jel ko ima M103... kakav vam je? Ja sam poprilicno nezadovoljan. T32 mi je bio vrh, M103 mi je pomalo mlak. Za sada imam istrazenu kupolu i 120 mm Gun T122.

Imam osjecaj da me svaka piyda busi (i to u kupolu). Top neprecizan. Pen relativno los (za tX bitke). Ammorack mi syebu svaku drugu bitku. 

Kakva su vasa iskustva?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mrki98 kaže...

rado bi ti reka ali ne sican se hahahah nakon 700+ bitki mi je dosadija pa san ga proda, ipak je onaj VK3002M ustvari pravi povijesni panthe   

ali obično ide standard: vent i rammer + nešto po osobnom odabiru, kako ga voliš igrat

WOT-- moomy94
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2015 12:29 (moomy).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni je m103 bio uzivancija igrati ali ja sam ga igrao sa topom sa e5ice. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
malina22 kaže...

Meni je m103 bio uzivancija igrati ali ja sam ga igrao sa topom sa e5ice. 

Da, to je onaj tX gun... do njega imam jos klipsat. 60k xp-a mi treba do njega...

Rvat katolik!
13 godina
neaktivan
moomy kaže...
mrki98 kaže...

rado bi ti reka ali ne sican se hahahah nakon 700+ bitki mi je dosadija pa san ga proda, ipak je onaj VK3002M ustvari pravi povijesni panthe   

ali obično ide standard: vent i rammer + nešto po osobnom odabiru, kako ga voliš igrat

e pa taj izbor me zanima...

14 godina
World of Tanks

Ne znam za taj Panther ali treće bi bilo logično coated optics za brze tenkove (skaute, npr.) a možda binocs za hevije...

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Koji biste tenk htjeli vidjeti uskoro u WoT-u?? Meni je oduvijek bio zanimljiv japanski superteški tenk razvijan tijekom 2.svjetskog rata

O-I , naravno nikad nije izraden niti prototip, ali bilo bi mi zanimljivo vidjeti japanski heavy napokon

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2015 13:31 (ficosime).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tnakir kaže...

Jel ko ima M103... kakav vam je? Ja sam poprilicno nezadovoljan. T32 mi je bio vrh, M103 mi je pomalo mlak. Za sada imam istrazenu kupolu i 120 mm Gun T122.

Imam osjecaj da me svaka piyda busi (i to u kupolu). Top neprecizan. Pen relativno los (za tX bitke). Ammorack mi syebu svaku drugu bitku. 

Kakva su vasa iskustva?

Meni je solidan,iako imam skoro 500 bitaka na njemu i nemam mastery 

Dosta okretan i brz,odličan pen(sa zadnjim topom),zna nešto i bouncat...boljka mu je ammo rack,isto kao i na E5,svaki drugi pogodak sa strane u gusjenice je oštećen ammo.Također ga se fino može probiti pored mantleta ili u vrh kupole

ficosime kaže...

Koji biste tenk htjeli vidjeti uskoro u WoT-u?? Meni je oduvijek bio zanimljiv japanski superteški tenk razvijan tijekom 2.svjetskog rata

O-I , naravno nikad nije izraden niti prototip, ali bilo bi mi zanimljivo vidjeti japanski heavy napokon

Taman kad sam pomislio da ništa ne može nadmašiti ptičurinu na E5,evo ti ovoga.A vidi mu weakspotova,k'o da su kombinirali KV-4(izgled),KV-5 i E5 i uvećali ga 2-3x

16 godina
neaktivan
mrki98 kaže...

moj odabir: rammer, optics, gun laying drive. gld iz razloga jer je panther cistokrvni snajper. nadjes odličnu poziciju na 250/300m+ od neprijatelja, stanes i pustis top da radi svoje.

13 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...

God damn those sniparz

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice