World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.517
|
čitano: 9.336.804
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
Mauro kaže...
Spiridon kaže...

Ne znam šta trebam s ovim čvarkom napravit za pobjedu...

Nick u igri ti je fakat mrak. 

DW2 mi je jedno od najneugodnijih iskustava u igri, on i AMX40 se takmice za poziciju najgoreg tenka kojeg sam igrao...

Fala za nick...  Ma nije DW2 tako ni loš ali wr od 24% mi je rekord... . Džabe x2 za pobjedu kad NEMA pobjeda...

Ali zato sam spalio 10k free expa i VK 30.01 H je u garage... Čak sam mu sa free exp stavio i onaj 7,5/5,5 top. Još fale bolji motori i radio... Stavio sam mu i ventilaciju i ramer (u pola cijene su za tier 2-5). Šta da stavim treće od opreme? Binocs ili coated optics?

P.S. Evo prva partija s njim:

Nisam ja ništa prčko.
10 godina
neaktivan

VK30.01 H i ja sada igram, idem prema Tigru. Odličan top/nikakav armor. Bino ili optics su ti za takve tenkove dobar izbor. Ovisi jel više kampiraš ili igraš kao support drugim heavyjima.

14 godina
neaktivan
Mauro kaže...

DW2 mi je jedno od najneugodnijih iskustava u igri, on i AMX40 se takmice za poziciju najgoreg tenka kojeg sam igrao...

Također, DW2 mi je bio najteži tenk za igrat i jedva sam ga se riješio. Čim sam se dokopao VK30.01H to je bio preporod. 

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Sa ferdijem smo ostali is3 i ja na 20 i nesto hp protiv is3, is2, t69, isu, m12, kv3 i sta-1...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

hahaha, ovaj MM zna iznenaditi zadnjih dana, pozdrav još jednom platoon-u u protivničkom timu

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
1BIT kaže...

hahaha, ovaj MM zna iznenaditi zadnjih dana, pozdrav još jednom platoon-u u protivničkom timu

Hahaha tko bi reko... kako je server mal... a jeste se izvukli, cini mi se da ste u jednom trenutku bili za 4 tenka kraći a na kraju uvjerljivo dobili, te low tier bitke su skroz nepredvidive...

15 godina
Spiridon kaže...
 Fala za nick...  Ma nije DW2 tako ni loš ali wr od 24% mi je rekord... . Džabe x2 za pobjedu kad NEMA pobjeda...

Ali zato sam spalio 10k free expa i VK 30.01 H je u garage... Čak sam mu sa free exp stavio i onaj 7,5/5,5 top. Još fale bolji motori i radio... Stavio sam mu i ventilaciju i ramer (u pola cijene su za tier 2-5). Šta da stavim treće od opreme? Binocs ili coated optics?

P.S. Evo prva partija s njim:

ja bi na tvom mjestu stavil vent, optiku i binos

nije neki gubitak na brzini pucanja, a dobije se na preciznosti (prije nanisani nego napuni), i na view rangeu, a i vidis jos dalje kad kempas i snajpas

nesjecam se vise dobro kak je sad taj vk

ali neki tenkovi jednostavno pucaju brze nego nisane i treba tome prilagodit posadu i opremu, inace samo klikas a ne pogadjas

odlican primjer je t-28, a blizu mu je i t-25 na kojem imam vent i gld bas zbog ocajnog nisanjenja

1BIT kaže...

ha ljepo si se obnovil sa dizajnerskim tonkom

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
12 godina
neaktivan
World of Tanks

racunao sam da cu bas olako sa ovim x2 nagrindati tenkove i nabaciti module, ali je ispalo teze nego sto sam ocekivao, uz dosta poraza, prelosih partija, katastrofalnih timova, mojih gresaka, svega loseg se nakupilo, na kraju je ovaj x2 event za mene bio vise los nego dobar, jer sam premalo toga napravio s obzirom sto sam zacrtao, al jbg, idemo dalje, nadam se da ce mi se bar nest dobrog vratiti s obzirom sto se sve dogodilo......

sva sreca da sam izbrisao sve modove, pa brze pređem preko svih poraza, nesekiram se vise ko prije, vec znam da ce krenuti bolje, jer te usrana igra nagradjiva iz jedne krajnosti u drugu :D

ova borba je jedina svijetla tocka ovog cijelog vikenda sa ovim sranjem od tenka

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2015 11:52 (game789).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Crusader je super tenk, ne kenjaj :P

Meni je event isto loše završio, igra sam sa E50 i JagdTiger, i nisam nikako imao sreće... 50% bitki je završilo jako brzo sa one-shotom od neke T10 arty a ostatak su katastrofa porazi. Samo par dobrih :/

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Meni je event bio pristojan.

Nisam bas previse igrao, ali istrazio sam sve module na VK30.02D i dosao na 30k XP od Indien Pz.

Fino je to skratilo broj borbi da se prodje taj poprilicno bolan grind.

Tenk je u biti sasvim dobar, ali su ga usrali penetracijom 88 top maximalno. Kada si top tier tenk je mrak, u T8 vec pocinje biti kenjkavo posebno ukoliko je puno HT u protivnickom timu, a u T9 si gotovo potpuno beskoristan.

132mm penetracije u tenku koji dosta cesto vidja T9 je fakat prelose. U tim bitkama cak niti gold ne pomaze previse jer je mislim nekih 171mm penetracije. Definitivno tenk koji ima poprilicnih problema da zaradi novce jer pocesto zbog zajebanog mm-a zahtjeva posezanje za premium municijom.

Ali kao sto rekoh - kada je top tier onda je mrak jer tada penetracija i nije preveliki problem i uz ciljanje weak spotova busi sve bez problema.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ED63 kaže...

ha ljepo si se obnovil sa dizajnerskim tonkom

haha, da, čvrćo je odličan, kao velika matilda, top relativno brzo puca, a kad se nakosiš ko pijanac na plotu, sve dinga

imaš hvala od mene dok sam živ

Meni je ova x2 akcija sjela ko budali šamar, odigrao sam oko 100 bitaka u prošla tri dana, zaradio sam preko 1 000 000 creditsa i sve sam spiskao, kupio sam 4 Gun rammer-a i 2 Enhanced Gun Laying Drive-a sve 50% off, grindao sam tri tenka i arty i moram priznat da se ovo već kosi sa ludilom, u tri dana sam napravio više nego u proteklih mjesec dana, morat ću si mali odmor uzeti jer već postajem ovisnik...

16 godina
World of Tanks

Slijedeci TOTT je Object 140.

Ocekujem hrpe premium ammo whine topica na sluzbenom forumu zbog mora HEAT spamming T-54 okolo koji ce farmati Obj.140 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Let the madness begin

REPLAY

BTW: World of TOG-s...

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2015 11:38 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
1BIT kaže...
BTW: World of TOG-s...

Osvojio sam TOG-a na rentu 7 dana i igra ga uglavnom mlađi sin (6 god.). Ne znam jel mi smješnije kad on usprkos totalno nelogičnom ponašanju na mapama bude u gornjoj polovici po dmg-u ili ovi nadkanci u chatu koji šalju svakave prijetnje koje normalnom čovjeku ne bi trebale padati na pamet. Pa što ako dijete vozi krugove oko kuća i usput rokne tenk-dva?

Uglavnom... Party tenk #1!

12 godina
World of Tanks

Pozdrav,

ne objavljujem često jer je tema prilično aktivna i spamao bi bez nekog razloga.

Ali već dugo vremena nisam vidio neke objave vezane za Personalne misije (za ona 4 tenka).

Nisam ih nikada "aktivno" obavljao.

To znači da nisam osobito pazio na njih već sam igrao "normalno" i ako bi ih riješio to bi mi bio samo lijepi bonus. Malo sam se potrudio kad sam bio pri kraju za Stuga i nakon što sam ga osvojio nastavio sam opet sa normalnim igranjem.

Sada sam opet pri kraju za T28 concept. Cijeli vikend smo prijatelj i ja igrali na mom računu sa skautima (tier 8) kako bi riješili zadnju LT misiju. Nekih 40-50 bitaka.

Naravno, nismo ju obavili.

Iako misija nije lagana, što je sasvim u redu, problem je što obavljanje pojedinih misija prestavlja određenu "lutriju". I prije su misije poput one gdje se treba za MT zapaliti tier veći tenk zahtijevale poveću dozu sreće ali tada nisam obraćao pozornost na to.

To se opet pojavilo kod LT-15 misije.

Prosječan sam igrač a sa skautima sam na Vi.

Cijeli vikend smo proveli igrajuči sa skautima, većinom AMX-13-90.

Problem je što većinom po timu bude 3-4 skauta što otežava jer se svi "borimo" za spot damage a ujedno je i manji HP pool iz kojeg možemo taj isti crpiti.

Neke mape su malo "strože" prema skautima barem što se spota tiče. I dalje se može raditi damage ali to nije dovoljno.

Uza sve to nijednom nismo dobili Malinovku iako je pitanje dal bi i to pomoglo kad bi se po 3 skauta zaletilo u isti grm.

Iako sam usput skupljao exp sa amx-om glavni cilj mi je bio obaviti misiju. I zbog toga me je frustriralo kad sam već na početku bitke vidio da je gotovo nemoguće obaviti misiju jer smo dobili Kharkov, Stalingrad ili ako bi bilo po čak 8 AMX 13-90 na obe strane (uključujući i mene). Zatim se dogode situacije gdje (po XVM-u) bude prevelika razlika u kvaliteti po timu pa jedna ekipa "pregazi" drugu (svejedno na kojoj sam ja).

Najbliže što sam bio rješavanju misije je kad sam skupio 4850 spot+damage od potrebnih 5k i to baš na Swampu, mojoj "omiljenoj" mapi.

Zbog ovakvih stvari bi najradije odustao jer se osjećam kao da ja nemam gotovo nikakvog utjecaja na to hoću li obaviti misiju ili ne.

Kakva su vaša mipljenja o ovome?

0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Pozdrav Tenkisti, 

Ovaj vikend sam se namučio sa ovim eventom i napokon sam kupio IS-a i sad me zanima koju bi vi dodatnu opremu na njega preporučili. Unaprijed hvala na pomoći 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kuschnyer kaže...

Pozdrav,

ne objavljujem često jer je tema prilično aktivna i spamao bi bez nekog razloga.

Ali već dugo vremena nisam vidio neke objave vezane za Personalne misije (za ona 4 tenka).

Nisam ih nikada "aktivno" obavljao.

To znači da nisam osobito pazio na njih već sam igrao "normalno" i ako bi ih riješio to bi mi bio samo lijepi bonus. Malo sam se potrudio kad sam bio pri kraju za Stuga i nakon što sam ga osvojio nastavio sam opet sa normalnim igranjem.

Sada sam opet pri kraju za T28 concept. Cijeli vikend smo prijatelj i ja igrali na mom računu sa skautima (tier 8) kako bi riješili zadnju LT misiju. Nekih 40-50 bitaka.

Naravno, nismo ju obavili.

Iako misija nije lagana, što je sasvim u redu, problem je što obavljanje pojedinih misija prestavlja određenu "lutriju". I prije su misije poput one gdje se treba za MT zapaliti tier veći tenk zahtijevale poveću dozu sreće ali tada nisam obraćao pozornost na to.

To se opet pojavilo kod LT-15 misije.

Prosječan sam igrač a sa skautima sam na Vi.

Cijeli vikend smo proveli igrajuči sa skautima, većinom AMX-13-90.

Problem je što većinom po timu bude 3-4 skauta što otežava jer se svi "borimo" za spot damage a ujedno je i manji HP pool iz kojeg možemo taj isti crpiti.

Neke mape su malo "strože" prema skautima barem što se spota tiče. I dalje se može raditi damage ali to nije dovoljno.

Uza sve to nijednom nismo dobili Malinovku iako je pitanje dal bi i to pomoglo kad bi se po 3 skauta zaletilo u isti grm.

Iako sam usput skupljao exp sa amx-om glavni cilj mi je bio obaviti misiju. I zbog toga me je frustriralo kad sam već na početku bitke vidio da je gotovo nemoguće obaviti misiju jer smo dobili Kharkov, Stalingrad ili ako bi bilo po čak 8 AMX 13-90 na obe strane (uključujući i mene). Zatim se dogode situacije gdje (po XVM-u) bude prevelika razlika u kvaliteti po timu pa jedna ekipa "pregazi" drugu (svejedno na kojoj sam ja).

Najbliže što sam bio rješavanju misije je kad sam skupio 4850 spot+damage od potrebnih 5k i to baš na Swampu, mojoj "omiljenoj" mapi.

Zbog ovakvih stvari bi najradije odustao jer se osjećam kao da ja nemam gotovo nikakvog utjecaja na to hoću li obaviti misiju ili ne.

Kakva su vaša mipljenja o ovome?

Meni se nije dalo zaje.. sa LT pa sam zadnju preskočio. Ali ako baš hoćeš uzmi si 2 topa ili destroyera u platton po mogucnosti desetke na amx-a finu opremu i strpljen, spašen...

17 godina

A koji ti je nick u igri? Tek toliko da dodam na ignore listu 6 godisnje djete ako dode u tier 10 ^^

○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2015 16:04 (kunof00).
15 godina
neaktivan
MoF0 kaže...

Osvojio sam TOG-a na rentu 7 dana i igra ga uglavnom mlađi sin (6 god.). Ne znam jel mi smješnije kad on usprkos totalno nelogičnom ponašanju na mapama bude u gornjoj polovici po dmg-u ili ovi nadkanci u chatu koji šalju svakave prijetnje koje normalnom čovjeku ne bi trebale padati na pamet. Pa što ako dijete vozi krugove oko kuća i usput rokne tenk-dva?

Uglavnom... Party tenk #1!

Pa što mučiš jadno dijete, daš mu valjda najsporiji tenk u igri da kruži oko kuće, kupi mu Pz 1.c, taj je formula među tenkvima, bit će oduševljen

A ove šta se žale i vrijeđaju preko chat-a ja samo prijavim i ignoriram...

EDIT:Evo live stream mi upravo iskočio u igri

LINK

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2015 19:04 (1BIT).
17 godina
neaktivan
Mateo77 kaže...

Pozdrav Tenkisti, 

Ovaj vikend sam se namučio sa ovim eventom i napokon sam kupio IS-a i sad me zanima koju bi vi dodatnu opremu na njega preporučili. Unaprijed hvala na pomoći 

Rammer,gun drive,ventilation

Vulgar Display Of Power
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kolega MoFO i ja odigrali smo par platoona i imali smo par dobrih bitaka, ja sam sa KV-85 ponovno dobio ACE-a, a kolega rastura u Hellcat-u, mislim da je također dobio ACE-a na mapi Winter Himmelsdorf

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
Zaja kaže...
Mateo77 kaže...

Pozdrav Tenkisti, 

Rammer,gun drive,ventilation

mislim da mu je bolje stavit vstab ako ga se može staviti umjesto egld

16 godina
World of Tanks

Imam pitanje za ekipu koja zna kako rade ove Personal reserves.

Npr. za 07. mjesec ima misija gdje je nagrada:

Personal Reserve: +10% XP boost

• Duration: 4 hours
  • Expiration: 1 September

E sad - kaze da je trajanje (Duration) 4 sata.

I kako se ta 4 sata racunaju:

a. da li su to 4 sata od trenutka aktivacije, pa makar i ne igrao (ne bio ulogiran), dakle 4 "normalna" sata od trenutka aktivacije?

b. da li su to 4 sata od trenutka aktivacije, a broji se vrijeme dok si ulogiran u igu?

c. da li su to 4 sata od trenutka aktivacie, a broji se samo vrijeme provedenu u samim bitkama?

Cisto da znam kako taj princip radi kako bi znao kada da ih aktiviram.

Jer ako je 4 "normalna" sata onda bi trebao isplanirati aktivaciju nekeda kada cu "odvaliti" 4 sata bez prestanka ili ako je opcija b. ili c. onda mogu bilo kada.

Pa ako netko zna kako se ta 4 sata broje bio bih jako zahvalan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ukratko opcija a se računa 4 sata od aktivacije igrao ili ne igrao.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Jel ima ovdje ljudi zainteresiranih za vodove malo sada preko ljeta?? 
Za sada imam najvise tier 7, ide lagano, ali glavni problem novac 

Ugl, jel ima ljudi za neke vodove tier 5,6,7? Puno mi veci gust igrat u timu, prije nego su mi frendovi prestali igrat igrao sam s dvojicom stalno platoon kv-85, to je bila uzivancija, dvojica 100mm i jedan 122mm, odu i najjaci heviji u nekoliko sekundi 

EDIT: Razmisljam da stanem s ovom najdonjom linijom, i krenem preko dw2 dalje pa prema pantheri, jel se isplati? Jer sam tek danas shvatio da sam se sjo, krenuo preko pz. IVH i preko Pz III/IV, i uopce nisam primjetio da na taj nacin ne mogu doci do panthere koja mi zelja velika 

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 14:21 (ficosime).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

ne možeš ni mastery više dobit,a ni 1st class badge sa 7900dmg...LOL

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 15:10 (Shaka111).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Da si prezivio dobio bi

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

pomoc!

odjednom mi fps pao sa 60-100 na 15-20. Obrisao mod_res, al ne pomaze..

ima ko kakvu ideju?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 17:46 (mrki98).

0 0 hvala 0
17 godina
Shaka111 kaže...

ne možeš ni mastery više dobit,a ni 1st class badge sa 7900dmg...LOL

Zato sto se mastery dobije na temelju XP a ne dmg, za medium tenk 900injak xpa je malo i za nize tierove.

○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice