World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.517
|
čitano: 9.336.804
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
ficosime kaže...

Jel se isplati ruska heavy grana koja vodi do is-4? Igram paralelno obje, t-150 mi je najdrazi tenk trenutno i najbolje mi je sjeo od svih u igrici, ali tu lijepa priča završava... kv-3 u usporedbi s ISom mi se cini kao ne znam, ogromni tromi ogar... je da tenk moze primiti koji pogodak vise, ali IS i kv-85 su mi puno bolje sjeli, i sad me nakon toga ceka kv-4 koji mi se cini jos veca muka za igranje... jel se isplati izgurati ta dva tenka da se dode do ST-1 i IS-4, ili je zapravo razlika izmedu njih i Is-8 i 7 mala?

I koliko se zapravo uopce razlikuje, i po cemu, ST-1 od Is-8 i Is-4 od Is-7?? 

Meni je to bila najdraza heavy grana,ni jedan tenk mi nije bio loš,KV4 je brutala sa zadnjim topom,a ST-I je najbolji tier 9 heavy,mozda cak i bolji od IS4 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
11 godina
neaktivan
luka94 kaže...
ficosime kaže...

Jel se isplati ruska heavy grana koja vodi do is-4? Igram paralelno obje, t-150 mi je najdrazi tenk trenutno i najbolje mi je sjeo od svih u igrici, ali tu lijepa priča završava... kv-3 u usporedbi s ISom mi se cini kao ne znam, ogromni tromi ogar... je da tenk moze primiti koji pogodak vise, ali IS i kv-85 su mi puno bolje sjeli, i sad me nakon toga ceka kv-4 koji mi se cini jos veca muka za igranje... jel se isplati izgurati ta dva tenka da se dode do ST-1 i IS-4, ili je zapravo razlika izmedu njih i Is-8 i 7 mala?

I koliko se zapravo uopce razlikuje, i po cemu, ST-1 od Is-8 i Is-4 od Is-7?? 

Meni je to bila najdraza heavy grana,ni jedan tenk mi nije bio loš,KV4 je brutala sa zadnjim topom,a ST-I je najbolji tier 9 heavy,mozda cak i bolji od IS4 

Ja bih rekao da je KV4 najgori heavy tenk u igri, dobar je samo koliko su tvoji protivnici losi, dok sam bio noob mislio sam da je taj tenk najbolji u igri... jedini tenk koji sam preskocio sa free exp, prespor, granate lete na sve strane, također mi se ne svidja kombinacija slabe pokretljivosti i ne tako velikog dmg po sutu jer npr IS3 ti iskoci i opali za 390 a ti njega opalis za 320 i ne stignes otici za njim i opaliti ga jos jednom jer si spor... ST-I i IS4 su dobri tenkovi tako da se samo zbog toga isplati igrati KV4...

16 godina
World of Tanks

Ne tiče se wota, ali bi mnogi htjeli probati Armored Warfare, giveaway je i požurite što prije, slijedite upute :)

http://armoredtalk.com/2015/06/25/armored-warfare-code-giveaway-round-2/

Moj PC  
1 0 hvala 4
11 godina
World of Tanks

Kupih i istražih cromwell-a, pa sad da pitam vi koji ga vozate, koju opremu da stavim sad kad je na 50%?

Thx.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Entry Point kaže...

Kupih i istražih cromwell-a, pa sad da pitam vi koji ga vozate, koju opremu da stavim sad kad je na 50%?

Thx.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nek i mene jednom zapadne stronk team, baš je gušt igrati sa njima

REPLAY

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2015 14:54 (1BIT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

jel još nekom neće prikazati gold i free xp?

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pislje kaže...

Meni sve radi kako treba, ali dobio sam poruku od WG-a da ako imam taj problem, da će ga sredit uskoro (zaboravio sam fotkat...)

13 godina
neaktivan
Pislje kaže...

vjerojatno zbog WOWS-a..i meni je bilo sinoć

WOT-- moomy94
16 godina
World of Tanks

ma proslo samo od sebe, wow dobio sam toga sedamdana u garaži jeva cekam, milim da ću godišnji uzet da se naigram kakko spada

Dirty dosen
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
stručnjak kaže...
Stolnik kaže...

Il si pijan il ne razumiješ mehaniku igre, jer da razumiješ nebi takve bedastoče govorio

A ti nemaš pojma o ničemu pogotovo ne o ovoj igrici...cheatova ima na sve strane...a to ćeš vidjeti kada se makneš od tenkova tire 5.

LOL iz ovog sam za zaključio da si još klinac koji rage-a kad ga RNG s*ebe, za kojeg su svi ostali pl noobovi i svi u njegovom timu nemaju pojma šta rade osim njega, a on prvi izgine, kriv je naravno njegov tim

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Napokon krenulo na bolje...

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas fenomenalno, i win rate mi je skočio i prosjećan dmg, pa tako i rating, sa ovim x2 cijeli dan se odlično da grindat tenkići, tako da je i TOG II ubrzo stigao (htio sam ga odma prodat, jer tak i tak traje samo tjedan dana, ali sad sam skužio da se nemože, šteta)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo vidim prvi put u mojih 15k partija.

8 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

i ja sam imal jednom jednu takvu : su-85, mapa abbey, ja sam se iso provozat u dolinu kraj vode, dok sam doso do njihove baze nit sam koga vidio niti  sam puknuo ijednom

zaobisao me vlakic totalno

i mislim da je bilo okruglo 8k credsa, nula popravaka i nula municije

a ti si dobio hrpu para jer je tX borba

"the force is stronk in this one"™©®

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Zna li netko šta se događa sa kupovinom opreme? Piše da je akcija ali mi ne dopušta kupovinu.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
tuvok kaže...

Zna li netko šta se događa sa kupovinom opreme? Piše da je akcija ali mi ne dopušta kupovinu.

Ja sam sve novce planirane za batchata potrosio i sve mi bilo ok. Imas li dovoljno?

17 godina
World of Tanks

Imam 12 000 000 srebra. Izbacuje poruku da je greška i da probam kasnije.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 8:53 (Voltron).
16 godina
Stolnik kaže...

LOL iz ovog sam za zaključio da si još klinac koji rage-a kad ga RNG s*ebe, za kojeg su svi ostali pl noobovi i svi u njegovom timu nemaju pojma šta rade osim njega, a on prvi izgine, kriv je naravno njegov tim

Samo da te ispravim, niti sam klinac niti prvi izginem...a tebi preporučam...play Sims.

Frka85
17 godina
Voltron kaže...

ime filma: German Sniper

Replay?

http://wotlabs.net/sig_cust/FFFFFF/af7a8eb923d0d8eee911e7119f75b64e/eu/unimatrix_2411/signature.png
15 godina
Unimatrix 007 kaže...
Voltron kaže...

Replay?

da stavi replay rado bih vidio 

14 godina
stručnjak kaže...
Stolnik kaže...

Samo da te ispravim, niti sam klinac niti prvi izginem...a tebi preporučam...play Sims.

Pogledaj si malo postove, nemoj radit veću budalu od sebe nego jesi 

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nikako mi nije legao covenanter, a redaju se ace-ovi sa njim, očigledno je tenkić onda dobar, a nešto samnom ne valja , kako god bilo, prodajem ga, kupujem crusaider-a i radujem se jednoga dana cromwellu...

REPLAY

BTW: trebao bi preporuku, moji igraju klanske, ali najmanje tier VIII, ja imam najveći tier VI, pa sad bi umjesto tri linije ganjao jednu, ali ne znam koju?

imam ARL 44, VK30.01P i KV-85, svi su tu negdje, imaju sve module istražene, ali mi na svakom fali oko 45 000 experiencea za sljedećeg tenka, e sad ja bi umjesto sva tri ganjao samo jednog, ali ne znam dal da idem na AMX 50 100 ili VK45.02A ili IS-3 ?

2 AMX 50 100
1 VK45.02A
20 IS-3
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Meni je oduvijek IS3 bio jako drag,sto radi dobre kombinacije oklopa/mobilnosti/topa,ali to je bilo prije,sada mi vise nije drag toliko otkad BL9 bounca tier VI ili me tier V probije bez frke naprijed.A ni mobilnost vise nije kao prije,iako "HD" model tenka je zaista fora.

Di2 & EPS FTW!
13 godina
neaktivan
Voltron kaže...

Svaka čast.

Toni
14 godina
World of Tanks

Ne znam šta trebam s ovim čvarkom napravit za pobjedu...

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Spiridon kaže...

u alan fordovskom stilu, nesmiješ izgubit

pomiri se s tim da imaš niz gubitničkih timova i nemožeš ništa promijenit, eventualno pusti da ti spotaju i dilaj "damaž"

16 godina
neaktivan
ficosime kaže...

da stavi replay rado bih vidio 

dodao sam link u originalni post

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 8:56 (Voltron).
16 godina
Spiridon kaže...

Nick u igri ti je fakat mrak. 

DW2 mi je jedno od najneugodnijih iskustava u igri, on i AMX40 se takmice za poziciju najgoreg tenka kojeg sam igrao...

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice