Gledao sam taj warpack na youtubeu,neznam...meni se s tim svim čini još teže igrat,tolike điđe-miđe samo zbunjuju...meni samo da su ikonice XVM-a drugačije ja bi bio teški njub,jer bi me to zbunjivalo...svaka i minimalna promjena izgleda ja sam koma,moram imat aslain xvm i aslain experimental tank icons centered,hit log i recieved damage i bok...bez toga nisam ja,a da dodam neki mod opet sam u k.
što se warpacka tiče,ne sjecam se sad svega i sto sve tocno ima taj mod,ali nisam vidio nikakav poseban cheat...ono da mozes pucat kroz zgradu itd,da su spotani tenkovi non stop itd...ne vidim nikakvu posebnu prednost onoga tko koristi warpack...al ponavljam,pojma nemam tocno sta sve ima taj warpack,al znam kad sam gledao na yt da nisam vidio nista posebno...
najveći cheat po meni u igri je gold ammo,kad bi to maknuli igra bi imala puno vise smisla...tj tenkovi...igre nebi zavrsavale u 2 minute,armor bi imao nekog smisla...itd...ili vratit gold ammo za gold...a ne za kredite.
Bas su u 2. svjetskom ratu imali gold ammo,jebiga,kad ne ide ne ide...naletio si brale na jačeg i gotovo,nema tu gold ammo in ur face...eto to mene smeta,iako ga koristim kad moram,al svi koriste,pa onda budem i ja.
T54 do sutra moze frontalno gadjat mausa ili e100,e pa jebemu miša t54 bi trebao biti flank medium...pa neka se ljude uči koristit tako tenkove,taj sklop u glavi...al ne,ajmo gold ammo i direkt u sred face u mausa ili e100,bez ciljanja skinut 300dmg
EDIT: sad sam se sjetio onaj laser pointer da vidis tko te cilja...ok to definitivno čini prednost...al bože moj pa tko normalan može igrat s tim,to izgleda kao star wars