World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.520
|
čitano: 9.341.867
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Tanks

Gledao sam taj warpack na youtubeu,neznam...meni se s tim svim čini još teže igrat,tolike điđe-miđe samo zbunjuju...meni samo da su ikonice XVM-a drugačije ja bi bio teški njub,jer bi me to zbunjivalo...svaka i minimalna promjena izgleda ja sam koma,moram imat aslain xvm i aslain experimental tank icons centered,hit log i recieved damage i bok...bez toga nisam ja,a da dodam neki mod opet sam u k.

što se warpacka tiče,ne sjecam se sad svega i sto sve tocno ima taj mod,ali nisam vidio nikakav poseban cheat...ono da mozes pucat kroz zgradu itd,da su spotani tenkovi non stop itd...ne vidim nikakvu posebnu prednost onoga tko koristi warpack...al ponavljam,pojma nemam tocno sta sve ima taj warpack,al znam kad sam gledao na yt da nisam vidio nista posebno...

najveći cheat po meni u igri je gold ammo,kad bi to maknuli igra bi imala puno vise smisla...tj tenkovi...igre nebi zavrsavale u 2 minute,armor bi imao nekog smisla...itd...ili vratit gold ammo za gold...a ne za kredite.

Bas su u 2. svjetskom ratu imali gold ammo,jebiga,kad ne ide ne ide...naletio si brale na jačeg i gotovo,nema tu gold ammo in ur face...eto to mene smeta,iako ga koristim kad moram,al svi koriste,pa onda budem i ja.

T54 do sutra moze frontalno gadjat mausa ili e100,e pa jebemu miša t54 bi trebao biti flank medium...pa neka se ljude uči koristit tako tenkove,taj sklop u glavi...al ne,ajmo gold ammo i direkt u sred face u mausa ili e100,bez ciljanja skinut 300dmg

EDIT: sad sam se sjetio onaj laser pointer da vidis tko te cilja...ok to definitivno čini prednost...al bože moj pa tko normalan može igrat s tim,to izgleda kao star wars

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 22:47 (Thoroughbred).

4 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Thoroughbred kaže...

najveći cheat po meni u igri je gold ammo,kad bi to maknuli igra bi imala puno vise smisla...tj tenkovi...igre nebi zavrsavale u 2 minute,armor bi imao nekog smisla...itd...ili vratit gold ammo za gold...a ne za kredite.

hmm, jesam ja nesto propustio?  prvi glas, gold ammo za kredite?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

U ovoj igri naravno postoje cheatovi samo stvar je u tome što su beskorisni.

Iznimka je mod koji pokazuje na minimapi srušene objekte(korisno samo u organiziranim borbama cw, sh itd.) i 

mod koji pokazuje tenkove van draw distancea. Svi ostali aimbotovi, laseri i druge gluposti ne znače ništa igračima

koji barem malo razumiju igru. 

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

6 0 hvala 0
14 godina
ficosime kaže...
Thoroughbred kaže...

hmm, jesam ja nesto propustio?  prvi glas, gold ammo za kredite?

?

gold ammo za kredite...za ingame credits...jel moguce da to nisi skuzio?

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
13 godina
neaktivan
never kaže...

U ovoj igri naravno postoje cheatovi samo stvar je u tome što su beskorisni.

Iznimka je mod koji pokazuje na minimapi srušene objekte(korisno samo u organiziranim borbama cw, sh itd.) i 

mod koji pokazuje tenkove van draw distancea. Svi ostali aimbotovi, laseri i druge gluposti ne znače ništa igračima

koji barem malo razumiju igru. 

Mislim da laseri na mapi definitvno donesu prednost jer onda ne trebas odzumirat (zoom out mod-jos jedan mod koji donosi prednost) gledat nego odmah izaci i pucat, takoder reload mod znaci dosta jer ti mozes 1 ili 2 tenka brojat ali kad ih je vise onda ce on lijepo izbrojat koliko bc ispucao granata i koliko reloada. Ali da ce ti cheatovi omoguciti da budes FAME to nije istina

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
10 godina
World of Tanks

Bemti život... Odigram 2 partije i u 3. mi se zamrzne ekran... Nmg više ni normalno igrat WoT.. QQ

Bit će da je problem u napajanju ili pregrijavanju... Promijenio sam termalne prije 2 mjeseca a temperatura je 60C u mirovanju... Jadan ja šta ću sad radit cijelo ljeto.  

njab
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Cheatovi su za debile. Točka.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
bivsi branitelj kaže...

nije to nikakav cheat, to je ili tvoja paranoja ili nekakav packet loss sa serverom zbog kojeg se to događa

Vjerojatno niti ne igraš ili igraš sa tire 4 i 5...protiv takvih to nećeš doživiti. Sinoć Malinovka, nas 3 u platoon sa 10-kama i spuštamo se niz brdo dođemo na 30-40 m od tenka i nismo ga odspotali, znali smo gdje je od prilike, ja sam mu prilazio sa jedne strane a kolega sa druge...i ništa.

Frka85
15 godina
World of Tanks

dva pitanja

1. Koje vještine da uzmem za kv2? Inace uzimam na sve ruse 6th sense zapovjednik, ostalo popravak jer mi to najbolje za nacin igre, pa dalje kako na kojem, al na kv2 na igram tipicno za teskase pa mi ne treba popravak jer mi gusjenice niti nesto vazno gotovo nikada ne stradaju, pa ako netko igro i da zna sta je najbolje?

2. Weak spotovi za black prince, is3 i is od naprijed? Gledao sam po netu one stranice gdje inace gledam weak spotove, al nisam shvatio da li uopce ima gdje? Za is3 i is gadam tipicno za ruse donju prednju plocu koja je svim rusima slaba tocka, al probi svaka druga, al problem je sta vecina igraca zna to i uspjesno ju skriva... a za BP stvarno nez gdje da gadam tu bestiju  rokam po njoj s fireflyom koji ima daleko najbolji pen u tom krugu tiera 6/7, baunca mi sve stalno, postaje vec frustrirajuce, ima li BP neki weak spot sprijeda gdje granata moze proc s nekim normalnim topom 7 tiera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ficosime kaže...

dva pitanja

1. Koje vještine da uzmem za kv2? Inace uzimam na sve ruse 6th sense zapovjednik, ostalo popravak jer mi to najbolje za nacin igre, pa dalje kako na kojem, al na kv2 na igram tipicno za teskase pa mi ne treba popravak jer mi gusjenice niti nesto vazno gotovo nikada ne stradaju, pa ako netko igro i da zna sta je najbolje?

2. Weak spotovi za black prince, is3 i is od naprijed? Gledao sam po netu one stranice gdje inace gledam weak spotove, al nisam shvatio da li uopce ima gdje? Za is3 i is gadam tipicno za ruse donju prednju plocu koja je svim rusima slaba tocka, al probi svaka druga, al problem je sta vecina igraca zna to i uspjesno ju skriva... a za BP stvarno nez gdje da gadam tu bestiju  rokam po njoj s fireflyom koji ima daleko najbolji pen u tom krugu tiera 6/7, baunca mi sve stalno, postaje vec frustrirajuce, ima li BP neki weak spot sprijeda gdje granata moze proc s nekim normalnim topom 7 tiera?

1. Na svim hvy tenkovima stavi sve popravke osim prve na koju ide lampa, trebati će ti posada za kasnije, braća po oružju, mirne ruke,virtuoz vožnje. Malo baci oko na youtube (Ima lik - Quickfingers.... će ti sve lijepo objasniti).

2. Is-3 je zeznut tenk ako sakrije lower plate ali...na svaki tenk napuni he granate, kada vidiš da se ukopao opali par he granata...naravno ako si u hvy tenku, pokušaj ga navući na arty ili ga zadržavaj dok ostatak ekipe ne obavi posao (ako imaš sreće), sa med ili još gore lightom nemoj se uopće truditi probijati ga naprijed jer je to samoubojstvo.

Što se tiče BP skoro pa ista stvar, taj tenk je monstrum ukoliko ga protivnik zna igrati (platoon sa 3 BP koji gušt), inače nebih trebao imati problema sa gornjom okomito pločom, ili ona mala kupola na vrhu koju je teško pohoditi ali eto, nemoj se ustručavati napuniti gold granatu i pokušati probiti ali opet nemoj ići frontalno na takve tenkove ukoliko baš ne moraš.

Frka85
16 godina
neaktivan
ficosime kaže...

dva pitanja

Mogu ti reci moj setup, sad da li je ispravan ili ne je skroz drugo pitanje :)

1. Commander - BIA, Sixth sense, repair, recon

Gunner - BIA, Snap shot, deadeye, repair

Driver - BIA, Clutch braking, smooth ride, repair

Radio operator - BIA, Situational awareness, repair, Signal boosting

Loader - BIA, safe stowage, intuition, repair

Loader - BIA, adrenaline rush, repair, firefighting

equipment - rammer, vents, GLD

ammo - 6AP, 5AP-MPB(gold granate), 25HE

2. Takodjer mogu ti reci sta ja radim, ali isto kao i na prvo pitanje, mozda i postoji bolji nacin :)

Donji plate uvijek, osim vk4502b (strojnica, one dvije rupe kroz koje driver gleda, commander hatch sprijeda, bocno i straga nebitno), ako ne vidim donji plate onda gledam commander hatch, otvore za strojnice, driver hatch, lijevo i desno  od topa ako nema velik mantlet oko topa, uglavnom sve sto strši van šasije, ako nista od toga ne vidim, onda gledam da dio oklopa u koji pucam bude u odnosu na mene pod 90 stpnjeva da se netrebam zamarati s jos vecim mm oklopa zbog kuta upada granate (znaci relociras se, ne cekas da se on namjesti), ako sam na dosta vecoj elevaciji od onog na koga pucam onda se ne zamaram puno, ili pucam u krov (malo armora) ili recimo u prednji gornji plate ako mi je kut na njega 90 ili najednostavnije i sta najcesce radim...flankam :)

15 godina
lordphoenix kaže...
ficosime kaže...

dva pitanja

Mogu ti reci moj setup, sad da li je ispravan ili ne je skroz drugo pitanje :)

1. Commander - BIA, Sixth sense, repair, recon

Gunner - BIA, Snap shot, deadeye, repair

Driver - BIA, Clutch braking, smooth ride, repair

Radio operator - BIA, Situational awareness, repair, Signal boosting

Loader - BIA, safe stowage, intuition, repair

Loader - BIA, adrenaline rush, repair, firefighting

equipment - rammer, vents, GLD

ammo - 6AP, 5AP-MPB(gold granate), 25HE

2. Takodjer mogu ti reci sta ja radim, ali isto kao i na prvo pitanje, mozda i postoji bolji nacin :)

Donji plate uvijek, osim vk4502b (strojnica, one dvije rupe kroz koje driver gleda, commander hatch sprijeda, bocno i straga nebitno), ako ne vidim donji plate onda gledam commander hatch, otvore za strojnice, driver hatch, lijevo i desno  od topa ako nema velik mantlet oko topa, uglavnom sve sto strši van šasije, ako nista od toga ne vidim, onda gledam da dio oklopa u koji pucam bude u odnosu na mene pod 90 stpnjeva da se netrebam zamarati s jos vecim mm oklopa zbog kuta upada granate (znaci relociras se, ne cekas da se on namjesti), ako sam na dosta vecoj elevaciji od onog na koga pucam onda se ne zamaram puno, ili pucam u krov (malo armora) ili recimo u prednji gornji plate ako mi je kut na njega 90 ili najednostavnije i sta najcesce radim...flankam :)

To da sve stoji, al eto zanimalo me bas za frontalne weak spotove, uglavnom igram ruske heavye i kako dosta mapa ima neke gradove ili nepregledne prolaze kojima moraju ici heavyji da poberu dmg prvi, za*bano mi kad iza ugla ulice, ili iza kamena naletim na heavya, pogotovo ako je riječ o BP, on opali, dok ja odreagiram, vidim koji je tenk uopce i sjetim se weakova, ode on vec u zaklon
Uglavnom, puno hvala 

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2015 16:02 (ficosime).
16 godina
ficosime kaže...
lordphoenix kaže..

To da sve stoji, al eto zanimalo me bas za frontalne weak spotove, uglavnom igram ruske heavye i kako dosta mapa ima neke gradove ili nepregledne prolaze kojima moraju ici heavyji da poberu dmg prvi, za*bano mi kad iza ugla ulice, ili iza kamena naletim na heavya, pogotovo ako je riječ o BP, on opali, dok ja odreagiram, vidim koji je tenk uopce i sjetim se weakova, ode on vec u zaklon
Uglavnom, puno hvala 

Ako je riječ o hvy tenku izlazi bočnim oklopom...probaj što više igrati u platoonu...jedan tracka jedan puca...nema 10 popravka . Ako si naletio na njega sa med bolje bježi...najčešće je to najbolja opcija----xd

Frka85
15 godina
stručnjak kaže...
ficosime kaže...
lordphoenix kaže..

Uglavnom, puno hvala 

Ako je riječ o hvy tenku izlazi bočnim oklopom...probaj što više igrati u platoonu...jedan tracka jedan puca...nema 10 popravka . Ako si naletio na njega sa med bolje bježi...najčešće je to najbolja opcija----xd

da to bi bilo super da imam nekoga tko zeli igrat, ovako u klanu na chat ajde netko vod malo, pa ono ako se i javi dvoje ljudi, pa jedan uzme lighta, drugi meda, nikako netko s kim bih bas igrao vod heavya, nezaustavljivi su, kada se pojavi vod is-3 i sta ces ti njemu, krecu se zajedno, udare brzo, riješe najjaci teski u 5 sekundi, svatko granatu i ode 

14 godina
stručnjak kaže...
bivsi branitelj kaže...

nije to nikakav cheat, to je ili tvoja paranoja ili nekakav packet loss sa serverom zbog kojeg se to događa

Vjerojatno niti ne igraš ili igraš sa tire 4 i 5...protiv takvih to nećeš doživiti. Sinoć Malinovka, nas 3 u platoon sa 10-kama i spuštamo se niz brdo dođemo na 30-40 m od tenka i nismo ga odspotali, znali smo gdje je od prilike, ja sam mu prilazio sa jedne strane a kolega sa druge...i ništa.

Pričaš gluposti, auto spot je na 50m, to se očito tebi činilo da je bilo 30-40m....

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
15 godina
World of Tanks

Hahaha 

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
stručnjak kaže...
bivsi branitelj kaže...

očito da nemaš osjećaj za daljinu nečega u wotu

15 godina
stručnjak kaže...

Ajde molim te proslijedi replay, nema sanse da nisi spotao nekog na manje od 50m...

WoT IG: RavenHR ---http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png /// https://www.facebook.com/pentasports/timeline /// https://www.youtube.com/user/pentasports
16 godina
Del_Boy97 kaže...
stručnjak kaže...
bivsi branitelj kaže...

Eto ti imaš....samo kažem da ima cheatova ko u priči, a ti i dalje pričaj svoje.

Frka85
12 godina
World of Tanks

ma da eto očito da ima cheat zvani cloaking

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

http://wotreplays.com/site/1973310#lakeville-gica_ubica-t37

Evo ja sam čiter, šalim se ovaj t-34 je jedan od najnesretnijih igrača koje sam sreo u zadnje vrijeme

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
stručnjak kaže...
Del_Boy97 kaže...
stručnjak kaže...
bivsi branitelj kaže...

Eto ti imaš....samo kažem da ima cheatova ko u priči, a ti i dalje pričaj svoje.

Il si pijan il ne razumiješ mehaniku igre, jer da razumiješ nebi takve bedastoče govorio

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
12 godina
neaktivan
World of Tanks

jedna ekipna danas 

5 0 hvala 0
16 godina
Stolnik kaže...

Il si pijan il ne razumiješ mehaniku igre, jer da razumiješ nebi takve bedastoče govorio

A ti nemaš pojma o ničemu pogotovo ne o ovoj igrici...cheatova ima na sve strane...a to ćeš vidjeti kada se makneš od tenkova tire 5.

Frka85
15 godina

Kad smo vec kod cheat-ova,zanima me nesto.Naime prije par tjedana,lik u onom JgTigeru 8,8 je uspio 6xuzastopno pogodit mene u hatch na T28 i to sa 250-300m.Zar stvarno je taj tenk toliko precizan?

Di2 & EPS FTW!
16 godina
ivanoile kaže...

Kad smo vec kod cheat-ova,zanima me nesto.Naime prije par tjedana,lik u onom JgTigeru 8,8 je uspio 6xuzastopno pogodit mene u hatch na T28 i to sa 250-300m.Zar stvarno je taj tenk toliko precizan?

0,31 acc i 2 sec aiming time.

Poprilicno precizan, dodaj na to ventse i ako lik ima BIA posadu nista neobicno da te tako lijepo zgadja.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
15 godina
stručnjak kaže...
stručnjak kaže...

1. Na svim hvy tenkovima stavi sve popravke osim prve na koju ide lampa, trebati će ti posada za kasnije, braća po oružju, mirne ruke,virtuoz vožnje. Malo baci oko na youtube (Ima lik - Quickfingers.... će ti sve lijepo objasniti).

2. Is-3 je zeznut tenk ako sakrije lower plate ali...na svaki tenk napuni he granate, kada vidiš da se ukopao opali par he granata...naravno ako si u hvy tenku, pokušaj ga navući na arty ili ga zadržavaj dok ostatak ekipe ne obavi posao (ako imaš sreće), sa med ili još gore lightom nemoj se uopće truditi probijati ga naprijed jer je to samoubojstvo.

obavezno ti preporucam da si promjenis nick u "strucnjak" sa navodnicima

zasluzio si

stručnjak kaže...
Stolnik kaže...

A ti nemaš pojma o ničemu pogotovo ne o ovoj igrici...cheatova ima na sve strane...a to ćeš vidjeti kada se makneš od tenkova tire 5.

neznam kaj da kazem na ovo ali u pravu si, zadnji put je stolnik chitao kad je posadi umjesto cole donio hamburger, a rusima umjesto porcija jedne velike masne chevape i jos k tome i pive svakom odma +25% na crew skillz

nemoj vrijedjat jednog od sveprisutnih forumasa jer ces dobit uputnice od 3 (citaj tri ) forumska doktora za razgovor kod dedee

ivanoile kaže...

bas kak veli kolega, ak ima vent, bia i jos mozda hranu na njemu, doslovno je clicker tenk

a i nije da si mogo brzo izbjegavat granate u t28

znaci da, yes, its that good

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
ficosime kaže...

dva pitanja

1) ako si tek krenuo sa prvim skilom, svima repair, guneru OBAVEZNO snapshot, driveru smooth ride

posebno ako igras sa 152mm topom

2) kaj se tice is-3, ja sam ga busio odnapred sa type59, znaci 175-180 pen ga moze pod dobrim kutem probit, znaci i da firefly, posebno sa 17 pounderom, ga isto tako moze busit, a svi znaju da mu je krov papirnati

evo ti is3  pen guide, nema za princa ovdje

Weak Spot Guide: IS-3 - World of Tanks Guru

a ovo je ultimativna stranica za vidjet bilo koji tenk kak je oklopljen, koja oprema ide gore i sve ostalo

World of tanks

i zadnje, evo ti princa na toj stranici-pod vulnerability

World of tanks

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2015 12:38 (ED63).
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Ajde da bacim jedan recuriment, klan IBI se okupia ponovo i opet  jede majke.

Radimo na tome da skupimo barem dav tima tier 6 stronka i onda cemo kikat inaktivne, npr. sinoc smo igrali dva sata stronk samo jedan tim, falilo ih je troje za full drugi, tako da se lagano ozivljavamo iz mrtvih.

Prosjecni WN8: 1350+ a winrate u stronksima 75%, ili recent od sinoc 80%+ (od 8 ipo do 11 smo igrali, 4 gubitka 1 nerjesena)

Ajmoooo!

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Jel se isplati ruska heavy grana koja vodi do is-4? Igram paralelno obje, t-150 mi je najdrazi tenk trenutno i najbolje mi je sjeo od svih u igrici, ali tu lijepa priča završava... kv-3 u usporedbi s ISom mi se cini kao ne znam, ogromni tromi ogar... je da tenk moze primiti koji pogodak vise, ali IS i kv-85 su mi puno bolje sjeli, i sad me nakon toga ceka kv-4 koji mi se cini jos veca muka za igranje... jel se isplati izgurati ta dva tenka da se dode do ST-1 i IS-4, ili je zapravo razlika izmedu njih i Is-8 i 7 mala?

I koliko se zapravo uopce razlikuje, i po cemu, ST-1 od Is-8 i Is-4 od Is-7?? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice