World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.371.375
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav,

Ne razumijem se bas u wot, pa me zanima slijedece, koliko realno vrijedi:

Jagdtiger 8,8 cm Pak 43 - German Tier VIII premium Tank Destroyer

7 days Premium, 1250 Gold

Frend nudi neki kod pomocu kojeg dobivam to, novi sam u svijetu wota, pa molim savjet.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
1BIT kaže...

Ovaj ARL44 čak ni stock nije za bacit

REPLAY

Čak ni stock kupola nije za bacit,jer kad staviš drugu,ovu staru možeš koristit kao kućicu za ptice :D

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
17 godina
moderator
Soni_85 kaže...

Pozdrav,

Frend nudi neki kod pomocu kojeg dobivam to, novi sam u svijetu wota, pa molim savjet.

Da bi to kupio u shopu trebalo bi ti oko 40€, nešto malo više (ne računam 7 dana premiuma, znači gold i tenk 4,25 + 36,32 €).

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 0:31 (DrNasty).
13 godina
neaktivan
luka94 kaže...
1BIT kaže...

Ovaj ARL44 čak ni stock nije za bacit

REPLAY

Čak ni stock kupola nije za bacit,jer kad staviš drugu,ovu staru možeš koristit kao kućicu za ptice :D

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous. WRC is for boys, Group B was for men.
15 godina
Soni_85 kaže...

Pozdrav,

sve si sam odgovorio, dok nebudes tocno znao o cemu se radi i sto ces s tim, strpi se i reci frendu nek ti sacuva kod ako moze

a koliko realno vrijedi, mislim da je bas nekolko ljudi tu sa foruma kupilo to odsta povoljno, jeftinije nego u web shopu od wot-a

mislim da je to bio dio nagrada koje su se dijelile uz neke intelove procesore ak se ne varam pa su ljudi koji nemaju intreresa za wot dilali kodove dalje

...ak se ne varam.....

i realno ne vrijedi 40€ jer znam da je bila puno manja cijena u pitanju, znaci daleko povoljnije nego na web shopu

luka94 kaže...

kao $talu, velim vam ja

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
13 godina
Soni_85 kaže...

Pozdrav,

Još prije koji tjedan je bilo 20 eura, ako bude zezalo za PDV, koristi VPN ili ako imaš nekog u bosni 

http://www.kinguin.net/category/11201/world-of-tanks-1250-gold-8-8-cm-pak-43-jagdtiger-tank-7-days-premium-eu-bonus-code/

Posao oslobađa.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 1:09 (subi91).
15 godina
Intel&ATI kaže...
Kill Frenzy kaže...

Gold bas kvari igru.Tenkovi koji su bazirani na armoru gube smisao

Kak bi SerB rek'o, ne igraj tenkove koji su bazirani na armoru :D

sjecam se jednog gejma iz davnih dana, usa grind za t34...igram m6, el halluf, dolazi mi u susret type 59, pucam po njemu i jednostavno me ignorira, ne radim dmg, pa prebacim na HE i poocnem mu polako skidat hp (ko se sjeca davnih dana sa HE, tad se dalo polako nekog i roknut skidajuci mu hp i radeci criticale... uglavnom sam ga trackal i po topu gadjam, i tek tada se okrenuo kupolom prema meni i roknuo me

do tad me ignoriral jer je znal da mu nemogu nista (vidio je da imam 76mm top)

1BIT kaže...

Ja ne znam šta mi je gore, ekipa šta pljuca gold ammo, kad te zgađa tri artiljerije istovremeno (u cjelom timu, baš mene) ili kad te nitko ne prati na kritični dio mape, ko da smrdiš, svi ko na izletu razgledavaju mapu i poginu...

U oba tri slučaja sam nahebo

kad te 3 artija istodobno gadjaju znaci da predugo poziras na otvorenom

racunaj ovak-nakon kaj si spotan (osjetis poremecaj u sili ak nemas 6th) broji si do 5 u sekundama, dotle te je dobar arta clicker vec nanisanio i granata leti prema tebi, dok kazes keks sest vec si pogodjen, znaci nemoj stajat, i ak vozis-mjenjaj smjer, ili ides nasumicno napred-nazad

kad te niko ne prati na kriticni dio mape sam si kriv jer ides sam na tu stranu, roknuce te i nikakve koristi od tebe u timu

vrati se nazad i mjesaj se sa njima, nek ti spotaju i nek te brani njihov hp pool, dok ti keepas the gun singing-tad si koristan timu

a sto svi pljucaju gold, a hebiga tak je kak je tu nema pomoci-uzmi i ti gold i rokaj

cak i na tetrachu imam gold za gadjanje t18 na daljinu kad nemogu nanisanit weakspot

game789 kaže...

ponovno kupio amx 1390 nakon dugo vremena radi skaut misija, proslo je dosta vremena od prvog puta i 150 partija sa 44% wr, drugacije ga igram, malo posada malo youtube i ljepo to ide gore, ovisi o raspolozenju, nekada brutalna partija nekada prosjek ili zalomim,,, ostala mi zadnja misija za t28: 5000 spott dmg, i evo nakon 100tinjak partija jos nikako, ama bas nikako nisam dobio malinovku pa da bar pokusam :/

ima nekoliko pozicija na skoro svim mapama di se skempas i mozes napravit tolko

ima ti mister kro vodic za skautove kak rjesit misiju i di je koji grma na kojoj mapi, za svaku stranu i mod

doduse sad su mjenjali mape i hrpu grmlja su podsisali

ja111 kaže...

Hvala kaj si me podsjetio da sam izgubio zivot

i meni je tak bilo kad je vrhovna komanda se zahvalila za  180 istrazenih tenkova

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
17 godina
World of Tanks

Ja sa ovim AMX 50 100 zbilja ne znam igrat. Ili me nakrpe odmah ili ne uspijem napravit 1000 stete (igram sa 90mm topom, stoticu jos nisam istrazio). Ako igram ko sniper top mi bounca 75% granata, ako idem malo naprijed, izbuzaju me u 5 sekundi. Sad mi je zao sto sam isao ovom linijom.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ja sa ovim AMX 50 100 zbilja ne znam igrat. Ili me nakrpe odmah ili ne uspijem napravit 1000 stete (igram sa 90mm topom, stoticu jos nisam istrazio). Ako igram ko sniper top mi bounca 75% granata, ako idem malo naprijed, izbuzaju me u 5 sekundi. Sad mi je zao sto sam isao ovom linijom.

daj si malo vremena!!

16 godina
tnakir kaže...

Nisam igrao AMX 50 100, ali igrao sam Lorraine 40t koja koristi iste topove i sa 100mm topom je fakat OK.

Iako vecina ekipe kuknjavi da Lorraine 40t ne valja meni je bila sasvim pristojna. Top ima uzasan gun handling, ali 6 granata sa 232 penetracije i 300 damage imaju jako lijepi potencijal.

I s time da je Lorr T9, a AMX 50 100 T8.

Vjerujem da ce ti sa 100mm topom biti PUUUUNO bolje jer tesko da ce se naci nesto sto 232 penetracije na T8 tenku nece probiti (osim kada uletis u T10 borbu i neletis na nekog HT).

Naravno, ni s tim topom neces moci pretjerano naprijed jer i dalje neces imati oklop, ali 1800 damage po clipu u Tier8 je ogroman potencijal i mozes clipat bilo koga svog tiera, a 232 penetracije ce pouzdano busiti sve na sto naidjes, posebice kao top tier ili u T9 borbama.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
17 godina
World of Tanks

Da, i ja se nadam da ce sa 100mm gunom biti bolje...

Koju opremu staviti na njega? Optika? Gun laying drive?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ED63 kaže...
Soni_85 kaže...

Pozdrav,

sve si sam odgovorio, dok nebudes tocno znao o cemu se radi i sto ces s tim, strpi se i reci frendu nek ti sacuva kod ako moze

a koliko realno vrijedi, mislim da je bas nekolko ljudi tu sa foruma kupilo to odsta povoljno, jeftinije nego u web shopu od wot-a

mislim da je to bio dio nagrada koje su se dijelile uz neke intelove procesore ak se ne varam pa su ljudi koji nemaju intreresa za wot dilali kodove dalje

...ak se ne varam.....

i realno ne vrijedi 40€ jer znam da je bila puno manja cijena u pitanju, znaci daleko povoljnije nego na web shopu

Onda daje dosta ispod cijene, kod njega je 100kn to je cca 15eura onda.

Hvala vam.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

domination tenkovi stigli u garazu 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel nam ostaje posada nakon završetka?

@tnakir amx50100 - stabilizator, optika/ventilacija, gun laying drive. igram ga s optikom, al polako počinjem sumnjati u svoj odabir

16 godina
World of Tanks

jep i sad mi ne rade modovi

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Soni_85 kaže...

Onda daje dosta ispod cijene, kod njega je 100kn to je cca 15eura onda.

Hvala vam.

Ako je za 15 eura i ako kod radi, ja bi uzeo bez razmisljanja...jagdtiger ti je ekstra za zaradjivati kredite.

16 godina
tnakir kaže...

Da, i ja se nadam da ce sa 100mm gunom biti bolje...

Koju opremu staviti na njega? Optika? Gun laying drive?

Ja sam na Lorraine 40t koristio Vents + EGLD + VStab.

Sve u svrhu poboljsavanja gun handlinga koji je na Lorr poprilicno koma.

Zelis sto brze naciljati (a taj top ima duzi aim time nego load granate u clipu) kako bi cim prije i preciznije "istresao" clip ukoliko situacija dozvoljava.

14 godina
Kill Frenzy kaže...

jep i sad mi ne rade modovi

Sve radi...

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
16 godina
World of Tanks

radi ako preimenueš folder 0.9.8 u 0.9.8.1

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ima netko taj JgdTiger 8.8? Koliko dize prosjecno ciste zarade po igri?

Di2 & EPS FTW!
16 godina
World of Tanks

Koji je on tier?

Ja imam is2(t7) i type 59(t8) i naravno da tier 8 zaradjuje dosta dosta više nego t7.ako je t8 uzmi ga

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Domination ima hrpetinu bugova. Mogli su si malo još vremena dati.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Koji je on tier?

Ja imam is2(t7) i type 59(t8) i naravno da tier 8 zaradjuje dosta dosta više nego t7.ako je t8 uzmi ga

Ako se ja ne varam,t8. Ovako nesto s brojkama,koliko? Bez premiuma

Di2 & EPS FTW!
15 godina
World of Tanks

Zaboravio staviti slike, vec je kojih 2 tjedna kod mene, Asus STRIX gtx 960 osvojena na NVIDIA Balkan 3v3 kupu 

Bonus fotka s laptopom 

WoT IG: RavenHR ---http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj domination mi je onak li la, još se nisam odlučio jel mi se sviđa ili ne

Nego jel domination ostaje za stalno ili traje do nekog datuma, ako je do nekog datuma zanima me ako posadu prebacim u drugi tenkić, jel ostanem i bez posade u drugom tenkiću?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

A neznam.uvijek sam sa premiumom minimum 50k u plusu

maloprije partija zaradio 108(type59)

uglavnom premium tenk se isplati.pogoto t8

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 14:34 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako bi se reklo, izdominirao za 2 minute xD hehe, 29 igraca ne shvaca da je ovo igra koja se bazira na zastavi a ne na dmg-u :D

1 0 hvala 0
11 godina
Mistercro kaže...

Kako bi se reklo, izdominirao za 2 minute xD hehe, 29 igraca ne shvaca da je ovo igra koja se bazira na zastavi a ne na dmg-u :D

Netko je igra zbog ovoga ili onoga, netko baca novac, netki želi imati dobar skor. Ja je volim jer je tematika WW2 i volim nadmudrivanje i povrh svega veliki dmg!

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost, ali za svemir baš nisam potpuno siguran. (Albert Einstein)
16 godina
1BIT kaže...

Ovaj domination mi je onak li la, još se nisam odlučio jel mi se sviđa ili ne

Nego jel domination ostaje za stalno ili traje do nekog datuma, ako je do nekog datuma zanima me ako posadu prebacim u drugi tenkić, jel ostanem i bez posade u drugom tenkiću?

http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/domination-event-details/#Tank Crews

Na kraju eventa ako nista s posadom ne napravis ona ce se automatski pretrenirati na isti tenk, ali bez (D).

Interesantno bi ju bilo iskoristiti za AMX50B, ali koliko sam skuzio na forumu na Dominationu se bas i ne skuplja previse XP, pa bi onda treniranje moglo ici dosta sporo.

13 godina
neaktivan
Mistercro kaže...

hehe stvarno smiješan mod

izgubio sam samo prvu borbu dok nisam znao što treba raditi, nakon toga samo pobjede

najviše živcira kad neko iz mog tima uzme zastavu i nastavi se napucavat

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice