hmmm, misije isključivo za igrače s premium accountom. počelo je, počelo...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima plavca, naravno, ovo je vjerojatno akumulacija team damage-a
Sad ne znam da li me prijavio lik kojeg sam slučajno s arty-em krknuo, ili jedan unicum, čiju sam uzvišenost uvrijedio tako da sam se sudario s njim s tenkom, pa me pogodio, a ja naravno vratio. Ko bi znao. Nebitno
Meni fakat nisu jasni neki likovi, tako se meni dogodilo da sam slučajno udario svojim tenkom tuđi (KV-1S na ST Emila), gledao sam iza sebe dal me netko prati, da znam dal ću imati podršku i vozim, nisam vidio lika, sudarimo se, nikome ništa, oboje i dalje imamo 100% hp, ja se ispričam liku, veli on: nema veze, al svejedno me već prijavio... (o reko baš ti fala)
Ili imao sam sitluaciju tier IV i tier III se bore, idem sidescrapat oko zgrade i taman kad krenem unatrag lik dođe paralelno sa zgradom i zatvori me, sad ja pokušavam provirit top i svaki put zapnem za lika, piše on meni u komentar fck off , ja ga pitam jel ikad čuo za sidescraping, jer mislim si tier IV pa još ne zna, lik mi ne odgovara, gledam nakon završetka bitke lik ima oko 15 000 bitaka odigranih...(naravno ne znam dal me prijavio, možda i je)
Za vikend rasprodaja mjesta u garazi, 50% popusta, pa ulozite golde zaradene na misijama
Samo radi tih mjesta sam sakupljao golde, bit će 5 novih tenkića
Takoder bilo me strah da necu morat cekat mjesecima na popust ali ispalo je
Novi sam u WoT-u pa me zanima jel popusti na tenkove budu svaki vikend ili samo neki određen datum?
Novi sam u WoT-u pa me zanima jel popusti na tenkove budu svaki vikend ili samo neki određen datum?
Povodom nekih obljetnica npr. Bitka kod El Alameina, Kurska, ili godišnjica WG-a... Možda bude uskoro 6. lipnja -> Dan D...
Neznam što krivo radim, ali nemogu nikako riješiti ovu misiju MT-5 za T55A. Već par puta ubijem light tenk u prve dvije minute, ali nikako da mi to prizna.
Primary objective: "Destroy an enemy light tank by shooting or ramming it during the first 2 minutes of the battle".
Na slici se može vidjeti da je tenk ubijen nakon 1min 53sek.
Povodom nekih obljetnica npr. Bitka kod El Alameina, Kurska, ili godišnjica WG-a... Možda bude uskoro 6. lipnja -> Dan D...
Da za dan D će sigurno biti dosta popusta, nešto se spominje da će konacno neki popusti na tier 7-9, bilo bi lijepo malo za promjenu
Neznam što krivo radim, ali nemogu nikako riješiti ovu misiju MT-5 za T55A. Već par puta ubijem light tenk u prve dvije minute, ali nikako da mi to prizna.
Primary objective: "Destroy an enemy light tank by shooting or ramming it during the first 2 minutes of the battle".
Na slici se može vidjeti da je tenk ubijen nakon 1min 53sek.
Mozda si zaboravio aktivirati misiju?
Mozda si zaboravio aktivirati misiju?
Cijelo vrijeme aktivirana, ali isao na cancel pa ponovo started, i odmah mi se pokazalo kao complated. Tako ako još netko ima takvih problema, samo neka poništi i ponovo stisne na misiju.
Sad ne znam da li me prijavio lik kojeg sam slučajno s arty-em krknuo, ili jedan unicum, čiju sam uzvišenost uvrijedio tako da sam se sudario s njim s tenkom, pa me pogodio, a ja naravno vratio. Ko bi znao. Nebitno
sumnjam da je od ingame prijave, vjerojatnije je da je uniscum poslao replay i plako suportu, mislim da je to najbrzi put za ban
a ovo ingame te trebaju hrpu putan prijavit da ti stisnu jedan
ili si nakon kaj si bio plav jos 2-3 puta pogodio svojega pa je povuklo automatski
inace se za prvi put dobije 24h, pa ti sigurno nije prvi put
Sa kojim topom igrate AMX 50 100? 90mm ili 100 mm?
za cudo jedno, kad sam bez premiuma igram sa 90mm:
klip se puni 35 sec i kosta soma i pol kredsa, nije bed ak fulas koju
100mm-klip se puni 50 sec, kosta 6 soma, i bude bed ak se fula koja, je ima veci pen ali oce i dingat, a kad ispucas mozes se slikat skoro minutu spustenih gaca
meni se osobno cini da 90mm nekak bolje cilja i manje dinga, ali to je moje "osobno misljenje" ©®™
Usfalila mi droga nakon 3,5 mjeseci i evo prvi dan 1500 wn8 sad skinuo 2 masterya brzo se vracam hehe, droga na maximalno
sumnjam da je od ingame prijave, vjerojatnije je da je uniscum poslao replay i plako suportu, mislim da je to najbrzi put za ban
a ovo ingame te trebaju hrpu putan prijavit da ti stisnu jedan
ili si nakon kaj si bio plav jos 2-3 puta pogodio svojega pa je povuklo automatski
inace se za prvi put dobije 24h, pa ti sigurno nije prvi put
Što je najzabavnije, niti sam poplavio, ništa. Ali baš ništa. Zato me iznenadilo. Još sam igrao sa frendom u platoonu, reko, idem raditi dođem kasnije, pokušam se ulogirati, bam, 0 bodova
Kad sam lika pogodio nisam poplavio.
Nema veze danas u 3.03 je ban gotov
Znaci 60 % granata sto me pogodi su gold , ne mogu skontat kako financiraju tolike gubitke nakon bitke ...
Znaci 60 % granata sto me pogodi su gold , ne mogu skontat kako financiraju tolike gubitke nakon bitke ...
Nije ih briga. Plavi/Ljubičasti gađaju da im ne bi pao, njima predragocjeni wn8, a njubare jer neznaju gađat weakpoint-ove.
To je sada jer se djelio ovaj gold svaki dan 30 za misije, kada prode ta akcija, jos par dana dok se ispucaju i "unormaliti" ce se pa ce "samo" 25% tima bacat goldove
Gold bas kvari igru.Tenkovi koji su bazirani na armoru gube smisao
Kak bi SerB rek'o, ne igraj tenkove koji su bazirani na armoru :D
Ja ne znam šta mi je gore, ekipa šta pljuca gold ammo, kad te zgađa tri artiljerije istovremeno (u cjelom timu, baš mene) ili kad te nitko ne prati na kritični dio mape, ko da smrdiš, svi ko na izletu razgledavaju mapu i poginu...
U oba tri slučaja sam nahebo
ponovno kupio amx 1390 nakon dugo vremena radi skaut misija, proslo je dosta vremena od prvog puta i 150 partija sa 44% wr, drugacije ga igram, malo posada malo youtube i ljepo to ide gore, ovisi o raspolozenju, nekada brutalna partija nekada prosjek ili zalomim,,, ostala mi zadnja misija za t28: 5000 spott dmg, i evo nakon 100tinjak partija jos nikako, ama bas nikako nisam dobio malinovku pa da bar pokusam :/
Jel zna tko kak se ovo zove? Instalirao sam si 4 moda koja stalno koristim i sad kad počinje bitka nije 0:0 nego obrnuto ( 15:15 ) i strašno mi smeta jer sam naučeni na default pa kako to promjenit il skinut default verziju i stavit u res_mods folder, tnx.
Kak bi SerB rek'o, ne igraj tenkove koji su bazirani na armoru :D
Serb je idiot koji je imao sreće da je upao u game dev firmu koja je jako popularna. Osobe poput njega ne bi na zapadu ni ceste čistile.
Koje olakšanje kad nema artiljerija u bitki
EDIT:
nek sam i to doživio, igrač iz srbije me pogurnuo da brže stignemo na kritično mjesto di se napucavamo, inaće doživim vrijeđanje, (jednom se prije početka bitke lik pohvali na engleskom jeziku kako je taman ubacio gold granatu u top SU-85-ce, ja mu odgovaram u šali da bu sa tom granatom i završio bitku, također na engleskom i lik me na srpskom počne vrijeđat (samo sam ga ignorirao), tek onda sam skužio da je iz srbije, na kraju bitke gledam, lik je fakat poginul, da nije napravil apsolutno nikakav damage, vjerojatno imam negdje replay, ali mi se neda tražit...)
EDIT2:
konačno sam si nabavio hitlog koji mi odgovara
-proljetnji radovi, leglaizacija.. garaže u pol cijene! Ovo je lijepo od WGa.
Od ovog patcha sam krenuo igrati skoro skros bez modova i mogu reci da sam se preporodio. Od modova koristim jednostavni dmg mod, da znam koliko sam dmg napravio i Assistance autoaim ( neki me vec zovi cheater ) , ali zbog velikog pinga dok streamam sad do sada imao velikih problema sa lockanjem meta, ovaj mod me preporodio :D .. Mislio sam da je xvm i statistika centar svijeta, ali sad tek kontam koliko se manje nerviram bez njega. Bio se problem prva 2-3 dana naviknuti na x8 zoom nakon neznam ni ja koliko igranja na x24. Probajte :D
Sta je sad sa serverom jel to samo meni neradi ili svima zajebava wot,prvo mi je u bitci izbacilo kao unknow battle pa mi poslje toga nije htjelo uc u wot.
Od ovog patcha sam krenuo igrati skoro skros bez modova i mogu reci da sam se preporodio. Od modova koristim jednostavni dmg mod, da znam koliko sam dmg napravio i Assistance autoaim ( neki me vec zovi cheater ) , ali zbog velikog pinga dok streamam sad do sada imao velikih problema sa lockanjem meta, ovaj mod me preporodio :D .. Mislio sam da je xvm i statistika centar svijeta, ali sad tek kontam koliko se manje nerviram bez njega. Bio se problem prva 2-3 dana naviknuti na x8 zoom nakon neznam ni ja koliko igranja na x24. Probajte :D
Ja koristim samo kodos hitlog i damage log cisto da znam koliko sam stete napravio i tko je meni napravio stetu,jimbo icon contour mod i to je to. nikakve statistike i pizdarije koje po meni samo kvare igru. ste me boli kita koliki je postotak za pobjedu? sta bi se treba odma predat ako je lose? po meni takva sranja samo kvare dozivljaj a jos me vise nerviraju kreteni koji pisu na pocetku meca kolika je sansa da pobjedimo. neka zadrze debilanu za sebe. da ne govorim o masi modova koji su cisti cheat