Mrzim te !!! 
Ja jucer uzeo motor za Lorenu, trackse jos prije i sad imam 190k XP za izgrindat do betmobila.
Ali mogu reci da lorena uopce nije tako losa kao sto ekipa vajna po forumima.
Samo treba znati da se s njom ne moze jurisati okolo kao sa T-54. Lorena se igra onako full "kurvanjski", prvi dio partije kempas/gadjas izdaleka, a kad se svi fino pomlate sjuris se okolo i pobijes dobro ostecene tenkove. Nema veceg gusta nego snimit dva ostecena HT, sjurit im se iza ledja i clipat ih.
Fest tezak tenk za igrati i uzasno ovisi u timu (ako je tim fail stradao si jer ne mozes carry igru), ali meni je poprilicno zabavam i svidja mi se.
Of skroz da cu ga prodati kada istrazim batmobil jer zelim tu posadu u BC 25t (a i inace ne zadrzavam tenkove kada istrazim veci tier), ali tenk kako tenk je fakat OK.
U biti mi se puno vise svidja od AMX 13 90. Imaju isti MM, ali bar Lorena ima top koji moze nauditi i T10 tenkovima bez problema. Jedino ne moze scoutat, ali osobno ionako bas previse ne volim scoute.
Lorr ovisi na koju mapu i partiju uletiš. Dobar tenk, nekad vrhunski, a nekad bi ga instant proda.
Zasad se privikavam na batića, više sam izgubio nego dobio (yay tomato fest), ali kad se pogodi onda leti dmg. S tim da još nemam zadnje topče. Ali ista taktika, pokupiš ostatke ili nekog zalutalog tenka za kojeg znaš da ga možeš klipati i crta.
Uglavnom vrlo zabavan tenk, sviđa mi se mobilnost, top, ma sve. Sad samo treba malo pametnije igrati.
p.s. platoon sa betmobilima je ultra zabavan

MM onda posebno bude NEnaklonjen.

,al sta ces idemo dalje za iste pare.