World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.368.566
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 6
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Da super, ali ja ne dobivam nikako kod na mobitel.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

http://ftr.wot-news.com/2014/09/22/wg-eu-events-in-october-and-partially-november/

Konačno misija za prem tenk koja ne zahtjeva 10h igranja. Ovo bi se moglo, ako ne promijene uslove.

6 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
rapture686 kaže...

Da super, ali ja ne dobivam nikako kod na mobitel.

Ni ja, a prije pet minuta sam uredno dobio kod kad sam dodavao telefon...

16 godina
neaktivan
World of Tanks

{#}

Zanemarite vrijeđanja, E-75 mi je digo živac

replay

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Doabr replay, vrijeđanje zasluženo.

Dobro probija taj AT15, imam istraženog AT8 ali skupljam ipak za JPanther, pa ću onda britanske TD :)

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

- FV4202 switch will most likely not come this year. The reason for that is that the developers have to physically go to the Bovington Museum to 3D scan the Action X turret. If the turret doesn’t get scanned, the model will simply not be made.
- VK4502 Ausf.B could become a tier 7-8 premium vehicle with mediocre mobility and its historical gun and armor (SS: 88mm L/71, 80 or 100mm of armor IIRC). This would happen after the tank gets switched for Maus prototype
- Swedish tanks will be in the EU tree
- tier 1 of EU tree will be Fiat 3000B with 47mm armor and tier 2-3 gun, but poor mobility (SS: this is some weird shit, this tank has absolutely nothing to do with other branches of the tree)
- Italian EU branch (SS: note that there will not be a separate Italian tree apparently) hightier tanks will be M47 Patton and Leopard 1 clones
- Stanislaw Lem’s “Czolg Pancernik” could (seriously) become a tier 10 Polish tank. It’s apparently mediocre, but Slava Makarov (one of the main producers and such) did not say “no” to the idea of this tank in the game.

FTR

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
World of Tanks
1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

u zadnje vrijeme su samo ovake partije za pobjedu....

i jedan smijesam bug na ctu

1 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Posada u E-75 mi je na 99% drugog skilla sto znaci da uskoro otvaram 3. skill.

Vjerovatno necu niti ici na E-100 sa njime jer mi nije nesto "napet" tako da ce ta posada do daljnjeg ostati u E-75.

Trenutni skill setup:

Commander: Sixth Sense, Repairs

Gunner: Deadeye, Repair

Driver: Preventive Maintenance, Repair

Radio Operator: Situational Awareness, Repair

Loader: Safe Stowage, Repair

Problem koji vidim je da na vecini clanova ne vidim zapravo neki koristan skill za uzeti na 3. slot. Isao bi na skillove jer mi se neda levelat perk kojem ce trebati 100 godina da se aktivira.

Koliko ja vidim ovako:

Commander: Recon mi se cini beskoristan na E-75 jer niti je scout niti sniper. Mentor onak-onak mada je benefit poprilicno sitan

Gunner: Snap shoot - inace ovaj uzimam, ali top na E-75 je dovoljno neprecizan i sa dugim aim-timeom da snap shootanje jurece mete ionako nije bas jaca strana. Armorer je dobar, ali ne sjecam se da su mi bas previse ostecivali top. Uglavnom, ta dva mi se cine OK.

Driver. on ima fakat odlican izbor skillova. Sklon sam clutch breaking ili off-road driving

Radio Operator: ovdje je samo gomila beskorisnih skillova, fakat ne vidim nista imalo korisno

Loader: takodjer IMHO gomila beskorisnih perkova i ne vidim sta uzeti nakon sto imam i Safe Stowage i Repair.

Dakle, molio bi ideje koje sklilove uzeti kao 3. skill po clanu posade za E75 jer fakat ne vidim previse korisnih izbora osim gunnera i drivera.

Postoji opcija da ih retrainam, pa kao drugi skill na svima uzmem BIA, a kao treci ponovo Repair za sve.

Koliko ja osim spustanja reload timea (a za 128mm je to i vise nego pozeljno) BIA fakat korista na E75 uzevsi u obzir da:

- nisam odusevljen idejom da isteresem 1000g za retraining (za credite bi gubitak XP bio ogroman, a i nebi mogao ici odmah i zahtjevao bi jos dodatnog XP grinda kako bi oba perka bila aktivna)

- nisam odusevljen kompletnim gubitkom Repaira jer je sada na 99% fakat odlican. OK, kao 3. skill bi se jako brzo digao nazad na 50-60% nakon cega ide sporo, ali ipak...

Ajde dajte savjete mudri ljudi :)

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Moj ti je savjet da ideš na e100...meni je taj tenk predobar, zabave nikad dosta...jest da treba navici se na drugi top al tenk je odlican, licno meni koliko mi je dobar e75 toliko je dobar i e100...zato oba imam u garaži.

Što se tiče pretreniravanja posade...uskoro ce biti popust opet pa ustedi si golde i sacekaj malo pa ces s minimalnim gubitkom moci pretrenirati a do tada ti cak i nije bitno sta ces uzeti kao treci skill ako ces vec pretrenirati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 12:33 (malina22).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Možeš si utrenirati posadu do ~45% trećeg skilla i onda ih za kredite pretrenirati. Stvar je u tome što u 9.3 miču vatru iz frontalnih hitaca u mjenjač, pa ti preventative maintenance baš i ne treba. Ako ne znaš što ćeš staviti u treći skill, uviješ možeš BIA, mada mu treba 100% da se aktivira osim ako nećeš recimo 1. skillovi BIA, 2. perkovi sixth sense i takvi i 3. repairs.

Ako nećeš BIA, na commanderu je recon koristan (ili mentor ako hoćeš više XP-a za posadu), gunner snap shot, driver smooth ride, clutch braking ili off road driving, a ostala dva bilo šta.

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 13:17 (crystal6).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Mauro kaže...

...

Ovak je to kod mene i funkcionira super. Ja retreniram za kredite i nije to neki veliki gubitak...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
12 godina
Mauro kaže...

Posada u E-75 mi je na 99% drugog skilla sto znaci da uskoro otvaram 3. skill.

Vjerovatno necu niti ici na E-100 sa njime jer mi nije nesto "napet" tako da ce ta posada do daljnjeg ostati u E-75.

Trenutni skill setup:

Commander: Sixth Sense, Repairs

Gunner: Deadeye, Repair

Driver: Preventive Maintenance, Repair

Radio Operator: Situational Awareness, Repair

Loader: Safe Stowage, Repair

Problem koji vidim je da na vecini clanova ne vidim zapravo neki koristan skill za uzeti na 3. slot. Isao bi na skillove jer mi se neda levelat perk kojem ce trebati 100 godina da se aktivira.

Koliko ja vidim ovako:

Commander: Recon mi se cini beskoristan na E-75 jer niti je scout niti sniper. Mentor onak-onak mada je benefit poprilicno sitan

Gunner: Snap shoot - inace ovaj uzimam, ali top na E-75 je dovoljno neprecizan i sa dugim aim-timeom da snap shootanje jurece mete ionako nije bas jaca strana. Armorer je dobar, ali ne sjecam se da su mi bas previse ostecivali top. Uglavnom, ta dva mi se cine OK.

Driver. on ima fakat odlican izbor skillova. Sklon sam clutch breaking ili off-road driving

Radio Operator: ovdje je samo gomila beskorisnih skillova, fakat ne vidim nista imalo korisno

Loader: takodjer IMHO gomila beskorisnih perkova i ne vidim sta uzeti nakon sto imam i Safe Stowage i Repair.

Dakle, molio bi ideje koje sklilove uzeti kao 3. skill po clanu posade za E75 jer fakat ne vidim previse korisnih izbora osim gunnera i drivera.

Postoji opcija da ih retrainam, pa kao drugi skill na svima uzmem BIA, a kao treci ponovo Repair za sve.

Koliko ja osim spustanja reload timea (a za 128mm je to i vise nego pozeljno) BIA fakat korista na E75 uzevsi u obzir da:

- nisam odusevljen idejom da isteresem 1000g za retraining (za credite bi gubitak XP bio ogroman, a i nebi mogao ici odmah i zahtjevao bi jos dodatnog XP grinda kako bi oba perka bila aktivna)

- nisam odusevljen kompletnim gubitkom Repaira jer je sada na 99% fakat odlican. OK, kao 3. skill bi se jako brzo digao nazad na 50-60% nakon cega ide sporo, ali ipak...

Ajde dajte savjete mudri ljudi :)

Po meni bolje BIA kao 1.skill svima osim commanderu i njemu umjesto popravaka ubacis bia, ali ako ces bez goldova moras cekat dok 3. skill ne bude djelomicno pun.

I preventive ti bas nece trebat nakon 9.3 update-a.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Jeste uspjeli promjeniti lozinku? Meni i dalje ne dolazi kod na mobitel.. (a Requestao sam code i drugi puta nakon 15 minuta)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bruner kaže...

Jeste uspjeli promjeniti lozinku? Meni i dalje ne dolazi kod na mobitel.. (a Requestao sam code i drugi puta nakon 15 minuta)

Jasta smo ja dosad 10x promjeno svaki put prodje{#}

13 godina
neaktivan
Bruner kaže...

pošalji mail u Customer Service center, napiši u mailu da ti nedolazi kod na mob i oni će ti ga u mailu poslat

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Je li stigao update? Vidim nitko ništa ne piše. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
turbojc kaže...

Je li stigao update? Vidim nitko ništa ne piše. 

Ne.

16 godina
The Unforgiven kaže...
also, stronk platoon mate

Evo da mu osvjetlim obraz...stock Cent...{#}

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo nisam mislio da cu vidjeti, sta-1 steel wall. {#}

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Moj podvig u sličnom stilu

http://wotreplays.com/site/727852#self

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
DamageHigh kaže...
The Unforgiven kaže...
also, stronk platoon mate

Evo da mu osvjetlim obraz...stock Cent...{#}

Ja sam trenutno na stock E-50 i mrezim svaki trenutak u njemu :(

Citao sam da je stock E-50 los, ali nisam ocekivao da ce biti ovako komatozan. Tim vise jer mi je Panther2 bio stvarno jako dobar bez obzira sto ga vecina ekipe pljuje.

E-75 grind je bio sasvim ugodan (posebice nakon upgradea kupole) jer je 105mm i dalje jako upotrebljiv top, pa sam mislio da niti E-50 nece biti bas jako los.

Psmtr, nista nego stisnut zube i izgrindati sve module...

If you're not paranoid, you're not paying attention
11 godina
World of Tanks

Išao sam kopirati našeg RavenHR-a i kupio T18. Koji seal clubbing sa 76mm howitzerom {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ostala su 2 Hrvatska kupa ovaj mjesec:
25.09.2014. - 22:00h - 2on2 Kasnonoćni kup #27
27.09.2014. - 17:00h - 3on3 "Dobar, loš, zao" kup #16

http://www.esl.eu/hr/wot/news/247160/

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

French Mediums in 2015

- in 9.3 ricochet system, you will not be punished for having your shell ricochet and damaging an ally
- ricocheting your shell into an enemy tank will count as your damage
- shells will not ricochet from house walls

- new motion physics will be released, once they pass internal testing, WG doesn’t want to hurry anything, apparently a new feature will be added: “handbrake” (locking tracks), along with drifting and tanks tipping over on their roof

- 9.3 will bring another batch of optimizations, so the game is playable on weak computers.
- developers are working on SD/HD content split, allowing the players to select, whether they want to download HD content

- the “realistic track movement” has no effect on gameplay, it is purely visual (SS: as in, it does not for example change the tracks hitbox)
- drowning/suicide punishment system will be reworked, won’t appear in 9.3 for now

- open-turret vehicles do not have their turrets fly away, because during the ammo rack explosion, the pressure does not build inside to tear it off

- the most historical parameter of all in the game is the tank armor

- multicore support will come after Havok is implemented

- EU tree will come in 2015 (SS: yes, that is actually planned as far as I know)
- T-34-3 buff will come “soon”
- developers are considering the return of the Karl mode and the Soccer mode

- it’s possible bigger maps (1500×1500) will come in the future, but definitely not in 2014
- there are plans for a single-player mode with bots
- the new motion physics model will be “realistic enough so the battles are dynamic and interesting”

Za više KLIK

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
World of Tanks

@ Stolnik, rikoše u 9.3

Šta? Moja granata se odbije od protivnika njemu ništa a meni skinu npr. 200 HP-a??? {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 21:06 (Spiridon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Vjerojatno se misli da ako negdje opališ i granata se odbije pa slučajno pogodi protivnika to se onda računa kao da si namjerno oštetio protivničkog tenka, a u biti je bilo slučajno.

13 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Vjerojatno se misli da ako negdje opališ i granata se odbije pa slučajno pogodi protivnika to se onda računa kao da si namjerno oštetio protivničkog tenka, a u biti je bilo slučajno.

I to i ako nekoga npr facehugas i bouncas mu kupolu i odbije se u tebe tebi dize dmg ako te probije ista stvar sa ostalima, ako neko npr sidescrapa i bounca tvoj shot u nekoga nemu dize dmg.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

T54 At it's best ove dvije partije su jedna za drugaom {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice