World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.368.609
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Izvršio zadatak Promotions incoming i ništa od 75k expa...nego ajd ispočetka---wtf??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Zrinski kaže...

Izvršio zadatak Promotions incoming i ništa od 75k expa...nego ajd ispočetka---wtf??

mislim da ti ne pise da je mission complete, barem nije meni pisalo nego sam skuzio da mi se nakon partije posada na at2 digla s 15% repaira na 80 i nes

15 godina
ne pise mišn komplit jer ju možeš 2 puta izvršiti
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

a ako je ne izvršiš 2x? da li dobiješ barem za taj 1x 75k?

16 godina
neaktivan
Zrinski kaže...
The Unforgiven kaže...

da

15 godina
Zrinski kaže...
The Unforgiven kaže...

pa oba puta dobiš 75k

16 godina
neaktivan
World of Tanks

doduše dedaa ja nisam skužio da li mi se digo postotak na tenku s kojim sam igrao (sad več i zaboravio sa kojim {#} )

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zrinski kaže...

doduše dedaa ja nisam skužio da li mi se digo postotak na tenku s kojim sam igrao (sad več i zaboravio sa kojim {#} )

nebi ni ja skuzio da nije bila neka noob crew

edit:

najtezi ace ikad (u 239oj partiji), vec sam se pomirio s first class s ovim tenkom 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2014 20:37 (dedaa).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

danas od 100 partija 20 ako sam dobio.. {#}

pisurija.. praksiteni here i come

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dedaa kaže...
markulj kaže...

molim vlasnike ili bivse vl. tenka KV 3 da mi pomognu u odabiru topa-neznam sta uzet

122mm zadnji. Mozes i 107 ako ti vise odgovara.

Ja koristim 100 mm zbog penetracije, bržeg reloada i manje cijene granate jer igram sa "stock" acc... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Koristiti 100mm ili 107mm top na KV-3 je sasvim glupo,jer imate istu penetraciju,istu preciznost,značajno manji DPM i alpha dmg. od 122mm D25T.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

ti me podsjecas na frenda (nuba) koji je igrao s 90mm na t29 i t32 jer nije htio/mogao placati granate na 105 {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2014 21:56 (dedaa).
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Ajde de, probat ću i taj 122 mm pa šta košta da košta... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Bolje ti je istražit ga odmah jer te svejedno čeka na kv-4.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Ma samo mi je KV4 još neistražen. Dobar taj 122 mm D-25T, brže puni nego 122 mm D2-5T na KV1S... Doduše, posada na KV "sportu" još nije na 100%...

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Spiridon kaže...

Ajde de, probat ću i taj 122 mm pa šta košta da košta... {#}

Pa dobro kakve su ovo gluposti...poštedi tim svog škrtarenja,ako imaš istražene module mountaj ih i igraj,ne glumi budalu...iovako mi je već pun kufer kojekakvih banana igrača,još mi treba da tebe sretnem u svom timu sa stock full istraženim tenkom

Odo nabacit koju partiju i vjerojatno izgubit kilu živaca kao i obično...mini mape mogu i ukinuti,kao da svi igraju u "V" modu {#}

12 godina
neaktivan
World of Tanks

MENI su svi topovi istrazeni stvar je u tome sto su ovih dana bili popusti pa sam kupio par tenkica veceg tiera da usparam pa sad imam 700k srebra, a svaki od tih topova kosta 80-100 tisuca,probat cu ova dva 107mm ZiS-6  I  122 D-25T  mislim da su najbolji-a bitno je da meni pasu{#}

0 1 hvala 0
15 godina
Yebeš mi sve ak je meni jasno kak neko uspije izgubit 20 partija za redom... Kolko loš moraš biti?
14 godina
The Unforgiven kaže...
Yebeš mi sve ak je meni jasno kak neko uspije izgubit 20 partija za redom... Kolko loš moraš biti?

I kako mu se da igrati nakon 7.-8. partije izgubljene za redom...?

Nisam ja ništa prčk'o.
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

pa nije samo u pojedincu stvar džaba ti sve ako su ostali u timu loši i loše se rasporede na početku partije kako onda da pobjediš......samo je jako nesretno da te uvijek ubaci tako u tim koji izgubi meni se to još nije dogodilo nikako ali eto očito ima i takvih 

Team32Ipe77
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Iko budan za kakav platoon ? More i preko TS-a {#}

Male siemke počele da se bude ne miriše na dobro.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Spiridon kaže...
The Unforgiven kaže...

I kako mu se da igrati nakon 7.-8. partije izgubljene za redom...?

nemoras uopce biti los.. ako imas amebe u timu nista te spasit nemoze.

xfact
16 godina
World of Tanks

Otkljucao si jucer E-75, budem za vikend nafarmao kredite, pa da uzmem i to cudo :)

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Prekjuce amorackujem sa e100 drugi e100 sa full hp, juce isto to uradim samo is7ici...mozda mi se cini al od kad su uveli one letece kupole da dosta vise amorackova stradava i meni a i drugima, na dosta posada imam eagle eye pa vidim sta od modula je osteceno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks
Pozdrav junaci

pošto mi je danas ročkas, ekipa s posla me odlučila počastit tenkićem.
Što da uzmem u Tieru 8, može TD ili heavy, svejedno.

Molim prijedloge, hvala

CB
Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ovisi što najviše voliš igrati. Ja bih sebi najradije uzeo t34, pošto više nema type 59 za kupiti, a onda dalje Lowe, Fmc 50 i jagdtiger 88...

Pucaaaajjjj :)
16 godina
CrnaBitanga kaže...
Pozdrav junaci

Molim prijedloge, hvala

CB

Sta tocno zelis sa time tankom postici - farmanje kredita, treniranje posada ili oboje?

Imam JT 8.8 (TD) i tank je odlican za farmanje kredita. Zaradjuje brutalno puno, a i moze sasvim dobar damage napraviti unatoc topu koji imali mali alpha damage. To nadoknadi fenomenalnim ROF-om. Tank je spor i ovisan o teamu (circla te tko god pozeli). Meni jako odgovara jer imam 2 njemacke TD posade istog setupa, pa ih dok farmam kredite mogu uspot trenirati.

Igrao sam na accountu od malog IS-6 (ruski HT) i mogu reci da mi se jako svidja. Tank bounca granate sve u sesnaest i poprilicno je efikasan brawler. Top ima dosta nizak penetration i mora se dobro aimat weak spotove, ali uspije nabrati dobar damage done. Reload je za high alpha gun sasvim dobar, koliko se sjecam sa rammerom i ventom ispod 10 sekundi. Takodjer, odlicno zaradjuje lovu. Ne igram ruske heavye, pa ne znam koliko je dobar za trenuranje posada s obzirom da ima posadu sa 4 clana.

Nisam 100% siguran za IS-6, ali imaju i preferencijalno MM, pa ne mogu vidjeti T 10 borbe sto je jako dobro (JT 8.8 sigurno, za IS-6 nisam 100% siguran)

T-34 i SP nisam probao, pa ne mogu o njima nista reci. FCM 50t (francuski HT) mi se cini zanimljiv i sa dobrim topom, ali nisam probao takodjer. On se u biti igra kao medium tank, a ne kao HT jer je oklop nikakav, a i poprilicno je brz za HT (kao medium).

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 10:53 (Mauro).
17 godina
Mauro kaže...
CrnaBitanga kaže...
Pozdrav junaci

Molim prijedloge, hvala

CB

Sta tocno zelis sa time tankom postici - farmanje kredita, treniranje posada ili oboje?

Imam JT 8.8 (TD) i tank je odlican za farmanje kredita. Zaradjuje brutalno puno, a i moze sasvim dobar damage napraviti unatoc topu koji imali mali alpha damage. To nadoknadi fenomenalnim ROF-om. Tank je spor i ovisan o teamu (circla te tko god pozeli). Meni jako odgovara jer imam 2 njemacke TD posade istog setupa, pa ih dok farmam kredite mogu uspot trenirati.

Igrao sam na accountu od malog IS-6 (ruski HT) i mogu reci da mi se jako svidja. Tank bounca granate sve u sesnaest i poprilicno je efikasan brawler. Top ima dosta nizak penetration i mora se dobro aimat weak spotove, ali uspije nabrati dobar damage done. Reload je za high alpha gun sasvim dobar, koliko se sjecam sa rammerom i ventom ispod 10 sekundi. Takodjer, odlicno zaradjuje lovu. Ne igram ruske heavye, pa ne znam koliko je dobar za trenuranje posada s obzirom da ima posadu sa 4 clana.

Nisam 100% siguran za IS-6, ali imaju i preferencijalno MM, pa ne mogu vidjeti T 10 borbe sto je jako dobro (JT 8.8 sigurno, za IS-6 nisam 100% siguran)

T-34 i SP nisam probao, pa ne mogu o njima nista reci. FCM 50t (francuski HT) mi se cini zanimljiv i sa dobrim topom, ali nisam probao takodjer. On se u biti igra kao medium tank, a ne kao HT jer je oklop nikakav, a i poprilicno je brz za HT (kao medium).

Hvala ti na iscrpnom odgovoru,

želim postići fun factor, kratko i jasno :)

dakle, bitnije mi je zadovoljstvo u igri nego farmanje kredita ili trening posade, igram polako i ne zamaravam se previše s tim stvarima.

TD ove igram odnedavno, tek sam do Tiera VII nagurao u Nijemcima... Heavyja imam dosta, sviđa mi se taj način igre pa mislim da će T34 ''uplovit'', ali pričekat ću i mišljenje za IS-6.

lp

CB

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
16 godina

Ako ti je fun factor bitan onda je od ovih koje sam probal IS-6 bolji izbor od JT 8.8 tim vise sto kazes da HT igras dosta.

Zbog sporosti i poprilicne "nepokretljivosti" (okretanje u mjestu traje vjecnost) JT 8.8 ce biti zabavan samo onome kome takav gameplay ne smeta.

Po tome bi onda tebi vise odgovarao ili IS-6 ili T-34. FCM 50t iako je HT vise igra kao medium dok SP koji je medium je skoro vise gameplay kao HT jer je dosta spor (a i moze sasvim dobro brawlat).

16 godina
World of Tanks

Ja ti mogu opisati t-34 jer njega imam, 

Spor si, jako spor. Arty te obožava opalit, odma ti je partija gotova jer te razvali svaki put, hull ti cromwell buši, sporo se okrećeš, top dugo cilja i relativno dugo puni. srećeš desetke. ali nije sve tako crno. za desetke te zaboli uvo jer imaš top koji može biti t10 top da mrvicu brže puni, ja nisam još ni jedan gold ispuco iz njega, sporo cilja ali kada nacilja vrlo je precizan, kupola ti je vrlo dobra iako mislim da ima veće weakspotove nego na t-29,32, neki dan je mantlet odbio jgpz e100. možeš čak i malo sidescrejpat. ako voliš hulldown tenkove ovaj bi ti se svidio. zarada je dobra, loša partija ti je oko 50k, odlične idu preko 100k. ja bi ti preporučop da uzeš prem tenk prema gamplayu koji ti odgovara, brawl is-6, td jag88,type 64 yolo, itd

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice