- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LOL uđem sad u igru nakon čitavog dana odsustva i vidim da sam dobio T34 DŽABA. E ne mogu dva vjerujem da se meni posrećilo toliko vala.. Kud ne bi Type59
Nisam dobio nikakav mail za ovaj T34.. samo maloprije uđoh i vidim u notifikacijama da sam dobio.. prvo se prepadoh da nije Type kad ono nije.. al' džaba premium je džaba.. i to još dobar
Igrali smo zajedno jučer, sjećam se nicka
Stavio i Vicka i Sandmana na prodaju na playerauctions pa koji prije ode jbg a mozda prodam i oba i oprostim se od ove teme mada ne znam kako cu od ingame ekipe
Nice. Dobar skin.
O kakvom dijeljenju premiuma se radi, šta uopće treba napravit da se dobije type?
O kakvom dijeljenju premiuma se radi, šta uopće treba napravit da se dobije type?
Gledaj njihov stream danas od 5 do 8 i prati instrukcije šta kažu dobiješ golda džaba ako pratiš stream od početka meni se čini 450 + 200 ako izbrojiš Karlove one.. i ako imaš sreće (k'o ja što imadoh) možeš uzeti premium.. Eto meni dadoše T34 od hiljade ljudi.
Ja jučer dobio Type.
za one koji namjeravaju gledat stream - dosada živa, bar bila jučer - jedini hajlajt je ta likuša koja daje info o nagradnim igrama jer je hawt
Zaklopim igru a mjuza još ide... Kad bi bar i pobjede išle...
Dal xa ostavim T29 nakon sto uzmem T32. Jel T32 jednako zabavan tenk za igrat?

Historical aspect of wot is good...lolcina...
you can learn tank warfare by playing wot...jos veca lolcina...
oni idioti mogli su se barem prije streama dogovoriti da ne lupaju gluposti i ne jedu govedinu uzivo...nakon sto sam to cuo pogasio sam stream a da osvojim type nema sanse...
nakon sto sam to cuo pogasio sam stream a da osvojim type nema sanse...
I ja sam to mislio pa osvojio džaba premium tank.. doduše T34 al' džaba je džaba.
Type je na G6 pa eto pokušajte nikad se ne zna.. koliko Karlova bi ?
evo da napisem prvu kordinatu za type59 je g6
karl do sada 1 vidjen...
dobro ima nas koji pratimo....
A gdje to uopće upisujete?
Ja znam samo za ovo na fejsu, sweepstakes i peek a boo.
A gdje to uopće upisujete?
Ja znam samo za ovo na fejsu, sweepstakes i peek a boo.
Na twitteru
WoT: <svoji nick> from <server (EU)> has spotted enemy #Type59 on #WargamingLive at <G6>! @WorldofTanksEU #RollOut!
i twitas

ok...sry na krivoj informaciji....zato smo tu da pisemo
ok...sry na krivoj informaciji....zato smo tu da pisemo
Tako je ;) btw zna tko do kad stream traje?

Do 8 mislim.