ja mislim da bi trebali otvorit novu temu u kojoj cemo se jadat :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
WoWs interview
- developers expect WoWs to be successful, ideally as much as WoT
- the idea of creating a naval game is very old, even older than the tanks game idea
- the developer, Lesta Studio was chosen because it’s from St.Petersburg (which is a city connected to navy) and because it was an experienced team, creating special effects for movies. They have also been working earlier with navy-themed objects.
- WG has numerous historical consultants for ships, they visited ships both in USA and Japan personally
- the earliest ship is from 1904, the latest from 50′s
- the game will come out with US and Japanese ships, later Germany, Britain, USSR and some other nations will be added
- it’s possible that submarines will appear in WoWs, but specific task (niche) has to be invented for them in the game
- to be successful, you have to maneuver constantly while trying to bring your turrets and torpedo tubes to bear
- closed beta is scheduled for winter 2015 (SS: here I think it is a typo, should be winter 2014)
- the minimal configuration will be Core 2 Duo processor or better, 2GB Ram, 8600GT or Intel HD4000 or Radeon HD2600 or better videocard
Igra lijepo izgleda, nema prigovora...
Jucer rekord...0 pobjeda, 34 poraza. WTF?? Jos u platoonu, a igrali smo dobro, ali ekipe boze me sacuvaj, da bash ni jedna pobjeda u skoro 35 partija, kolega nastavio igrat, ja poludio i ugasio i igru i komp.
Nadam se da danas bude bolje.
Dugo ti je trebalo da odustanes...
ps. Stalno se neko zali sto stalno gubi ovo ono, ne vida se cesto da se neko hvali samim pobjedama, kako je to moguce da svi gube, pa ko onda pobjeduje? Zar siemke?
Nemoj tako radit primjerice ja sam ujutro imao 1/9 i poceo se zivcirat pa ugasio igru pustio da zaboravim sve otisao jest i na kraju dana je bilo 42/65
jel x5 za svaku pobjedu?
EDIT: čemu ovi td-i samo sam pitao jer dugo wot nisam igrao i odma td
jel x5 za svaku pobjedu?
Nije
Alienware arena dijeli kodove - 7 dana premiuma i gold
treba 5 ljudi kliknuti na vaš ref link da ga dobijete - moj je http://alienwarearena.net/?ref=6BEQejh8
pohlepa prije pameti
to je kriva alienware arena ona prava je na .com ovo je fejk
jel ti doslo sta?
Carmack kaže da pola Warsawe igra WoT. Nije da me začudilo.
http://alienwarearena.net/?ref=bmGgZwHxc
ajde posjetite prek linka da i ja uhvatim 7dana i 500golda.
šaljite i svoje linkove da i mi vaše otključamo
thx
edit:tek sad videl...to je fake alienwarearena?p.m.
to je gofno,poslije ti napiše da si kakti dobil ali uopće nebreš kliknuti na kod nego da ispuniš i posjetiš opet nekkva shranja
Normalno da je fejk, kak ćeš znati da si dobio premium i gold
Pravi link: https://eu.alienwarearena.com/
Je l' gleda ko ovaj njihov stream ? Tek dođoh kući i viđoh treba tvitati za MOŽDA ako imaš sreće da dobiješ Type59.. pa đe su mu koordinate ? :d
Na A1 je sad objaviše.
Baš bi htio dobiti taj type 59. :/
Jedna zanimljiva igrica od obsidiana pa evo post o njoj sa leakovima
http://ftr.wot-news.com/2014/08/15/armored-warfare-gamescom-presentation/
kolko je karlova bilo?
ja zasad samo 2 vidio
ode m3lly, sad moram dalje ovog feđita gledat
A ovih Karl-ova koliko i đe da to reportam ? :d
Meni došlo jučer od prošlog stream-a.. i to sam se priključio meni se čini na dva sweep-a a došlo mi 500 golda :d i to u tri ture.
Sweepstakeovi idu po 150 golda. Peek-a-boo ide po 200.
Inače na mailu imaš mail za svaki payment koji ti je sjeo.
Danas show još dosadniji od jučer. Jedini donekle zanimljiv dio je bio intervju sa big bossom. Lik je super, al opet previše priče o prošlosti, moglo se malo porazgovarat i o nekim budućim projektima.
Smješno je da Xbox verzija izgleda bolje od PC verzije, uključujući special content(dat freedom pero man), weather efekte.
I koliko bi Karlova na kraju ? Sad moraš napisati broj a ne pogađati.. kako šupački u odnosu na prošli put. :d
Na facebook stranici najviše spominju 7 karl's, naravno ima puno i spamma sa 3,4,5,8.
Panther II me izludi, jedva 50% winrate držim, ne rijetko ga mm baca protiv tier X i budem skroz dolje na dnu sa još dvije osmice, sve ostalo devetke i desetke.
Gori ko tiger i krepava mu motor, svaku drugu partiju.
Bok je loš, više sam očekivao, pogotovo jer ima one sideskirt-ove, uz 15-20° zakošenja svejedno probiju ko sir. Za razliku od panthera sprijeda može napokon nešto i bouncat prvenstveno mislim na D-25T top kojeg koriste noobovi u KV-1S i IS, budale ni ne ciljaju, ali glavno da imaju sreće i svaki put probiju.
Očito nisam navikao na mediume, ali ovo je više ko brzi heavy nego medium jer je ogroman i trom, bit će red pogledat koji video.
Ma lupit cu bezveze, da im je sadrzaj dobar mozda bi i gledao stream a ovako ovako popusiti pola dana zbog nesto golda mi je tak bezveze
Dal netko dobio Type 59?
Mislim na Patrol Duty!
Je'l se isplati uzet E 25? Za i protiv molim...
problemi s pen-om u tier 8
zarađuje oko 40k po partiji prosječnoj u kojoj napraviš 1k dmg
napokon napravil ove misije.zadnjih 5 pobjeda nikak da uzmem,već sam poludel skoro.
Victory!
Battle: Hidden Village
Vehicle: T34
Experience received: 1,755
Credits received: 91,584
Battle achievements: Spartan, Mastery Badge: "2nd Class"
Mission completed! Reward:
Compensation for LTP
gold 850
Slots added: 1
Added: Automatic Fire Extinguisher (x10)
nakon mnogo muke i taj mali ruski T3 stigo u garažu
što najbolje nije išlo nikako pa sa tenkovima koje skoro pa izbjegavam ( al ih moram istražiti ) odgulio x5 napokon za 100k exp-a
savjet: igrajte one koji vas inače NE idu, tako se barem meni posrećilo bilo da još ponešto živaca ostalo