World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.369.087
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Tanks

T57 Heavy and Hellcat nerf 9.3

T57 Heavy will be nerfed in 0.9.3. Specifically:

- accuracy on the move nerfed by 25 percent
- aim time and accuracy loss from turret turning will be nerfed as well

Hellcat will be nerfed thus:

- stock tracks accuracy on the move and when turning nerfed by 60 percent
- terrain resistance for stock tracks nerfed (soft/medium/hard) by 9/14/9 percent
- elite tracks accuracy on the move and when turning nerfed by 57 percent
- terrain resistance for elite tracks nerfed (soft/medium/hard) by 10/17/10 percent
- maxium reverse speed nerfed from 20 to 12 km/h
- 76mm M1A2 AT accuracy loss from turning the turret nerfed by 12 percent
- 90mm M3 reload time nerfed from 8s to 8,5s, accuracy loss from turning the turret nerfed by 25 percent

T18 recieved a (yet unspecified, but big) nerf.

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 16:43 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Dobio i ja 200 golda za onaj peek a boo fejs contest.

Nice

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

sinoć mo nekoliko puta zasvijetlila crvena i dva puta me izbacilo iz igre...

ima netko slično iskustvo? btw, bio je EU1..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
DrNasty kaže...

Dobio i ja 200 golda za onaj peek a boo fejs contest.

Nice

Također.

bivsi branitelj kaže...

sinoć mo nekoliko puta zasvijetlila crvena i dva puta me izbacilo iz igre...

ima netko slično iskustvo? btw, bio je EU1..

Zna mi uvijek blinkat crveno pa zeleno onaj indikator za ping, također zna mi ping narasti na 300-500ms i opet pasti na normalu, a ništa ne skidam.

Fortune favours the brave
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovako imam jedan problem....danas sam kupio makete tenkova koje wargaming podrzava kao "svoje" u kutiji zajedno sa svime dobio sam i wot cd i naravno bonus code. Svaki puta kada ukucam taj code kaze da je incorrect....znali netko mozda zasto je to?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

CVSX9-PZS9U-PHGN2-CWR2W

Bonus code 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
ja111 kaže...

CVSX9-PZS9U-PHGN2-CWR2W

Bonus code 

IT WORKS! 3 dana premiuma, puno hvala {#}

Fortune favours the brave
13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
ja111 kaže...

CVSX9-PZS9U-PHGN2-CWR2W

Bonus code 

IT WORKS! 3 dana premiuma, puno hvala {#}

nema na cemu, pokusao prevarit wg pa rekao ako ne uspije dat cu nekom

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
13 godina
neaktivan
Frederic111 kaže...

Ovako imam jedan problem....danas sam kupio makete tenkova koje wargaming podrzava kao "svoje" u kutiji zajedno sa svime dobio sam i wot cd i naravno bonus code. Svaki puta kada ukucam taj code kaze da je incorrect....znali netko mozda zasto je to?

vjerojatno ti je netko vec u ducanu otvorio i uzeo kod

14 godina
World of Tanks

FTR

Just a quick update: Evilly confirmed that everything in this summary is true (yes, including the free FV4202).

Furthermore, he confirmed that the Firefly branch will be half MT (M2A4, M3 Honey, British Sherman, Firefly) and half TD (Challenger/Avenger, Charioteer, Conway, FV4005 Stage 2).

Next patches should also bring new improved bot-detecting function.

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 19:28 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Zna li se kada će otprilike taj patch? Fali mi još dosta do FV4202...

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

nije...kutija je zatvorena i citava sa obje strane

15 godina
Frederic111 kaže...

nije...kutija je zatvorena i citava sa obje strane

Javi se na support

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
neaktivan
smola3005 kaže...

Zna li se kada će otprilike taj patch? Fali mi još dosta do FV4202...

i mene zanima i  meni puno fali.otišel sam na HT britanskog i otključal tier X i na kornjači mi malo fali za destku,a na mediume sam bil lijen ići-p.m.

znači to bude u sljedećem patchu?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
World of Tanks

Ne, sljedeći patch je hrpa light tenkova do tier 8. 

Patch nakon toga biti će zamjena FVa i nova MT/TD britanska linija sa još jednim HESHonjom na kraju, ko da ovaj jedan nije dosta.

Znači realno za očekivati negdje sredinom 11 pa do sredine 12 mjeseca.(s obzirom da još nema 9.3 testa, a na to ide 2-3 tjedna, znači 9.3 bi mogao van do sredine listopada, i onda sljedeći test server do sredine studenog najkasnije.)

Doduše ovo su samo moje pretpostavke oko datuma patcheva, lako moguće da već u ponedjeljak bude test za 9.3 a moguće da ga ne bude još pol mjeseca. No minimum imaš bar 2 mjeseca za izgrindat.

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
World of Tanks

Koliko se sjećam po FTR se pisalo da bi zamjena FV trebala poslje nove godine. A i logično bi bilo da će WG ostaviti dosta vremena da ga se izgrinda, jer će ljudi naravno trošiti golde da bi što brže to odradili i na kraju ispadne da besplatno davanje takvog tenka uopće ne bude financijski gubitak.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

rekoh idem pobrat x2 prije spavanja.. lol. 10 poraza za redom 15-2 15-3  i sl.. mission impossible

xfact
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

6FBNG-3RXE6-SMTN3-R4CAK

invite

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi jel vama laga?

meni je naprosto ne igrivo..

1 0 hvala 1
14 godina
mystik kaže...

Ne, sljedeći patch je hrpa light tenkova do tier 8. 

Patch nakon toga biti će zamjena FVa i nova MT/TD britanska linija sa još jednim HESHonjom na kraju, ko da ovaj jedan nije dosta.

Znači realno za očekivati negdje sredinom 11 pa do sredine 12 mjeseca.(s obzirom da još nema 9.3 testa, a na to ide 2-3 tjedna, znači 9.3 bi mogao van do sredine listopada, i onda sljedeći test server do sredine studenog najkasnije.)

Doduše ovo su samo moje pretpostavke oko datuma patcheva, lako moguće da već u ponedjeljak bude test za 9.3 a moguće da ga ne bude još pol mjeseca. No minimum imaš bar 2 mjeseca za izgrindat.

Aha, ja mislio da će to skoro. Imam cca 100k expa do FVa, a ne da mi se igrat WoT trenutno xD

14 godina
Stolnik kaže...

T57 Heavy and Hellcat nerf 9.3

T57 Heavy will be nerfed in 0.9.3. Specifically:

- accuracy on the move nerfed by 25 percent
- aim time and accuracy loss from turret turning will be nerfed as well

Hellcat will be nerfed thus:

- stock tracks accuracy on the move and when turning nerfed by 60 percent
- terrain resistance for stock tracks nerfed (soft/medium/hard) by 9/14/9 percent
- elite tracks accuracy on the move and when turning nerfed by 57 percent
- terrain resistance for elite tracks nerfed (soft/medium/hard) by 10/17/10 percent
- maxium reverse speed nerfed from 20 to 12 km/h
- 76mm M1A2 AT accuracy loss from turning the turret nerfed by 12 percent
- 90mm M3 reload time nerfed from 8s to 8,5s, accuracy loss from turning the turret nerfed by 25 percent

T18 recieved a (yet unspecified, but big) nerf.

Krasno...nego,pošto nisam bio u toku,jel se dogodio camo nerf na td-ovima?Na Hellcatu mi se nakon prvog pucnja upali lampica iako gađam na 350m+...i onda nestanem u roku keks(imam full camo na posadi i camo net mountan)

16 godina
Ćoby kaže...

Krasno...nego,pošto nisam bio u toku,jel se dogodio camo nerf na td-ovima?Na Hellcatu mi se nakon prvog pucnja upali lampica iako gađam na 350m+...i onda nestanem u roku keks(imam full camo na posadi i camo net mountan)

Je.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
Ćoby kaže...

Kao što je rekao kolega prije mene da, nerfali su camo, ali samo obične TDe, premium TDovi nisu nerfani, bar ne još.

15 godina
World of Tanks

Navala debila u 10x većim količinama nego obično.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

neka x5 vikend počne!

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel x5 od danas ili od sutra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Jel x5 od danas ili od sutra?

od danas

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Jucer rekord...0 pobjeda, 34 poraza. WTF?? Jos u platoonu, a igrali smo dobro, ali ekipe boze me sacuvaj, da bash ni jedna pobjeda u skoro 35 partija, kolega nastavio igrat, ja poludio i ugasio i igru i komp. Ak nista stiglo onih 200 golda, zato su mi se i osvetili valjda. {#}

Nadam se da danas bude bolje. {#}

The quieter you become, the more you are able to hear
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 11:55 (Trippy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Trippy kaže...

Jucer rekord...0 pobjeda, 34 poraza. WTF?? Jos u platoonu, a igrali smo dobro, ali ekipe boze me sacuvaj, da bash ni jedna pobjeda u skoro 35 partija, kolega nastavio igrat, ja poludio i ugasio i igru i komp.

Nadam se da danas bude bolje.

Dugo ti je trebalo da odustanes...

ps. Stalno se neko zali sto stalno gubi ovo ono, ne vida se cesto da se neko hvali samim pobjedama, kako je to moguce da svi gube, pa ko onda pobjeduje? Zar siemke?

13 godina
neaktivan
Trippy kaže...

Jucer rekord...0 pobjeda, 34 poraza. WTF?? Jos u platoonu, a igrali smo dobro, ali ekipe boze me sacuvaj, da bash ni jedna pobjeda u skoro 35 partija, kolega nastavio igrat, ja poludio i ugasio i igru i komp. Ak nista stiglo onih 200 golda, zato su mi se i osvetili valjda. {#}

Nadam se da danas bude bolje. {#}

Ma nemoguće,ja sam nakon 15 poraza za redom razbio tipku i miša,izbrisa wot na 3 tjedna,prokleo WG...{#}ma nevjerujem ti,34 za redom pa se nisi upuca{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice