A ja skupljam novce za njega. Još 3 000 000.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam više zašto se uopće trudim. Pa to je više neigrivo. Znam da kmečim stalno, ali ovo je užas. Ili svi lijevo ili svi desno, ko ovce su, ne gledaju chat, ne gledaju mapu, ništa, idu ko kreteni čelom naprijed. Čovjek si pomisli da je najbolje biti paradajz. Ideš voziš, pucaš, skupljaš kredite i exp i kad tad ćeš pokupovati 10tke i dalje isto igrati. Bez brige i pameti.
kak ono kazu, jedina korist od tima je da ti spotaju i da te stiti njihov totalni Hp
a ak idu svi ljevo, a ti medju njih
Nisam se ulogirao ima 7 dana... uzivam u lijepom vremenu...dok se situacija malo u WOTu ne smiri
hehe ti 7,a ja vec 25 dana neigram,malo mi dosadila :)
paradajz nemože dosaditi!
samo treba naći načina preraditi njegove sumanute količine!
postupi ko talijani-sve na tri dijela, 1 dio u konzerve, 1 dio prepasiraj a ostalo u ketchup "extra stronk"
Molio bi preporuku opreme za tigera 1 , trenutno imam samo nabijač za tenkovski top .
vent, gun drive i binos, a guneru obavezno snap shot, ostalima repair-ak su prek 100
Popi#dia sam i kupio sam E-100. Zabavan "tenkić".
obavezno konzultiraj slijedeci tutorial ftw
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/141687-terrible-e-100-driver/
@ LordNibbler
" ...po meni bolji od njega je type 61 rld je puno bolji od centuriona al doduše nema oklopa što meni i nije bitno a depresija je pre dobra, e da i type ima heat dok centurion ima HE za gold.."
obrati paznju na sliku posade, mislim da su ti komander i guner blizanci razdvojeni nakon rodjenja, izgledaju isto a prezivaju se razlicito
Nisam se ulogirao ima 7 dana... uzivam u lijepom vremenu...dok se situacija malo u WOTu ne smiri
hehe ti 7,a ja vec 25 dana neigram,malo mi dosadila :)
Noobovi, ja sam prestao redovito igrati još od prije par mjeseci, zadnja borba je bila prije ~2 mjeseca"... Jbg, od 2010. ju igram, zasitio sam se.
Trenutno čekam 9.0 pa opet počinje napucavanje "crvenih".
18. Degman kup ovu subotu u 16h. Od ovoga puta 3 mape po meču!
zašto tri mape i ovako predugo traje
Kakav je to kup ako kratko traje :) Vidit ću kak će ić ovo
18. Degman kup ovu subotu u 16h. Od ovoga puta 3 mape po meču!
Nema 1v1 ovaj mjesec?
Nema, biti će početkom svibnja
pozz
moze netko objasniti zasto mi se igra zablokira svako 5,6 partja nakon instaliranja XVM mod-a (wr, wn7,8 i postotak šansi)???
ima li nekakav mod slican ovome al da ne blokira igru??
pozz
moze netko objasniti zasto mi se igra zablokira svako 5,6 partja nakon instaliranja XVM mod-a (wr, wn7,8 i postotak šansi)???
ima li nekakav mod slican ovome al da ne blokira igru??
Koji si točno xvm instalirao?
Ja koristim ovaj, i nikad problema.
uf sa njim sam na 46% pobjeda, tenk je definitivno zabavan kada se malo privikne na neke njegove zakonitosti.
meni je bio minus što sam ga konstantno igrao kao miša a to miš nije, puno se lakše buši.
Svi koji imate porblema sa updating tankers ili slicno skinite novi xvm file
http://xvm-mod.com/xvm-5-1-0-wot-client-0-8-11/ Dakle problem radi najvjerojatnije stari xvm file meni za sad nije blokao ni jednom odkad sam skinio 5-1-0 verziju.
I svi koji igraju Tigera 1 žalim vas i vaš ammo rack i sve ostale module...
Danas 2 puta otisa ammorack po jednom radio motor turret jam loader gunner i commander sve u jednoj partiji ...Jednostavno taj tenk me ispunjava srećom :)
Posli tigera P imam osjećaj ko da su im i topovi drugaciji ne znam kako to objasnit ali mi se cini da tiger P ima vise penna... Jos samo 50 K exp-a do KT :) yeah :)
Moja daleko najbolja ikada u AMX 50 100 (što se dogodi kad je ping 600+? )
Prelose.
uf sa njim sam na 46% pobjeda, tenk je definitivno zabavan kada se malo privikne na neke njegove zakonitosti.
meni je bio minus što sam ga konstantno igrao kao miša a to miš nije, puno se lakše buši.
Da, meni je i posada koja je došla sa tenkom jer nisam imao ništa u barakama. Nije baš najsretniji tenk, jer čini se da artiljerija najbolje pogađa baš taj tenk. Svejedno zabavan, imao sad jednu dobru partiju mada sam izgubio.
Danas 2 puta otisa ammorack po jednom radio motor turret jam loader gunner i commander sve u jednoj partiji ...Jednostavno taj tenk me ispunjava srećom :)
Posli tigera P imam osjećaj ko da su im i topovi drugaciji ne znam kako to objasnit ali mi se cini da tiger P ima vise penna... Jos samo 50 K exp-a do KT :) yeah :)
Imam Tiger 1 i tenk mi je zakon. Imam ga zbog povijesnih razloga, a i zato jer je zabavan. I štete može napraviti puno kad je dobar mm. Sad ide i 4 skill/perk na njemu, ima rammera, ventilaciju i spallinera. Čista dominacija
ja sam pribacio sa tigera p isto ganjam 4 perk ali jednostavno p mi buuno bolje leži...jednostavno on je sniper i to je to ali nervira me koliko puta se uhvati požar koliko puta posada crkne ili moduli jednostavno di god me pogode nešto ode......:/
Da, meni je i posada koja je došla sa tenkom jer nisam imao ništa u barakama. Nije baš najsretniji tenk, jer čini se da artiljerija najbolje pogađa baš taj tenk. Svejedno zabavan, imao sad jednu dobru partiju mada sam izgubio.
Imam Tiger 1 i tenk mi je zakon. Imam ga zbog povijesnih razloga, a i zato jer je zabavan. I štete može napraviti puno kad je dobar mm. Sad ide i 4 skill/perk na njemu, ima rammera, ventilaciju i spallinera. Čista dominacija
eto rješenja za posadu na e100:) posada koja nije na 100% i barem 2-3 perk na e100 uff preteško.
Prelose.
Ja bi bi rekao predobro,za neigrivi ping.
Kako ti odradis borbu s 600+ pinga? 2k damage-a?
P.S. Odgovorio sam si sam
http://feldzug.net/eu/themicko
http://feldzug.net/eu/smellsliketeenspirit
ja sam pribacio sa tigera p isto ganjam 4 perk ali jednostavno p mi buuno bolje leži...jednostavno on je sniper i to je to ali nervira me koliko puta se uhvati požar koliko puta posada crkne ili moduli jednostavno di god me pogode nešto ode......:/
Njemci ti prijenos imaju s prednje strane tako da ti drugi tenkovi mogu zapalit motor ili ga oštetit kad probiju sprijeda tako da to imaj na umu. A i donja ploča nije teša za pogodit na Tigru.
sa tigerom je najbolje ic u rikverc u garazu reka bi jer u njemu nemam srice nikakve....... Imam osjećaj ako me ptica po***ki da ce bit our commander is hurt he cannot focus.............
Krenulo me dobro danas, lijepo pobjeđivao, ali sam išao sad igrati i izgubio jedno 10 za redom. Ono pogledaš mapu, svi na dobrim pozicijama, pogledaš mapu nakon minutu jer si pucao i tako to, više od pola tima nestalo. I tako svaki puta. Ne znam. Ne igram nikada tako kasno, pa da pitam, jel stvarno inače tako navečer? Ili paradajzi ganjaju ove misije?
Krenulo me dobro danas, lijepo pobjeđivao, ali sam išao sad igrati i izgubio jedno 10 za redom. Ono pogledaš mapu, svi na dobrim pozicijama, pogledaš mapu nakon minutu jer si pucao i tako to, više od pola tima nestalo. I tako svaki puta. Ne znam. Ne igram nikada tako kasno, pa da pitam, jel stvarno inače tako navečer? Ili paradajzi ganjaju ove misije?
Tako je i meni pa sam lijepo odustao od igre...uduplam 2 tenka zato jer još ima premium ali igri je za mene AMEN. Prije par dana sam dobio poziv za test War thunder ground force closed beta, ima puno stvari koje mi ne leže ali igra ima pontecijala tako da WG jedi g....
Umjesto da porade na mm i na siemkama oni se brinu da se tenk iz WWII sjaji ko pasja kesa, neak samo nastave, sretno im bilo. Ovo zadnje je šala...neka bankrotiraju gamad jedna.
Meni je Tiger najbolji tier 7 Heavy, prodao sam T29 i IS kad sam ih prosao, prodat cu i AMX ali Tiger ostaje kao Money Maker...
Meni je Tiger najbolji tier 7 Heavy, prodao sam T29 i IS kad sam ih prosao, prodat cu i AMX ali Tiger ostaje kao Money Maker...
T29 mi je veći gušta za igrat od Tigera, ali zato je zato tiger ll zver
Da vas napomenem, danas je Alienware arena givaway pa budite na oprezu. Što bi siemke uzele kodove kad možemo mi
Da vas napomenem, danas je Alienware arena givaway pa budite na oprezu. Što bi siemke uzele kodove kad možemo mi
F5
Nedaj Bože izgubiti bitku s tigrom, ode u minus ko hrvatska. Al zato ako odigraš dobro, i pobijediš. Sjedne lova samo takva.
Udjem u borbu sa T30 i odem nesto uraditi, mozda 30 sec,vratim se ja za komp kad neki lik sa IS 7 umjesto da se ide boriti gura mene ( i pise na chatu .. help me push t30 to battlefield) i ja usput dobijem 1500 dmg od leoparda i zbog njega izgubimo partiju..
Kakvih debila sve ima u ovoj igrici..
Pop***** sam totalno..