World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.364.787
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Kome se Karl sviđa... imate ovdje peticiju da se zadrži trajno u igri :-) 800+ potpisnika do sada...

http://www.change.org/petitions/wargaming-net-keep-karl-in-world-of-tanks

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: World of Tanks

Nek slot ostane, bmk za Karlom :D

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Mene vise zanima ovaj commander na 100% {#}

Moj PC  
9 1 hvala 0
17 godina
ED63 kaže...

cromwell je jedan od najzabavnijih tenkova u igri, bar meni {#}

super brzina i ubrzanje, top ima pristojan pen i uber RoF

crommie je u biti light tenk sa medium MM-om kaj je u biti super, vrlo dobar za bush spoting

Cromwell je stvarno zabavan, ali to je light tenk koji je OGROMAN za light tenka. Stvarno ga je gust igrati kad primas maximalnu stetu od bilo kojeg tiera od naprijed i sve bi to bilo ok da je on light, ali nije. Ima puno boljih tier 6 mediuma od njega. Ovaj vikend sam dogurao do Centuriona i odustao od cijele te linije, po meni jednostavno losi tenkovi i sa Centurionom je slicna spika kao sa Cromwellom.

Moram priznati da su mi najsmijesnije te "prednosti" tenkova poput bush spottinga, velike depresije topa, topovi koji su dobri za flankanje lololol

To je sve istina kad bi stalno bili na Malinovki, Murovanki i Prohorovki, a sto ces kad te doceka Himellsdorf, Ensk, Runiberg koji sad ima dvije verzije, gdje ces tamo bush spottati i flankati u mediumu, a pogotovo koristiti depresiju topa? Meni je dobar tenk onaj s kojim mozes na vecini mapa iskoristiti njegove prednosti, sa Cromwellom to sigurno ne mozes.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Mišljenje o francuzima kad je artiljerija u pitanju?

Kontam poslije AMX 12 t otključati i AMX 13 75 i AMX 13 F3 pa nastavljati obje linije ako valjaju nečemu.

Windows? B**ch my Arch can do anything.

0 0 hvala 0
15 godina
Sint1 kaže...

Cromwell je stvarno zabavan, ali to je light tenk koji je OGROMAN za light tenka. Stvarno ga je gust igrati kad primas maximalnu stetu od bilo kojeg tiera od naprijed i sve bi to bilo ok da je on light, ali nije. Ima puno boljih tier 6 mediuma od njega. Ovaj vikend sam dogurao do Centuriona i odustao od cijele te linije, po meni jednostavno losi tenkovi i sa Centurionom je slicna spika kao sa Cromwellom.

Moram priznati da su mi najsmijesnije te "prednosti" tenkova poput bush spottinga, velike depresije topa, topovi koji su dobri za flankanje lololol

To je sve istina kad bi stalno bili na Malinovki, Murovanki i Prohorovki, a sto ces kad te doceka Himellsdorf, Ensk, Runiberg koji sad ima dvije verzije, gdje ces tamo bush spottati i flankati u mediumu, a pogotovo koristiti depresiju topa? Meni je dobar tenk onaj s kojim mozes na vecini mapa iskoristiti njegove prednosti, sa Cromwellom to sigurno ne mozes.

{#}

Kolko si tu bedastoca namljeo, cudo...

Nemam snage uopce ni napisati sta je krivo, vidim da se i ekipa slaze sudeci po TD-ovima...

Uglavnom cromwell je odlican medium, prakticki light sa normalnim MM-om i jedan od najboljih ak ne i najbolji t6 med...

Tvoj problem sto neznas s tim tenkom igrati...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
11 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

{#}

Kolko si tu bedastoca namljeo, cudo...

Nemam snage uopce ni napisati sta je krivo, vidim da se i ekipa slaze sudeci po TD-ovima...

Uglavnom cromwell je odlican medium, prakticki light sa normalnim MM-om i jedan od najboljih ak ne i najbolji t6 med...

Tvoj problem sto neznas s tim tenkom igrati...

Pa totalno je nepotrebno da ti njemu išta objašnjavaš.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 12:40 (DrNasty).
11 godina
Sint1 kaže...

Erm, no.

Btw:

Samomrzeći hrvat
12 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Imas od quickybaby-ja potrazi na netu...samo skines bez garaze i eto.

instalirao sam jucer, al nakon sto zavrsi igra, svako 5,6 partija, jednostavno blokira, ostane samo na loading ... :/

14 godina
World of Tanks

...od paradajza do sataraša...

-I uzeo je hleb i ribe, pogledao u svoje učenike i rekao: Jebi ga. Ulazimo u posao sa viskijem...

4 0 hvala 0
17 godina
moderator
paleopajdash kaže...

Kakvi paradajzi igraju taj IS-3 kad za Ace tankera treba ispod 900 xp-a?

--------------

Gledam Centuriona, nije ovo loš tenk. Poredi ga jingles sa M46 Pattonom. Patton ima slab pen, neprecizan je i slabiji mantlet, dok Leo PT ima depresiju za qrac i nema mantlet jak.

Ovaj Cent 7/1 mi se čini da uzima najbolje od obojice (depresiju, mantlet i L7 top sa apcr) uz odličnu mobilnost.

Dosta sam igrao sa ovim mediumima koji imaju 390dmg (2 pattona, 2 leoparda) pa sam rekao da mi je dosta tenkova s tim topom (kad imam najbolji od njih - L7A3 na Leu 1) al opet, slab sam na stvarne mediume pa ću krenuti i po Centuriona, a i ti topovi nisu loši, dapače. O sudbo prokleta :D

(Čekam akciju da kupim M4 Shermana jer ima HD model)

16 godina
neaktivan
World of Tanks

18. Degman kup ovu subotu u 16h. Od ovoga puta 3 mape po meču!

http://www.esl.eu/hr/wot/news/240276/

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Cromwell nekad davno vozen,super tenk,te naravno jedan od najboljih tier 6 mediuma ako ne najbolji...{#} Isto tako centurion 7/1 uhh,sto reci,koju posluku porati,meni eto od vozenih skoro pa 15 devetki sto na svom sto na drugim racunima najbolji tier 9 medium kojeg sam bas nedavno izgrindao, uz t54 nekad davno,malo je veci i malo sporiji  ali zato depresija topa,dmg,mobilnost i armor su brutalni za mediuma pogotovo kada mozes iskoristit prebacivanje kupole,cuda cinis,cisti primjer kada na himelsdorfu odes na brdo,ne trebas ni ici skroz gore kod dvorca nego stanse na pocetku uzbrdice pokazes kupolu i udaras njubove koji se penju prema gore...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 13:32 (Tomo53nja).
15 godina
DrNasty kaže...
paleopajdash kaže...

Kakvi paradajzi igraju taj IS-3 kad za Ace tankera treba ispod 900 xp-a?

to nije 900xp to je 1300+ base xp-a jer je dobio medalju za defeat

toliko i otprilike treba za ace

od ovog patcha mislim da na team score ne zbroji pa izgleda ko 800, prije je zbrajalo...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 13:52 (Intel&ATI).
17 godina
moderator
Intel&ATI kaže...

to nije 900xp to je 1300+ base xp-a jer je dobio medalju za defeat

toliko i otprilike treba za ace

od ovog patcha mislim da na team score ne zbroji pa izgleda ko 800, prije je zbrajalo...

Aha, promašio sam medalju, gledao xp samo na zadnjem scrnshotu, Thx.

14 godina

Pardon...preko paradajza, paprike, luka do sataraša bez apetita. {#}

-I uzeo je hleb i ribe, pogledao u svoje učenike i rekao: Jebi ga. Ulazimo u posao sa viskijem...
15 godina
Wasteful kaže...

Nema 1v1 ovaj mjesec?

11 godina
Sint1 kaže...
ED63 kaže...

cromwell je jedan od najzabavnijih tenkova u igri, bar meni {#}

super brzina i ubrzanje, top ima pristojan pen i uber RoF

crommie je u biti light tenk sa medium MM-om kaj je u biti super, vrlo dobar za bush spoting

još na starom pc-u {#} No po vašoj priči izgleda da ste vi HT driver, a cromwell za to nije,  imate t 34-85 i ruskog i kineskog(koji gori skoro uvijek al je bolji flenker) i donekle VK P je za taj stil igre bar sam ga ja tako igro...

"Meni je dobar tenk onaj s kojim mozes na vecini mapa iskoristiti njegove prednosti, sa Cromwellom to sigurno ne mozes"

Ako s cromwellom ne možeš nekog kružit ili mu doć s boka ili odzada onda ili si na komarinu ili se desilo čudo pa random tim pokriva jedan druge, a i ako je to slučaj uvijek moš iztletit iza ugla opali i povuć se nazad... ako ni to nemoš onda  play arty{#} 

Vezano za t 9 med tenkovi najbolji bar po meni su t54 daleko najviše oprašta(jedino što mi se ne sviđa su spore grnate) , a po meni bolji od njega je  type 61 rld je puno bolji od centuriona al doduše nema oklopa što meni i nije bitno {#}  a depresija je pre dobra, e da i type ima heat dok centurion ima HE za gold,a leo pta je čak najgori čisto zbog depresije i aim tima, doduše može se fino s njim spotat iz grmlja i izletil iza ugla opalit i vratit na rikverc, a ona robija od stock grinda da ne govorim(da je aiim time 2,3s na stock kupoli s 9 cm drugačija priča bi bila).

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
17 godina
World of Tanks

nekad te neće a nekada baš hoće.

EDIT: kud se pohvalih.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 15:56 (sokre).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

LOL, 4400dmg sa Karlom. U SPG modu gađanja tuče odozgo i odbija full dmg, dok onako u TD modu manje.

0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Ne znam više zašto se uopće trudim. Pa to je više neigrivo. Znam da kmečim stalno, ali ovo je užas. Ili svi lijevo ili svi desno, ko ovce su, ne gledaju chat, ne gledaju mapu, ništa, idu ko kreteni čelom naprijed. Čovjek si pomisli da je najbolje biti paradajz. Ideš voziš, pucaš, skupljaš kredite i exp i kad tad ćeš pokupovati 10tke i dalje isto igrati. Bez brige i pameti.{#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Nisam se ulogirao ima 7 dana... uzivam u lijepom vremenu...dok se situacija malo u WOTu ne smiri

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

mislim da imam još 5 dana premium i da budem i ja napravil opet jednu pauzicu od kojih 15-20 dana ako bude lijepo vrijeme.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Nisam se ulogirao ima 7 dana... uzivam u lijepom vremenu...dok se situacija malo u WOTu ne smiri

hehe ti 7,a ja vec 25 dana neigram,malo mi dosadila :)

17 godina
DM-969 kaže...
Ziga kaže...

hehe ti 7,a ja vec 25 dana neigram,malo mi dosadila :)

paradajz nemože dosaditi!

samo treba naći načina preraditi njegove sumanute količine!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 19:58 (sokre).
13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
Wasteful kaže...

Nema 1v1 ovaj mjesec?

a kaj bi ti da ti svaki mjesec sjedaju goldi...

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Molio bi preporuku opreme za tigera 1 , trenutno imam samo nabijač za tenkovski top .

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nixXxa kaže...

Molio bi preporuku opreme za tigera 1 , trenutno imam samo nabijač za tenkovski top .

rammer/vent/gld

@ja111

Cudno mi jer svaki mjesec je barem jedan 1v1

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 20:19 (Intel&ATI).
13 godina
neaktivan
Wasteful kaže...

zašto tri mape i ovako predugo traje {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png
11 godina
World of Tanks

Popi#dia sam i kupio sam E-100. Zabavan "tenkić". {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice