World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.376.705
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
World of Tanks

Kad sam tek kupio AT8 bilo je katastrofa igrat . Svi te buše , a ti ništa ne možeš probit , ali sada sa zadnjim topom tenk je uživancija , prosječno 1500 dmg po partiji i 2-3 kill-a :) Jedva čekam AT7 . Kakav je AT7 ? Bolji ili ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ima ko za platoon sa pershingom?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Razmišljam si ja odo krenut na T-54 pa koja je linija ugodnija za grind obj 416 ili T-44 i koristili se obj 416 u ESL-u ?

6 Object 416
12 T-44
Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Duble kaže...

Razmišljam si ja odo krenut na T-54 pa koja je linija ugodnija za grind obj 416 ili T-44 i koristili se obj 416 u ESL-u ?

Pa ugodnija za grind je sigurno obj 416 tj a43 linija, pogledaj samo sto trebas sve istraziti na t-44, pogotovo ako nemas d10t s heavy linije.

edit: a u biti cak i nije jer neces imat lb1 za t-54

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.3.2014 20:36 (dedaa).
11 godina
dedaa kaže...
Duble kaže...

Pa ugodnija za grind je sigurno obj 416 tj a43 linija, pogledaj samo sto trebas sve istraziti na t-44, pogotovo ako nemas d10t s heavy linije.

edit: a u biti cak i nije jer neces imat lb1 za t-54

Da, al obj 416 ima najbolji top sličan t54, tj ima gold granate heat s 330 avg pena. Tako da dok izgrinda tu liniju do t 54 skupit ce free Xp-a za ponešto na t54 :) ako se nevaram oko 40 k freea ako elita obj 416. Jednio što je pretpostavljam malo nezgodno za igrat radi slabe depresije topa i kupole koja je ogranicena te skroz zada. 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina
neaktivan

Da, al obj 416 ima najbolji top sličan t54, tj ima gold granate heat s 330 avg pena. Tako da dok izgrinda tu liniju do t 54 skupit ce free Xp-a za ponešto na t54 :) ako se nevaram oko 40 k freea ako elita obj 416. Jednio što je pretpostavljam malo nezgodno za igrat radi slabe depresije topa i kupole koja je ogranicena te skroz zada. 

I mam ja 250k free xp pa cu odmah svaki tenk na full samp me zanima koji je bolji za grind na full-u.

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
11 godina

Zavisi šta vam više paše, t44 je čistokrvni med tenk u wolf packu je jak i može donekle face hug-at, no pen je zato poprilicno loš frontalno nemože penat is3, dok s goldom(apcr) ima mislim 225 mm pena. 

Dok je obj 416 više neki td, ima veći rof i dmg jel je zadnji top kao u t 54 320 dmga i 330 pena s goldom(heat) te može s tim probit na šta god naleti dok normalne granate imaju 201 mm pena što je opet dovoljno za penat is3 frontalno. Također obj ima stock top ko najbolji na t 44 bar po statsima.  A u krajnoj liniji preko 416 možete doć do svih t 10 Ussr med tenkova.

I na obj je puno lošiji oklop.

Ja sam trenutno na 54,otkljuco ga preko t44 tek poslje su ubacili obj liniju inače bi išo preko nje.

t54  stock je robija ili pucaj gold koji je očajan ili skaut, ako je gradska mapa mogu flankat. No da sam u obj 430 II s stock topom mogo bi pucat gold s 330 pena, to što je kupola odzada pa je depresija topa banana ukoliko se neznate pošluzit terenom mi ne prestavlja problem... 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Je li MM ima ikakve veze s winrateom? Da nije razlog loš winrate što me stavlja stalno u neke timove gdje rezultat bude 12-4 i sl. -_- 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
turbojc kaže...

Je li MM ima ikakve veze s winrateom? Da nije razlog loš winrate što me stavlja stalno u neke timove gdje rezultat bude 12-4 i sl. -_- 

I da i ne, na nekom malom uzorku od recimo 10 borbi u jednom danu, da, jer tad se moze dogoditi da imas srece pa te stavi vise puta u dobar tim i pobijedite ili obrnuto...

Generalno gledajuci, ne, zato jer kod nekog veceg uzorka, broj losih i dobrih timova se izbalansira i na kraju dode do toga da si sam krojac svog WR-a

To conclude, globalno gledajuci ako si bolji igrac vise ces pobijediti ako si losiji vise ces izgubiti i to je to

Trebas shvatiti da jedan igrac cini veliku razliku to ces i sam biti bolji 

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.3.2014 22:04 (Intel&ATI).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jeli itko zna kako refreshati noobmetar(wot statistics),prikazuje mi prije 30 bitaka,tj od jucer ili prekjucer,ili se jedanput dnevno sam refresha?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ma nisam ja tako loš kakav sam bio, a i po statistika sam bolji, samo što... Što ja mogu sa svojim Tigrom l protiv IS-8? U tome je problem, ne mogu ništa. I onda tu praktički bitka ne ovisi o meni puno. I to me smeta.
Kada je bitka protiv T-29, ili IS, e onda tu već ovisi, i to sam sam vidio.
Al eto, živcira me što me stavljaju s VIII i IX tenkovima. Al vidim ne može se to popravit.
16 godina
neaktivan
turbojc kaže...
Ma nisam ja tako loš kakav sam bio, a i po statistika sam bolji, samo što... Što ja mogu sa svojim Tigrom l protiv IS-8? U tome je problem, ne mogu ništa. I onda tu praktički bitka ne ovisi o meni puno. I to me smeta.
Al eto, živcira me što me stavljaju s VIII i IX tenkovima. Al vidim ne može se to popravit.

Ufff, mozes ga demolirati sam tak.

14 godina
Ziga kaže...

Ubi me lag...svaki put :(( ne znam dokle tako... a rekli su ispraviti

kakva su vaša iskustva? ja sam na Iskonu i neigrivo je

Da i kod mene je slicna stvar i ping se mjenja cas 24 pa cas 40 mislio sam da nije mozda zato sto sam skino novije drajvere za graficku karticu al to pak nema nekog smisla :D

12 godina
World of Tanks

možeš ti njega sredit, IS-8 je heavy ali sa njim se igra kao sa mediumom jer mu armor nije nešto, a nije ni kupola baš...

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 11:10 (Del_Boy97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
E pa ne mogu igrat kao medium kad mi tenk nije medium. A ja nisam dovoljno pametan da sredim IS-8 ili E75 s Tigrom l. Ne znam kako vama to uspijeva da napravite.
15 godina
postoje drugi tenkovi osim t9 u neprijateljskom timu... niko ne veli da moraš ići 1vs1 sa e-75
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Eye of the tiger.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Baš sam nedavno isključio Confrontation mod jer mi je dosadilo igrati sa Objectom 140 i IS-om 7 protiv WT-100 i JagdPz-100 tenkova. A bude ih previše kada me ubaci u Confrontation.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Krenem igrati sa kv5 posto trebam para ali i da treniram posadu dok je ova misija i odigram 4 sve cetiri izgubim a napravim preko 2,5k dmg

I reko ako mi ne ide sa kv5 da uzmem črčila kad ono dobim ku*ac u zube

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Može neko brzinsko objašnjenje tog moda?
16 godina
turbojc kaže...
Može neko brzinsko objašnjenje tog moda?

Confrontation ti je vrsta bitke gdje se bore tenkovi jedne nacije protiv tenkova druge nacije, dakle isključivo jedna nacija po timu. Vljda si to već igrao jer po defaultu je to uključeno.

EDIT: I da AT8 stock je katastrofa, 6pdr u tieru 8, ko da pokušavam strugati boju sa tier 8 tenkova a ne damage radit na njima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 0:22 (St0ka).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Oho pozdrav pozdrav. Nađoh i ovaj forum za WoT playere. Fino. :)
Prvo, tražim ovo jer sam noob početnik i tako to xd

Pa ono tražim neke iskusne ljude, malo da me upute na pravi put i to. :)

Počeh igrati, tj. registrovao sam se u decembru meni se čini, ali aktivno počeo sredinom/krajem januara. Guram po ruskoj heavy liniji, stig'o do IS i stao tu treba mi još 1,5 mil credits da dobijem onoga IS-3. :)

Igram i nešto sa strane ono čisto radi zabave koliko imam mjesta u garaži xd

Ima li nešto što propuštam kao "početnik", nešto što dobijem džaba i to ? xd

0 0 hvala 0
13 godina
NoviDebil kaže...

Oho pozdrav pozdrav. Nađoh i ovaj forum za WoT playere. Fino. :)
Prvo, tražim ovo jer sam noob početnik i tako to xd

Pa ono tražim neke iskusne ljude, malo da me upute na pravi put i to. :)

Počeh igrati, tj. registrovao sam se u decembru meni se čini, ali aktivno počeo sredinom/krajem januara. Guram po ruskoj heavy liniji, stig'o do IS i stao tu treba mi još 1,5 mil credits da dobijem onoga IS-3. :)

Igram i nešto sa strane ono čisto radi zabave koliko imam mjesta u garaži xd

Ima li nešto što propuštam kao "početnik", nešto što dobijem džaba i to ? xd

trolas {#}? evo ovdje ti sve budu kazali wot forum

Carpe Diem
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 7:11 (mileni007).
17 godina
World of Tanks

Prve dvije sa potpuno stock Tigrom 2... ponada se čovjek lijepom x2 kad ono kifla... jbg, u prvoj nam je jedan lik cappao bazu, a u drugoj si ne mogu pomoći protiv ovog platoona, em jači tenkovi, em dobri igrači... {#} weekend curse...

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Otprilike mu svakih tisuću partija skoči eff za 2 :)

3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jun!0r kaže...

Vidim ja ti se suosjecas s njime pa si cenzurirao ime da mu se ne smijemo

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
11 godina
neaktivan
ja111 kaže...
Jun!0r kaže...

GREENJONES ...ako se ne varam {#} (al bolje bi mu bilo REDJONES) {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 16:23 (Jun!0r).
15 godina
Rucipe kaže...

Kad sam tek kupio AT8 bilo je katastrofa igrat . Svi te buše , a ti ništa ne možeš probit , ali sada sa zadnjim topom tenk je uživancija , prosječno 1500 dmg po partiji i 2-3 kill-a :) Jedva čekam AT7 . Kakav je AT7 ? Bolji ili ? 

odigro sam samo jednu partiju, jos je ocajno spor i nepokretan, a nemrem stavit ni opremu dok ne istrazim gusjenice, stavio sam samo top i drugi motor i radio, a necu bacat free expe na gusjenice, top je oko 16k, motor 1500 expa, al je puno tezi i nejde bez ovjesa, a gusjenice 8k tak da mi se ne zuri

ima top skroz desno di at-8 ima onaj machinegun koji je samo ukras, tak da sad nemoram pokazat cijeli td i kupolu ak ocu nekog trolat, mogu iza ugla to radit, doduse samo na desnim "kornerima" {#}

cijela linija je jedan "mobile machinegun bunker" i isplati se igrat, i naravno da idem do kraja ali bez zurbe naravno

sad mi je i church gc elitan i mogu zekat se sa njim, a i otkljucan je 32 pounder za at-15

LordNIbbler kaže...

Zavisi šta vam više paše, t44 je čistokrvni med tenk u wolf packu je jak i može donekle face hug-at, no pen je zato poprilicno loš frontalno nemože penat is3, dok s goldom(apcr) ima mislim 225 mm pena. 

Dok je obj 416 više neki td, ima veći rof i dmg jel je zadnji top kao u t 54 320 dmga i 330 pena s goldom(heat) te može s tim probit na šta god naleti dok normalne granate imaju 201 mm pena što je opet dovoljno za penat is3 frontalno. Također obj ima stock top ko najbolji na t 44 bar po statsima.  A u krajnoj liniji preko 416 možete doć do svih t 10 Ussr med tenkova.

I na obj je puno lošiji oklop...

is-3 se moze frontalno penat bez golda i sa t-34-2, i sa type59, i sa t-44, tak da to nije nikakav "issue"-jedino ak neznas, onda pravac wotarmoury

ja sam uspio sa svakim od tih tenkova, tak da mogu i drugi ak je tomato nub uspio {#}

t-44 je kak kaze kolega cisti med, al tek sa zadnjim motorom je pokretan med, a imas i opciju furat ga ko t-44-122 tj. t-44 stronk  sport {#} jako slicno ko i t-34-2

a a-44 je u biti vk4502B ausf t-44 {#} ili kak da se izrazim, 107mm top na opakom i brzom medu, teskom, dingy armour, al bez depresije

do obj 416 nisam jos dosao tak da neznam kakav je, samo znam iz susreta prek nisana da je hebeno nizak-skoro ko ELC, da oce rostiljat zbog motora napred, i da je opasan 1 na 1

a izbor linije ovisi o tebi, kaj ti vise pase

turbojc kaže...

nemozes sa tigrom nista ak izletis prvi i pojedu te-ostani iza, snajpaj, nek ti siemke spotaju, bitno je da zauzmes mjesto di si sakriven a mozes rokat po protivnicima od pocetka partije, probijas sve kaj mozes sresti, uci se trackat, zapalit, pa opet trackat...

ne igras protiv tenkova nego protiv igraca, ak je neko los u t7 los je i u t9

a MM je +2/-2 i uvijek ce tak ostat, navikni se na to

u tigru2 stock ces sa istim topom ic u tir 10 borbe, jednostavno moras "prilagodit voznju uvjetima na cesti"

ja111 kaže...
Jun!0r kaže...

da da ovo "remekdjelo" ima natpis "slavkec was here" written all over it {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 16:48 (ED63).
12 godina
gelon kaže...

"You have reached the code usage limit."

Nisam upisivao kodove od jucer i izbaci mi ovo s tim da ni onaj od jucer nije htio radit stalno je iskakalo connection timed out try again??

Jel zna netko zasto?

Netko?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo pa slusaj...

''Many of you have noticed that last Friday we started posting QR codes that led to Bonus Codes in our news regarding theWargaming.net League Grand Finals. The first code only took you around six hours to use it the available 100,000 times!

The codes will be posted every now and then throughout the month, up until April 6th. They will each have an individual value of between 50 and 100. Each code will only be available for a limited time (i.e., each code posted in an article will be valid no longer than to the publication of the next news) and also for a limited number of uses (always listed in the disclaimer below the individual code). Keep in mind that each code will be worth between 5 and 50 million Gold in total!''

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
4 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice