ne bi se nikak složil s tobom s prvim dijelom rečenice
novi kod:
HOWWEROLLWGLGRANDF1NAL
Tiger je čista dominacija
Nakon patnje sa kratkim 152, s BL-10 stigo i ace...
Ovaj tenk je bolesno OP. 5k damagea pada bez ikakvog truda...i to u tier 8! Po meni, TD koji je više od svih zaslužio nerf...
Partija nije ništa posebno...samo sam htio reći kako je ovakav rezultat nevjerojatno lagano postići s ovim tenkom...
HOWWEROLLWGLGRANDF1NAL
Aha, vidim da je zvonzi već stavio...sry
Ovaj tenk je bolesno OP. 5k damagea pada bez ikakvog truda...i to u tier 8! Po meni, TD koji je više od svih zaslužio nerf...
Partija nije ništa posebno...samo sam htio reći kako je ovakav rezultat nevjerojatno lagano postići s ovim tenkom...
sve ti to zabjegne dok s tim topom pogodiš elc-a u pokretu kojiide 60kmh....
i umjesto da ga odneseš preko dvije mape na brdo na himmelsdorfu čuješ: critical hit
i umjesto da ga odneseš preko dvije mape na brdo na himmelsdorfu čuješ: critical hit
BL-10 je vrhunski troll top. Samo nekad trola protivnike, nekad vlasnika :)
Bar nema parabolu i brzinu granate ko kamen na katapultu, a i rld je normalan za razliku od 155 mm na fochu i e4,t 30...
napravljen je novi klan i tek se skupljamo ima nas 10 kojim imamo 10 tier i trazimo jos bar 10 igraca koji imaju 10 tier da mogu svaki dan igrat, da su urazumljivi i da im se da igrat CW, javite mi se na nick "scholes1995" ili na PP
- according to the developers, 8.11 TD nerf caused the decrease of amount of TD’s in hightier battles
- according to the developers, the TD situation is like this: in the beginning, TD’s were actually quite unpopular despite their alpha and camo advantage and that changed only with the big arty nerf, where a certain number of artillery players transferred to TD’s
- apparently, animated tank effects, such as automatic shell ejectors, are planned for “medium” future (as in, not far from now, but not soon)
after 8.6, there were no changes in accuracy and shell spread within aim circle
- in 9.0, new premium and non-premium hangars will come, it will be “very cool”
- independent suspension will appear on reworked models only
- ASAP for 9.0 will come within next few days
- at some point in the future, there will be massive vehicle rebalances
- T-54 HD model will have the log on the back
- concrete-piercing shells will not be introduced to WoT
- arty shells exploding in mid-air and arty shells flying outside of the aim circle were caused by some bug in server connection between nodes during certain distribution setups
- tank names on minimap: when it’s done it’s done
- historical battles will have separate stats, like team battles
- according to Storm, confrontation has to be switched off, not just switched off by default, because those few people, who would switch it on, would constantly suffer from long queues and problems with MM and there would be a lot of whining
- according to Overlord, World of Tanks: Blitz is practically ready for beta
Najbolja borba do sad s T62a, 2229xp s premiumom bi bilo, 9 killa 7000+dmg
EDIT: Znao sam da HE neide kroz obstacles, ali za HEAT nisam znao, eto saznao i to tijekom ove borbe :D (logicno jer HEAT eksplodira pri kontaktu)
Najbolja borba do sad sa T28 prototype,mislio sam da ce tenk biti sr**** ali kad je full extra je..
Evo i replay ako nekog zanima :)
novi kod za 50 zlatnika
WARSAWWGLGRANDF1NAL
idem na rusku td liniju (268) vidim da je oprema na popustu pa šta mi predlažete da uzmem, trenutno sam na su 85?
rammer, binosi i mreža ili neka druga kombinacija?
imas koju abr osimcu? mi formiramo tek klan pa ak hoces
Ubi me lag...svaki put :(( ne znam dokle tako... a rekli su ispraviti
kakva su vaša iskustva? ja sam na Iskonu i neigrivo je
di vi ukucavate kodove posto je stranica dolje?
"You have reached the code usage limit."
Nisam upisivao kodove od jucer i izbaci mi ovo s tim da ni onaj od jucer nije htio radit stalno je iskakalo connection timed out try again??
Jel zna netko zasto?
Ubi me lag...svaki put :(( ne znam dokle tako... a rekli su ispraviti
kakva su vaša iskustva? ja sam na Iskonu i neigrivo je
Ping pleše između 40-80 ms. Nekad zatrza na sekundu ali inače sve 5. T-com pretpotopna brzina od 4Mb/s.
idem na rusku td liniju (268) vidim da je oprema na popustu pa šta mi predlažete da uzmem, trenutno sam na su 85?
binos i camo net nemres fulat
ak imas posadu na 100% uzmi im camo, pa stavis vent, ramer i binos
ja stavljam camo net na otvorene td-e jer nejde vent
na one koji sporo ciljaju ide i gun drive
al na zatvorene je standard vent, ramer i binos
i racinaj sa tim da su 85 koristi medium vent i ramer, a su -152 hevi vent i ramer-koji su puno skuplji i stari ti nece pasati
al inace se skupa oprema koja kosta 500k (hevi ramer) ili 600k (hevi vent) kupuje na 50% popustu, a ne 25% kak su sad dali pohlepna gamad
ak imas hrpu para onda ti nije vazno, al na vecim tirovima moze ti otic na opremu 1.7 milja na punu cijenu, ili pola tolko na popustu, a to nije za bacit
binos i camo net nemres fulat
ak imas posadu na 100% uzmi im camo, pa stavis vent, ramer i binos
ja stavljam camo net na otvorene td-e jer nejde vent
na one koji sporo ciljaju ide i gun drive
al na zatvorene je standard vent, ramer i binos
i racinaj sa tim da su 85 koristi medium vent i ramer, a su -152 hevi vent i ramer-koji su puno skuplji i stari ti nece pasati
al inace se skupa oprema koja kosta 500k (hevi ramer) ili 600k (hevi vent) kupuje na 50% popustu, a ne 25% kak su sad dali pohlepna gamad
ak imas hrpu para onda ti nije vazno, al na vecim tirovima moze ti otic na opremu 1.7 milja na punu cijenu, ili pola tolko na popustu, a to nije za bacit
ma još 10-15 k iskustva i odoše pershing i m44, a i svakako imam 8m+ i t34 tako da nije problem, je li na su 100, 122mm gun ide hevi ili medium?
medium, tek na 152 ide hevi, tir 7
f** - opet sam promasio code :(
nego, nalozio sam frenda da proba wot, pa jel ima neka dobra dusa da udijeli neki invite code?
tia
mislim da imas na alienware arena, ili zguglaj invite kod, bar toga ima
i najvaznije, INVITE kod se ukuca kod kreiranja accounta, ak ga ukucas posle nece ti radit, posle vaze samo BONUS kodovi
E kako sam ja novi, kamo se taj kod ukuca za ubuduće da znam ?
novi na forumu ili na wotu? ak si novi u wotu, znaci imas vec acc i onda je kasno za invite kod
ili ak nemas puno borbi napravis si novi acc sa inviteom i dobis bar nekaj
Odi na worldoftanks.eu logiraj se, odeš na profil pa Reedem code.
dajes covjeku dezinformacije, jer objasnjavas bonus kod a on pita za invite kod
INVITE vrijedi samo prilikom kreiranja acc, unosi se zajedno sa usernameom, mejlom i passom PRIJE nego se napravi acc
kad je acc vec napravljen, dalje se mogu koristit samo BONUS kodovi
get your $hit straight
i nemojte ponavljat moju stronk taktiku i napravit acc na NA serveru na wot.com, nego obavezno na wot.EU
da nebi posle bilo nismo znali
Dont touch my Chi-to! Tenk je najbolji t6 med, nakon Cromwella koji nema konkurencije u t 6. Doduše najbolja ako vam ne smeta bit suport na početku. Dpm je umobolan. Sličan tenkić je t6 pantera, al ima onaj mutavi gun mentlet koji kad pogodiš u donji dio odbia granate u trup tenka koji je biće max debel 30 mm, a i kupola mu je zabaćena toliko zada da nema depresije...
Btw ako je chi-to banana šta će tek bit Chi-ri. kad uleti u t 9.
nakon 100k expa na chitou za is-6 isao mi je van na usi i na nos jedva sam cekao da ga prodam...ALI
koja depresija, koji troll 1 na 1, kolko sam samo kv sportova pojel up close and personal
vent, ramer i binos obavezno, u pocetku spoter i suport snajper, posle brawler i cistac
posto se dobije hrpa expa od spotinga, koristio sam binos umjesto optike, znao sam ja i zakempat
probo sam dodatni benzin da nebu tak trom, da zivne, al nije islo, jer kinezi i japanci dobe samo 5% na benzin(i rusi isto na svoj, ostali mogu koristit onaj prem za 10%, zuti nemoze-nazalost)
na kraju sam ipak stavil onaj sushi-hrana, prem repair i med kit
dobije se +10% na repair, neznam kolko tocno na manju mogucnost ozljede na posadu, a hrana daje +10% na SVE, i view range, i na camo, repair, reload, aim, a posto sam to sve kupoval na popuastu, cak je i u plusu bio sa prem acc
naravno da se tak nemoze grajndat sve tenkove stalno, jer to je 30k po partiji troskova bez popravaka i granata
ali ako je tenk za gust ili ga treba grajndat, onda se debelo isplati jer se brzo nakupe expi
a cromwell, wel...
reko bi sir foch to je light tenk sa med match makingom, kao i a-43
zadrzao sam si ga, uskoro ce na drugi skil posada, za sada imaju camo za stronk bush spotting
strasno kak tenk ubrzava, i kolko brzo puca, jedino mi fali preciznost topa, ode shell u 3 p.m. ak nije do kraja naciljan, al sam stavio kao prioritet camo pa ce naknadno guner dobit snapshot
i dobra je stvar da ga veci tirevi cesto IGNORIRAJU jer radi mali dmg, al kad konstantno pucas po nekom, vrlo brzo ga izbusis
a da ne velim kaj radi 1 na 1, takozvani vrtuljak smrti, a ak se zaljepi za bok nekog td-a, taj moze samo lupat po tastaturi i **bat mi majku
p.s. bila je rasprava o prem tonkovima
ja sam "dobio" i t34 i is-6
i mogu reci da is-6 VRIJEDI novaca jer je ZABAVAN i igram ga puno vise nego t34, koji je dobar za npr. team battle kad je bila misija, super top i u t X busi sve bez golda, al je spor, traverse je ocajan, gun sporo aima (vertikal i gun drive imam), puni 15 sec ko kv sport, al ima depresiju, kupolu i moze bit super stroj za novce onom ko zna amere igrat ( e da jos nesto, dobar je alat za trening playstylea na t30, a i posade)
ALI is-6 je daleko vise trolastiji, zabavnioji, mobilniji, meni vise odgovara, i mogu 4 hvy posade izmjenjivat po njemu do mile volje
t34 je pravi hvy, a ios-6 je neki med hibrid, ipak je malo pokretniji i okretniji, dingy oklop
evo jedna za doktora nestija
Defeat
Battle: Karelia 15.3.2014. 18:17:50
Vehicle: AT 8
Experience received: 1.994
Credits received: 45.982
Battle achievements: Tank Sniper, High Caliber, Cool-Headed, Mastery Badge: "1st Class"
koji epic defeat, i to sam taman namijenio da mi bude.....
Researched:
AT 7 researched. Undistributed experience spent: 56000. Free Experience spent: 0.
Sold:
'AT 8' successfully sold. Received credits: 471.500.
Purchased:
'AT 7' sucessfully purchased. Spent credits: 1.400.000.
top je skroz na desnoj strani tak da mozes i izvirivat
evo jedna za doktora nestija
Defeat
Battle: Karelia 15.3.2014. 18:17:50
Vehicle: AT 8
Experience received: 1.994
Credits received: 45.982
Battle achievements: Tank Sniper, High Caliber, Cool-Headed, Mastery Badge: "1st Class"
koji epic defeat, i to sam taman namijenio da mi bude.....
Researched:
AT 7 researched. Undistributed experience spent: 56000. Free Experience spent: 0.
Sold:
'AT 8' successfully sold. Received credits: 471.500.
Purchased:
'AT 7' sucessfully purchased. Spent credits: 1.400.000.
top je skroz na desnoj strani tak da mozes i izvirivat
nastavljaš dalje? hrabar si, ja ću dropat poslije at 8ice