World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.371.733
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Proljev rvacke pameti{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
16 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
ED63 kaže...

kupolu uzmi, top ne

zadnji top je 60k expa a t110 je 180k i automatski dobijes taj top, a i drugi je ok jer busi sve

da se slucajno taj zadnji top ne dobije otkljucavanjem desetke reko bi ti uzmi ga trebace ti, ovak-nemoj

otkljucas desetku i odma ti je i taj top otkljucan, i imas super devetku za random i svasta, a neces se lupat po glavi da si dvaput dal 60k expa za isti top

Majko mila logike, znaci gdje god je top kojeg treba otkljucati stock na sljedecem tenku ne isplati ga se istrazivati?! Ekipa, ajmo na ove E75 svi igrati sa 105mm, hebes 128 kad je stock na E100 {#}

Super si mi.

WoT: GuntherPrien
16 godina

A ti si još bolji. Samo ti izvrći. Čovjek misli na 120 mm T122, ako se ne varam. E, pa on je dosta bolji od 10,5 cm KwK 46 L/68 koji se može staviti na E-75. Jedino što je ovaj precizniji i nešto malo brže puca.

A ti se odmah tu praviš pametan i govoriš kao da on to misli za svakog tenka u igri, a ne samo za M103. Ako se žuri do T110E5, neka onda lijepo ne otključava zadnji top, ako tako želi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 18:09 (Izzy).
16 godina
neaktivan
Izzy kaže...

A ti si još bolji. Samo ti izvrći. Čovjek misli na 120 mm T122, ako se ne varam. E, pa on je dosta bolji od 10,5 cm KwK 46 L/68 koji se može staviti na E-75. Jedino što je ovaj precizniji i nešto malo brže puca.

A ti se odmah tu praviš pametan i govoriš kao da on to misli za svakog tenka u igri, a ne samo za M103. Ako se žuri do T110E5, neka onda lijepo ne otključava zadnji top, ako tako želi.

Ajd ok, al aj reci onda zasto bi netko isao odmah na T110 a preskocio top na M103? Kakav je to profil igraca?

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 18:22 (dedaa).
16 godina
neaktivan
World of Tanks
Ovo danas je ne moguće za igrat od 26 borbi samo 11 pobjeda, a u svim bitkama sam bio među troje najbolji. Ljudi ne gledaju koga gađaju gotovo u svakoj bitci dobijem prijateljsku granatu u leđa ma to je strašno. Većinom igram Teir 9, danas sam počeo igrati s arty na teir 4 i baci me u teir 6 sve dobro samo što ja ostanem zadnji na životu, a suigrači u chatu kažu da bismo pobijedili da znam igrati, a ono svi crveni igrači, i što je najbolje svi odaju tvoju lokaciju (opet bio među troje najboljih iz naše ekipe). Više ne znam koji teir da igram a da partije bude donekle OK. Svejedno se je dobro zaradilo danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Izzy kaže...

Ajd ok, al aj reci onda zasto bi netko isao odmah na T110 a preskocio top na M103? Kakav je to profil igraca?

Ovisi kako igraš. Moj savijet ti je da ga otključaš, ja sam ga otključao i tenke je s zadnjim tenkom opak, nisam požalio što sam potrošio 60 000 ex za zadnji top barem sam stigao posadu bolje istrenirati i puno ga je zabavnije igrati s zadnjim topom. Opet je na tebi da sam odlučiš da li se tebi isplati otključavati, meni je tenk bio super s zadnjim topom. Prodao sam ga, kako bi skupio dovoljno love za T110E5. T110E5 s posodam s 4 skill je zabavan za igranje, po meni je bolji i od IS7. Nikako mi nije legao IS7. Zabavnije je igrati s T110E5.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav

Radim update na verziju 8.10. Pitanje, na koje vjerojatno negdje ima odgovor ali ja nemogu pronaći, da li mogu izbrisato dosadašnje update-e? Mislim puno mi prostora zauzima na hard disku a svaki novi update je velik po 6, 7 MB pa mi nekako logično zvuči da u sebi sadži sve dosadašnje. Ak izbrišem dosadašnje da li će sve raditi OK?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Uzeo jagd 8.8...pa taj tenk sere srebro...:D

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ovo mi je šok nakon očajnih nekoliko dana...{#}

WN7:           1.975  ( 95 )            8.64 tier 
--------------------------------------------------------
Session statistics
Battles / Wins:       12 / 14    ( 85.71% )
Exp / avg.:        15.342    ( 1.095 )
Exp X / avg:        30.052    ( 2.146 )
Damage Dlt. / avg.:        32.366    ( 2311 )
Dmg taken / avg.:        13.253    ( 946 )
Hits / shots:        107 / 126    ( 84.92% )
Penetrations / shots:        92 / 126    ( 73.02% )
Kills / avg.:        24    ( 1.71 )
Assist / avg.:        7.483    ( 534 )

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kupolu da top ne jer kad otključaš E5 otključaš i najbolji top na M103.

doubletrouble
17 godina
World of Tanks

Zadnji i predzadnji top na m103 su nebo i zemlja, bar meni. Svakako bih preporučio da otključate i stavite zadnji top

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...
ED63 kaže...

kupolu uzmi, top ne

zadnji top je 60k expa a t110 je 180k i automatski dobijes taj top, a i drugi je ok jer busi sve

da se slucajno taj zadnji top ne dobije otkljucavanjem desetke reko bi ti uzmi ga trebace ti, ovak-nemoj

otkljucas desetku i odma ti je i taj top otkljucan, i imas super devetku za random i svasta, a neces se lupat po glavi da si dvaput dal 60k expa za isti top

Majko mila logike, znaci gdje god je top kojeg treba otkljucati stock na sljedecem tenku ne isplati ga se istrazivati?! Ekipa, ajmo na ove E75 svi igrati sa 105mm, hebes 128 kad je stock na E100 {#}

Super si mi.

lol sve 5 ali na e100 se nemože nego preko 128-ice:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 19:52 (sokre).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

lol super, znas na sta sam mislio. eto ti king tiger kojem netreba top za e75.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

lol super, znas na sta sam mislio. eto ti king tiger kojem netreba top za e75.

istina, ja ću vjerojatno direkt na t10, kuplu istražim i deri.

a e75 bi bio recimo kanta za napucavanje bez zadnjeg topa.

ako se nevaram zadnji top na e75 donosi više nego zadnji top an m103 ali otom potom, uskoro krećem sa grindom m103 pa ću sam odvagnuti/vidjeti.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 20:13 (sokre).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Možda sad ispadnem zadnji noob, ali dajte me, molim Vas, prosvjetlite ako griješim.

Zašto na mapi "Himmelsdorf" svi Heavy Tenkovi odlaze na "Hill"?!?! Igram maloprije rundu (Assault) sa Marderom 38T i na početku runde naš AT-8 napiše: "All Heavies to Hill! No Hill, no Win!" Mislim si, DAFUQ?! Zar nije bit "Assault" moda da se osvoji baza? Zašto bi onda pola tenkova išlo na Hill? Je li to neka greška igrača na nižim tierovima ili ja tu propuštam neku bitnu činjenicu oko čuvenog "Hilla"?

Unaprijed hvala na pojašnjenju. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
schaner kaže...

Pozdrav

Radim update na verziju 8.10. Pitanje, na koje vjerojatno negdje ima odgovor ali ja nemogu pronaći, da li mogu izbrisato dosadašnje update-e? Mislim puno mi prostora zauzima na hard disku a svaki novi update je velik po 6, 7 MB pa mi nekako logično zvuči da u sebi sadži sve dosadašnje. Ak izbrišem dosadašnje da li će sve raditi OK?

Da li mi može netko pomoći!?

17 godina
Bruner kaže...

Možda sad ispadnem zadnji noob, ali dajte me, molim Vas, prosvjetlite ako griješim.

Zašto na mapi "Himmelsdorf" svi Heavy Tenkovi odlaze na "Hill"?!?! Igram maloprije rundu (Assault) sa Marderom 38T i na početku runde naš AT-8 napiše: "All Heavies to Hill! No Hill, no Win!" Mislim si, DAFUQ?! Zar nije bit "Assault" moda da se osvoji baza? Zašto bi onda pola tenkova išlo na Hill? Je li to neka greška igrača na nižim tierovima ili ja tu propuštam neku bitnu činjenicu oko čuvenog "Hilla"?

Zato sto u vecini slucajeva u random bitkama kada heavy tenkovi ostave brdo da ga cuva koji medium i TD oni budu pregazeni od strane druge ekipe koja napadne to brdo sa brojnijim, a i po klasama raznovrsnijim tenkovima i onda veoma brzo gubis npr. 15:10 i onda tih 10 tenkova sto su otisli prema bazi em budu brojcano nadjacani em ih se napada sa oba krila jer ovi sa brda dodju iza ledja {#}

Plus sa brda postoji odlican pogleda na ostatak mape i moze biti odlicno mjesto za snajpanja {#}

Napokon sredio novi laptop i zadovoljan sam. Pretezno vrti igru na 45 fps-a, zna pasti do 30 ako se udje u kakvo ''obdarenije'' zbunje ali za sada se sve vrti glatko sa ovim postavkama dole  {#}

Ono sto me bas iznenadilo je da se lap skoro nikako ne grije mada imam ono postolje sa ventilatorom od ranije i nije uopste bucan. Pokusat cu veceras ako izdrzim jedno 3 sata u kontinuitetu vrtiti igru da vidim hoce li biti promjena {#}

@Schaner: sve sto je u updates folderu mozes komotno izbrisati nakon sto se instalira patch {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 20:59 (Dr. Vicko).
15 godina
neaktivan
Bruner kaže...

EDIT: isprike, nisam vidio da je assault, a ne igram taj mod uopće

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 21:02 (Sheeva).
14 godina
neaktivan
schaner kaže...
schaner kaže...

Pozdrav

Da li mi može netko pomoći!?

Odi u folder gdje je WoT instaliran: ...\World of Tanks\Updates i tamo možeš sve izbrisat i nećeš ništa izgubit.

15 godina
dedaa kaže...
Izzy kaže...

to je profil recimo grindera, kojemu se zuri do t X ili klanskog iskusnjare kome nikad dosta desetki

a moj profil igraca je: pametan, mudar i proracunat

pogled na garazu-61 slot, 61 tenk (doduse sad je hrpa sestica al ne zadugo)

sve grane i nacije, paralelno, prosjek je tir 7, sa hrpom opreme

i detaljno gledam kaj je od opremem lakse otkljucat na kojem tenku ovisno od performansi i MM-a

obozavam kupit novi tenk kojemu je istrazeno sve osim gusjenica i kupole, uzmem opremu dodatni ovjes, kupolu sa free expima i odma sve gore

nisam preskocil nijedan tenk nit sam prekinul grind na pola i prodo tenk bez da sam otkljucal dalje

npr. dok otkljucam ferdija, dotle cu mu pripremit posadu u jgpanteru, sa jgpanterom2 cu mu zadnji top otkljucat, a sa vk4502A zadnji motor, jer mogu, i nemam namjeru se patit sa stock ferdijem

naravno da mogu sve free expat sa 150k koji stoje, al zasto? ovak cu sa skoro pa top opremljenim tenkovima otkljucat jedan stok tenk tj. jos neistrazeni do top konfe

vec gledam kak bi na kinezu sa tir x hevi otkljucal zadnji top na med 9, i tak to

isto je cifra 60k expa, tak je za sve tir x topove na tiru 9 pa kalkuliram

al ti to u pola sata otkljucas pa ti nema veze, ja se obracam ostalim smrtnicima / njubarama / grajnderima

schaner kaže...

Pozdrav

izbrisi, radi, ja izbacio prek 3 gige smeca iz foldera{#}

sokre kaže...
dedaa kaže...
ED63 kaže...

lol sve 5 ali na e100 se nemože nego preko 128-ice:)

dedaa moze {#}

Dr. Vicko kaže...
Bruner kaže...

Napokon sredio novi laptop i zadovoljan sam. Pretezno vrti igru na 45 fps-a, zna pasti do 30 ako se udje u kakvo ''obdarenije'' zbunje ali za sada se sve vrti glatko sa ovim postavkama dole  {#}

Ono sto me bas iznenadilo je da se lap skoro nikako ne grije mada imam ono postolje sa ventilatorom od ranije i nije uopste bucan. Pokusat cu veceras ako izdrzim jedno 3 sata u kontinuitetu vrtiti igru da vidim hoce li biti promjena {#}

@Schaner: sve sto je u updates folderu mozes komotno izbrisati nakon sto se instalira patch {#}

cestitam vicko na novom laptopu

sad se mozes pocastit sa jos jednim koji je neko vec rabio, grajndo na njemu i spimpo ga do nivoa uber ultra

a povodom toga si ubodes i jos jedan acc, da se nadje, tak da mos na svakom lapu vrtiti po jedan{#}

{#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
neaktivan
World of Tanks

;)

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Obožavam ovo čudo, čak su mi se i bogovi RNGa malo nasmiješili.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

cestitam vicko na novom laptopu

sad se mozes pocastit sa jos jednim koji je neko vec rabio, grajndo na njemu i spimpo ga do nivoa uber ultra

a povodom toga si ubodes i jos jedan acc, da se nadje, tak da mos na svakom lapu vrtiti po jedan{#}

{#}

Hvala {#} 

Mislim da su mi dovoljna 2 lapa za 2 acc-a mada uskoro ce izgleda da budu 2 lapa i jedan acc {#}

Uzeo nocas da bacim koju sa IS6 i ne znam jesam li ja previse sumnjicav pa mi se onda ucinilo ili IS6 otkako se nudi u ovoj misiji vise ne zaradjuje kao sto je znao prije. Veceras napravio preko 3k dmga, pofino potencijalne stete primio, skinuo ih mislim 5 i jedva 80k srebra sa prem acc-om. Prije sam za takvo nes dobivao oko 100k {#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

WTF{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

jel elitirani KV-1 cere srebro?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Zaja kaže...

WTF{#}

ajde razumijem ove francuze nekad...trudis se ispraznit load na nekome pa krene po zlu ali ne mogu shvatiti kako u pattonu mozes imati 0 dmg...pa odmah bi stavio uninstall igru 100%

12 godina
World of Tanks

Evo kupio sam preko paysafe kartice 7 dana premium acc. Kad mi istekne tih 7 dana uzet ću još 7 jer mi je ostalo dovoljno novca na računu. {#}

Btw super mi je ovaj Cromwell sviđa mi se što i kad skočiš preko neke izbočine gusjenice mu ostanu čitave nije kao na ostalim tenkovima s kojim sam igrao dosad.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

:D

KV-1 KV-1
KV-1 KV-1
IS IS
IS IS
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 19:18 (Del_Boy97).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ovaj is8 je za poluditi, nakon sto je cijela grana op sad se tu mucim...

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
ja111 kaže...

ovaj is8 je za poluditi, nakon sto je cijela grana op sad se tu mucim...

igraj ga ko mediuma i ići će ti bolje {#}, trenutni rekord mi je s njime 7,2k dmg

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: CRO_Thunder
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice