World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.459
|
čitano: 9.202.077
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
The Unforgiven kaže...
"samo noobovi igraju s HUD-om, pravi igrači ga isključe"

-dedaa 2014

"samo nubovi imaju ukljucen monitor, pravi as igra ne sa isklucenim monitorom, nego ga uopce nema"

EdgeBoy for dedaa, 2015 trending

p.s. deda ce odsad igrat iskljucivo na EA serveru da ping bude sto veci, prek 14400 b/s modema

turbojc kaže...

{#}

Neki stavljaju i povez na oči čak. 

Btw, što bi bilo bolje? Uzeti E-100 ili Mausa? 
Da znam koju granu da grindam.

Sorry za noob pitanja.  

ja sam na tir 8 obe grane, i tocno je da lakse na tigru 2 otvorit top, vk4502A se igra ko neki polumedium, al na ausfB pocinje zabava

moje misljenje je :uzmi mausa jer je epik, i uzmi i e100 jer ima hebeni zvuk topa (neprocjenjivo {#}) a sve ostalo placeno paysafe karticom sa svakog kioska, po milijunti put na forumu

proslo je doba guljenja naroda putem poziva po posebnoj naplati od 7.68 kn + pdv po minuti{#}

g12356 kaže...

Na a-43 je koji top bolji?Jednostavno mi se 57mm čini premalo za tier 6...čak mi je i 76mm malo za tier 6 rusa...

gle, ja sam probal i jedan i drugi i patnja su obadva

al je bolji 76 jer je malo bolji pen, steta kaj nejde vertikal gore jer je potreban

ja imam ramer, vent i OBAVEZNU optiku

igram ga kao brzog mediuma-hibridnog lighta scouta, nesto kao gangham cromwell style

imas tenk od kartona sa cackalicom s kojom pucas, vidis jednako kao i ray charles, al zato imas brzinu

koristi brzinu

"do ya feel D need 4 speed, do'ya?"

p.s. kao sto je kolega napomenuo(nznm ko) ak si na NA serveru, sluzb. jez. je engleski a ne witam-ski jer je server ocigledno siemka-non friendly-ko voli nek izvoli

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
DrNasty kaže...

Ma yebo vas 6th sense i perkovi, dajte peticiju za fajt:

Dedaa vs. Intel&Ati

Lets get ready to rumbleeeeee!!!!!!!

ravenHR igra agresivno i osvojio je laptop

dedaa je osvojio hrpu thumb downova svojim povremenim verbalnim proljevima

na stranu sve, intel je bar konstruktivan savjetom na nubovsko pitanje, da ne velim da je dokazo da zna igrat, a dedaa je mozda ipak svjetski igrac al je anonimno ovdje pa nas trola

kaj vi mislite, ko je dedaa ustvari

3 EvilJoe
1 Tazilon
5 SerB
2 BigBedVuk
11 Vicko na alt troll acc
WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nemam pojma tko je dedaa al hoću fajt. :D

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Voltron kaže...
r3bl kaže...

T25/2 mi je do sada najgori tenk koji moram da grindam. Jedva čekam da ga se riješim.

Hvala na totalnom obeshrabrenju..ma uzet cu ga jer je blekfrajdejovski popust

tenk uopće nije loš, samo što dolazi poslije Hellcata koji je odličan, pa otud taj - faktor

ista stvar i s Cometom koji dolzi poslije Cromwela

da ne govorim da je mantlet na t25/2 jedan od najtrolish armora uopće u igri

One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Još bih i artiljeriju ubio, ali nisam stigao. 

Link.

http://screenshot.xfire.com/s/129256269-4.jpg

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
turbojc kaže...

Još bih i artiljeriju ubio, ali nisam stigao. 

Link.

http://screenshot.xfire.com/s/129256269-4.jpg

ti si najlosiji igrac kojeg sam ja dosad vidio...uz to imas 1.5k gameova

15 godina
neaktivan
World of Tanks

1.2k. Ali se mogu složiti da sam veoma loš, čak sam to i bio rekao par postova prije. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ako ce biti ultimativni fajt izmedju Dede i Ravena ja predlazem da se okusaju u svim klasama osim arty naravno 1:1 {#}

Da ne bude kasnije nekih izgovora kako netko preferira TD-ove ili neku drugu klasu {#}

6 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Evo ljudi planiram kupit nešto golda preko paysafe carda, pa me zanima da li je moguće iskoristiti dva pina (od 200kn i 50kn) jer me 7500 golda dođe 205 kn. U ponudi imaju pinove od 50 kn, 100 kn, 200 kn i 500 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ladiesman 312 kaže...

Evo ljudi planiram kupit nešto golda preko paysafe carda, pa me zanima da li je moguće iskoristiti dva pina (od 200kn i 50kn) jer me 7500 golda dođe 205 kn. U ponudi imaju pinove od 50 kn, 100 kn, 200 kn i 500 kn.

yup, moguće je. odaberi iznos koji želiš uplatiti i vodit će te dalje korak po korak stranica.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
14 godina
World of Tanks

A jel itko kupovao nešto na shopu s paysafecardom? Jel sigurno? I nema veze ako imam bon u kunama, a iznos je u eurima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Osvojio sam 2500 golda na QB twitch kanalu,izvuko me od 4k ljudi aaaaaaaa{#}

Congratulations

You won bonus code in our giveaway!
Code: EU 2,500 golds. NA 3,000 golds

Thank you for entering the giveaway.

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 22:05 (Zaja).
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
Ladiesman 312 kaže...

A jel itko kupovao nešto na shopu s paysafecardom? Jel sigurno? I nema veze ako imam bon u kunama, a iznos je u eurima?

sve ti str.prevede u eure, evo upravo sam si uplatio 2.5k golda, odmah se na pokazalo u igri.

već poduže koristim p.safe bonove i nikad problema.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
14 godina
World of Tanks

Udomio opet desetku {#}

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
sokre kaže...
Ladiesman 312 kaže...

sve ti str.prevede u eure, evo upravo sam si uplatio 2.5k golda, odmah se na pokazalo u igri.

već poduže koristim p.safe bonove i nikad problema.

ok, hvala puno {#}

14 godina
World of Tanks

Netko je tu spominjao grind s T-25/2,slažem se,ni meni tenk nije nešto "sjeo",mada je to vjerojatno Hellcat efekt(kako je netko spomenuo) koji je čista uživancija :)

Uzeo sam IS na popustu,mountao odmah 122(zadnji) i idem se opet igrat mazohista...sve me više brine njegov stariji brat IS-3 kojem je prednji armor nula u odnosu na onaj prije redizajna.

Također uzeo E-75,zasad je živi očaj a bez prem acca mi ga se ni neda previše igrat...previše je "stock",slabo mi je od KT-ove kupole koja je kartonska za T9 i T10 :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Moš ga hebat... Naši Type 58 naprave siću od štete a njihovi pokolj... Igra prije te, naš Stug ništa ne napravi i još neki TD, zaboravih koji... I ajd ti sad igraj... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Udomio opet desetku {#}

Na papiru ima jedan od najboljih topova po penetraciji (prvi je FV 183, ali samo s AP, a većina koristi HESH što je 275 pen :P).

I jedan od boljih camo faktora u igri.

Dobar tenk općenito gledano, ali moraš campat dosta često jer ima spore granate. U urbanim mapama najbolje pratit heavy tenkove za CQ support. Da u tom TD-u možeš to radit bez problema, samo treba nešto ti čuvat dupe da nebi bilo kojekakvih sado-mazo gluposti {#}

Kako god okreneš jako dobar TD, meni osobno nije previše drukčiji od Object 704, ali naspram BL-10-tke, brzina granate je dosta spora....

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
12 godina
neaktivan
World of Tanks

je igra ko jos sa IS-om ? ako igra trebo bi nekog za vod ?? :)

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

kupih zadnji top na e100 i postade još ukletiji!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Pozdrav.

Došla posada na 100% na T-34. Koje vještine da prišijem Sovjetima?

Hvala.

{#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sokre kaže...

Zar i ti...ja sam mislio da sam samo ja uklet s njemačkom heavy linijom...od Tigera pa nagore...poraz za porazom

13 godina
odjavljen
Ćoby kaže...
sokre kaže...

Zar i ti...ja sam mislio da sam samo ja uklet s njemačkom heavy linijom...od Tigera pa nagore...poraz za porazom

A ja sa švabama imam najbolje borbe.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
15 godina
neaktivan
turbojc kaže...

1.2k. Ali se mogu složiti da sam veoma loš, čak sam to i bio rekao par postova prije. {#}

Tek 1.2...stigneš se još popraviti...predlažem ti da na youtubeu potražiš kanal imena bohemianeagle i da pogledaš vide-e od njega.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
15 godina
World of Tanks

epic pro skill driving

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Ćoby kaže...
sokre kaže...

A ja sa švabama imam najbolje borbe.

Ja samo njemce i igram, i od Tigra dolazi sve bolje i bolje, e100 15cm ima los pen nije precizan, moras gadat weakspotove ovo ono, al kad zvekne na sve to zaboravis, meni se top svida, a tenk moras naravno znat nakosit, javite se za tutorial :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 10:16 (someguy).
15 godina
neaktivan
Hoću. Pratim si ove statistike što ima u igri, pa vidim da sam se malo popravio u zadnjih par dana, ali jako malo. Ima tu joooš puno posla.
Najgore mi je kada u 2 minute umre 10 ljudi u timu. Pa onda izgubiš i moral, i volju, i živce.

Btw, ovi što imaju E-100? Jel itko zainteresiran za platoon? Da vidim kako ide E-100 jer bih na kraju s njim igrati.

Javite se in game ako ste za. turbojc
15 godina
turbojc kaže...
Hoću. Pratim si ove statistike što ima u igri, pa vidim da sam se malo popravio u zadnjih par dana, ali jako malo. Ima tu joooš puno posla.
Najgore mi je kada u 2 minute umre 10 ljudi u timu. Pa onda izgubiš i moral, i volju, i živce.

Btw, ovi što imaju E-100? Jel itko zainteresiran za platoon? Da vidim kako ide E-100 jer bih na kraju s njim igrati.

Javite se in game ako ste za. turbojc

wtf? tier 7 ti je najveći tier i ti bi u platoon s e-100?

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas je Dicker Max na 30%,kakav je?kupio bi ga pa me zanima kao se "ponasa"

0 0 hvala 0
15 godina

evo pa pogledaj :D
E-mail:
Lozinka: