-dedaa 2014
"samo nubovi imaju ukljucen monitor, pravi as igra ne sa isklucenim monitorom, nego ga uopce nema"
EdgeBoy for dedaa, 2015 trending
p.s. deda ce odsad igrat iskljucivo na EA serveru da ping bude sto veci, prek 14400 b/s modema
Neki stavljaju i povez na oči čak.
Btw, što bi bilo bolje? Uzeti E-100 ili Mausa?
Da znam koju granu da grindam.
Sorry za noob pitanja.
ja sam na tir 8 obe grane, i tocno je da lakse na tigru 2 otvorit top, vk4502A se igra ko neki polumedium, al na ausfB pocinje zabava
moje misljenje je :uzmi mausa jer je epik, i uzmi i e100 jer ima hebeni zvuk topa (neprocjenjivo ) a sve ostalo placeno paysafe karticom sa svakog kioska, po milijunti put na forumu
proslo je doba guljenja naroda putem poziva po posebnoj naplati od 7.68 kn + pdv po minuti
Na a-43 je koji top bolji?Jednostavno mi se 57mm čini premalo za tier 6...čak mi je i 76mm malo za tier 6 rusa...
gle, ja sam probal i jedan i drugi i patnja su obadva
al je bolji 76 jer je malo bolji pen, steta kaj nejde vertikal gore jer je potreban
ja imam ramer, vent i OBAVEZNU optiku
igram ga kao brzog mediuma-hibridnog lighta scouta, nesto kao gangham cromwell style
imas tenk od kartona sa cackalicom s kojom pucas, vidis jednako kao i ray charles, al zato imas brzinu
koristi brzinu
"do ya feel D need 4 speed, do'ya?"
p.s. kao sto je kolega napomenuo(nznm ko) ak si na NA serveru, sluzb. jez. je engleski a ne witam-ski jer je server ocigledno siemka-non friendly-ko voli nek izvoli