World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.464
|
čitano: 9.219.577
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks

Da, ne koristim 6th sense puno. Imam ga na svega 2 tenka, T34 i T110E5 jer svaki ima 4 skilla. 

Kako sam igrao prije uvođenja perkova, tako igram i nakon njih. 

Lampica se pali nakon 3 sekunde, što znači da ćeš sigurno popušiti šuteve, s lampicom ili bez. Bilo da izlaziš iza ugla ili negdje na otvorenom.

Ako igraš nekog scouta i scoutaš pasivno, onda možeš to iskoristiti.

17 godina
World of Tanks

God damn weekend... eto, nisu PL, nego balkanci... 

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Mislim da će me sada svi popljuvati, ali ajde da malo napišem. Imam 1200 bitaka, cirka. Sve su s njemačkim tenkovima, i biti će. Nisam baš dobar igrač. Malo sam naučio par caka, i gdje trebam ići, a gdje ne smijem, i kada će biti gusto sra, a kada meko, i sl. 

Obično gledam da ne idem sam, osim ako idem spotat jer smo već popušili, i skoro popušili. Tako da sam uvijek s još par tenkova. Pa se gledam kako zakloniti, s toga ne znam koliko bi mi to pomoglo, a ako igram s arty, i sami znate da arty uvijek ostane sama, pa ako je itko spota, ona je već mrtva, pa smatram da na nju ni ne treba ići arty. 

Ja sam samo htio pitati jer me zanimalo je li to trik igra kada namještam skilove, ili je to namješteno da se kroji po igraču.

Gledam one ostale dodatke što se imaju. Baš mi i nisu od neke pomoći. Meni bi super sjelo kada mi top ne bi puno 8.25 sekundi, ali nema spasa za to.

Hvala dečki!
A za fight, ja sam za. Ajmo, lako prdit ovdje, da se vidimo in game. :P  

Edit : Pitao sam, ali nitko nije primjetio. koristi li tko kakve modove da si olakša igranje? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 19:28 (turbojc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
Zaja kaže...

Nova desetka u garazi{#}

Lijepo, samo ja bi od opreme stavi optika/gld/toolbox

Vjerojatno cekas popust na opremu pa si ovako stavio bino i camo

Ma isto mi ga dode. Ionako kempam pa binos su uvjek aktivni plus posada sa view rangom vidi vise nego ijedan tenk u igri. Repair imam na posadi,nije bas de se vozam vamo tamo pa mi treba toolbox. Cudan tenk,u nekim situacijama totalno OP i koja ga mapi potrefi a vec sam zaginuo par puta junacki jer camo mu je uzas. Nekad ga je gust igrat a nekad mi digne tlak. Pocinjem jos vise cjenit Jagpze100. Posada ima oko 3,5k borbi. Zasad imam samo 3,5k dmg po partiji,malo ali moram ga jos skontat. Dosta nesigurno se osjecam dok ga vozim i bjezim ko kurva na najmanju prijetnju. Doslovno panika te uvati kako te lako mogu rasturit.

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 19:57 (Zaja).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

T25/2 mi je do sada najgori tenk koji moram da grindam. Jedva čekam da ga se riješim.

Windows? B**ch my Arch can do anything.

3 3 hvala 0
13 godina
turbojc kaže...

Edit : Pitao sam, ali nitko nije primjetio. koristi li tko kakve modove da si olakša igranje? 

Svi manje više koriste modove. U ponedjeljak izlazi patch pa ce ti se tu na forumu pojaviti milijun pitanj da li ima netko neke modove i jadikovke kako još neki nisu izašli...

Ja konkretno koristim Chr1schis mod pakage....izguglaj, vidjet ces sto ima

17 godina
r3bl kaže...

T25/2 mi je do sada najgori tenk koji moram da grindam. Jedva čekam da ga se riješim.

Meni je čist ok, igram ga lagano kao i Tigra 1, snajp, top je ok po preciznosti i ima jako dobar aiming time tako da čim vidim neki flank za pogodit, to je gotovo siguran hit, a premium shellovi su sa 258 mm pen dovoljni da buše i u najgorem MM-u.

12 godina
neaktivan
r3bl kaže...

poslije dolazi t28 prot?

drugi najsporiji tenk u igri, (pre)često sa desetkama a trebaš 51000xp za dobar top....

ja sam uradio grešku jer sam istražio gusjenice i motor a u biti nisam dobio ništa, i kad me netko pogura max brzina je ~20 km/h....

moj savjet, što više zlata unutra i prvo top pa onda ostala s..nja

prebacio sam posadu sa t25/2 i svi su na kamuflaži pa makar to malo pomaže kad te devetke i desetke tranžiraju..

13 godina
neaktivan
World of Tanks

ovo sam dugo cekao, da dedaa poludi naravno

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

kako da kupim 2500 gold preko mobitela jer znam da moglo prije, a sada ne znam da li se može??

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 11:07 (skenderovic).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
skenderovic kaže...

kako da kupim 2500 gold preko mobitela jer znam da moglo prije, a sada ne znam da li se može??

https://eu.wargaming.net/shop/gold/?payment_type=by_sms

12 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...
skenderovic kaže...

https://eu.wargaming.net/shop/gold/?payment_type=by_sms

može se samo tako da više puta ili se može da sve odjednom kupim.

15 godina
nikako ti se to ne siplati, potrošit ćeš 150kn za nešto što inače košta 75
One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

a ne znam ovo sa karticama mi baš ne izgleda sigurno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 11:43 (skenderovic).
13 godina
World of Tanks

Prije ćeš izgubiti novčanik nego što ćeš biti prevaren kupnjom golda ! Stoga slobodno kupi bez straha :) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
skenderovic kaže...
The Unforgiven kaže...

a ne znam ovo sa karticama mi baš ne izgleda sigurno.

onda odi do kioska i kupi paysafe karticu koju platiš kešom i siguran si (i ostaak možeš iskoristiti ponovo s drugom itd.)

btw i ako plaćaš sa kreditnom karticom, te kupuješ s službenog wot portala, rizik je minimalan

jedino di te mogu zajebat je ako kupuješ s nekih neprovjerenih stranica koje obećavaju 5k golda za 50kuna il takve neke gluposti, uvijek kupuj samo s službenog portala

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 12:08 (The Unforgiven).
16 godina
mystik kaže...

Da, ne koristim 6th sense puno. Imam ga na svega 2 tenka, T34 i T110E5 jer svaki ima 4 skilla. 

Kako sam igrao prije uvođenja perkova, tako igram i nakon njih. 

Lampica se pali nakon 3 sekunde, što znači da ćeš sigurno popušiti šuteve, s lampicom ili bez. Bilo da izlaziš iza ugla ili negdje na otvorenom.

Ako igraš nekog scouta i scoutaš pasivno, onda možeš to iskoristiti.

Čitam vaše komentare o 6th sense i ne mogu se načuditi...ono wtf. Istina da se pali nakon 2-3s ali koliko treba arty da nacilja a koliko treba tenkovima....čim se upali ako treba u zaklon i 6th ti spasi tenk a i ako popiješ granatu najčešće nećeš biti cijeli uništen. Mana 6th je što se nekada uopće ne upali{#}.

Frka85
15 godina

Onda se ni nemoj načuditi. {#}

Kako si pobogu igrao prije nego su uveli perkove? Ili možda bolje da pitam, jesi li uopće igrao? 

17 godina
mystik kaže...

Onda se ni nemoj načuditi. {#}

Kako si pobogu igrao prije nego su uveli perkove? Ili možda bolje da pitam, jesi li uopće igrao? 

Nismo ni znalli za njih i igrali smo ali jednom kada se covjek razmazi gotovo je, nema povratka {#}

Igralo se i dok je gold ammo bio samo za golde, dok nije bilo tier X TD-ova, kad je bilo pola tima artiljerije u tier X borbama i itd...

Igra se konstantno mijenja nekad na bolje nekad na gore i po meni je sesto culo veooma dobra stvar i tezim da ga imam na dosta tenkova koji ga trebaju jer zna spasiti zivot veoma cesto {#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks
6th sense je obavezan na svim tenkovima al je zanimljivo vidit da ima ljudi koji neznaju taj perk koristit
http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

9 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Ma yebo vas 6th sense i perkovi, dajte peticiju za fajt:

Dedaa vs. Intel&Ati

Lets get ready to rumbleeeeee!!!!!!!

1 Da. treba biti fajt
2 Da, treba biti fajt
33 Fajt!
7 Faaaaajjjjtttttt!!!!111#/&%%
3 Može jedan fajt?
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 13:52 (DrNasty).

2 0 hvala 1
15 godina

Zanimljivo je vidit koliko ljudi ne zna igrat. 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ajde dosta sa šestim čulom !! 
Kad će fajt?!  

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
"samo noobovi igraju s HUD-om, pravi igrači ga isključe"

-dedaa 2014
15 godina
neaktivan
World of Tanks

{#}

Neki stavljaju i povez na oči čak. 

Btw, što bi bilo bolje? Uzeti E-100 ili Mausa? 
Da znam koju granu da grindam.

Sorry za noob pitanja.  

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
turbojc kaže...

{#}

Neki stavljaju i povez na oči čak. 

Btw, što bi bilo bolje? Uzeti E-100 ili Mausa? 
Da znam koju granu da grindam.

Sorry za noob pitanja.  

idi prvo na E100 granu,zabavniji su tenkovi i prije ćeš izgrindat dugu 105-icu na tigru 2,a na drugoj grani to moraš na VK4502b

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan
World of Tanks

NEW TOPIC!  Because fuck you and your flame war :P  

Pročitah FTR post o novoj metodi procjene jeli određeni tenk OP ili ne.

Detalji: http://ftr.wot-news.com/2013/12/22/about-the-new-method-of-evaluating-tank-performance/

Koji je Tier 10 tenk po vašem mišljenju OP?  

Razlozi zašto, obavezno.

Meni je FV 215b 183 totalo OP.

Sličan sistem kao KV-1S u FTR postu, u 183 slučaju bilo koji blesan može lupit čisti HESH, naciljat fino i opalit. Par sekundi kasnije BOOM i naciljani tenk je olupina ili u najboljem slučaju jako nizak na HP-u.  Igrao sam na test serveru malo-malo s tim čudom i stvarno vidim OP faktor u njemu, ali sad da stavim na na onaj graf, više bi rekao da treba nešta više skill-a da se igra s njim. Oklop je dosta slab, samo pucaj na turret obraze i riješen si. Ali opet svaki unicum igrač vjerovatno bi skužio kako pravilno igrat s njim i maksimizirat štetu u tom tenku.

Ovo je opet moje mišljenje o navedenom vozilu, ali kako mišljenja idu svako ima svoje.

Da čujem vas! :)

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Na a-43 je koji top bolji?Jednostavno mi se 57mm čini premalo za tier 6...čak mi je i 76mm malo za tier 6 rusa...

5 76mm
3 57mm
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako može netko procijenit acc.

Tenkovi u garaži:

IS7 - 3 modula i 3 perka na posadi

IS4 - 3 modula i 2 perka na posadi

BatChat 25t - 3 modula i 3 perka na posadi

GW typ E - 3 modula i 3 perka 

Bat Chat 155 58 - 2 modula i 3 perka

Obj 212A - 3 modula i 1 perk

E-75 - 1 modul i 2 perka

M4A2E4 - Tier 5 premium tenk, dosta rijedak, dobivao se za 1000+ rundi u beti

Tiger (P), Su-152, M5 stuart

Istraženi tenkovi veceg tiera:

T20, VK-45.02A, T-62A

Na acc-u je oko 1,000,000 kredita,50 gold-a i 7300 free expa.

Ne mislim prodavati acc nego me čisto zanima nekakva realna procjena .

...
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 19:30 (bibi007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
r3bl kaže...

Hvala na totalnom obeshrabrenju..ma uzet cu ga jer je blekfrajdejovski popust

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 19:52 (Voltron).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice