World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.464
|
čitano: 9.233.861
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: World of Tanks
igorrr kaže...

Da skužio sam i jel se mogu prebacit sada na europski a da mi ostanu svi moji tenkovi itd..?

Koliko imaš bitki do kojeg si tier-a došo ? 

Ne možeš se prebaciti koliko ja znam :/ 

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad sam Tier 3

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Našao sam kao da skinem wot client eu i da se ulogiram i da će mi ostati sve do sada.. šta vi mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nemoguće je
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
igorrr kaže...

Našao sam kao da skinem wot client eu i da se ulogiram i da će mi ostati sve do sada.. šta vi mislite?

Ne mozes se prebaciti, osim u slucaju da imas dobar razlog i posaljes na support

Ali ne u tvojem slucaju, posto si dosao do tier 3 ne vrijedi se muciti...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Oke onda ništa,ostat ću na ovom serveru jer mi se neda ić opet ispočetka.. Hvala vam :)

Ipak ću ić ispočetka,budem brzo došao do istog tiera jer netreba puno..  :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2013 21:57 (igorrr).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ja mislio ti imaš 3-4 desetke pa oćeš prebacit acc kad ono ti imaš tier 3 HAHAHAHAHA :) 

Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

heeheh ma počeo sam igrat prije par dana i igram vidim ping preko 200 pa reko koji je vrag,gledam kod drugih ping sasvim normalan i uspostavi se da igram kod amera :/ sad moram skidat eu client..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
igorrr kaže...

heeheh ma počeo sam igrat prije par dana i igram vidim ping preko 200 pa reko koji je vrag,gledam kod drugih ping sasvim normalan i uspostavi se da igram kod amera :/ sad moram skidat eu client..

Pa zar ti nije bilo čudno da se u chatu priča engleski umjesto poljskog?

wot:antifa247
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2013 22:13 (Anti-fa).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ma mislio sam reko piše se na engleskom jer ga svi razumiju :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

eh sta su ti ovakve igre... poceli praznici, hrpetina dice naletila. ne mozes spojit dvije pristojne borbe

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Anti-fa kaže...
igorrr kaže...

Pa zar ti nije bilo čudno da se u chatu priča engleski umjesto poljskog?

dobra šta je je!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel se ikome događa da ga jednostavno wot izbaci iz igre? Nova je instalacija. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Evo prvi tier VII tenk u garaži :) btw jeli za tier VIII treba premium acc samo da bi se više srebra zarađivalo ili treba za još nešto?

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
osmice se još daju održavati u plusu ako si dobar bez premiuma, dalje je već teško

naravno, da se, ako igraš koju peticu,šesticu za uzdržavanje devetki i osmica
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
World of Tanks

Ako ovaj vikend ne explodiraju serveri...

http://worldoftanks.eu/en/news/festivities/special-2013-retrospective/

Double experience and 50% more crew experience for all random battles*

Znači svaku bitku dobivate x2expa i 50%crew experience,bit će zanimljivo...

wot:antifa247
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Super, to će samo još više potaknuti AFK i bottere da igraju, a da ne spominjem siemke i ostalu ekipu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Anti-fa kaže...

Ako ovaj vikend ne explodiraju serveri...

http://worldoftanks.eu/en/news/festivities/special-2013-retrospective/

Double experience and 50% more crew experience for all random battles*

Znači svaku bitku dobivate x2expa i 50%crew experience,bit će zanimljivo...

Taman da završim grind limenog T-28 i šutnem ga nogom u guzicu... {#} Pa da uletim u friškog KV 1 . {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Za sve one koji obavljaju IS-6 misiju: x2 za svaku pobjedu i poraz ovaj vikend se NE RAČUNA. Prvi (normalni) fw se računa u cijelosti, a za ostale bitke se računa samo base+ premium exp; znači bez onih x2.

Edit: Iako nisam ništa pogrešno napisao, izgleda da sam neke zbunio jer nisam bio dovoljno jasan. Objasnio sam malo detaljnije na postu ispod. A i možete provjeriti na wot forumu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 10:00 (Kuschnyer).

0 8 hvala 0
17 godina
Kuschnyer kaže...

Za sve one koji obavljaju IS-6 misiju: x2 za svaku pobjedu i poraz ovaj vikend se NE RAČUNA. Prvi (normalni) fw se računa u cijelosti, a za ostale bitke se računa samo base+ premium exp; znači bez onih x2.

Zar je tako tesko nesto temeljito procitati danas {#}

12 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
Kuschnyer kaže...

Zar je tako tesko nesto temeljito procitati danas {#}

Ispričavam se, nisam bio dovoljno jasan. Iako PIŠE da se exp od x2 RAČUNA, u praksi to NIJE tako. Isprobao sam nekoliko puta, i izgleda da su oni nešt zeznuli. Nakon što sam obavio normalan fw, krenio sam obavljati x2 od ove misije, i NIJE mi računao duplo za te partije, bez obzira jesam li pobijedio ili izgubio.

I nisam jedini, krenula je lavina kritika :).

Ako ne isprave to bit će ogroman fail s njihove strane jer svugdje naglasili da se svi bonusi na exp od akcija RAČUNAJU.

Link:

"The experience points added to your mission’s XP gauge WILL INCLUDE any and all additional XP modifiers. That’s right - first victory of the day and other missions’ bonuses, as well as additional experience provided by premium account status will be counted towards the goal of 100,000 XP as long as the mission conditions are met!"

Mali edit: Nakon bitke ja dobijem recimo 2000 expa kao x2, ali za misiju mi računa bez x2, znači samo 1000 expa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 9:48 (Kuschnyer).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Razmišljam o kupovini tier 6 tenka pa me zanima koji.

P.S. Svi su elitani. Nisam vozio ni jednog nego prešo free XP-om

4 Nashorn
2 KV-2
4 KV-1s
15 Hellcat
AuDi Q7. Ako sam ti pomogao klikni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Koju liniju heavy tenkova početi grindati nakon što sam izgrindo T110E5 i IS7 . Znači zanima me doabr oklop i cijev ali da opet nije pre spor .

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

WoT 8.10 EU je dostupan za download http://ftr.wot-news.com/2013/12/20/eu-client-download/

XVM 5.0.1 FULL je dostupan za download! https://code.google.com/p/wot-xvm/downloads/detail?name=xvm-5.0.1.zip&can=2&q=

Changes:

XVM-5.0.1:
  * adaptation to WoT 0.8.9
  [NEW FUNCTIONS]
  * tech tree, tank carousel: show mark of mastery   http://i.imgur.com/1nmdgx4.jpg
  * localization: added Japanese language, Brazilian Portuguese language
  * new options:
   login/confirmOldReplays - Auto confirm old replays playing
  [MACROS]
  * squad: added macros {{vtype-l}}
  [FIXES]
  * many fixes
Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 11:22 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Počeo sam igrati WOT. Isplati li se kupiti neki high tier premium tenk i ako da koji?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...

Počeo sam igrati WOT. Isplati li se kupiti neki high tier premium tenk i ako da koji?

Ne isplati se kupovati premium tenkove ispod tiera 6.Naravno ako imaš novaca najisplativiji su tier 8 jer rade bolesne količine creditsa.Inače ovako kojeg točno želiš uzeti to naravno ovisi o tvom načinu igranja.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
15 godina

Bilo bi dobro da napomeneš da ukoliko se instalira patch, da nećete moći igrati do 23.12. kad 8.10 ide na server.

15 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...

Ne isplati se kupovati premium tenkove ispod tiera 6.Naravno ako imaš novaca najisplativiji su tier 8 jer rade bolesne količine creditsa.Inače ovako kojeg točno želiš uzeti to naravno ovisi o tvom načinu igranja.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Nickname1 kaže...

Sad sam tier 4, ali to ne znači da za gold ne mogu kupiti tier 8 premium tenk i igrati ga odma, zar ne? Imam neki tier 3 premium, ali sam razmišljao o kupovini high tier tenka, pa me zanima isplativost, da brze napredujem, a ne ko puuž.

15 godina
neaktivan
mystik kaže...

Bilo bi dobro da napomeneš da ukoliko se instalira patch, da nećete moći igrati do 23.12. kad 8.10 ide na server.

Da,ali je opet dobro skinuti da tako da u ponedjeljak samo instaliraš,jer ako budeš u ponedjeljak skidao server bude zagušen.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice