Ove poljake/slovake/čehe treba sve deportirat na zaseban server i stavit IP ban na EU1 i EU2 za njih. To je strašno koliko im je inteligencija niska.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.esl.eu/hr/wot/2on2/kasnonocni_kup06/
Sutra (četvrtak) zaigrajte 2on2 kup sa Tier VI tenkovima i osvojite tisuće zlatnika :)
Ima li tko veceg?
U igrici ne ali u RL hmmm . Hahahaha :)
kaj ti je ovaj krug na mapi?koji je to mod?
Shots fired: 0.
XP earned: 3.008 (x2).
hmmmm, lose,vrlo lose takve i ocjene doma nosis iz skole?
raven hr bi jos uz to uguro i snipera i top gun.
barem
Ima li tko veceg?
aj pukni preko brda ak mozes......
makar se cini da ce uskoro bit i to moguce, koristit td-e u indirektnom modu (izvor:moja glava, sjecanje na procitani clanak negdje nekad)
p.s. IS-6
netreba mi
nesvidja mi se
da ga ocu vec bi ga kupio
e sacu ga bas iz inata zgrajndat samo zato jer je free (mos mislit)
siemka WG(), kto belarus?
edit: neko je pital za mobilni internet-ne trosi previse prometa, mozes proc sa 60MB za visesatnu seansu, ja imam na vipu 2gb opciju i to taman traje mjesec dana-wot, forum, mejl, surf, no video no jubito
krug mod test veržn 3.1
Evo nakon dugo vremena sam i ja opet upalio WoT. Dosta sam loš, kao što sam i bio. Mene zanima koristite li vi kakve dodatke, modove i sl? Znam da sam znao vidjeti da netko ima šarene tenkove na kojima je pokazano gdje treba udariti. Pa jel postoji što da si malo pomognem, osim vježbe?
XVM mod.Skoro svatko tko zna za njega ga i koristi,prepopručam.
Ovaj krug označuje tvoj ili radio range ili view range,nisam sad siguran...
Ove poljake/slovake/čehe treba sve deportirat na zaseban server i stavit IP ban na EU1 i EU2 za njih. To je strašno koliko im je inteligencija niska.
A Cehinje sa niskom inteligencijom obozavate svi kada dodje ljeto
Bio odustao od ovog IS6 jedno 5 puta i vracao se opet, nekako mi opet draze grindat nego gledat TV
Koliko me zivota kostao top na KV-1S ova 3 dana kada upiknem IS6 bit ce mi muka izvest ga iz garaze
Pozitivna stvar je da sam u ovom ganjanju xp-a otkrio T 34-85 sa kojim nisam nikada ranije igrao i tenk je stvarno odlican. Prvo krenuo sa KV-1S i KV2 ali brzo sam se rijesio dvojke, previse trom i odlucim isprobati 34-85 i koji preporod
Danas su cak pala i dva mastery-a i rijesena sovjetska misija. Sljedeca stanica - Svabe, osim ako me alkohol ne omete ovih dana
Ja sam pitao za mobilni internet. danas uzimam od t-scuma 7gb (ona ponuda za mlade), ali mislim da mi je sad malo kasno da krenem na is6.. neznam, vidit ću kako će proći vikend.
hvala na info
Pozz, vec dugo vremena neigram igru, nemam volje za to, razmisljam o prodaji acca, sto mislite koliko bi vrijedio?
Tenkovi u garazi: AMX50B, E-100, IS-4, T-54, T-30, Lorrain 155 mle 50, AMX 13-90, Lowe, te 4 x tier 2-3 koji su bili kao reward, IS-7 istrazen nije kupljen
Oko 2 mil kredita, 800 golda, te 11 slobodnih mjesta u garazi.
Unaprijed Hvala!
Gdje je nestao Piččon?

another great game statistika mi se srozala u ovih zadnjih par dana nenormalno
evo još jedna

Ja sam pitao za mobilni internet. danas uzimam od t-scuma 7gb (ona ponuda za mlade), ali mislim da mi je sad malo kasno da krenem na is6.. neznam, vidit ću kako će proći vikend.
hvala na info
nije kasno jos stignes, 20-22 je x2 exp za sve borbe i bice jos x5
ja sam jucer u laganoj igri sa rusima skupio 30k expa
kv-2 je predobar za to
Pozz, vec dugo vremena neigram igru, nemam volje za to, razmisljam o prodaji acca, sto mislite koliko bi vrijedio?
Tenkovi u garazi: AMX50B, E-100, IS-4, T-54, T-30, Lorrain 155 mle 50, AMX 13-90, Lowe, te 4 x tier 2-3 koji su bili kao reward, IS-7 istrazen nije kupljen
Oko 2 mil kredita, 800 golda, te 11 slobodnih mjesta u garazi.
Unaprijed Hvala!
oko 100€
Ajme, ping 999 !!! To još nisam vidio...
Nije valjda da svi te modove skrivaju ko zmije noge? :P
Igram bez modova, takav sam ja, isto tako na sportskim autima mrzim sva pomagala (abs,lc,tc,sc,bc blablalblablalblaablalbalb)
Jos 58k ostalo do traktora.Moga bi to sutra rjesit ako ne budem spavao kad dodem sa posla ali nije bed jer cu na poslu spavat lol.
Pozz! Zanima me koliki je kod vas ping? kod mene oko 200 m/s mislim da je to previše jer gledam po youtubu neki imaju po 40m/s.. mislim da je brzina mog interneta ok download 4-5mb a upload 1-2mb..neznam u čemu je problem ako netko zna možda nekakav fix za ping ili nešto.. Igrivo je ali mi znaju tenkovi drugi nestajati taman kad naciljam na njih tako da... Hvala :)
Meni se to događalo dok sam tek počeo igrati. Tek kasnije sam shvatio da imaju amerčki serveri, i europski. Mislim da ti je dalje jasno.
Što ti piše kada uđeš u igru, pa se trebaš ulogirati ? Tamo kod servera? EU1? Auto?
Piše mi 1. Auto 2. NA East 3.NA West
Piše mi 1. Auto 2. NA East 3.NA West
Ti si na Američkom serveru.
Da skužio sam i jel se mogu prebacit sada na europski a da mi ostanu svi moji tenkovi itd..?