World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.559
|
čitano: 10.642.356
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: World of Tanks
ja111 kaže...

lol ja se jos cudim kak sam to uspio ili bolje sroceno, kak se to dogodilo

?

ne razumijem, kaj je čudno na slici

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 19:50 (Jarvan).
17 godina
World of Tanks

Možda misli na onu ogrebotinu sa bočne strane?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jarvan kaže...
ja111 kaže...

?

uspio sam bouncat kv-1 nisam dopisao

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
16 godina
ja111 kaže...
Jarvan kaže...
ja111 kaže...

?

uspio sam bouncat kv-1 nisam dopisao

A velika stvar...mogu te opalit s Jgpz-E100, a da ne primiš damage...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
bivsi branitelj kaže...

zanimljiva situacija dva puta večeras.

pogodak, oštećenje 4 modula te zapaljenje i pufffffff na KV-1S (full HP), i gotov a upiše mi dva ispaljena od čega jedan promašaj.

prebolim nekako i idem dalje tri bitke poslije ista stvar samo na drugom tenku (nisam upamtio koji) i opet one shot puffffff (ful HP) a meni upiše dva ispaljena a jedan promašaj!?

normalno "pancirno" streljivo nije fugasna..

evo javio mi se kolega putem PP i poslao link na replay

http://wotreplays.com/site/376958?secret=2ea0420eb06ad69d338817564889c4c6#.UlWerxCbFrM

pajdo rostilj je bio{#}

zapalio si ga i izgorio je do kraja, nije bilo detonacije ammoracka

pogledaj opet i vidices ikonu vatrice desno od tenka i kako mu nestaje hp

a sto se tice gejmpleja, ti kao top tier si trebao ici naprijed i pushat, kad naucis bolje mape neces nisanit prema spotanim tenkovima koji su iza brda, neces tolko kempat ko kvocka na jajima,i najvaznije-nisani

kad nisanis sa topovima koji dugo nisane i jos duze pune, cilj je da hitac bude uspjesan tj. da bar pogodi ako vec ne probije

u jednom trenu si fulao, mislim da td-a jer si malo mrdnuo misem u stranu

kad nanisanis do kraja, cekaj jos pola sekunde zbog server laga pa onda pucaj, tako bar ja radim sa topovima velikog kalibra, posebno sa t34 koji puni 15 sekundi-je precizan, al ja radje cekam da se protivnik smiri i da se nisan smiri i onda pucam

nekad davno je bilo nesto za pritisnut tipa tab + 0 pa se vidjela plavo server reticle, nznm kak je to sad regulirano

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
16 godina
World of Tanks

Prvo jeli netko u zanje vrijeme ima problema s lagom i pingom? Drugo imam još 15-ak dana premiuma nikada ga više neću uzeti...ova igra je postala tako gadljiva da je to strašno.... arty sjeb....MM nikada gori (da ne govorim za tenkove lvl 7 i 8), igram samo nove mape....odnosno stare....jeb....ih komarin da ih j....glasovalo se da je izbace a oni je vrate....ne znam kada sam igrao neku gradsku mapu...je....ih s otvorenim mapama....pa u WWII tenkovi su jako puno ratovali U GRADOVIMA, uz to nikako pobijediti ma što da napravio.

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 20:45 (stručnjak).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Malo zajebancije,no offence onima kojima se to fakat dogodilo:

Kako prepoznati wot nooba u nastajanju?

Skinuo je us verziju a htio je eu verziju :P

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
2 4 hvala 0
16 godina
g12356 kaže...

Malo zajebancije,no offence onima kojima se to fakat dogodilo:

Kako prepoznati wot nooba u nastajanju?

Skinuo je us verziju a htio je eu verziju :P

WoT: GuntherPrien
12 godina
neaktivan
World of Tanks

2860 klanova sa samo jednim članom (osnivačem) to je 7150000 zlatnika (~24000€ po najpovoljnijem paketu) koji je tu novac u pitanju, inače ima ~25000 klanova

di su premium tenkovi, premium računi.... i svejedno infrastruktura loša +bez prava na žalbu

načuo sam da dolazi još jedna simulacija tenkova i nadam se da će biti user friendly a ne kao wargaming

Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
protjeran

Joj da znaš još da si prije prem ammo mogao dobit samo za zlato... kolko smo im u cw-ima para usuli :p Previše analiziraš takve stvari opusti se i igraj, ako te smeta nemoj i mirna bosna

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Decki evo novi sam u wotu pa me zanima koji tim da pocnem istrazivat i koji je najbolji (koji ste vi izabrali?)

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Igra je dosta kompleksna i kako budeš igrao, polako ćeš je shvaćati. Osobno najviše igram sa Rusima i Nijemcima i preferiram teške tenkove, ali i srednji su mi itekako dobri.

Iskušaj sve vrste vozila i onda ćeš vidjeti koji tip ti najviše odgovara prema stilu igre. Što se tiče posade, dobro je prebacivati je dalje u svrhu lakšeg igranja sa novim tenkom jer će posada tada biti dosta istrenirana. Isto tako nastoj skroz unaprijediti tenk s kojim igraš jer će ti otključani moduli na njemu biti potrebni dalje da bi si olakšao igranje i napredovanje sa sljedećim tenkom.

Također nauči slabe točke, a to su u pravilu donja ploča, strojnica na trupu, otvori za vozača, vrhovi na kupoli...

Eto, to bi ti savjetovao ovako za početak, ali ako ti nešto bude nejasno, samo pitaj ovdje. Netko će ti sigurno odgovoriti.

EDIT: Evo nam još jedan potencijalni ovisnik o WoT-u. Samo naprijed!{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 0:03 (Izzy).
18 godina
Izzy kaže...

Zanima me usporedba Ferdinand vs. T28 Prototype. Najviše me zanima oklop kod Prototypea u odnosu na onaj kod Ferdinanda.

Koliko je bolji ili lošiji jer oklop Ferdinanda mi se ne sviđa? Znam da je Prototype sporiji i ranjiviji na artiljeriju zbog kupole otvorenog tipa. A top mu radi manje štete od onog na Ferdinandu i manje je precizan, ali brži i ima malo veću probojnost AP granata.

Dakle, najviše me zanima je li je oklop nešto bolji od onog na Ferdinandu jer se mislim hoću li ići do njega. Dalje me ne zanima toliko. Znači samo on.

Imao sam obadva i mogu reći ferđo je daleko bolji za igrat nego prototype kada oba imaju sve istraženo, top je daleko bolji točnije njemačka preciznost. 122mm AT gun ima jako čudne random putanje projektila isto kao i na 155mm AT-u (koji je još gori).

Ja s ferdijem mogu weakspotove gađat bez problema dok to za prototype-a nemogu reći.

Armor ti kod prototype bude poslužio, tier VII tenkovi ga nemogu probit, a VIII-ice imaju problema s probijanjem dok devetke ga s lakoćom probijaju. Kod turreta te štiti gun mantlet koji poprilično velik, a weakspot mu je sve ostalo na turretu, a to nije baš lako pogodit izdaleka.

Lower plate mu je jako malen i to rijetko tko pogodi.

Naravno armor pomaže dok ne krenu na tebe, čim pokažeš milimetar boka odmah prolazi, na sidescraping nemoj ni pomišljat.

Ferdija je pak bolno grindat do 128-ice, jednostavno te se nitko neboji kad im skidaš po 200hp-a s 88-icom, a još imaš za opciju prvu 105-icu koja je lošija. I da nevjerovatno je spor dok nenabaviš zadnji motor, doslovno si spor ko t28 prototype.

BTW: I mene muče noobovi, jučer imao 64% winrate, a sad imam 46%. Puno partija gdje tim je retardiran i brzo crkava.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 1:18 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

{#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)
Moj PC  
8 0 hvala 4
18 godina
World of Tanks

Nakon 4-5 uzastopna poraza za redom (ne mojom krivnjom), napokon pobjeda i to koja :D

Baby seal clubbing

https://db.tt/fvEz6LTt

Tim je opet donekle retardiran bio i da nisam imao 7 killova spušili bi garant, ako budete gledali replay samo pogledajte onog amx td-a kak se zaletio na cromwella, koji hebeni idiot. Uopće ne misli na to da sa strane snipe-aju. Ovo je još dobro dok mogu kontrolirat cijelu igru, ali kada su svi tenkovi high tier moš se hebat.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 2:58 (Hyperion).
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

U subotu, 12.10. u 15:00h održava se četvrti Hrvatski 3na3 "Dobar, loš, zao" kup.
Dopušteni su laki, srednji i teški tenkovi, maksimalno tier 8 i 1 autoloader na urbanim encounter mapama bez granica kao što je u 1na1.
Otvoreno je za 32 tima s time da će se broj povećati ukoliko dođe do velikog broja prijava, igra se single elimination.
Nagrade:
1. 5,000 WoT gold x3
2. 3,500 WoT gold x3
3. 2,500 WoT gold x3
4. 1,500 WoT gold x3
Objava: http://www.esl.eu/hr/wot/news/230514/
Prijava: http://www.esl.eu/hr/wot/3on3/dobar_los_zao_kup04/signup/
Pravila: http://www.esl.eu/hr/wot/3on3/dobar_los_zao_kup04/leagueinfo/

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
World of Tanks

Sve iznad tier 7 je bezveze. Najzabavnije se igrati sa 5-7 tierom. Puno više dinamike.

Ad astra peronospora

1 6 hvala 0
17 godina

A meni je najzabavnije sa 6-8.

14 godina
neaktivan

A meni su pak svi zabavni, ovisno o raspoloženju biram tier... :P

16 godina
World of Tanks

8.9 test odgođen, najvjerojatnije za sutra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

T110E5 sta od opreme staviti? Znam da treba Ramer...

Zanimljiv tenk :)

Džedaj

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
marsovac kaže...

možda još ventilaciju + vertikalni stabilizator?

vertikalni stabilizator + tool box?

ovisi o tvom stilu igre, ali opet pomoći će više savjet igrača koji taj tenk ima u garaži duže vrijeme

16 godina
marsovac kaže...

ventilaciju i optiku, ne bino

16 godina
Ziga kaže...
marsovac kaže...

možda još ventilaciju + vertikalni stabilizator?

vertikalni stabilizator + tool box?

ovisi o tvom stilu igre, ali opet pomoći će više savjet igrača koji taj tenk ima u garaži duže vrijeme

anarky1988 kaže...
marsovac kaže...

ventilaciju i optiku, ne bino

lol

kakav toolbox, kakva optika

na skoro svakom heavyu optimalan je izbor vent+rammer+vert.stab

šta ce ti optika? nevjerujem da ideš spotati s heavyem?

ajde toolbox još možda, ali ja ga koristim samo na sporim tenkovima i one koje često detrackuju jer inace nije vrijedno eqp slota

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
World of Tanks

ja imam optiku, i samaram okolo bez problema :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
lol

ajde toolbox još možda, ali ja ga koristim samo na sporim tenkovima i one koje često detrackuju jer inace nije vrijedno eqp slota

ja imam baš to troje na t100e5

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
Intel&ATI kaže...

lol

Toolbox ne treba ako imaš reapirs perk na posadi...do tada može koristiti ako posada niju u fullu

Ja zasad imam rammer i vent,kad budem imao credsa nabavit ću i vert

18 godina

ogromna razlika izmedu t54e1 sa stock gunom i sa top gunom... nabavija maloprije gun, prva bitka 4.6 dmg i 4 killa u sacred valley, nazalost izgubili...

jos su mi ostala dva engine-a za otkljucat, taman ce mi to dat brzinu koja bi me zadovoljila

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
World of Tanks

Dobila se "naknada" za ono što su zeznuli sa 50.000 expa umjesto 50.000 dmga u danu prva dva dana...nemamo baš puno materijala za žalit se po pitanju supporta...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
18 godina
DamageHigh kaže...

Dobila se "naknada" za ono što su zeznuli sa 50.000 expa umjesto 50.000 dmga u danu prva dva dana...nemamo baš puno materijala za žalit se po pitanju supporta...

kad je to bilo?

It's not who u are, it's who u know.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice