World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.559
|
čitano: 10.642.307
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
World of Tanks

lol e75 postao pokretni krijes, samo čeka šibicu u fešta počinje.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

evo upravo deinstalirao wot! (prvi put ;))

6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
mrki98 kaže...

evo upravo deinstalirao wot! (prvi put ;))

i kakvi su dojmovi?

društveni život se popravio? više sexa? računalo bolje radi? nokti počinju rasti? {#}

{#}

14 godina
neaktivan

pa malo mi vec fali :D (iako na poslu nikad ne igram)

preostaje mi samo surfat tu po forumu tako da  s nestrpljenjem cekam da vidim sta ce ekipa komentirat ;)

13 godina
neaktivan
mrki98 kaže...

preostaje mi samo surfat tu po forumu tako da  s nestrpljenjem cekam da vidim sta ce ekipa komentirat ;)

koeficijent da ces ga povno instalirat 1,01. mozes bjezat od njega koliko hoces ali WoT ce te uvjek sustici.. {#}

play2much
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 11:41 (fanaticni gejmer).
16 godina
neaktivan
mrki98 kaže...

preostaje mi samo surfat tu po forumu tako da   s nestrpljenjem cekam da vidim sta ce ekipa komentirat ;)

Ako se ne makneš sa svih tema po forumima i unsubscribeaš sa svih channela na youtubeu,bojim se da ćeš se vratit.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
18 godina
Izzy kaže...

Znam da ti je loš. Pa kako te Dedaa slistio sa svojim Caernarvonom, a ti jedva da si ga ogrebao...{#}

Za drugu partiju između vas dvoje ne znam jer nisam gledao, ali mi je gledao brat, pa ću ga pitati.

pa dedaa zna sta radi, a mislim da sam bio spottan prije nego sto sam se uspio sakrit pa sam se odlucio za ramming speed {#}

It's not who u are, it's who u know.
17 godina

Evo brat mi kaže da je sljedeću (2.) partiju slučajno tebe ili Dedu ranio, pa ste morali početi ponovno i tu sljedeću (3.) te je opet Dedaa dobio, ali se ne sjeća s kolikom razlikom u HP-u.

Pa sjećaš li se ti možda?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koju opremu osim rammera da stavim na IS 7.Uskoro cu ga kupiti..

Na depotu imam 2 rammera,heavy spall liner i Improved Ventilation Class.

To je skinuto sa IS-a..

Da li treba nesto novo kupiti ili moze to dvoje?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
18 godina
Izzy kaže...

Evo brat mi kaže da je sljedeću (2.) partiju slučajno tebe ili Dedu ranio, pa ste morali početi ponovno i tu sljedeću (3.) te je opet Dedaa dobio, ali se ne sjeća s kolikom razlikom u HP-u.

Pa sjećaš li se ti možda?

ja se ovako sicam, ne znam ,mozda grijesim.

prva partija je bila t8, on caen ja is-3 u himmelsdorfu. ekipa sta je bila u ostalim tenkovima rasirila se po mapi, ja sam krenuo na hill, al onda sam vidio dedu, pa sam i ja bio spotan, nije bilo smisla ic gori pa kao sto sam napisao ramming speed. ja mislim da je deda odma isa na face hug, ja dok je on isao prema meni opalio sam mu po lower plate, nije bilo penetracije i taman dok je bija drugi reload vec me deda zagrlio. cak mislim da i nisam isao toliko agresivno nego sam probao uputit par udaraca prije facehugga, al dedaa je nije stajao. i posli toga jedino sta sam ga uspio penetrirat bio je turret ring. a on me samo pleskao po vrhu turreta.

e onda je bio dogovor ajmo kv-1, to su bile dvije partije, ensk cini mi se. prvi pokusaj me neko manio, pa je bilo sve ispocetka, drugi pokusaj smo se nasli, opet je deda dobio partiju, ja sam uzeo top gun a on je uzeo gun sa vecim rof. razlika u hp-u mislim da nije bila prevelika, ne znam tocna, mozda je ostao na neki 20%, al kazem ne sjecam se bas. tu jedino sta bih dao primjedbu je dedin odabir drugog topa, ja sam isao zatim da cemo oba imat iste module, al eto, nije problem. dedaa ipak ima vise iskustva od mene, a ja ionako samo igram random battles.

17 godina
World of Tanks

Zanima me usporedba Ferdinand vs. T28 Prototype. Najviše me zanima oklop kod Prototypea u odnosu na onaj kod Ferdinanda.

Koliko je bolji ili lošiji jer oklop Ferdinanda mi se ne sviđa? Znam da je Prototype sporiji i ranjiviji na artiljeriju zbog kupole otvorenog tipa. A top mu radi manje štete od onog na Ferdinandu i manje je precizan, ali brži i ima malo veću probojnost AP granata.

Dakle, najviše me zanima je li je oklop nešto bolji od onog na Ferdinandu jer se mislim hoću li ići do njega. Dalje me ne zanima toliko. Znači samo on.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

jedna riječ.. nemoj {#}

hoće dingati, ali nije baš nešto pouzdan armor.. da mogu ijedan tenk iz te linije preskočiti, bio bi to on.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Znači oklop ne valja? Ovaj Ferdinandov također zna nešto odbiti, ali češće ne. Očito je bitnije nakošenje oklopa od debljine jer i jedan i drugi imaju ravno postavljene ploče, jedino što na Prototypeu je njegova kupola zaobljena.

A reci mi je li kupola češće odbija od trupa? Nekako mi se čini da bi tako trebalo biti?

18 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Znači oklop ne valja? Ovaj Ferdinandov također zna nešto odbiti, ali češće ne. Očito je bitnije nakošenje oklopa od debljine jer i jedan i drugi imaju ravno postavljene ploče, jedino što na Prototypeu je njegova kupola zaobljena.

A reci mi je li kupola češće odbija od trupa? Nekako mi se čini da bi tako trebalo biti?

Ja ti mogu reći o Ferdinandu sve najbolje (naravno kad se sve unlocka i kupi). Bilo mi je gušt igrati s njime elitanog

17 godina

Unaprijeđen je i meni skroz, ali nekako mi nije "sjeo". Zapravo to kažem jer imam 45% pobjeda s njim, pa ako to popravim tada ću moći reći da mi je dobar.

15 godina
neaktivan
Izzy kaže...

gle hoće prototype dingati, pogotovo kada ga ljudi ne znaju gađati. trup je jako tvrd od naprijed direktno, ali baš kupola je weakspot. moraš protivnika što ravnije gledati, jer sve iznad auto-ding kuta ti prolazi u bok.

ali vjeruj mi, oklop je najmanji problem sa tolikim problemom nemobilnosti.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
World of Tanks

Evo specifikacije svih Waffentrager-a

Uglavnom WT E-100 ima 235mm penetracije, Tier 9 i Tier 10 su blago reci smece, tier 8 budemo vidjeli kakav bude, Tier 7 je zanimljivi i mislim da najbolji TD u ovoj grani...

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 14:45 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Intelovac123 kaže...

Koju opremu osim rammera da stavim na IS 7.Uskoro cu ga kupiti..

Na depotu imam 2 rammera,heavy spall liner i Improved Ventilation Class.

To je skinuto sa IS-a..

Da li treba nesto novo kupiti ili moze to dvoje?

rammer, gld i ventilacija - klasika za sve heavye bez neke posebno izražene mane (npr ammo rack)

One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
Stolnik kaže...

Evo specifikacije svih Waffentrager-a

Uglavnom WT E-100 ima 235mm penetracije, Tier 9 i Tier 10 su blago reci smece, tier 8 budemo vidjeli kakav bude, Tier 7 je zanimljivi i mislim da najbolji TD u ovoj grani...

Pa ne moraš koristiti taj top od 150 mm. Meni se ionako bolja opcija čini 128 mm top sa 276 mm probojnosti koji puca svake 2 sekunde dok ne isprazni spremnik (a ima 6 granata u njemu).

18 godina
World of Tanks

Više ne znam kad igrati ovu igru, vikendi su katastrofa, preko noći samo visoki tierovi, 8-9-10 jer sa slabijim tenkom si samo na dnu, preko dana sad opet nije dobro... jednostavno je previše retarda, pogotovo u KV-1S koji su mislili da će automatski postat dobri i ownat sve kad kupe taj OP ruski tenk...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Jel ima netko Lorrainea? Zanima me jel može na stock gusjenice onaj zadnji top?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Više ne znam kad igrati ovu igru, vikendi su katastrofa, preko noći samo visoki tierovi, 8-9-10 jer sa slabijim tenkom si samo na dnu, preko dana sad opet nije dobro... jednostavno je previše retarda, pogotovo u KV-1S koji su mislili da će automatski postat dobri i ownat sve kad kupe taj OP ruski tenk...

Nikako, ja sam nakon 26k bitki odlucio da je vrijeme da se krene igrat nesta drugo, jer sve je vise botova i retarda u igri.

18 godina
Y2K2 kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Nikako, ja sam nakon 26k bitki odlucio da je vrijeme da se krene igrat nesta drugo, jer sve je vise botova i retarda u igri.

evo ja sam danas imao ocajne timove sa t54e1... je da je tenk jos stock, ali ovo danas nema veze sa vezom. pa sa stockom bez golda sam radio nekidan 3k dmg, a danas svaka bitka nabijacina tipa 2:15, 3:15, imao sam cak i 0:15...

i to nije samo u vecim tierovima, ma posvuda...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 17:36 (Obi Wan).
16 godina
St0ka kaže...

niko ne zna, još nismo učili u školi zbrajanje i oduzimanje

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 17:46 (The Unforgiven).
16 godina
The Unforgiven kaže...
St0ka kaže...

niko ne zna, još nismo učili u školi zbrajanje i oduzimanje

Znam da mogu ići u WoT i izračunati, ali trenutno nemam pristup WoTu a zanima me. Šta se svi odma pravite pametni.

17 godina

Ali zato imaš pristup Internetu: http://wiki.worldoftanks.com/Lorraine_40_t

Znači može, ako nemaš nekakvu opremu jer ona dodaje na sveukupnoj masi.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

neznam je li do mog providera ali svako veče (oko ovih doba) počinje ping rasti (i do 400) i postaje neigrivo..yebeni bjelorusi ii konstantno punjenje džepova a ne ulažu u infrastrukturu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bivsi branitelj kaže...

neznam je li do mog providera ali svako veče (oko ovih doba) počinje ping rasti (i do 400) i postaje neigrivo..yebeni bjelorusi ii konstantno punjenje džepova a ne ulažu u infrastrukturu

Prebacite se na EU2, al nemojte nikom reć, jer bude i tamo počelo laggat...lol..

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
World of Tanks

lol ja se jos cudim kak sam to uspio ili bolje sroceno, kak se to dogodilo

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Prebacite se na EU2, al nemojte nikom reć, jer bude i tamo počelo laggat...lol..

i tamo ista stvar, vjerojatno je do mene

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice