World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.559
|
čitano: 10.642.777
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
World of Tanks

Klan  Critical Collective-C-C [CRC] prima nove članove . 

Neki od uvjeta su : 

- da igrač ima barem jedan tenk 8 klase i jedan tenk 10 klase . 

- da skine i instalira Team Speak 3 radi lakše komunikacije . 

- i da imate barem 15 godina :) 

I da napomenem   igrači iz svih zemalja i svih religija su dobrodošli zato što je klan napravljen za zabavu i zafrkanciju , a ne za politiku i rasizam :) 

Ako se zainteresirani javite mi se ovdje u inbox ili na wot-u ( nick : TheCroCop ) .

Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
game789 kaže...

htio bi početi igrati sa arty, pa me zanima čija je općenito bolja:

t10 engleski je odlican, bar tako ovi moji u klanu koji igraju arty kazu

16 godina
neaktivan
World of Tanks

evo jedna slika sto  znace 2 HEG platoona zajedno na brojanje :)

ako se nadje još pokoji dobar igrac koji trazi klan, slobodno pogleda ovdje

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
World of Tanks

ova igra dan za danom sve jadnija i jadnija...

3 2 hvala 0
18 godina
Sheeva kaže...

evo jedna slika sto  znace 2 HEG platoona zajedno na brojanje :)

ako se nadje još pokoji dobar igrac koji trazi klan, slobodno pogleda ovdje

To znači isto kao i za svaki drugi klan, da vas je 5 na TS-u, trećina tima i da imate očitu prednost pred neprijateljem... ništa posebno... 

18 godina

sto god vise igram t9-t10 bitke to sam sve vise uvjereniji da u vecim tierovima ima vise budala... tu i tamo se nade pokoja bitka koja je onako napeta... a ovo sve ostalo il mi sabijemo njih, il oni nas...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Obi Wan kaže...
hoss kaže...

Ako netko opali na mene i ne veli "sorry", okrečem kupolu i riješavam to do kraja....ili on ili ja.

Što se tiče izlaska iz baze, nisam siguran, ali mislim da je pisalo po forumima da bi prvo trebali laki i srednji izaći, da mogu odjuriti na pozicije i da im teškaši ne smetaju

takoder. nema milosti.

ako vidim da scout ode u grmlje "snipat" ili da stalno nesto se dopisuje, nejcesce ga tad "slucajno" pogodim sa HE u gusjenice ili u neko mekano mjesto, najradje sa kv-1sport, isto tako i spamere, blokere i ostale debile

i napisem sory, ofc {#}

Spiridon kaže...
The Unforgiven kaže...

A šta vezist ima puno znati za vještinu? Ako npr. kaže da je KV1 na B6 svi njegovi koji su mu u radio dometu to čuju i kažu svojoj posadi. I obratno. Pa jel mu treba 500 bitaka da bi to znao točno reći? Tj. da bude na 100% obučenosti...

vidi se da jos moras ucit-vezista ti je bitan za radio domet, to vidis na malim tirovima, odes na rub mape i odjednom pola tima nestane sa minimape-jer nisu u radio dometu

a vidis crvene protivnike kad su u vidnom dometu, a to radi radista kad dodje na 100% pa mu stavis situational awareness

apsolutno najvaznije za scouta

i jos jedna stvar,iz tvojih postova vidim da ti je posada ltp-a na nekom skilu vec, a u t-46 ili koji vec si stavio posadu od 50%, a imas 10 milja na acc-totalno nepoznavanje igre

kao prvo uvijek se uzima posada na 75%,ak nemas 20k po glavi nemoj uzimat tenk

drugo,posada premium tenka nesmije biti trenirana za taj tenk jer je to gubitak

trebao bi pretrenirat posadu sa ltp-a za druge ruske lightove, samo neznam koja je tocno posada

znam da t-46, bt-2 i bt-7 imaju istu posadu-comander, guner i driver

sad vidim da je LTP malo drukciji pa moras kombinirat, uglavnom kad kupis lighta koji ima clanove iste kao i prem tenk, onda ih pretreniras za taj tenk, a kad ih prebacis u prem tenk i dalje ce biti jednako efikasni bez gubitaka

ja sam posadu za type 59, kad sam dosao u kineskom med treeju do type 58 pretreniro za type 58, uz dodatak jos jednog, a jednako efikasno sam ih koristio i u 59

posle sam ih pretreniral za t-34-1, pa za t-34-2 i tako cu do kraja, a oni ce i dalje biti jednako efikasni u type 59 kao i u svom maticnom tenku jer su u prem tenku istog tipa-med, pa nema penala tj ne gube na efikasnosti

Hyperion kaže...
Obi Wan kaže...

e bojim se onda da cu propisat krv dok sakupim na njemu 60k xp...

Uvijek postoji free exp, to i je najgore na tier IX researchat zadnji top -> 64k exp-a.

Već sam ovladao sa T30 ...

ja jedva cekam t30, sad sam na t25/2,nakon prototipa cu u t30 kad ga kupim prebacit posadu iz t34 koja odgovara po sastavu, a i tenkovi su skoro isti, jedino kaj t30 moze stavit 155 top, a vec sam se naviko na brzinu, okretanje i nisanjenje- citaj sporost, odlazak na kavu dok okrene i beskonacno cekanje da se smanji nisan, cak i uz gld i vertikal

cak i izgledaju isto{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
15 godina
World of Tanks

Evo specifikacije Waffentrager-a E-100 i Rheinmatall Waffentrager-a

Waffentrager E-100

Rheinmatall Waffentrager

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
ED63 kaže...

ja jedva cekam t30, sad sam na t25/2,nakon prototipa cu u t30 kad ga kupim prebacit posadu iz t34 koja odgovara po sastavu, a i tenkovi su skoro isti, jedino kaj t30 moze stavit 155 top, a vec sam se naviko na brzinu, okretanje i nisanjenje- citaj sporost, odlazak na kavu dok okrene i beskonacno cekanje da se smanji nisan, cak i uz gld i vertikal

cak i izgledaju isto{#}

Pa T29, T34 i T30 koriste isti hull. Samo T34 je bolji nego T30 bar koliko sam pročitao na forumu, navodno brže cilja i brže puca sa istim topom (120mm AT gun).

Stolnik kaže...

Waffentrager E-100

Rheinmatall Waffentrager

Nebih se volio naći 1vs1 protiv tog waffentrager-a, ispuca ti 6 shellova u 12 sekundi i to ona jagdtigerova 128-ica, ali kompenzacija je očita, čak će bit dobro koristit HE shellova na njihove turrete za maksimalni damage.

Neki dan sam sa T30 ispucao HE shell u lower plate druge T30-ke i skinuo sam mu na moje veliko iznenađenje preko 900hp-a.

Fortune favours the brave
16 godina
Hyperion kaže...
ED63 kaže...

cak i izgledaju isto{#}

Pa T29, T34 i T30 koriste isti hull. Samo T34 je bolji nego T30 bar koliko sam pročitao na forumu, navodno brže cilja i brže puca sa istim topom (120mm AT gun).

Stolnik kaže...

Waffentrager E-100

Rheinmatall Waffentrager

Nebih se volio naći 1vs1 protiv tog waffentrager-a, ispuca ti 6 shellova u 12 sekundi i to ona jagdtigerova 128-ica, ali kompenzacija je očita, čak će bit dobro koristit HE shellova na njihove turrete za maksimalni damage.

Neki dan sam sa T30 ispucao HE shell u lower plate druge T30-ke i skinuo sam mu na moje veliko iznenađenje preko 900hp-a.

Probaj sa IS 4/7 ispucat HE T110E5/4/3 u dupe pa da vidiš show programa kad mu 500 odvališ

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
16 godina
Hyperion kaže...
ED63 kaže...

cak i izgledaju isto{#}

Stolnik kaže...

Waffentrager E-100

Rheinmatall Waffentrager

Zapravo baš suprotno. T30 je bolji od T34 što se tiče ciljanja i reloada. Oba imaju u biti isti 120mm top dok se ne istraži 150mm na T30. I ono što mogu reći je da je meni reload na T30 ravno 8 sekundi sa tim 120mm topom (imam BiA na svim članovima posade + vent + rammer) a sa istom opremom i isto treniranom posadom (dakle BiA) na T34 reload je 12.5 sekundi. I mogu reć da mi T30 brže nacilja neg T34.

A ovaj WT E100. Lol ima 20mm oklopa kupole naprijed. To komotno moš poslat HE kroz to i pobit pola posade.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 21:26 (St0ka).
13 godina
0verlord kaže...
Hyperion kaže...
ED63 kaže...

cak i izgledaju isto{#}

Stolnik kaže...

Waffentrager E-100

Rheinmatall Waffentrager

Probaj sa IS 4/7 ispucat HE T110E5/4/3 u dupe pa da vidiš show programa kad mu 500 odvališ

Probaj to isto samo sa e100 ;)

12 godina
neaktivan
World of Tanks

zanimljiva situacija dva puta večeras.

pogodak, oštećenje 4 modula te zapaljenje i pufffffff na KV-1S (full HP), i gotov a upiše mi dva ispaljena od čega jedan promašaj.

prebolim nekako i idem dalje tri bitke poslije ista stvar samo na drugom tenku (nisam upamtio koji) i opet one shot puffffff (ful HP) a meni upiše dva ispaljena a jedan promašaj!?

normalno "pancirno" streljivo nije fugasna..

bug ili se i vama događa?

nije mi problem, promašaj manje-više, ali zašto?

nemože server obradit podatke, ili postoje tajna i neistražena mjesta na tenku di treba gađat a ja pogodio {#} , ili su scully i mulder umiješali prste u igru...{#}

polako se osjeća napetost u kući zbog tenkova, ako imate rješenje(a) kako smirit ženu govorite, na sve pristajem osim na davanje kartice {#}

fala na čitanju

Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
moderator
bivsi branitelj kaže...

polako se osjeća napetost u kući zbog tenkova, ako imate rješenje(a) kako smirit ženu govorite, na sve pristajem osim na davanje kartice {#}

Sex pa tenkovi, drugačije ne ide.

16 godina
bivsi branitelj kaže...

zanimljiva situacija dva puta večeras.

pogodak, oštećenje 4 modula te zapaljenje i pufffffff na KV-1S (full HP), i gotov a upiše mi dva ispaljena od čega jedan promašaj.

prebolim nekako i idem dalje tri bitke poslije ista stvar samo na drugom tenku (nisam upamtio koji) i opet one shot puffffff (ful HP) a meni upiše dva ispaljena a jedan promašaj!?

normalno "pancirno" streljivo nije fugasna..

bug ili se i vama događa?

nemože server obradit podatke, ili postoje tajna i neistražena mjesta na tenku di treba gađat a ja pogodio {#} , ili su scully i mulder umiješali prste u igru...{#}

fala na čitanju

mislim da si im odvalio HEADSHOT !{#}

salu na stranu, mogu biti dvije grozne stvari: ammorack i pozar koji izazove eksploziju ammoracka

ammorack je skladiste granata

u wot-u svaki tenk ima svoje hp-e, a unutar tenka svaki modul ima isto odredjenu kolicinu hp-a koja je mislim potpuno tajna i nemoze se nigdje naci kolko ja znam

-ako ammorack ima npr. 200hp-a, i ti ga pogodis granatom koja radi 100dmg,ona ga osteti za pola i postane zuti-ostecen i tenk sporije puni

-ako ga pogodis sa granatom od 200dmg (ovo je okvirno i samo primjer kak to radi) onda je ostecen skroz i postane crveni-punjenje se zaustavi dok se ne popravi od strane posade i postane zuti i sporije puni; ako ga popravis sa repair kitom onda je opet popravljen i puni normalno i vratio mu se hp nazad na 200hp

-ako ga pogodis granatom od 250dmg kaj je vise od njegovog hp-a onda eksplodira streljivo i tenk izgubi sav hp,a iznad njega gdje se prikazuje kolko mu je dmg-a oduzeto pokaze se ikonica "sveznja" granata indicirajuci ammorack eksploziju

-ako se u prvom slucaju-dok mu je hp na pola-ti nalazis blizu njega i nastavis pucati u isto mjesto,u teoriji ce takodjer eksplodirat jer mu prvo ostetis, pa unistis ammorack, i sa trecom granatom detoniras,narocito ako imas tenk koji brzo puca,dok se neki spori tenk okrene ti ga mozes unistit

-ako se,sto je isto moguce, dogodi da je tenk pogodjen, nije izgubio hp ali mu je ammorack ostecen ili unisten,tada u teoriji mozes jednim hicem koji radi dovoljan dmg da mu uzme vise hp-a tom modulu nego sto mu je ostalo, tada jednim hicem detoniras tenk koji ostane bez svih hp-a i unisten je-tada se prikaze znakic za ammorack i vidis carobnih -1100, -1500 ili i vise zavisno od tira

imas u zadnjem RNG videu kak je chaffee roknul e-100 mislim sa jednom granatom, a u jednom od starijih RNG-a kak je top sa t30 zaredom napravil 4-5 ammoracka, tak nekak,posebno zato jer top na t30 zadnji od 155mm radi veci dmg nego sto ima prosjecni ammorack i detonira tenk

drugi slucaj carolije je vatra-prica je ista za dmg-om koji granata napravi, i hp-om koji ima motor, spremnik za gorivo i transmisija

npr. probaj gadjat sve njemacke tenkove iz serije tiger i panter naprijed gdje je motor pa da vidis rostilja{#}

na stranici wotdb.info imas za svaki tenk burn rate tj. kolko hp/sec gubi dok gori

vatra zahvaca i ostecuje pojedine module unutar tenka i osim sto skida tenku hp, skida i modulima, tako i ammorack moze izgorit i onda buum-detonacija

nadji na jubitou, ima toga hrpa

zadnji carobni slucaj sam jednom dozivio u ms-1:ima samo 2 clana posade, njih su pobili i tenk je posivio kao da je unisten, ali mu je ostao hp,ja ga dalje nisam mogao voziti, a tada nisam imao medkit da ozivim nekog od posade

tenk se i dalje moze unistiti pa ti se pripise i kill

to je najlakse napravit elc-u, ms-1, kineskom tir 1 i ostalim koji imaju 2 clana posade, za 3 je vec malo teze al bi se dalo i to

ili ak padne blizu tebe nekoliko HE granata pa svaka pobije nekog od posade i imas pola hp na tenku a unutra groblje

DrNasty kaže...
bivsi branitelj kaže...

Sex pa tenkovi, drugačije ne ide.

da bi stigo t34 tir 9 zgrajndat jednom davno nogiral sam jednu ljubavnicu

za is-4 tir 9 drugu

za francuski grajnd do lorejn sam bio diskonektan sa real life servera

zadnja ljubavnica je znala od pocetka da je uvijek broj 2, a garaza broj 1 i to je prihvatila

rjesenje je samo jedno i o tome se vec diskutiralo sa velikim zarom tu na forumu

napravis i zeni acc, malo ga nagrajndas i igrate u platunu skupa

da ju saljes na wellness vikende po odmaralistima je preskupo (samo preracunavaj u golde pa ces vidit i sam)

inace slijedi ovo:

http://www.forum.hr/showthread.php?t=722286

kupice ti gejmerski laptop {#}

p.s. ja se jos jedino bojim da se sve zapostavljene zene, supruge, cure i ljubavnice ne organiziraju u klan i pocnu pwnati na veliko gazeci pritom sve nas

tada bi nas dedaa i slavkec morali branit i spasavat

al stvarno, zene i wot nejdu skupa po mom iskustvu

evo anketa:

10 wot je No1,sva zenscad poslije
3 nema wota,neda mi zena vise
WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
15 godina
World of Tanks

...čisto za relax nervnog protoka... 16-4 u korist siemke, siema, sijamskih i inih debilatora... naravno, poraza. Od 20 ...16 izgubljenih.

Čovjek jednostavno ne može povjerovati dok ne vidi te situacije i slučajeve.... ne, ne, jednostavno nisi Belieber.

Nije da sam nešta extra igrač (daleko od toga)...ali brat bratu pa ako ne možeš upamtiti jednu te istu rutu za određene tenkove na određenim mapama onda nek ide sve u 3pm-a.

Čak ti je dozvoljeno da poštuješ nepoznavanje weak spot-a na tenku. Samo odi tamo di treba, budi tu i ako ugineš barem namjesti olupinu tako da ukradeš koju sekundu dok te zaobilaze, a netko će spretniji iskoristiti tu sekundu.

Famozni MM...mda...famozni... koji nemora igrati značajnu ulogu, a i može.. večeras je bio šaljiv, ma živa humoreska. Nije bitan onaj postotak...bitne su dugine boje. Hladnije su jbeni smradovi (nedaj bože timski smrad puta nekoliko), a toplije su notorni mangupi potplaćeni od strane poljskog lobija koji lobira masovnu lobotomiju u wargamingu. (nisu poljaci krivi za sve...jbg, netko mora biti dežuran)

Kada je dobar MM...ili ti se učini...odjednom i ti naizgled dobri igrači odvale na krive puteve gospodnje i ostave rupe koje naknadno popune sretne siemke. (nisu krivi svi poljaci...ma jok)

Jbg, dečki naletitli na pravo mjesto u pravo vrijeme, a mi jadni iz euforije u tešku depresiju...majko božja koja katarza.

Uff...reportam se...i odlazim odmorit...

-I uzeo je hleb i ribe, pogledao u svoje učenike i rekao: Jebi ga. Ulazimo u posao sa viskijem...

8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

igram sa IS3, trenutacno se mučim sa 9 i 10 tier. medjutim to i nije toliki problem koliki je top, jer imam stock top, tj od IS, zanima me kakav je top 122mm BL9 od 44t, te da li ce donijeti olaksanje kad ga kupim i dosta proboja? par rijeci o njemu! da li se bojite ili ne kada igrate protiv is3? :D hvala! 

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Mislim da nisam igrao otprilike tjedan dana i ne osjećam potrebu, a i koliko vidim ne propuštam puno.

Ali vratiti ću se ponovno jer sam i prije radio takve pauze.

S tim da ću igrati neko vrijeme test sada kada izađe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kada sa kv2 u jedoj bitci HE dvaput probi,odmah znaš da je damage ogroman.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
game789 kaže...

igram sa IS3, trenutacno se mučim sa 9 i 10 tier. medjutim to i nije toliki problem koliki je top, jer imam stock top, tj od IS, zanima me kakav je top 122mm BL9 od 44t, te da li ce donijeti olaksanje kad ga kupim i dosta proboja? par rijeci o njemu! da li se bojite ili ne kada igrate protiv is3? :D hvala! 

Taj top pokazuje pravu moć tog tenka (uz oklop). Meni je taj tenk vrhunski! Nećeš požaliti.

18 godina
Izzy kaže...
game789 kaže...

Taj top pokazuje pravu moć tog tenka (uz oklop). Meni je taj tenk vrhunski! Nećeš požaliti.

za mene is-3 je osim topa i brzine dosta los tenk. buduci da ima taj spicasti nos naprid on je sam po sebi nakosen, medutim problemi dolaze kad ides radi peek-a-boo taktiku. cim ti njega ides nakriviti automatski mu sav armor svodis na mizernu debiljinu tako da te sve zivo moze probusit. a lower glacis je jako slab, 160 mm ide kroz to ko od sale. 

lower glacis bi se mogao sakrit samo da tenk ima malo veci profil i da ima bolji gun depression, al naravno to nema. a sto se tice face hugging stvari to ispadne jos gore upravo zbog low profile tenka, jer skoro je sve vece od tebe pa ce te samo gadat po weak spottu na turretu.

da sam znao isao bih njemacku tiger 2 liniju jer to je ko stvoreno za peek-a-boo.

doduse imao sam ja vrlo dobrih partija, al cim te vide ekipa odma load gold i tuci lower glacis i kad ga nakrivis na prednji kut i nema te...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

So there was I, driving my IS-3 on Port with my friend in the ISU-152.

When sudenly, a wild stupid team appears out of no-where.

http://wotreplays.com/site/376769#port-iwek91-is-3

Aaaaaaaaaaaand then I saved the game...

Teh end {#}

Ona pozicija kod vagona mi nekako najdraža ako sam na toj strani na Portu, a za ostalo kombiniram naokolo di treba pojačanje...

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
7 0 hvala 2
18 godina
paleopajdash kaže...

...čisto za relax nervnog protoka... 16-4 u korist siemke, siema, sijamskih i inih debilatora... naravno, poraza. Od 20 ...16 izgubljenih.

Čovjek jednostavno ne može povjerovati dok ne vidi te situacije i slučajeve.... ne, ne, jednostavno nisi Belieber.

Nije da sam nešta extra igrač (daleko od toga)...ali brat bratu pa ako ne možeš upamtiti jednu te istu rutu za određene tenkove na određenim mapama onda nek ide sve u 3pm-a.

Čak ti je dozvoljeno da poštuješ nepoznavanje weak spot-a na tenku. Samo odi tamo di treba, budi tu i ako ugineš barem namjesti olupinu tako da ukradeš koju sekundu dok te zaobilaze, a netko će spretniji iskoristiti tu sekundu.

Famozni MM...mda...famozni... koji nemora igrati značajnu ulogu, a i može.. večeras je bio šaljiv, ma živa humoreska. Nije bitan onaj postotak...bitne su dugine boje. Hladnije su jbeni smradovi (nedaj bože timski smrad puta nekoliko), a toplije su notorni mangupi potplaćeni od strane poljskog lobija koji lobira masovnu lobotomiju u wargamingu. (nisu poljaci krivi za sve...jbg, netko mora biti dežuran)

Kada je dobar MM...ili ti se učini...odjednom i ti naizgled dobri igrači odvale na krive puteve gospodnje i ostave rupe koje naknadno popune sretne siemke. (nisu krivi svi poljaci...ma jok)

Jbg, dečki naletitli na pravo mjesto u pravo vrijeme, a mi jadni iz euforije u tešku depresiju...majko božja koja katarza.

Uff...reportam se...i odlazim odmorit...

Svaka čast! Da ništa ni neradim u igri nebih imao 16 od 20 izgubljenih, par puta mi se desilo da sam imao do 9-10 poraza u nizu, ali nikad više od tog. Čovjek poslje tog najbolje da preskoči wot za taj dan...

Obi Wan kaže...

za mene is-3 je osim topa i brzine dosta los tenk. buduci da ima taj spicasti nos naprid on je sam po sebi nakosen, medutim problemi dolaze kad ides radi peek-a-boo taktiku. cim ti njega ides nakriviti automatski mu sav armor svodis na mizernu debiljinu tako da te sve zivo moze probusit. a lower glacis je jako slab, 160 mm ide kroz to ko od sale. 

lower glacis bi se mogao sakrit samo da tenk ima malo veci profil i da ima bolji gun depression, al naravno to nema. a sto se tice face hugging stvari to ispadne jos gore upravo zbog low profile tenka, jer skoro je sve vece od tebe pa ce te samo gadat po weak spottu na turretu.

da sam znao isao bih njemacku tiger 2 liniju jer to je ko stvoreno za peek-a-boo.

doduse imao sam ja vrlo dobrih partija, al cim te vide ekipa odma load gold i tuci lower glacis i kad ga nakrivis na prednji kut i nema te...

Vozio sam i Tigera II i IS-3 i mogu reći da obadvoje imaju prednosti i nedostataka no sve u svemu bi ih jednako ocjenio.

Tiger možda ima bolji armor, ali tu je taj lower plate ogromni iza kojeg je motor i često se zapali, tu je i ogromni hatch na turretu, te je sam tenk ogroman i poslastica za arty.

IS-3 pak koliko se sjećam, svaka partija ammo rack pogotovo ako nemate drugi turret. Bez BL-9 je čista muka igrat s njim, dok s Tiger II 88-ica odlično funkcionira do one druge 105-ice.

Bokovi mu znaju bouncat zbog spaced armora, gornji prednji plate zna svašta bouncat čak i tier X topove no to je onak nekak random više. Puno lakše mi je tigera nekak probit nego IS-3, a i pošto je low profile lakše se sakrije iza olupina.

Umjesto peek a boo pokušavam što više prakticirat side scraping, to jedino i mogu trenutno sa t30 i iako je ko papir može puno toga upit, a kamoli recimo Maus (180mm) ili IS-4 (160mm).

Švapski E-75 mi je super za to, ali kod njega mi je opet turret problem.

Fortune favours the brave
16 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Klan  Critical Collective-C-C [CRC] prima nove članove . 

Neki od uvjeta su : 

- da igrač ima barem jedan tenk 8 klase i jedan tenk 10 klase . 

- da skine i instalira Team Speak 3 radi lakše komunikacije . 

- i da imate barem 15 godina :) 

I da napomenem   igrači iz svih zemalja i svih religija su dobrodošli zato što je klan napravljen za zabavu i zafrkanciju , a ne za politiku i rasizam :) 

Ako se zainteresirani javite mi se ovdje u inbox ili na wot-u ( nick : TheCroCop ) .

danas sam igrao sa m4 shermanom (malcbzt), vidio nick "thecrocop" na enemy strani i rekao "daj zabrij, crocop igra wot" i onda si napravio nesta sta u USA zovu yolo i nestao na onoj talibanskoj mapi medu prvim tenkovima :D 

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
18 godina
Krešo91 kaže...

So there was I, driving my IS-3 on Port with my friend in the ISU-152.

When sudenly, a wild stupid team appears out of no-where.

http://wotreplays.com/site/376769#port-iwek91-is-3

Aaaaaaaaaaaand then I saved the game...

Teh end {#}

Ona pozicija kod vagona mi nekako najdraža ako sam na toj strani na Portu, a za ostalo kombiniram naokolo di treba pojačanje...

Well played. 

17 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

fala na čitanju

Msm da pitanje žašto u wotu je bespotrebno jer za 90% stvari u wotu nema objašnjenja. Jednostavno objašnjenje bi bilo, milion igrača milion varijabli mora biti da nešto ne radi.

A sad što se tiče ove druge rečenice, kako vi, oženjeni, udati ili u nekim ozbiljnim vezama...usklađujete život sa WOT-om, svi znamo koliku ova igra može izazvati zavisnost. Pročitao sam ovaj link što je kolega iznad postavio o ovom problemu. Ja sam oženjen, volim ženu ali volim se i poigrati, tenkovi su jedino što igram zbog koncepta igre, ne moram non stop da bi napredovao i bio u korak sa klanskim kolegama kao u ostalim mmo igrama. Igram kad stignem, tj kad imam slobodnog vremena, ne zato što ona ne zna da igram ili slično već jednostavno iz razloga što necu da mi tenkovi budu život i što znam da ja ne bi tolerisao ponašanje kao onog idiota iz teksta, dodjes nakon 15 dana sa terena i umejsto da zajase zenu on zajase laptop...Iako zna biti opuštajuce odigrati koji platoon ljepši je osjećaj družiti se sa ženom...:D

14 godina
neaktivan

Ma koliko vidim za to je zaslužan Profuknjaca.

Imali ste sreće da niste igrali jedan protiv drugog platoon-a.

A zašto ne igrate CW?

17 godina
Obi Wan kaže...

Znam da ti je loš. Pa kako te Dedaa slistio sa svojim Caernarvonom, a ti jedva da si ga ogrebao...{#}

Za drugu partiju između vas dvoje ne znam jer nisam gledao, ali mi je gledao brat, pa ću ga pitati.

13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Waffentrager E-100

Rheinmatall Waffentrager

Taj t10 sa 128 moze sa jednim klipom nokautirat mausa. 6x560=3360 avg dmg po klipu dok je sa 150, 3k dmg sto smatram da nije dovoljno za mausa (jedino uz luck) dok sve ostalo moze otic u manje od 10 sekundi {#}. Prebolesno, bit ce plakanja: op, nerf, german kurwa, stupid wargaming.. 

Bude li sve kako spada, u buducnosti se vracam wot-u {#}

play2much
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa za jedno četiri pet pečeva očekuj nerf tog tenka...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice